Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Zoro

Α επίσης κάτι σχετικά με το vm background pic. Βάζω την δικιά μου pic αλλά πιάνει όλο το background (το γεμίζει με την ίδια pic) . Ξέρεις πως μπορώ να το κάνω σαν και εσένα, δλδ να πιάνει μόνο την αριστερή (ή την δεξιά) μεριά του background? Οι αναλογίες είναι 600x600
Aug 28 2010 18:32
Photo

Jorg → Zoro

Ναι άσε στο fairy tail το έχουν ψιλογ@μήσει. No problem. Και καλό watching-reading όποτε το αρχίσεις. ^^
Aug 28 2010 18:20
Photo

Zoro → Jorg

Ναι, όλα τα υπόλοιπα να τα βράσω, αλλά η έλλειψη αίματος μου φέρνει ταπηροκρανίαση. :burningbe3: Μου φαίνεται παρακολουθείς και το anime και το manga του FT ε; Ήδη εκεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες σκηνές έχουν καταστρέψει γιατί πρέπει να μάθουν στα παιδάκια ότι όταν κάποιος σε βαράει με έναν λοστό δεν ματώνεις (!) και την γλιτώνεις με μελανιές. :borednn9: Μεχ, λίγο vague για να πω από τώρα, αλλά με βλέπω να περνάω (και) σε manga. Domo όπως και να 'χει. :P
Aug 28 2010 18:06
Photo

Jorg → Zoro

Το manga δεν το παρακολουθώ απο την αρχή, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι του που έχω παρακολουθήσει έχει γίνει anime. Λοιπόν, δεν έχει σημαντικές διαφορές, αλλά let's see... Πρώτα από όλα το censorship. Αίμα θα συνατήσεις σε σκηνές μετρημένες με τα δάχτυλα. Επίσης στο anime είχε κόψει μια σκηνή που έδειχνε το κοπελιές να κάνουν μπάνιο (y'know, όλες μάζι :P). Κάτι μηχανές τις είχαν κάνει κάτι σαν hovercraft και στο manga είχε δείξει ενα mini arc που δεν το έδειξε στο anime (τίποτα σημαντικό, έτσι για τη πλάκα μονο). Ε τώρα αυτά θυμάμαι, δεν είναι και λίγα, αν και δεν τα θεωρώ τοσο σημαντικά. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Aug 28 2010 11:09
Photo

Zoro → Jorg

Btw και κάτι που ξέχασα να σε ρωτήσω πριν: παρακολουθείς και το anime και το manga του Reborn κανονικά μέχρι σήμερα; Ρωτάω γιατί έχω κατεβάσει ένα καλό κομμάτι του anime (με σκοπό να το δω κάποια αόριστη στιγμή) και θα προτιμούσα να μην περάσω και σε manga, όπως έκανα σχεδόν με όλα μου τα shonen ως τώρα (χρονοβόρα διαδικασία). Ωστόσο αν θεωρείς ότι στο anime κόβουν σκηνές (βίας και γενικά) ή για άλλους λόγους χάνει, πες το για να έχω υπόψιν μου να κατεβάσω και κάνα manga. :P
Aug 28 2010 00:48
Photo

Zoro → jetpilot

Βασικά πριν κάνα χρόνο+ ήταν σχετικά παρόμοια κατάσταση στο Naruto (σκέψου ότι τότε έπεφταν και "μαγκιές" για το ότι στο OP είχαμε καλύτερο subforum :P) και τώρα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα εκεί... φάση είναι, θα περάσει. Τουλ βολεύτηκες προς το παρόν!
Aug 28 2010 00:04
Photo

jetpilot → Zoro

A παλι καλα, μας καναν την χαρη τα παιδια να μπορουμε να μιλαμε. Που ; Σε forum. Τεσπα, ειπα να γραψω καμια θεωρια, για μελλον κλπ αλλα ολοι οι παπες με τ'αλαθητο και την περισσια ημιμαθεια ειναι μαζεμενοι εδω. Τι γινεται, εχει κατι το OP και παθαινουν ; Πα 'να γραψω στο OM forum :P
Aug 27 2010 23:55
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Ωπ, καλώς και το φωκάκι. :P Μια χαρά γενικά κι εγώ, ξεκουράζομαι όσο προλαβαίνω γιατί ο μήνας τελειώνει και και μόνο η σκέψη για το τι ακολουθεί μετά φέρνει κούραση. Φαντάζομαι κι εσένα δεν θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα τον επόμενο μήνα, οπότε απόλαυσε τις μέρες αυτές όσο προλαβαίνεις. ^^ Το σετάκι είναι από μια σειρά που τελείωσα αυτές τις μέρες, το Hunter x Hunter, battle shonen. Αρκετά καλό είναι, έχει μπόλικες πρωτότυπες ιδέες στο κάθε arc και ειδικά το τωρινό που βρίσκεται είναι από τα καλύτερα που έχω πετύχει στο είδος. Επίσης, για να έχεις μια ιδέα, ο Kishi το έχει δηλώσει στα αγαπημένα του και παρατήρησα κι εγώ μπόλικα πράγματα που πρέπει να τον επηρέασαν. Btw δεν ξέρω αν διάβασες τα τελευταία chapters Naruto και OP αλλά τα έσπασαν. :)
Aug 27 2010 23:35
Photo

