Community Status Updates
evaofadawn → Zoro
ναι ναι θελώ πολύ να τα αρχίσω αλλά βαριέμαι να ψάχνω μόνη για καλά torrent, οπότε είπα να το ρίξω στην βολιδοσκόπηση!!!! καμιά ιδέα?
Αθήνα είσαι ή κάπου αλλού? (άσχετο εντελώς)
Oct 12 2008 03:25
Zoro → evaofadawn
Δεν τα εχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα 2!
Κρατάνε και λίγα επεισόδια(το Mononoke είναι μόνο 12 αν θυμάμαι καλά)και δεν έχω ακούσει κάποιον που να μην του άρεσαν...άρα στα προτείνω κι ας μην τα έχω δει,γιατί κι εγώ όποτε προλάβω θα το κάνω;)
Μην ανυσηχείς για το ωράριο,έχω παράδωση στις πρωινές ώρες:P
Καλή Σύνεχεια λοιπόν,αν ξεκινήσεις να τα βλέπεις πες μου εντυπώσεις να ξέρω κι εγώ πως είναι!
oyasumi:gn2:
Oct 12 2008 03:20
evaofadawn → Zoro
τι κανς? ελπίζω τέλεια! να σου πω, έχεις δει ayakashi ή mononoke? αν ναι, τι άποψη έχεις? αυτά για την ώρα, είναι κ περασμέεεεεεενηηη
Thanx
Oct 12 2008 03:14
Scorpion → Zoro
Χαιρουμαι που σου αρεσει ,τον τελευταιο καιρο εχω φαει πωρωση με τον Sanji(ολο το στιλακι του μου αρεσει πολυ.Ζοro ξεχασα να σου πω πως σημερα καθως χαζευα κατι εικονες του Usopp στο google ειδα κατι που μου φανηκε περιεργο μαντεψε τι
Τον usopp με χρυση μασκα ,ραβδι και κοκκινη καπα.
Και ρωτω, ο Usopp αποκταει τη μασκα στο anime ή η εικονα ηταν fan art;:blurah5::blurah5:
Oct 11 2008 21:24
Zoro → Scorpion
Το πες και μόνος σου:riiight:
Όπου κι αν βρίσκετε η Robin ομορφαίνει το μέρος:wooi2:
PS:Ώραιο avatar^^
Oct 11 2008 16:55
Scorpion → Zoro
Zoro εφτασα στο 130 του one piece.Επιτελους η Robin μπηκε στο πληρωμα.Κατι μου λεει πως απο δω και περα το one piece θα ειναι πολυ πιο ομορφο:lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Oct 11 2008 12:59
Zoro → dennisuke
Ωραία η αλλαγή του ονοματός σου,σαν να σου πηγαίνει περισσότερο όντως!:riiight:
[btw dennisuke είναι κάποιος χαρακτήρας από καμία σειρά??]
Άσχετο,αλλά είδα την συζητησή σου που ρωτούσες για ποιό ανιμε να αρχίσεις και η επιλογή είναι φυσικά μια:Berserk!!:head:
Σου προτείνω να δεις πρώτα το ανιμε που είναι μόνο 25 eps,να δεις αν σ'αρέσει το είδος και μετά να διαβάσεις το manga,εφ όσων σ'άρεσε το ανιμέ,γιατί συνεχίζει την ιστορία που διακόπικε πολύ σύντομα στο anime...
Έγω είμαι μέγας fan της σειράς και αν σκεφτεις να την ξεκινίσεις την συστύνω ανεπιφίλακτα και από μένα θα έχεις κάθε είδους βοήθεια!
Η σειρά εξελίσσετε σε έναν μεσαιωνικό κόσμο στύλ Lord of the Rings και περιέχει ότι θες,πολύ καλό character development,βία,σκοτεινιά,μυθικά πλάσματα,τέρατα,σφαγές,αγάπη,μίσος,ελπίδα,δυστυχία,φιλία,έχθρα..μέχρι και πλάκες....απλά πρέπει να αντέξεις αρκετά για να τα παρατηρήσεις αυτά.
Ελπίζω να επηρέασα την επιλογή σου:ureshii:
Oct 11 2008 03:36
Orion19 → Zoro
Zoro, πρέπει να κάνουν δίαιτα οι κοπέλες... Τι όγκος είναι αυτός! ΧΑΧΑΧΑ!
Oct 11 2008 02:41
Zoro → Orion19
Should have expected a combo yaoi attack from 2 fronts....we are talking about some kind of "couple" here after all:orly:
Here here....μην μου μείνεις παραπονεμένη:
[IMG]http://i176.photobucket.com/albums/w162/AnonymousAnime/nami-robin-shoujo-ai.jpg[/IMG]
:tensai:
Oct 11 2008 02:22
Zoro → iristella
Well....if I get to be Light or L and you get to be Misa(the last one is a lifetime dream >_>)....then....I accept what I see in that photo....:orly:
Oct 11 2008 01:27
iristella → Zoro
I did bring them sensei...... You were just "busy" at the time and you did not notice.......
Here I took a photo......
[IMG]http://i298.photobucket.com/albums/mm264/loooooooooooooooool/bpsmall2.jpg[/IMG]
Oct 11 2008 01:21
Zoro → iristella
That may be true indeed,αλλά από το υπάκουο κορίτσι δεν ειδα ακόμη τα γλυκά που ζήτησα...:yawn2:
[IMG]http://i523.photobucket.com/albums/w358/RavenIga/ServingsweetsmisaxL2.png[/IMG]
C'mon,don't make sensei wait for too long:tensai:
Oct 11 2008 01:14
GkLoc → Zoro
To αποκατω δεν το ειπα ειρωνικα ρε συ,ενοουσα οτι ναι ετσι ακριβως εισαι εσυ...
Indeed it is..!
Oct 11 2008 00:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed