Community Status Updates
Zoro → lordofblues
Μια χαρά ρε συνάδελφε Δημήτριε, απολαμβάνουμε διακοπές γιατί Σεπτέμβρη ξαναρχίζει η ρουτίνα. :P Ελπίζω όλα καλά κι εσύ με την δουλειά, να μου δώσεις και καμιά συμβουλή σαν έρθει η ώρα.
Πάντα κάνω τέτοια (μεγάλα) reviews για τις σειρές που παρακολουθώ μωρέ, απλώς δεν είναι πάντα το ίδιο καλά και ευανάγνωστα, νομίζω βγήκε καλά το συγκεκριμένο ωστόσο.
Από το GitS έχω δει τις 2 ταινίες, κάποτε πρέπει να αξιωθώ να δω και την σειρά κι εγώ.
Shonen στυλ FT... χμμ, υπάρχει το Rave Master που είναι η προηγούμενη δουλειά του ίδιου mangaka, οπότε λογικά θα έχει παρόμοια στοιχεία, χωρίς να το έχω διαβάσει όμως. Για άλλα δεν έχω ιδέα, still a newbie in the shonen world (αν και ακούω πολύ καλά λόγια για το beelzebub, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πλησιάζει... ). :P Επιδίδομαι στα πιο παλιά shonen αυτή την περίοδο και παρακολουθώ hunter x hunter προς το παρόν , εσύ το έχεις δει/διαβάσει;
Aug 09 2010 03:22
lordofblues → Zoro
Τι κανεις Αλεξη? Ελπιζω ολα καλα με τη σχολη. η γνωμη μου ειναι να κανεις πιο συχνα review σαν αυτο του FMA. Εγω τωρα ξεκινησα τα GHost in tHe sHell. Kanena sHounen se style Fairy tail exoyme kainoyrio?
Aug 07 2010 18:10
Zoro → lordofblues
[QUOTE=lordofblues;415007]Καταπληκτικο review για μια καταπληκτικη σειρα.
Μustang rulez. Απιστευτος χαρακτηρας για πολλους λογους.
2.το περιβαλλον που μεγαλωσε (οικος ανοχης)
3.για το πιπινι που τον συνοδευει[/QUOTE]Αν μπορεί να θεωρεί στα συν του ο 2ος λόγος... όπως και να 'χει ο 3ος επιβεβαιώνει ότι κάτι από pimp το' χε μέσα του πάντως! :hahaha:
Domo που επέλεξες το review μου για να αντιπροσωπεύσει τις απόψεις σου για την σειρά. :P
Aug 07 2010 15:47
Zoro → Robin-Chwan
Οπ, επέστρεψε και η internetική waifu μου, wc back! XD
Κάτσε, της Robin ή Nami λες τώρα; Όποιο και να' ναι is fine όπως και να 'χει, αρκεί να μην μου λες του Franky δίπλα. :P Ξαναβάλε κάνα Robin set τώρα που την ξαναέδειξε ο Oda πάντως, πρέπει να τιμήσεις το όνομά σου μετά από τόσους μήνες απουσία!
Thx, χαίρομαι που σου άρεσε το set, Roy FTW! Αλήθεια ποια FMA έχεις παρακολουθήσει (πρώτο, brotherhood, manga);
Τι λε ρε, δέχτηκαν οι γονείς να σου βάλουν stable σύνδεση ή βρήκες νέο κορόιδο; XD Θα σε κάνω add στο msn (όταν έχεις σύνδεση) να το δω τότε!
Καλή και η ιδέα για album pic, approved. Την αλλάζω τώρα!
To TTGL πως σου 'ρθε από την άλλη; Πρέπει όντως να το δω, αλλά δεν με βλέπω να το χωράω στα "της περιόδου". ;_;
[B]EDIT:[/B] Άκυρο για την εικόνα τελικά, δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει ολόκληρη και την εμφανίζει παντού πολύ μικρή. Δεν λέει και να την κόψω. :/
Aug 07 2010 15:22
Robin-Chwan → Zoro
[quote] Τι Bonney μου λέτε όλοι, εγώ άλλες παρατήρησα στο σημερινό:
[spoiler]
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/197/robinl.jpg[/IMG] [/spoiler] [/quote]
Ποιο απο τα 2 ποδια θαυμαζεις αληθεια?? [s]δεν μπορουσα να αντισταθω XD [/s]
Btw ωραιο το καινουριο set! FMA FTW. Πρεπει να δεις το msn set μου παντως.
