Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Jorg

Χαχαχα, εύγε, κι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο είδα και το anime, έτσι έχω κάνει και σε όλα τα shonen που έχω δει ως τώρα δλδ. Το κακό είναι πάντως ότι εδώ το anime ήταν η πρώτη φορά που δεν με ικανοποίησε τόσο, σε αρκετές φάσεις βαριόμουν (φταίει και λίγο η ιστορία γενικά εδώ, είναι βαρετή σε κάποια σημεία, άλλα στο anime βάλαν και fillers και από πάνω) και τα OSTs τα βρήκα μέτρια. Τώρα το voice acting ήταν OK μπορώ να πω και exceptional σε κάποιες περιπτώσεις (πχ ο Hisoka). Χώρια και τα διάφορα μικρά κομμάτια που έκοψαν από το manga (λόγω βίας ή έλλειψης χρόνου, αν και censorship δεν μπορώ να πω ότι είχε τρομερά πολύ ευτυχώς, έβγαλαν κάποιες καλές σκηνές στην αρχή όμως). All in all είναι από τις λίγες φορές που δεν προτείνω το anime μιας σειράς (λείπει και αυτό το τελευταίο καλό arc στο anime, που σου πα), αλλά αν θες και πάλι να το δεις τότε καν' το, καταλαβαίνω την περιέργεια που έχεις γιατί την έχω κι εγώ και πάλι. :P Έτσι, συνέχισε το OP και άρχισε το Naruto, που από τα 3 μεγάλα shonen έχεις δει το χειρότερο μόνο. XD Οι εικόνες που δέχεται το site είναι καλό να είναι όσο πιο κοντά στο 600 x 600 γιατί αλλιώς στις "φτιάχνει" αυτό και δεν βγαίνουν πάντα καλές, οπότε 600 x 600 είναι τώρα και η original ήταν 600 χ 625, δυστυχώς δεν μπορούσα να την κόψω άλλο χωρίς να κοπούν οι χαρακτήρες. Πάντως σου φαίνεται μεγάλη καθαρά και μόνο γιατί οι χαρακτήρες μέσα είναι όντως μεγάλοι στην αναλογία, κατά τ' άλλα δεν πρέπει να διαφέρει πολύ σε διαστάσεις απ' αυτές που βάζεις εσύ.
Aug 27 2010 16:29
Photo

Zoro → jetpilot

Τι λε ρε, πες τους να περάσουν και από δω να μοιραστούν αυτές τις υποθέσεις/εξελίξεις και στο thread μας. :hihi2: Godspeed για το ταξίδι btw. ^^
Aug 27 2010 16:20
Photo

laraska → Zoro

ξερεις τι μου αρεσουν΄σκοτεινα πραγματα μυστηρια σαν το watchmen ...που το κατεβασα ηδη
Aug 27 2010 13:06
Photo

jetpilot → Zoro

Ναι ισπανια, γι' αυτο και το ονομα :) Ναι one manga. Το φορουμ τους ειναι ζωντανοτατο και πολυ παρατηρητικο ! Ακου εξελιξη : η Βοα ειναι εγκυος και αναγκαζει τον Luffy να μεινει εκτος NW κατα την διαρκεια της επανενωσης. Ο luffy το βγαζει Monkey D. Clown και οι υπολοιποι SH συνεχιζουν για NW με αρχηγο τον Buggy ^^
Aug 27 2010 12:06
Photo

Jorg → Zoro

Thanks για την συμβουλή, αλλά θα ήθελα να ρίξω και μια ματιά στο άνιμε έτσι από περιέργεια, ξέρεις, για να δω voice acting, Op/Ed, Soundtracks, μάχες κτλ κτλ. Αν και τώρα που ανοίγουν τα σχολεία μακάρι να βρω το χρόνο να τελειώσω και One piece. Θέλω να αρχίσω και Ναρούτο... btw να ρωτήσω? Πόσο μεγάλη είναι η είκονα που έχεις βάλει να φαίνεται πίσω άπο τα vms?
Aug 27 2010 11:51
Photo

