Jump to content

Community Status Updates

Photo

Geo Kouk → Zoro

Ναι κατάλαβα οτι το είπες στο Shanks Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα, τα λέμε ξανά σε κάποιο thread!
Oct 14 2008 01:43
Photo

Amphilyki → Zoro

Γειά και πάλι Zoro! Ευχαριστώ για τα links. Πολύ καλύτερα από το να το διαβάζω κατευθείαν από το Internet. Κατεβαίνουν και γρήγορα, μια χαρά. Προς το παρόν έχω διαβάσει το πρώτο volume, όταν προχωρήσω κι άλλο θα σου πω πως μου φαίνεται! Ανυπομονώ να φτάσω στο σημείο μετά την έκλειψη. Το anime με άφησε σε φοβερή αγωνία! :nanana: Παρεπιπτόντως, σήμερα είναι rez day. Έβαλα για τον L, αλλά φοβάμαι και πως να αναστηθεί θα τον σκοτώσουν σε 2-3 γύρους... :zetsubou: Θα στενοχωρηθώ πολύ αν τον δω να ξαναπεθαίνει... Όταν βιώσα το θάνατό του στo anime για 2-3 μέρες υπέφερα από κατάθλιψη... Τέλος πάντων, θα κάνουμε πάλι αγώνα να μείνει στο ζωή αν αναστηθεί! Τα λέμε! Arigato και πάλι για τη βοήθεια!:gotit:
Oct 13 2008 23:17
Photo

Zoro → Geo Kouk

Βασικά στον Shanks πήγαινε η απαντησή μου,εσύ καλά το χες πει;) Anw,νέο fan του one piece βλέπω,welcome λοιπόν,θα δείς που σε αυτό το forum θα κάνεις όλες τις συζητήσεις που σ'αρέσουν και θα σου λυθούν όλες οι απορίες που τυχόν έχεις γύρω από κάποια αγαπημένη σου σειρά:thatsit: Καλή Συνέχεια απο μένα:)
Oct 13 2008 21:18
Photo

Dark_Venus → Zoro

Master zoro!!!so happy to hear from you again...welll apart from vampire knight...nothing..:P το πιστευεις δεν εχω χρονο το πιστευεις;ξεκινησε μια χαρουλα...περναω πολυ ωραια μια βδομαδα τωρα αν και θελω αρκετη ωρα να φτασω..περιπου μια ωρα και ενα τεταρτο πφφφ....εσυ πως εισαι; {bow}{Bow} [IMG]http://v.mercola.com/ImageServer/public/2007/07--july/7.5milk.jpg[/IMG]
Oct 13 2008 14:08
Photo

Robin → Zoro

Kala, eimai aparadekthhhh TT Ti kaneis Zoro-kun? *hugs* (kalopiasma XD) ASE, ASE, niwthw foberes typseis pou de blepw TT Paleyw twra na teleiwsw ta ongoing ones toulaxiston :P To net mou de bohthaei katholou, prepei na sou pw >.> Den eisai typos tou chat? o.O Pragmatika de sou fainetai :D Soz twra, alla I love Naruto <3 too XD XD XD HAVE FUN!!!!
Oct 13 2008 12:36
Photo

Zoro → evaofadawn

Δεν τους ξέρω βασικά,αλλά θα ψάξω να δω ποιοί είναι τότε! Πάντως ναι καλά έκανες και με περίμενες,δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω open ευκαιρία για δούλεμα,όχι που θα μου το κάνει μόνο αυτή καθημερινά:bleh: Και ευχαριστούμε για την άδεια να καταστρέψουμε το προφίλ σου,we'll do our bestXD Νύχτα και από μένα,θα ακουστούμε σύντομα:gn2:
Oct 13 2008 03:41
Photo

evaofadawn → Zoro

χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα το περίμενα ότι θα εμφανιζόσουν από λεπτό σε λεπτό!!!! μαλλιοτραβηχτείτε όσο θέλετε, εγώ πάω για ύπνο! έχω κάτι όνειρα αφήσει στη μέση.... ξέρεις, εγώ κ ο Aoi-kun κ ίσως κ ο Reita-kun που με διεκδικεί, τέτοια ευτράπελα........ αν σου αρέσουν οι Gazette θα καταλάβεις τι εννοώ! καληνύχταααααααααα
Oct 13 2008 03:28
Photo

Zoro → evaofadawn

Και στο τέλος τα link του Zoro έπιασαν τόπο και αυτά της iri όχι,τελικά έχει ακόμη να μάθει από μένα αρκετά:bleh: Και το ξερα ότι υπήρχαν 2 ayakashi και το πρόσεξα να σου δώσω το σωστό...τελικά me is always da sensei:8): [COLOR=Magenta][B]"ΔΛδ τοσες μερες βλεπω αλλο anime ,,,,,,Νιce...... Eιμαι Genious τελικα.....[/B]"[/COLOR] [COLOR=Magenta][B]"Και ναι δεν την παλεύω.....[/B]"[/COLOR] Και τελικά αυτή βγήκε misa που δεν το πήρε χαμπάρι ότι έβλεπε άλλο ανιμε και το παραδέχτηκε,nice:hihi2: (δεν κρατήθηκα έπρεπε να το πω:nanana:...δεν μπορώ να αφήσω τέτοια ευκαιρία να την πειράξω να πάει χαμένηXDD) Χάρηκα που έπιασαν τόπο τα links μου λοιπόν:tensai: ΥΓ:Συγγνώμη που παίρνω αφορμή για να κάνω το profile σου battleground πάλιXD ΥΓ2:Να περιμένεις σχεδόν σίγουρα απάντηση xP ΥΓ3:Στο pm θα σου απαντήσω αργότερα,σήμερα λογικά^_^
Oct 13 2008 03:20
Photo

dennisuke → Zoro

Πρώτα απ' όλα sorry που σας αναγκάζω να με αποκαλείτε με διαφορετικό όνομα κάθε λίγο και λιγάκι, πάντως αυτό θα είναι μόνιμο τώρα [το dennisuke παρεμπιπτόντως δεν είναι από καμία σειρά, απλώς εξιαπωνίστηκε το εξαμερικανισμένο μου όνομα με την προσθήκη της συνήθους εκεί κατάληξης μικρών ονομάτων -suke, παλαιότερη έμπνευση από το [B]アニメ 日本[/B]]. Αρχίζω το death note τώρα, ίσως ασχοληθώ με το manga του berserk, αφού κιόλας λες ότι συνεχίζεται εκεί η ιστορία, σε αντίθεση με το anime. Το πρόβλημα άλλο είναι. Ένας φίλος μου με δελεάζει εδώ και καιρό να δω τα επεισόδια σε avi και τελικά υπέκυψα και ψάχνω τώρα για HD. Έχω να πω να μην αφήσεις κι εσύ το κίνημα των rmvb, εγώ θα επανέλθω όταν η ποιότητά τους εξισωθεί με των υπολοίπων. Ως τότε, μάλλον θα βολεύομαι με τα avi. Και να σκεφτείς ότι ως χθες δεν είχα επεισόδιο anime που να μην ήταν rmvb! Που λέει ο λόγος, κι εσύ ένα τουλάχιστον avi θα έχεις! Με διέφθειραν...:frozen:
Oct 13 2008 00:12
Photo

Zoro → tsintori

Πολύ ωραίο τραγούδι ρε συ,ήμουν και κάπως tensed αυτή την στιγμή και όντως με χαλάρωσε λίγο. Απλό,χωρίς λόγια και αποτελεσματικό.....nice:thumbup: Τα λέμε λοιπόν^^
Oct 12 2008 21:25
Photo

tsintori → Zoro

Ok man. Έσυ σε λίγο πας για διαβασματάκι εγώ για ύπνο (damn you school). Τουλάχιστον ευελπιστώ αύριο να δω one piece μετά από περίπου ένα μήνα. Πάρε και κάτι πολύ [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tVFgFYPXU9Q"]χαλαρωτικό[/URL] (δεν ξέρω άμα θα σου αρέσει). Goodnight!!!!!!!!!!
Oct 12 2008 21:20
Photo

Zoro → tsintori

Καλώστονε κι ας άργησε,αυτό το μύνημα είναι μπαγιάτικο τουλάχιστον 2 ημερών,αλλά σε ευχαριστώ που το ξανάφερες στην επιφάνεια,είχα ανάγκη να το δουν κι άλλα άτομα:nosey:....NOT:hahaha: Anw,τς τς μια πλάκα είπα να της κάνω και το πήρε της μετρητοίς(έλεος,ότι θα βαζε και την συζήτηση δεν το περίμενα!)...αλλά δεν ισχύουν αυτά που λέει:yawn2: Όσο για το τελέυταίο που λες,δεν έπαψα ποτέ να είμαι fan του fanservice γύρω από την Misa,απλώς αποδέχτηκα της ιδεές της iri γύρω από το πόσο υπέυθυνη ήταν στο θέμα η Misa... Επίσης,το να την πειράζω με τέτοιες εικόνες είναι κάτι που δεν μπορώ να αντισταθώ:ureshii: Αυτά tsi-kun,την κάνω κι εγώ για διάβασμα,καλή συνέχεια και σε σένα λοιπόν >_<
Oct 12 2008 21:15
Photo

tsintori → Zoro

[COLOR=SeaGreen][I][B]''Ο χρήστης Zoro λέει (1:05 πμ): iri plz vale mu kamia kali pic kai si tpt yaoi na xarei to mataki mu''. [/B][/I][COLOR=Black]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Come to our side we have............ boobies8). Άσχετο, βλέπω ξαναέγινες misa fan.... [/COLOR] [/COLOR]
Oct 12 2008 21:08
Photo

Zoro → RiDeLub

Έγινε ρε δεν πειράζει,ούτος ή άλλος ένα απλό copy/paste το vm που σου άφησα πρέπει να κάνω,no big deal:) Thanx όπως και να χει^^
Oct 12 2008 19:56
Photo

RiDeLub → Zoro

Κοίτα, έχω προσπαθήσει να κάνω edit poll και στο παρελθόν αλλά δεν μπορώ (παρά μόνο να επέμβω στις ψήφους και να διορθώσω ονόματα). Είχα σκοπό να ρωτήσω τον κάποιον admin για αυτό, αλλά τώρα δεν είναι κανείς online τώρα. Αν είναι καλύτερα στείλε σε Kenny ή Odin για σιγουριά. Μπορεί να μην έχω permissions για ολοκληρομένο editing (ή να μην ξέρω πως να το κάνω :P). Sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτή την στιγμή.
Oct 12 2008 19:53