Αντε και σε 2 βδομαδες το πολυ ξαναρχιζω το καθημερινο μου προγραμμα στο .aNiMe//GR (yay!)
Και τελος μια προταση: στο Album σου One Piece να βαλεις για εξωφυλο την καινουρια εικονα που ειναι πιο ολοκληρομενο το crew και εχουνε και τα tatoo (τα οποια προσωπικα με εχουνε τρελανει).
Αντε με το καλο να δεις και TTGL! ^^
Aug 07 2010 10:47
Zoro → GkLoc
[URL="http://rapidshare.com/files/411406407/FMA_1___2_BEST_OST.zip"]Voilà![/URL] Σου έβαλα και από τις 2 σειρές τα osts για να είναι μαζεμένα, αλλά τα έχω χωρίσει σε 2 φακέλους, οπότε αν θες να τελειώσεις το B πριν ακούσεις τα δικά του κράτα τα για μετά. Και φυσικά έχω κρατήσει μόνο αυτά που μου άρεσαν/έμειναν, αλλά είναι αρκετά και πάλι. Btw 2 songs από το πρώτο FMA με ξεκάρφωτο album (Link, Lost Heaven) είναι τα OP και ED από την ταινία FMA, μάλλον το μόνο καλό που πρόφερε τελικά, τα σπάνε. Είναι από τους L' Arc en Ciel, που τραγούδησαν και το 2ο Opening της σειράς (Ready Steady Go!).
Ο Kimbley στο B έχει μεγαλύτερο ρόλο και πιο καλές ατάκες και φωνή, απλώς δεν μου άρεσε τόσο πως τον σχεδίασαν, στο πρώτο μου είχε αρέσει λίγο περισσότερο εμφανισιακά.
Ω ναι, το κάνανε πολύ καλά και το Crown Clown μέσα σ' όλα. Γενικά, αν εξαιρέσεις ότι η σειρά είναι λίγο παλιά και οπότε είναι χαμηλής ποιότητας η εικόνα από τα αρχεία που βρίσκεις πια (απ' όσο ξέρω δλδ), οπτικοακουστικά είναι πολύ καλή. :)
Aug 06 2010 18:04
GkLoc → Zoro
Οντως πολυ ηλιθιο το τελος της ταινιας :/
Ριξε το Link γιατι μονο του Brotherhood βρηκα :)
Kimbley κορυφη και εμενα μου αρεσε...ηταν αρκετα Badass ομως με πολυ λιγο screentime στο πρωτο :/
Μαλλον που θα το πιασω και το Anime οποτε μπορεσω...τον Allen να δω σε Clown mode και τιποτα αλλο δεν θελω :P
Aug 06 2010 02:53
Zoro → jetpilot
Το OP γενικά είναι μοναδικό στο είδος του, οπότε δύσκολο νομίζω να βρεις κάτι πολύ κοντά εκεί. :P
Τώρα για Naruto εγώ νομίζω σε αποθαρρύνει η σκέψη τόσων volumes, αλλά αν το άρχιζες imo θα έφτανες σιγά σιγά σε κατάσταση όμοια με OP: αρχικά θα το βαριόσουν κάπως (τα πρώτα 20 eps είναι μέτρια κατ' εμέ) και σιγά σιγά με το που έμπαινε στα καλά arcs θα ήθελες τόσο να δεις τι γίνεται παρακάτω που ούτε που θα σε ένοιαζε η μάζα των volumes. Σκέψου το κι έτσι, αν είχες αρχίσει από το Naruto ή κάποιο άλλο shonen, πέραν OP και σου έλεγα να πιάσεις το τελευταίο τώρα, πάλι δεν θα μου έλεγες για τα άπειρα επεισόδια/volumes; Ωστόσο όπως είδες άξιζαν στο σύνολό τους.
Δεν σε πιέζω άλλο όμως, αν δεν έχεις όρεξη πιας το όταν σου 'ρθει (άντε να δεις και τους Akatsuki, τους πιο μαμάτους shonen κακούς, κάνουν τους Schichibukai να φαίνονται μικροί και μόνο οι admirals έρχονται κοντά imo). :P
Για το σχέδιο ναι, θέμα συνήθειας είναι. Με το που διαβάσεις κι άλλα manga θα δεις ότι αυτά τα 2 είναι πιο ξεχωριστά συγκριτικά με τα υπόλοιπα. Σκέψου και ότι ένα καλό μέρος ατόμων έχω παρατηρήσει δεν μπορούν να αρχίσουν το OP καθαρά και μόνο γιατί θεωρούν το σχέδιο του πολύ απλοϊκό και παιδικό (!), ανεξαρτήτου ιστορίας. Ενώ με το Naruto δεν θα δεις ποτέ τέτοια περίπτωση.