Zoro → laraska

Κάτσε ποια graphic novels λες και τι είδους σειρά θες να σου προτείνω;
Aug 27 2010 06:24
Photo

laraska → Zoro

ειναι ποιοτικο μανγκα αναμεσα στα πολλα του ειδους. αρχιζω τα graphic novels ... και θα ηθελα , αν ξερεις , να μου προτεινεις τιποτα καλο.
Aug 27 2010 05:51
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι όντως, σε αρκετά σημεία αναρωτιόμουν κι εγώ αν μιλούσαμε ακόμα για shonen του WSJ... μην σου πω ότι και από το D.Gray πιο πολύ με ξάφνιασε το κλίμα και οι ανατροπές του chimera. Αλλά είχα και 3 πραγματάκια που με χάλασαν: 1- ότι ο King βγήκε από το πουθενά και τους πλάκωσε όλους, όπως είπες, αλλά το δέχτηκα αφενός γιατί το έκανε πολύ απρόβλεπτο να μην ξέρεις ποιος μπορεί να τον νικήσει (σε αντίθεση με τα άλλα shonen όπου υπάρχει πάντα κάποιος που μπορεί να πεταχτεί από το πουθενά τελευταία στιγμή και να βοηθήσει/πλακώσει) και αφετέρου γιατί υποτίθεται πως είναι το προϊόν μιας εξέλιξης ανώτερη και από τους ανθρώπου, πήρε όλη την δύναμη των hunters και ανθρώπων που τον τάισε η βασίλισσα. 2- Ότι ο president έφερε μόνο 5 hunters μαζί του (και 2 παιδάκια, OK... ) και δεν κάλεσε ποτέ ενισχύσεις, ενώ ήξερε τον κίνδυνο. Έτσι και έφερνε κάνα στρατό από elite hunters/assassins πιστεύω τους είχαν στο τέλος, αν και story-like ήταν καλύτερα έτσι. 3- Που είχε τόσον καιρό και χρόνια (irl) για να κάνει τον Gon τούμπανο (αυτό που έλεγα ότι πάει αργά) και, ενώ ήταν στον πάτο, με μια Super Saiyan copypasta τον έκανε τώρα υπερτούμπανο. Βέβαια ήταν πολύ εντυπωσιακή η μεταμόρφωση και δεν περίμενα ότι θα έχανε το χέρι (αν και, όπως και στο Greed Island να δεις ότι κάπως θα του ξαναφυτρώσει :P). Αυτά κατά βάση με χάλασαν λίγο, αλλά κατά τ' άλλα το arc ξεχείλιζε από ανατροπές που δεν περίμενα, μάχες γεμάτες στρατηγική και χωρίς κλισέ , θανάτους απ' όλες της πλευρές, ακόμα και αρκετούς κεντρικούς (Kaito τ_Τ) και το αγαπημένο μου: ότι δεν έπαιρναν όλοι απαραίτητα μια μεριά, ο King και οι υπηρέτες του πχ δεν ήταν μόνο οι απόλυτοι κακοί που υπάρχουν για να σκοτώνουν ανθρώπους, δείχνει και πως αναπτύσσονται οι σκέψεις τους με βάση το περιβάλλον τους (ειδικά ο King respect). Ομοίως και οι άνθρωποι δείχνει πολύ καλά μέχρι που μπορούν να φτάσουν προκειμένου να μην χάσουν. Anw, όσο κι αν πάω τον King, δεν υπάρχει ανησυχία να κατακτήσει τον κόσμο: Kuroro, Ryodan, Hisoka, Zaoldyecks, Jin και Laser έτσι και μαζευτούν και μόνο οι μισοί τον έχουν άνετα. :P Το Ryodan arc ήταν όντως καλό για τους λόγους που είπες και επίσης προσθέτω ότι μου άρεσε που σε αυτή την σειρά μετράει και το determination και τι θυσίες είσαι προετοιμασμένος να κάνεις προκειμένου να γίνει πιο δυνατό το nen σου, αλλά με χάλασε που το άφησε ημιτελή σαν σχέδιο εκδίκησης, ουσιαστικά μόνο 2 μέλη πρόλαβε να σκοτώσει (μια έμμεσα) και περιμένουμε το round 2 σε κάνα 5 χρόνια, με Kuroro comeback. Γενικά το pace το βρίσκω υπερβολικά αργό για τα γούστα μου. Πρόσθεσε και το nen training που είναι από τις φάσεις που βαριέμαι περισσότερο. Σαν προτίμηση για μένα τα arcs πάντως πάνε: chimera>hunter exams>ryodan>greed island>nen training>retrieve Killua (αν και ήταν μικρό αυτό) Κατά τ' άλλα μαζί σου. Πάντως απ' όσο κατάλαβα μπορεί να κάνει άπειρα hiatuses αλλά, σε αντίθεση με αυτόν του Berserk που είναι πολύ φλου κατάσταση πχ, αυτός όποτε επανέρχεται σχεδιάζει τουλ 10 chaps, κάτι είναι κι αυτό πάντα. PS: Και το σχέδιο, πέρα από κάποια σημεία που θύμιζε πιο πολύ μουτζούρες, δεν το βρήκα τόσο χάλια όσο νόμιζα, έχει το δικό του στυλ και μου άρεσε σε αρκετά σημεία. PS2: Δεν ξέρω αν διάβασες το latest OP, αλλά ήταν uber. Naruto too.
Aug 27 2010 03:55
Photo

