Community Status Updates
iristella → Zoro
Μisa chan sweets are bad for your shilouette..... We both know that you dont use ur brain as much so that you can burn the calories ( not even the 1/10 of a cookie to be exact)....... So here is your carrot.....
Oct 15 2008 20:20
Zoro → iristella
Εσύ τώρα γιατί πετάγεσε γυναίκα?:nosey:
Μπρος,stop teasing me and bring me some sweets:try:
[IMG]http://i94.photobucket.com/albums/l116/monaloveskyle/normal_dn_l__misa.jpg[/IMG]
PS:this time you'll be converted to the rmvb side,mark my words >_<
PS2:stop posting dammit:chigau:
PS3:you should buy one for your new TV:)
Oct 15 2008 20:11
iristella → Zoro
Ι dont wanna say I told you so....... but I TOLD YOU SO:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:!!!!! rmvb suck!!! Come over to the avi side......we have projection quality:try:
Oct 15 2008 19:15
Phantom Duck → Zoro
Αν στο "One Piece openings" αλλάξω την επιλογή σε multiple, τότε δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία επιλογή, μιας και ο καθένας θα επιλέγει όσα και όποια θέλει. Επομένως μπορείς να κρατήσεις και την έκδοση της 4kids.
Έχε υπ' όψιν σου όμως πως για να γίνουν αυτά θα μηδενιστεί το πολλ και θα ξαναρχίσει από την αρχή. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, στείλε ένα ΠΜ με τις 15 επιλογές που θέλεις και θα το κανονίσω.
P.S.
RMVB sucks quality, σαν να βλέπεις Youtube είναι. Είμαστε στην High Definition εποχή ppl, τα rmvb τα κατεβάζαμε με την 56k.
Oct 15 2008 18:59
Zoro → iristella
Ναι,αλλά το L mode έκανε την χρήση του για σήμερα,που θα πάει,θα καταρρεύσεις σε λίγο:hiding_something:
Έγω τρέχω επειγώντος για μάθημα,αλλα αφού γυρίσω.....payback time:kill4u:
Αυτά,have sweet L dreams in the meanwhile:yawn2::gn2:...and cya soon^_^
ΥΓ:Μην χάσεις να ξεκινήσεις κι άλλες 2 σειρές,τι 10 τι 12 ταυτοχρόνως!Multitask freak!:bleh:
Oct 15 2008 10:25
iristella → Zoro
Kαλημερουδια και ξυπνητουρια........ Yeap..... L mode gone berserk..... Επιασα απο περιεργεια Kurozuka και Wolfs Rain και ακομη δεν μπορω να ξεκολλησω........ Ελεος;.......... Τωρα κανω εκαθαρριση τον σκληρο μου δισκο και αντιγραφω manga σε cd...... Damn χρειαζομαι εξωτερικο σκληρο επειγοντως. Αλλιως θα γεμισω φλασακια ετσι οπως παω.
Oct 15 2008 10:20
Zoro → iristella
I KNEW I,I KNEW IT!:hahaha:
L mode went Berserk this time too!!
Well,έχω μάθημα in some mins,μου φαίνετε θα τα ξαναπούμε το βράδυ κλασικά...have a marimo sleep:gn2:
ΥΓ: Only two posts from yesterday,you disappoint me:tensai:
Oct 15 2008 10:17
Zoro → GkLoc
GK δες [URL="http://ps2full.blogspot.com/2008/02/berserk.html"]εδώ[/URL],όπως σου είπα είναι με rapidshare το link και αν θυμάσαι πως το αντιγράφουμε με το DVD Decrypter μια χαρά θα σου έρθει αφόυ το κατεβάσεις.
Είναι 39κάτι rar αρχεία αν θυμάμαι καλά και αφού τα κατεβάσεις όλα τα βάζεις να ενωθούν σε 2 και τα αντιγράφεις(θα σου πάρει μπόλικες ώρες όμως,να ξέρεις,εγώ κάθισα μια ολόκληρη νύχτα για να το έχω αμέσως,λίγο καμμένος xD)...
Αν πάλι δεν το θυμάσαι πως το κάνουμε με DVD Decrypter,τότε έχω έτοιμο ένα παλιό pm που είχα στείλει σε ένα άλλο παιδί και εξηγώ όλη την διαδικασία της αντιγραφής,αν το χρειστείς πες μου το και στο στέλνω.