Οπότε μάλλον ανάμεσα σε Rave και FMA είσαι. Πιστεύω το Rave θα σε ικανοποιήσει, αλλά μην έχοντας το διαβάσει δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, οπότε στην αμφιβολία πιάσε FMA αν θες, δεν θα το μετανιώσεις, αν προετοιμαστείς για κάτι διαφορετικό.
Για fillers τώρα, αν λες γενικά, να ξέρεις ότι το OP έχει από τα καλύτερα συγκριτικά με τα άλλα 2 μεγάλα shonen, που έχουν άπειρα και πιο ασύνδετα μεταξύ τους (βέβαια το Naruto είχε και αρκετά πολύ ωραία, απλώς είναι άπειρα, μιλάμε για σχεδόν 100 επεισόδια στο πρώτο φαντάσου). Στου OP είναι λιγότερα και πιο καλά συνδεδεμένα με την ιστορία, δεδομένου ότι το πλήρωμα ταξιδεύει συνεχώς και οπότε μπορούν εύκολα να τα βάλουν ενδιάμεσα των προορισμών.
Με το FMA πάλι πάει ως εξής η κατάσταση: το πρώτο FMA είναι περίπου 50% filler, αλλά είναι ίσως τα καλύτερα fillers που έχω δει. Σε κάποιο σημείο σταμάτησε να ακολουθεί το manga και έδωσε δική του ιστορία και τέλος στην σειρά και αν το δεις ποτέ θα δεις ότι έγινε πάρα πολύ καλά για filler.
Το Brotherhood από την άλλη είναι εξολοκλήρου μεταφορά του manga στην οθόνη οπότε υπάρχουν πάρα πολύ λίγα fillers, ένα 5% θα έλεγα, αν και έκοψαν αρκετές σκηνές από την άλλη.
Για την τελευταία σου ερώτηση πάλι, θα έλεγα ότι εξαρτάται, άλλα ναι και άλλα όχι. Δεν είναι κανόνας πάντως, αλλά όσα γίνονται με την καθοδήγηση του mangaka βγαίνουν καλύτερα συνήθως. Πχ αυτά του OP με το σαρκοφάγο νησί του Usopp πρέπει standard να έγιναν με την καθοδήγηση του Oda και όντως εμένα μου άρεσαν πολύ.
Ότι και να διαλέξεις let me know πάντως. :P
Aug 06 2010 00:31
jetpilot → Zoro
I see. Γενικοτερα, οταν λεω στο στυλ OP εννοω κατι που να μην ειναι miles away. Για παραδειγμα, ειχα καποια shonen που ειναι πιο καθημερινα, με 45αρια οι πρωταγωνιστες, κουστουμια και γενικα φασεις απλες. Ερχομενος απο μαγιες και φρουτα με ψιλοξενερωνει, καταλαβαινεις. Το FMA με κραταει εδω.
Naruto μου φανηκε πολυ απλο το σχεδιο και του Bleach επισης (τα τελευταια chaps στα γρηγορα). Οχι οτι ειμαι εμπειρος αλλα μου φανηκε εντονη η διαφορα με OP.
Naruto πιστευω οτι θα μ'αρεσε αλλα 500 ειναι πολλα γαμωτο !
Το Rave το εχω δει κατα τυχη σε κατι φωτο που εψαχνα για FT, απορρησα και βρηκα οτι ειναι του Hiro. Θα το κοιταξω, thanks for mentioning.
Περι anime, πως βλεπεις το θεμα των filler ;
Οταν το εβλεπα στο OP δεν με πειραζε, ηταν οκ.
Βλεποντας τα 2 πρωτα του FMA ειδα ενα καρο πραγματα που δεν εγιναν ετσι στο manga και αυτο, οχι οτι ενοχλει, παραξενευει. Ισως μπερδευει.