Zoro → laraska

Yup, το τελείωσα αυτές τις μέρες. Respect σ' αυτόν και τον Hisoka, αλλά το πραγματικό μου κόλλημα είναι ο King... αν δεν έφερνε τόσο σε Cell και Frieza σαν εμφάνιση θα είχα βάλει αυτόν για set τώρα. :P
Aug 27 2010 03:16
Photo

Zoro → jetpilot

Α, αυτό εννοούσες... ναι, όταν πρωτογράφτηκα το είχα παρατηρήσει κι εγώ, πέφτει αρκετά το "τάξη και ηθική", αλλά μετά από τόσον καιρό τι τα θες, συνηθίζεις. Το πιο χρήσιμο πράγμα που πήρα από εδώ είναι η γραφή στα ελληνικά και με τόνους, τουλ. :P Ω erasmus, ωραίος! Και για που το βλέπεις να πηγαίνεις; (καμία Ισπανία σε κόβω λόγω name, αλλά για να δούμε) OM=OneManga; Υπάρχει ακόμα αυτό το μέρος; [SIZE=1](ρητορική ερώτηση)[/SIZE] Κανονικά ZM θα έπρεπε να λέγεται πια. :hahaha:
Aug 27 2010 03:14
Photo

didimakia → Zoro

Δεν ξερω. εχω ηδη πολλα on going. δεν θελω κι αλλα. και απ οτι ξερω ειναι και γνωστο ως Hiatus X Hiatus :P Oh yeah. he is awesome!
Aug 27 2010 01:04
Photo

laraska → Zoro

ο κουρορο ειναι αυτος στο αβαταρ ? βελεπεις το χαντερ χ χαντερ ε ?
Aug 27 2010 00:03
Photo