Αυτά φίλε μου,σαν το κατεβάσεις και όλα πάνε καλά,πες μου πως σου φάνηκε το παιχνίδι^_^
Oct 14 2008 19:18
GkLoc → Zoro
Zoro για το Berserk Game for ps2 εχεις κανενα Megaupload Link?
αμα ναι Please δωστο μου,βαζω τσιπακι και θελω να ειναι το πρωτο παιχνιδι που α παιξω..
Επισης κανω Format στο PC,α πουνε αντιο ολα τα αρχεια μου,DAMMIT...T_T
Oct 14 2008 17:52
Zoro → dennisuke
Έτσι έτσι,τέτοια να ακούω πάντα:riiight:
Να σου πω την αλήθεια χαίρομαι πολύ που ξαναγύρισες στον "ορθό δρόμο",με "την αποχώρησή σου" είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά που ακολουθούσα αυτό το format και μήπως έπρεπε να υποκύψω κι εγω στα avi(κάποια άτομα με το που έιδαν το vm σου έσπευσαν να με προσυλητίσουν κι έμενα:hahaha:ευτυχώς αντιστάθηκα!).
Η αλήθεια είναι ότι τυχαία ανακάλυψα αυτό το είδος format,αλλά από τότε που είδα πόση ποιότητα προσφέρει,για τα δεδομένα του χώρου που σου πιάνει το κάθε επεισόδιο,είναι ένα fair trade(σου γεμίζουν και πολύ λιγότερο δίσκο/DVDs μιας και τα ανιμέ είναι άπειρα!)^^
Σίγουρα τα avi υπερισχύουν σε ποιότητα,αλλά δεν μπορώ να πω ότι και τα rmvb είναι κάκιστα,διατηρούν και πάλι πολύ καλή ποιότητα και πρέπει να είσαι ειλικρινά πολύυυ ψείρας και τελειομανής για να πειράζεσε τόσο με αυτή των rmvb και να θες αναγκαστηκά τόση όση και των avi(έχω δει αρκετούς,εγώ ευτυχώς δεν είμαι και από όσο φαίνετε και εσύ :P)
Καλώς Επέστρεψες λοιπόν,μου έφυγε ένα βάρος:drinks:
Τελικώς μια και από όσο κατάλαβα είσαι αρκετά προχωρημένος στο θέμα των formats/ποιότητας/encoding και γενικώς net thingies(εγώ βασίζομαι στο τι βλέπει το μάτι:P)θα σου πρότεινα να ανοίξεις το γνωστό thread που λέγαμε για το avi vs rmvb vs the rest(mkv κλπ),ως προς το ποιό είναι το καλύτερο είδος format.
Θα το έκανα εγώ,μιας και μ'αρέσουν κάτι τέτοια threads και πιστεύω θα έπεφτε καλή συζήτηση,χωρίς απαραιτήτως να αναδειχτεί και ένας νικητής,αλλά όπως σου πα δεν θεωρώ ότι έχω αρκετές γνώσεις για να φτάσω να γίνω ο creator του thread και να κάνω κάποια έντονη συζήτηση,το πολύ πολύ μερικά posts με την αποψή μου.
Εσύ από την άλλη(δινοντάς μου και λίγο credit για την ιδέα και για το ότι είμαστε στο ίδιο μέτωπο:tensai:)θεώρω έχεις τα κατάλληλα προσώντα για να κάνεις κάτι τέτοιο.
Σκέψου το λοιπόν,αυτό λέω μόνο(και τσέκαρε αν υπάρχει ήδη παρόμοιο thread:hahaha:).
Όσο αφορά τις σειρές θα πω:
-εντάξει,για μόνο το Death Note συγχωρείσε,άλλωστε όλοι σφάλλουμε έστω και μια φορά στην ζωή xD
-για Berserk ναι κάνε ότι θες και ξεκίνα το όποτε θες φυσικά,μόνο ξεκίνα το(και σύντομα αν μπορείς) γιατί σου εγγυώμαι success^^....δες το ανιμε πρώτα καλύτερα κιώλας,θα σε βάλει πιο εύκολα στον κόσμο της σειράς από το manga θεωρώ.
