Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Ναι και εγω θα το καταλαβαινα ****! conspirer contre qqn ειναι στα γαλλικα δε θελει κ πολυ ...
Sep 24 2008 20:22
Photo

Zoro → iristella

1)Eιναι ιταλικα,εισαι σιγουρη οτι καταλαβες περι τι μιλαει??:smokingg: 2)Mind ur business woman!! 3)Ναι,θελω yaoi attack!:awww:
Sep 24 2008 20:20
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μας τσακωσε γμτ!!:oo::cry5: {εχει ματια παντου,σαν την Robin!!}
Sep 24 2008 20:18
Photo

iristella → Zoro

[I][B]Il piu presto possibbile metti le immagini della sua alter ego!!! [/B][/I]Tωρα εσυ το θες το yaoi attack σου ε? [B][I]Ma che bello dire le cose in italiano in modo che gli altri non capiscono quello che diciamo!![/I][/B] Και σορρυ που στο χαλαω αλλα υπαρχει και η επιλογη translate sto google:hahaha::hahaha: και ετσι και ο υπολοιπος κοσμος καταλαβαινει τι λετε
Sep 24 2008 20:18
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I][B] Si, in questo modo possiamo anche cospirare contro irene ( [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] im baaaad) [/B][/I]Fai bene perche anche lei lo e'!!!!XDDD Il piu presto possibbile metti le immagini della sua alter ego!!!:kakaka: EDIT:La Firma era ficaaaa!!!:head: [Kira?Yes?Oh,Crap!!XD]
Sep 24 2008 20:15
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

[B][I]Ma che bello dire le cose in italiano in modo che gli altri non capiscono quello che diciamo!![/I][/B] Si, in questo modo possiamo anche cospirare contro irene ( :hahaha: im baaaad) Τεσπα, οσο αφορα τη signature... Lo so... Ειναι η ULTIMATE sig!
Sep 24 2008 20:00
Photo

Serestrum → Zoro

manga the game,serestrum the name... οριστε μιλα\ησα και αγγλικα...
Sep 24 2008 19:14
Photo

Zoro → iristella

[B][I] Now be humble and bow down....... [/I][/B]Immediately my mistress:blingeye2::nod: If you need something done,at your service!;)
Sep 24 2008 17:23
Photo

iristella → Zoro

Oτι μετραει πολυ η εμφανιση μετραει αλλα πολυ περισσοτερο μετραει το μυαλο και η νοοτροπια που εχει ο καθενας...... Καλα κανεις και εισαι ενα kawai αξιαγαπητο και μικρο αγορακι..ετσι να παραμεινεις.... (οχι που θα ελεγα τπτ αλλο αφου εγω ειμαι αυτη που σε εκμεταλλευεταιXD) Now be humble and bow down.......
Sep 24 2008 17:20
Photo

Zoro → iristella

Οντως εγω φταιω που ειμαι ενα kawai αξιαγαπητο μικρο αγορακι που αλλες εκμεταλλευονται!:blingeye2: Οπως και να χει βεβαια στην κανονικη ζωη μετραει και πολυ η εμφανισηXDD [και για την δικη σου εχουν φτιαχτει και πολλα ανεκδοτα!!XDDD]
Sep 24 2008 17:14
Photo

iristella → Zoro

Tι να κανουμε.. Τα κορμια και τα μαχαιρια ευκολα αλλαζουν χερια zoro kun (κρητικη μαντιναδα)....... Εξωτερικα δεν εχεις ταυτιση οντως,,,,, Η νοητικη ταυτιση και συμπνοια που εχετε θα πρεπει να σε προβληματιζει.,,,
Sep 24 2008 17:06
Photo

Zoro → iristella

Ts ts μονο που εγω δεν ειμαι ξανθια μετριου αναστηματος που μια φορα εκανα τα μαλλια μου κοτσιδακια και κοπικα κατα λαθος με κριτικο σουγια!!!:kakaka:
Sep 24 2008 17:04
Photo

iristella → Zoro

Βλεπω τα αποτελεσματα απο το τεστακι σου τα κρατησες.......
Sep 24 2008 16:56
Photo

Zoro → iristella

[IMG]http://img54.imageshack.us/img54/4631/misa1bk5.jpg[/IMG] Knowing who u are is very important!!!^^ [in appearance,not in what some baka tests show!!!:P]
Sep 24 2008 16:54
Photo

iristella → Zoro

Πλακα πλακα ωραιο μαλλι η κοπελια...... [IMG]http://gi74.photobucket.com/groups/i278/6IR93RJINF/x1pNWjjkHJ3o_waVn8y2liupOq4_7XsbbKs.jpg[/IMG]
Sep 24 2008 16:50