jetpilot → Zoro

Γενικοτερα ειναι οτι να ναι το moderating. Πολυ οριο. Λες ειμαστε σε στρατοπεδο ενεργουν. Το λεω εχοντας μια συγκεκριμενη πειρα σε fora. Στα manga το αφησα στο FMA αποτομα γιατι τωρα αρχιζει εξεταστικη και ετοιμαζομαι για erasmus κλπ κλπ. Το επομενο chap θα το διαβαζω καπου μακρυα :P Κατι σχετικο-ασχετο : εχθες βιαστηκα ανεπαναληπτα απο τα μελη του OM forum. Ρε αυτοι γραφουνε πιο γρηγορα απο οτι μπορω να τους τα διαβασω :P
Aug 26 2010 23:36
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Και εγω απο το chimera ant και Ryodan arc το λατρεψα. Το chimera ant ειναι απλα απιστευτο, πολυ μπροστα για manga του WSJ, αλλα μου τη χαλασε που πηδηξε τα power lvls.O king αν και ισως ειναι ο καλυτερα ανεπτυγμενος shonen χαρακτηρας που εχω δει ειναι τοσο τουμπανι απο αποψη δυναμης που απλα δε στεκει. To Ryodan arc ειχε μαχες, υποθεση, χαρακτηρες για μενα ιδανικο shonen arc, με τους καλους να τα καταφερνουν επειδη ειχαν σχεδιο και οχι επειδη τους εσωσε καποιος πατερας/δασκαλος/μπαντζανακης κλπ. O Gon μου αρεσει σα πρωταγωνιστης επειδη δεν ειναι ουτε φτηνος ιδεαλιστης, ουτε looser, ουτε σπαει @@.Απλο 12χρονο που ζει τη ζωη του οπως θελει.Και ανεβηκε στα ματια μου εκει που εκλεισε το κασετοφωνο για να μην ακουσει για τη μανα του. Ο Kurapica imo ειναι exactly how a revenge oriented charachter should be. Απο οτι καταλαβα σε ξενερωσε που δεν εχει προχωρησει και τοσο πολυ και εχει καλυψει μικρο μερος της συνολικης του πορειας? Indeed λιγο ενοχλητικο, αλλα απο τομεα πλοκης (αν βλεπεις καθε arc μεμονομενα), μαχων/battle system κλπ imo ειναι σε επιπεδα OP (και ξερεις ποσο πιο πανω εχω το op απο τα περισσοτερα υπολοιπα shonen)
Aug 26 2010 22:17
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ωπ, καλώς τον! Το τελείωσα όλο τελικά, anime 'n' manga, αλλά δεν μου άφησε τόσο θετικές εντυπώσεις όσο περίμενα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της σειράς πάντως ήταν, imo, πέρα από τα άπειρα hiatus και το pace που βρήκα κάπως αργό, οι στόχοι των πρωταγωνιστών: o Gon μια λίγο καλύτερη version toy Naruto μου θύμισε και ο στόχος του να βρει έναν πατέρα που, όχι μόνο τον άφησε από μικρό, αλλά δεν θέλει καν να τον συναντήσει δεν με τράβηξε τόσο (ο Ed να πούμε θα τον είχε πλακώσει στις φάπες τον Jin έτσι και τον έβρισκε, αν καθόταν καν να τον ψάξει), ο Killua είναι ο αγαπημένος μου από τους τέσσερις, αλλά δεν έχει σκοπό :/ ο Leorio ok ουσιαστικά είναι ο Usopp της παρέας, αλλά να γίνεις γιατρός σε shonen σειρά δεν μου λέει πολύ και η εκδίκηση του Kurapica καλός θα ήταν σαν στόχος, αν δεν το άφηνε μισοτελειωμένο και το έσερνε τόσο, ακόμα μέχρι σήμερα. :( Μέχρι και το Chimera Ants arc λοιπόν: Hunter Exams, Νen Τraining (το πιο βαρετό imo), Ryodan και Greed Island είχαν όλα τρομερές ιδέες μέσα τους, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν στο έπακρο imo. Για να μην ακούγομαι κακός όμως, κόβω το ranting και λέω ότι Kuroro (εξού και το avatar) και Hisoka τα έσπαγαν και ακόμα πιο πολύ: Chimera Ants arc FTW!! :head: Αυτό θα πει arc, φτάνω εκεί από το Greed Island με μέτριες εντυπώσεις από την σειρά, αλλά με αυτό το arc το έσωσε εντελώς, έγινε fave! Ειδικά άπειρο respect στον Κing, πρέπει να είναι από τους πιο καλά αναπτυγμένους κακούς που έχω δει σε shonen (αν δεν έμοιαζε τόσο στον Cell παίζει και να είχα βάλει αυτόν για ava τώρα). Αλλά και η όλη ατμόσφαιρα horror και καταστάσεις επιβίωσης (είχαμε και μπόλικους θανάτους κεντρικών χαρακτήρων, thumbs up!), καθώς και υπόλοιποι χαρακτήρες (ο Morau πρέπει να είναι ο πιο πρωτότυπος smoke user που έχω δει σε shonen) τα έσπαγαν. Α, και κάτι άλλο που είχε καλό η σειρά ήταν οι μάχες. Πολλά έγραψα, τα υπόλοιπα στο thread αν είναι, να ξέρεις απλά ότι το τελευταίο arc το έχω σε πάρα πολύ υψηλή εκτίμηση... και ακριβώς αυτό βρήκε να κάνει τόσο μεγάλο και να το πετύχω σε hiatus, just my luck! U_U
Aug 26 2010 20:48