και όπως είπαμε,έχεις μεγα καμμένο της σειράς μπροστά σου,ότι χρειαστείς σε μενα:tensai:
Όσο για το τελευταίο που λες,θα το δεις αν ανοίξεις το thread που λέω(μπας και βρούμε άλλους υποστηρικτές ή μυήσουμε κανέναν στην τέχνη των rmvb:P)
Αυτά βασικά φίλε μου,keep it up και καλή συνέχεια με τις σειρές λοιπόν,δως μου νέα αν αρχίσεις Berserk/Death Note και πως σου φαίνονται αν είναι.:Blissfull:
ΥΓ:Άχετο αλλά τι κόλλημα έχεις με τα ιαπωνικά γράμματα?:hahaha:
Να υποθέσω γνωρίζεις αρκετά καλά την γλώσσα?
Τα λέμε λοιπόν^^
Oct 14 2008 14:12
dennisuke → Zoro
Zoro-kun τα λόγια σου με συγκίνησαν :nanana: Πώς μπόρεσα να αμφιβάλλω έστω και για μία μέρα για το σωστό file format;
Επιστρέφω γονυπετής στην παρέα των rmvb :nod: Μόνο για το death note θα κάνω μια εξαίρεση αφού με πίεσε τόσο. Δίκιο έχεις, πως έβαλα τους φίλους μου πάνω από τα rmvb; :nosey:
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τον έπεισα να δει κάποιες σειρές σε rmvb για αντάλλαγμα :huh:
Είδα κι ένα ποστ του Kenny που έλεγε ότι αν είναι να αυξηθεί κι άλλο το file size για να βελτιωθεί η ποιότητα των αγαπημένων μας anime, τότε να γίνει... και τσατίστηκα φυσικά :erk:
Εδώ χαροπαλεύουμε να εξισώσουμε την ποιότητα και αυτοί μας ανεβάζουν κι άλλο το μέγεθος!
Κοίτα, για να σου δώσω να καταλάβεις, εδώ στα dvdάδικα η τιμή των dual layer (=8,5 gb) έπεσε στην τιμή των dvd με 4,7 gb και μου έλυσε τα χέρια, χώρια που έλεγε αυτός ότι θα αδικηθώ όσο δεν φαντάζομαι αν δω το death note σε rmvb από άποψη εικόνας, αν και δεν έπρεπε να γενικεύσω και να πω ότι θα το κάνω από εδώ και πέρα σε όλα. Το file format του μέλλοντος, τουλάχιστον για τα anime, είναι το rmvb :drink:
Back again, sooner than expected ...
+1 οπαδό το φίλο μου :hahaha:
Και αφού έχω τα .avi episodes του death note να κατεβαίνουν με torrent (φαντάσου πόσο τα υποτίμησα, εγώ δεν ασχολούμαι με torrents καθόλου) και βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο πάω να δω το berserk ή το blood+ σε rmvb πριν αλλάξω γνώμη :stubborn:
Το blood+ το έχω ήδη ενώ το berserk όχι άρα μάλλον blood+, not sure yet.
Α, εσύ προχωρείς για πλάκα τη διαμάχη, εδώ καίγεται ο κόσμος!! Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα δω αυτό RMVB>avi με τα χίλια :if::if::if:
Oct 14 2008 12:47
Zoro → Amphilyki
Έτσι ακριβώς,κρίμα να χαλαστείς να τα διαβάζεις online,τα κατεβάζεις και τα βλέπεις με την ησυχία σου;)
Πάντως σου προτείνω να διαβάσεις όλη την ιστορία που είδες στο ανιμε ξανά και από το manga,γιατί σε μερικά σημεία διαφέρουν και είναι κρίμα να μην τα δεις κι αυτά μιάς και προσφέρουν αρκετά,απλώς πρωχόρα γρήγορα όσα είναι ακριβώς ολόιδια με το ανιμε.