Zoro → jetpilot

Α λολ, είπα κι εγώ, νόμιζα έχουν thread αποκλειστικά για υποθέσεις και διάλεξες μια που σου άρεσε (αν και λογικά η κατάσταση εκεί δεν θα διαφέρει πολύ απ' αυτό που λέω, είναι αρκετά φλου στους κανόνες απ' όσο φαντάζομαι). XD Πάντως απ' όσο είδα στον ενδιάμεσο μήνα πρέπει να επιτρέπονται υποθέσεις στο νέο thread που άνοιξε εδώ για το μέλλον τον SHs. ^^
Aug 27 2010 23:13
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι όντως, από αυτή την οπτική δίκιο έχεις, απλώς δεν φτάνει που κάνει άπειρα hiatuses, αλλά σκέψου και πόσο καιρό έχει να δείξει Kurapica, ο Kishi ενώ είναι και βδομαδιάτικο και σχεδόν συνεχώς Sasuke δείχνει. :P Γι' αυτό ήθελα να ξεμπερδέψει πιο σύντομα με την εκδίκηση, ειδικά αφού είχαν πιάσει τον Kuroro. Θέλω να πω ότι, αν δεν ήταν το Chimera arc, δεν θα με πολυένοιαζε πότε βγαίνει το επόμενο και πως συνεχίζεται, αλλά να που έπεσα σε καλό arc και πρέπει να κάνω υπομονή... πάντως να συμφωνήσω ότι αφού ολοκληρωθεί και βλέπεις το κάθε arc μεμονωμένα θα είναι αρκετά καλύτερο. Btw μιας και είδα ανέφερες Kishi, παρατήρησα μπόλικα πράγματα στο HxH από τα οποία πιστεύω πήρε επιρροές σχεδόν σίγουρα, ένα είναι Ryodan ~ Akatsuki. Τα υπόλοιπα στο σεντόνι. :P
Aug 27 2010 23:07
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Οοο Ζόρο-σαμα :P Πώς είσαι; Όλα καλά; Εγώ είμαι μια χαρά (και δυό τρομάρες:P) και γυρνάω από τις διακοπές μου την Κυριακή. Το σετάκι από που είναι;
Aug 27 2010 21:32
Photo

jetpilot → Zoro

Οχι ρε, αυτο ηταν σεναριο της δικιας μου φαντασιας :P
Aug 27 2010 20:39
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Για το Ryodan arc δεν επρεπε να τελιωσει ολλη η υποθεση σε ενα arc μονο.O Kishi εχει αφιερωσει σχεδον το μισο manga στο δικο του lol xd Περα του οτι η ryodan εχουν πολλα να δειξουν σα χαρακτηρες που δε χωρανε σε ενα arc. Για τα υπολοιπα θα απαντησω στο σεντονι σου :P Το OP μου αρεσε οπως παντα, θα τα γραψω καποια στιγμη.
Aug 27 2010 19:44
Photo

Jorg → Zoro

Ok ρε συ, arigatou. ^^
Aug 27 2010 18:10
Photo

Zoro → laraska

Χμμ, σκοτεινά και μυστήρια ε; Μόνο σαν ταινίες/animanga μπορώ να σου προτείνω γιατί δεν έχω πιάσει τπτ από graphic novels ως τώρα. Αν ενδιαφέρεσαι πιάσε σίγουρα όλες τις ταινίες του Nolan, Requiem for a Dream, Leon, American History X, Donnie Darko, όλα τα Alien, Minority Report, Sin City, ίσως τα Saw και σίγουρα το The Butterfly Effect, αν δεν το έχεις δει (σοβαρά δες το αν δεν το έχεις ήδη κάνει). Από τα από πάνω σίγουρα θα έχεις ήδη δει αρκετά, αλλά επειδή δεν ξέρω ποια είναι αυτά στα έβαλα χύμα. Από animanga επειδή απ' όσο νομίζω δεν έχεις πιάσει το D.Gray-man ακόμα, είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις με μυστήριο και σκοτεινιά σε shonen. Επίσης ξέρω και τα Gantz και MPD Psycho έχουν καλά τέτοια, αλλά λογικά θα τα έχεις ήδη πιάσει. PS: Σαν το Berserk κανένα πάντως. xd
Aug 27 2010 16:51