Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → Zoro

[B] Και ναι,αν το δεις πάω στοίχημα ότι κι εσένα ο Zoro θα σ'άρεζε.....αυτός είναι το definition του cool[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tensai.gif[/IMG]...και παράλληλα έχει και πολύ πλάκα ώρες ώρες,μου μοιάζει σε μερικά σημείαXD [/B]xaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxa [B]Όσο για το ξενύχτι κρίμα,γιατί θέλω άκομη λίγη ώρα για να το τελειώσω[/B] άντε, στείλε να δω τι θες να ρωτήσεις, έχω κ εγώ περιέργεια πια!!!!
Oct 17 2008 01:00
Photo

Zoro → evaofadawn

Φυσικά και μωρέ λέω!! Δεν έχεις ακούσει για τις ικανότητες της πειθού που έχω στο forum?Ντροπή:smokingg: Έχω βάλει αρκετά άτομα στο One Piece,άλλα το personal record μου είναι με την αγαπημένη μου σειρά,το Berserk,όπου πρέπει να πλησιάζω τα 10 άτομα που έχω "πορώσει". Ναι λοιπόν,το one piece είναι shounenia,άλλα αν σ'αρέσουν οι (πειρατικές) ιστορίες με πολύ φαντασία,περιπέτεια,(επικά) γέλια,ωραίες μάχες και πολύ συγκίνηση σε μερικά σημεία θα σ'αρέσει πολύ,πιστεψέ με....μην ξεγελιέσαι από το σχέδιο,κι άλλοι/ες την πατήσανε έτσι και μετά τους άρεσε όταν του δώσανε μια προσπάθεια για τα πρώτα τουλάχιστον 20-30 eps(για τους δύσκολους αυτά,έχω και άτομα που τους άρεσε αμέσως,από το πρώτο επεισόδιο) Και ναι,αν το δεις πάω στοίχημα ότι κι εσένα ο Zoro θα σ'άρεζε.....αυτός είναι το definition του cool:tensai:...και παράλληλα έχει και πολύ πλάκα ώρες ώρες,μου μοιάζει σε μερικά σημείαXD Όσο για το ξενύχτι κρίμα,γιατί θέλω άκομη λίγη ώρα για να το τελειώσω,αλλά οκ μην σκοτώνεσε,μου απαντάς αύριο ή όποτε προλάβεις λοιπόν;) Τέλος,sry...stalking is my hobby,you should't have messed with me first place:hahaha: Oyasumi αν δεν ξαναμιλήσουμε,ως την επόμενη φορά:gn2:
Oct 17 2008 00:56
Photo

Umi no Ossan → Zoro

i don't have the will to change...But i can kick your ass as i am now !!!!!:try::try:
Oct 17 2008 00:42
Photo

evaofadawn → Zoro

δεν ξέρω τι έπαθα!! για να καταλάβεις, τώρα κοίταγα εικόνες κ μπλι-μπλι περί one piece στο googli! μωρε λες? πάντως, κατάλαβα γιάτι σου αρέσει ο Zoro... κ εμένα αυτός θα μου άρεσε! όσο για το ξενύχτι, δεν το βλέπω! προσπαθώ (πολύ κ είναι δύσκολο) να κοιμάμαι νωρίς κ να ξυπνάω νωρίς, γιατί το 4πμ - 2μμ δεν πάει άλλο......... τα λέμε!! κ σταμάτα το stalking, it's creepy!!
Oct 17 2008 00:37
Photo

Zoro → iristella

Learn??? You have already surpassed me,iri no kami:tensai: (και υπάρχουν και πάμπολλες αποδείξεις) Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου την πεις μιας και κι εσύ σαν εμένα το βλέπεις το ζήτημα:try: (αλλιώς θα λεγα "il bue che dice cornuto all'asino" XD,μάντεψε τι σημαίνει:whistling:) Όσο για το HOF,εγώ ξέρω ότι ζήτησα έγκριση και 2 φορές μάλιστα και και στις 2 άκουσα ΟΚ,τώρα το τι νόμιζες εσύ δεν με αφορά....τωρά πια μπήκε...μπορούμε μόνο να γελάσουμε:himitsu:
Oct 17 2008 00:23
Photo

Zoro → evaofadawn

Εεεε πιάστηκα σε συζητήσεις sry:nanana: Θα το κάνω σύντομα,εσύ φρόντισε να ξενυχτίσεις για σήμερα xP Ααα,επειδή βλέπω όλο εικόνες του One Piece κοιτάς(stalker mode),κάθισε να κοιτάς όλες τις εικόνες από One Piece που υπαρχούν στο group στο ενδιάμεσο:hihi2: Btw,τι λέει,ψήθηκες να το ξεκινήσεις?:tensai:
Oct 17 2008 00:14
Photo

iristella → Zoro

Ρε τι τέρας είσαι εσυ? Ελεος... Αφήνεις σεντονια παντου..... Threads, profiles..... Μέχρι και στα μέλη της anime.gr team έχεις ράψει κουβερτουλες (μην μεινουν παραπονεμένοι). You are a dangerous man sensei.... I must learn from you ΧDDD Ρε οταν ελεγες οτι το σκηνικο με το νερο θα το εβαζες HOF νομιζα ότι εκανες πλακα....... Ελεος.. Μια φορα μπερδευτικα με τα παλιοgreeklish και το εκανες ζητημα..... Που να φανταστω ότι εννοουσες το προγραμμα dammit?
Oct 16 2008 23:53
Photo

evaofadawn → Zoro

βγήκα... ήπια... γύρισα... κ pm δεν βρήκα! μα καλά, πόση ώρα γράφεις?!?!?!?:orly:
Oct 16 2008 23:53
Photo

Zoro → Umi no Ossan

indeed,it's time for a change:tensai: Let's fight old rival:hero:
Oct 16 2008 22:22
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Zod ε ??? μηπως να βαλω Skull Knight ?? XDXDXD
Oct 16 2008 21:34
Photo

Zoro → Amphilyki

Κάψιμο Griffith βλέπω:P Που είναι ο Guts,οεο?:roar:
Oct 16 2008 21:20
Photo

dennisuke → Zoro

Already done it και έχουμε ήδη μία ώρα στο irc του anime.gr που μιλάμε επ' αυτού του θέματος. Interesting things are about to come and enlighten us :tensai:
Oct 16 2008 20:47
Photo

Zoro → dennisuke

Dennis-kun τσέκαρε το προφιλ μου,αυτά που έγραψε ο Kenny;) Μετά αν θές πέρνα από το thread που λέει,να δώσεις τα φώτα σου^_^
Oct 16 2008 20:28
Photo

evaofadawn → Zoro

AMAN! STALKER! :terror2:
Oct 16 2008 19:57
Photo

Zoro → evaofadawn

Μην ανησυχείς,όλα αυτά μέχρι που θα με βρεις έξω από το σπίτι σου:hahaha: Σε λίγο ξεκινάω το γράψιμο,en garde:tensai:
Oct 16 2008 19:45