Και μετά απ αυτό θα δεις την συνέχεια που τόσο αναμένεις,που είναι τόσο καλή όσο και τα προγούμενα...:P
Κι εγώ έβαλα rez τον L,αλλά δεν τον βλέπω να ξανανασταίνεται δυστυχώς:sigh2:...παραέβαλαν πολλοί τον/την osaka και αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε τον φίλο μας πίσω...:emptyonexg1:
Anw αυτά,χάρηκα που σε βοήθησα λοιπόν και όποτε ξαναχρειαστείς,στην διαθεσή σου:tensai:
Oct 14 2008 10:59
Zoro → Dark_Venus
Όλα καλά κι εγώ,ξενερώνω με το ξεκίνημα της πανεπιστημιακής χρονιάς,αλλά τι να κάνω,πρέπει να παλέψω:P...ευτυχώς βέβαια μένω κοντά στο πανεπιστήμιο(αν και και πάλι αργώ καθημερινά xD).
Ελεύθερος χρόνος σχετικά λίγος,αλλά όποτε βρω είμαι πάντα ή στο forum ή για vampire knight/monster....ευτυχώς βρίσκω χρόνο και γι αυτά^^
Αυτά βασικά maria-chwan και thankies για το γάλα και τα bows,πάντα ευπρόσδεκτα:wooi2::Blissfull:
Καλά να περνάς και πάνοτε,όποτε θελήσεις κάτι,όπως να ανταλλάξεις κάποια κουβέντα πχ έλα σε μενα,your sensei ^_^
Τα λέμε λοιπόν:bath:
Oct 14 2008 05:21
Zoro → Robin
Μην ανησυχείς,το ότι με θυμήκες ήταν αρκτετό *hugs back*;) Σε ποια ongoings αναφέρεσαι btw,one piece/naruto??? Kαταλαβαίνω για το νετ,είναι κι αυτό ένα πρόβλημα,θα μπορούσες να γραφτείς σε κάποιες από τις αλυσίδες του site αν ήθελες πάντως,για να παίρνεις έτοιμα τα DVDs με τα επειδόδια και να πρέπει απλά να τα αντιγράψεις...καλό είναι να ενημερωθείς αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο:) όσο για το chat,όπως είπα,δεν ήμουν,αλλά τώρα πια με τόσα άτομα που γνώρησα εδώ στο forum ανοίχτηκα αρκετά!
Αυτά βασικά robin-chan,καλή συνέχεια σε όλα εύχομαι...θα τα πούμε μόλις ξαναμπείς ^_^
Oct 14 2008 05:10
Zoro → dennisuke
Καταρχάς μην απολογείσαι για την αλλαγή του ονοματός σου,no big deal;)
Πάντως σαν να σου πηγαίνει καλύτερα αυτό το όνομα στην τελική,ακούγετε πιο ωραία από τα προηγούμενα πιστεύω,nice^^
Death Note ναι,να το αρχίσεις με τα 1000 γιατί παίζει να είσαι από τους λίγους πια που δεν το χουν δει και πιστεύω θα σ'αρέσει.
Για το Berserk manga επίσης,μετά το Death Note σου προτείνω να στραφείς εκεί και ότι χρειαστείς σε μενα.
Τέλος......ε όχι ρε συ:hahaha: ακόμη και ο τελευταίος μέγας υποστηρικτής των rmvb πέρασε στην άλλη μεριά δλδ τώρα??Αυτό σίγουρα δεν το περίμενα!!:frozen:
Και τι εννοείς όταν λες "εγώ θα επανέλθω όταν η ποιότητά τους εξισωθεί με των υπολοίπων",αυτό δεν το πιασα βασικά:nanana:
Πάντως ναι,σίγουρα κι εγώ έχω μερικά επεισόδια σε avi,αλλά αυτό γίνετε κυρίως όταν δεν μπορώ να βρω το ίδιο σε rmvb και επομένως δεν έχω τρομερά πολλά τέτοια,αλλά όχι και να παρατήσεις εντελώς τα rmvb και να υποκύψεις σε φίλο σου,κρίμα!!!xD
Anw,οκ ότι σ'αρέσει εσένα εννοείται,δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει να προτιμάς rmvb αντί avi,εγώ καθαρά για πλάκα προωθώ την διαμάχη;)
Αν βέβαια κάποια στιγμή επιστρέψεις στα rmvb θα χαρώ αρκετά.
Αυτα βασικά dennis-kun,χάρηκα που τα παμε και παλι,καλή συνέχεια με τις σειρές λοιπόν και ότι χρειαστείς έλα ρώτα >_<
Oct 14 2008 04:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed