Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → didimakia

Διάβασε το τότε, μπας και αναθεωρήσεις! :hahaha: Πάντως δεν κυκλοφορούν/βρήκα πολλά καλά fanarts στο θέμα, οπότε την πάλεψα με ότι είχα. :P Joker ftw btw, all time fave char.
Aug 26 2010 20:44
Photo

didimakia → Zoro

Οχι μονο το avatar + sig εννοω και δεν μ'αρεσαν. ουτε το διαβασω το HxH. Με απογοητευσες αυτην την φορα :P
Aug 26 2010 20:29
Photo

Zoro → didimakia

Ελπίζω να εξαιρείς το profile που ακόμη πρέπει να το customιζάρω, αλλά πέραν αυτού why izzat? :P Διαβάζεις HxH έτσι;
Aug 26 2010 20:25
Photo

didimakia → Zoro

Για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε το νεο σου σετ :/
Aug 26 2010 19:53
Photo

Zoro → kelborn3

Δεν το λέει κανένας Oda και στο anime σου είχα απαντήσει ότι από την ταχύτητα της επίθεσης προφανώς και δεν κάθισαν να σχεδιάσουν ένα κομματάκι μάγουλου του uncle Kizaru όταν ήταν φως. It's in your mind, victory and all!! XD PS: Και μην ξεχνάμε το Berserk pwn από μένα, kukuku! :try:
Aug 26 2010 19:33
Photo

kelborn3 → Zoro

Ρε παπαρα γτ το λεει ο οντα και στο εδειξε και στο ανιμε.Αμα δεν παραδεχεσαι τα γεγονοτα δεν μπορω να σου φερω αντισταση.Και οσο το εκαναν οι τακα ηταν οι καλυτεροι.Και για να μην ξεχνας η διαφωνια ηταν αν θα το πιασουν και το επιασαν στην τελικη.Αλλο αν το σταματησαν.κυκυκυ.Δεν θα νικησεις ποτε
Aug 26 2010 18:45
Photo

Zoro → kelborn3

Ρε παρακμιακέ σπαμμερά [QUOTE]Αμα το θες και επιστημονικ το χακι σου δινει κτην δυνατοτητα να χτυπας τον αλλο στην σωματικη μορφη χωρις να απενεργοποιεις το φρουτο του.[/QUOTE] τα λόγια σου φέρνουν αντίθεση εδώ, πως γίνεται να τον χτυπάς στην σωματική του μορφή αποφεύγοντας την όλη μεταμόρφωση που έχει δεχτεί το σώμα με το DF (και πέρα από logia, πχ Luffy-rubber); Έχω την εντύπωση ότι λέμε το ίδιο πράγμα, με διαφορετικά λόγια και συνεχίζουμε just for the lulz (όχι ότι είναι κακό :P). [QUOTE] Ps Once again, i win u lose:tongue2:[/QUOTE]Δεν νίκησες και δεν υπάρχει once again! Και τις προηγούμενες φορές στα ίσα ερχόμασταν με εξαίρεση των groups του FT που όντως οι Taka τελικά το subbaran, αλλά τελικά το group που υποστήριξα εγώ μετά (Ryugan) βγήκε το καλύτερο, ενώ οι Taka το ντρόπαραν... εκεί άντε (είμαι καλός) και σου δίνω μισή νίκη. XD [QUOTE] Ps2 This is going to be once again one long argument[/QUOTE]Oh, you bet. :burningbe3:
Aug 26 2010 18:32
Photo

Mad_Hatter → Zoro

ελα ρε, περιμενα να επανελθεις για να τα πουμε κανονικα Χαιρομε που σου αρεσε το HxH αν και εγω προσωπικα το θεωρω ανετα το 2ο καλυτερο manga που περασε απο το WSJ (u know which is the first), αν και δεν εχω διαβασει ακομα το yu yu hakusho του Togashi.
Aug 26 2010 18:18
Photo

kelborn3 → Zoro

Mα δεν ακυρωνεις το devil fruit βρε καταραμενε ιταλε , που δεν παραδεχεσαι με τπ οτι εχασες .Το armor ειναι δικο σου power up που εσυ το χρησιμοποιεις εναντιων του αντιπαλου.Δεν ακυρωνεις το φρουτο του.Eσενα απλα σου επιτρεπει να τον χτυπησεις.Εχεις δεσει κομπο οτι το να εισαι λογκια και καλα σημαινει οτι οι επιθεσεις δεν μπορουν να σε περασουν.Δεν ειπε ποτε ο rayleigh οτι σου επιτρεπει να ακυρωνεις το φρουτο τοπικα.Απλα μπορεις να χτυπησεις το σωμα του σαν τον εχεις μπροστα σου.Ειναι η εικονα που σου ειχα δειξει και τοτε με τον κιζαρου και το μαγουλο.Φως ηταν και τοτε και τον εκοψε.Δεν εμφανιστηκε πουθενα κανενα μαγουλο στον αερα ξεκαρφωτα.Αμα το θες και επιστημονικ το χακι σου δινει κτην δυνατοτητα να χτυπας τον αλλο στην σωματικη μορφη χωρις να απενεργοποιεις το φρουτο του.Αφου στο λεει κα8αρα.U can capture a body u think its invincible.Ποσο πιο απλο μεταφορικο παραδειγμα να σου δωσει. [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/2572/1242814366179.jpg[/IMG] Ps Once again, i win u lose:tongue2: Ps2 This is going to be once again one long argument
Aug 26 2010 18:14
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Θα προσπαθήσω να αντέξω, μην αργήσεις περισσότερο όμως γιατί αρχινάνε και εξεταστικές. XD Oh, that naughty Oda, έχει ξεγελάσει όλη την υφήλιο κάνοντας την να νομίζει πως πρόκειται για παιδική ιστορία. :P Εικόνα στο OP album προτείνω τπτ με Ace, να ταιριάζει και με το arc στο anime, ενώ για Bleach δεν το συζητώ, Matsumoto <3 XD (συμφωνούμε για Itachi). Set όμως δεν θες να βάλεις Robin... καλάαα. :bahhh: Αναμένω το comeback (και θα σε κάνω add με το που μπω!) λοιπόν. :) [B] EDIT:[/B] Δοκίμασε αυτή για OP album pic, ίσως χρειαστεί να την κόψεις λίγο βέβαια: [URL]http://saryth.deviantart.com/art/ACE-150154873?q=favby%3Ashafry%2F3485351&qo=38[/URL]
Aug 26 2010 17:16
Photo

Zoro → Jorg

Ψιτ, παιδί, είδα που ρωτούσες για HxH και επειδή μόλις το τελείωσα, anime 'n' manga, κατά την γνώμη μου είναι για hardcore shonen fans μόνο σειρά. Καλό, αλλά με τόσα shonen που κυκλοφορούν πια δεν είναι και τόσο τέλειο imo. Ωστόσο το τελευταίο arc, αυτό που βρίσκεται τώρα, έγινε all time fave και από τα καλύτερα που έχω διαβάσει σε shonen. Η πρότασή μου: μια βόλτα στην wikia για να διαβάσεις ότι έχει παιχτεί στο anime (στο anime τα έχουν δείξει όλα εκτός από αυτό το τελευταίο arc, οπότε δεν θα φας spoilers γι' αυτό) και μετά πιάνεις κατευθείαν μόνο αυτό το arc στο manga. :)
Aug 26 2010 17:05
Photo

Zoro → jetpilot

Και ακόμα δεν είδες τίποτα, 4 βδομάδες χωρίς chapter θα υπάρξουν προβλέψεις για το άλφα και το ωμέγα της σειράς! XD Οι καλύτερες συζητήσεις γινόταν όταν είχα πρωτογραφτεί και υπήρχε ένα μόνο thread για το anime της σειράς πάντως, δεν ποστάραμε και τόσο πολλοί τότε, καμιά 10αρια και καλοί. To moderating είναι θέμα ότι δεν παρακολουθούν τόσοι πολλοί mods την σειρά και όσοι το κάνουν είναι δύσκολο να προσέχουν κάθε 2 και 3 το μακρύ και το κοντό του καθενώς που πέφτει και να δεις αν είναι spoiler ή όχι. Πάντως κι εγώ υπέρ του να γίνονται προβλέψεις είμαι, αν δεν τις κάνουμε εδώ που θα τις κάνουμε; Ένα thread ειδικά γι' αυτές θα ήταν ΟΚ, αλλά απ' όσο ξέρω δεν επιτρέπεται ούτε αυτό. Αναφέρομαι στις προβλέψεις βασιζόμενες σε στοιχεία που μας έχει δώσει ο Oda φυσικά, οι εντελώς ξεκάρφωτες που πέφτουν, πέρα από όντως ενοχλητικές, είναι και αρκετές. Anw μη σκας, θα φύγει και η ζέστη κάποια στιγμή. Άσχετο, αλλά κατέβασα το Rave Master manga πρόσφατα και σαν alter ego του FT μου φάνηκε, υπάρχει χαρακτήρας με tatoo στο πρόσωπο και μαλλί σαν τον Gerard, οι πρωταγωνιστές σε αρκετά panels θυμίζουν Natsu και Lucy, ενώ στην σειρά υπάρχει και ο ίδιος ο Plue (καθώς και αρκετά άλλα). :P Δεν ξέρω τι ξεκίνησες τελικά, αλλά πιστεύω θα σου αρέσει αν το πιάσεις.
Aug 26 2010 16:30
Photo

Zoro → kelborn3

[IMG]http://img251.imageshack.us/img251/4929/youreyourecrazymanfrank.jpg[/IMG] Για πες μου λίγο ρε Μακούλη, why am I eating a pwn? Αυτό που είχα πει ότι το haki ακυρώνει τα DFs τοπικά δεν βλέπω να είναι τόσο διαφορετικό από τα [URL="http://mangastream.com/read/one_piece/98271344/15"]λόγια του Ray[/URL]. ΟΚ αυτός μας λέει και καλά ότι αυτό είναι πανοπλία για defense που μετά χρησιμοποιείται σαν όπλο, αλλά το αποτέλεσμα ίδιο με αυτό που έλεγα είναι ουσιαστικά. :P Από που κι ως που είναι πιο σωστό αυτό που έλεγες εσύ ότι την στιγμή της επίθεσης γίνεσαι πιο δυνατός και άρα τους ακουμπάς; Tie or nothing. :bleh:
Aug 26 2010 16:12
Photo

kelborn3 → Zoro

Αnd for your knowledge good sir, i was right about our haki argument.Ty oda for powning Lexus.In your face!!!!!!!!!!!!!!!!! [IMG]http://www.freewebs.com/ut3kowclan/pwned%20DH.jpg[/IMG]
Aug 26 2010 12:27
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Not yet! Θα επιστρεψω κατα αρχες Σεπτεμβρη οποτε σε παρακαλω μεχρι τοτε κανε υπομονη και μην αυτοκτονησεις απο την απελισια. Δεν θελω να μεινω internetικη χηρα ακομα. Για τον Franky μιλαγα. Ειμαι πολυ κακια για να μιλαω για καποιου αλλου! Btw ειμαι η μονη που εχει προσεξει οτι ο Oda επιμενει να βαζει τη Robin αναμεσα στον Franky και τον Zoro?? Το εξωφυλο απο το καινουριο chap τα σπαει. Επι 5 λεπτα το κοιταζα! Απο FMA τα χω δει ολα. Αρχισα με το κανονικο και λιγο μετα που το τελειωσα ειδα και το brotherhood και μετα τελειωσα με το manga. (Και ναι, Roy FTW!) ΝΑΙ!! Καταφερα και επεισα τη μανα μου να βαλει stable και τωρα μεχρι να μπει πηγαινω στο σπιτι του πατερα μου για νετ. (Αν και δεν το κανω συχνα μιας και ειναι 40 λεπτα δρομος με αυτοκινητο) Στο msn κανε με add οποτε θες. Μπαινω καθε φορα που ειμαι στον πατερα μου. Αυτη τη στιγμη μεσα ειμαι! Κριμα για την εικονα και ταιριαζε. Oh, well κι αυτη μια χαρα ειναι! Το TTGL μου 'ρθε γιατι το ειδα την ιδια περιοδο με το FMA και γενικα τα σπαει. Τι τραβας κι εσυ καημενε... Τωρα που το σκεφτομαι πρεπει κι εγω να αλλαξω κι εγω εικονα στο album μου. Καμια προταση? Θα φτιαξω κι ενα του Bleach με καμια καλη εικονα του Gin!! Του Naruto δεν το αλλαζω με τιποτα παντως! Itachi FTW!
Aug 24 2010 07:33