Γενικοτερα, τα anime ειναι υπο την καθοδηγηση του mangaka σχετικα με τα fillers ;
Aug 05 2010 23:38
Zoro → GkLoc
Ναι, έχω κατεβάσει όλο το soundtrack και από τα 2 FMA οπότε το έχω ακούσει, όντως φοβερό τραγουδάκι μαζί με κάποια άλλα (αν και την μετάφραση πέρα από το anime δεν την έχω προσέξει, θα την τσεκάρω τότε). Το έβαλαν και όταν τα 2 αδέλφια έκαψαν το σπίτι τους στην σειρά και θα δεις ότι στο B η σκηνή δεν ήταν εξίσου δυνατή (imo τουλ). Γενικά το πρώτο κομμάτι της σειράς, αυτό που έχουν κοινό τα 2 anime, σαν σύνολο το βρήκα καλύτερο στο πρώτο. Α και για το τέλος απλώς το B είχε happy ending ενώ το πρώτο ανοιχτό/δραματικό με το τέλος της σειράς και ηλίθιο (imo) με την ταινία. Αν και μου άρεσε και το τέλος της πρώτης σειράς, θεωρώ και πάλι καλύτερο το κανονικό.
Α, τον Hughes τον πήγαινα αρκετά κι εγώ btw, στο B μου άρεσε και λίγο παραπάνω γιατί δεν ανακύκλωσαν συνεχώς το αστείο με την κόρη του. Επίσης δεν ξέρω αν σου άρεσε ο Kimbley (άλλος fave κακός), αλλά στο B είναι εξίσου ψυχοπαθής, ίσως και περισσότερο, πετάει και ωραίες ατάκες σε κάποιες φάσεις.
Btw αν θες τα osts στα δίνω κλασικά με link, for ol' times sake. :P
Το D.Gray-man για μένα ναι, ήταν πετυχημένη μεταφορά. Οι seiyuu όλοι πολύ καλοί, ειδικά Lavi , Lenalee και Cross που ήταν οι αγαπημένοι μου ήταν τέλειοι. Το soundtrack τα ίδια, το κατέβασα κι αυτό κλασικά. Για το κλίμα τώρα ΟΚ, εννοείται πως το ασπρόμαυρο του manga ήταν ακόμα πιο δραματικό, αλλά για τα δεδομένα του το anime πέτυχε να είναι επίσης σκοτεινό, σκέψου και ότι μόνο ένα σημείο θυμάμαι να έγινε censoring, τα άλλα ήταν όλα πιστά.
Επίσης έχε υπόψιν ότι ένα καλό κομμάτι των πρώτων 50 επεισοδίων ήταν filler, αν και εμένα μου άρεσαν και από κει και πέρα ήταν σχεδόν τέρμα πιστό στο manga, αν και όπως μάλλον θα ξέρεις διακόπηκε σε κάποιο σημείο (βέβαια έδειξε τα 2 αγαπημένα μου arcs όλης της σειράς οπότε παράπονο δεν είχα). Κοινώς αν έχεις χρόνο εγώ λέω δες το, αξίζει. ^^
Ναι, παρακολουθώ Hunter x Hunter αυτή την περίοδο και μόλις το τελειώσω θα το ρίξω στα comedy shonens, οπότε θα το πιάσω σχετικά σύντομα λογικά. :P
Aug 05 2010 22:52
GkLoc → Zoro
Χεχε thanks...εχω κολλησει ασχημα με αυτο το τραγουδι... [url]http://www.youtube.com/watch?v=pC6FLjRTGxY[/url] Ειναι Ρωσσικο και το ειχε στο Soundtrack του πρωτου...βρες μεταφραση των στιχων,θα μεινεις :)
Scar k Roy αγαπημενοι οπως ανεφερα και στο Thread κ τον Hughes λιγο πιο κατω(ηταν πολυ συμπαθητικος :) ) Δεν προλαβα σημερα να δω Brotherhood αλλα απο αυριο λογικα θα το πιασω...ανυπομονω να δω τις διαφορες απ΄το πρωτο...αν και διαβαζοντας ακυρα comments απο εδω και εκει λενε οτι το πρωτο σε μερικα σημεια ηταν πιο "ωριμο" και με καλυτερο τελος...αλλα δεν μπορω να κρινω ακομα ^^
D.Gray Man διαβαζω το manga ...εχεις δει το Anime? Θελω να μαθω αμα εχει το ιδιο Spooky κλιμα που εχει το manga για να το πιασω κ αυτο καποτε :) εχω φτασει στο 11 Volume αν θυμαμαι καλα...
Πιασε το Ippo αμεσως Ιεροσυλεεε :P
Aug 05 2010 20:25
Zoro → jetpilot
Κατάλαβα πάνω κάτω τι ψάχνεις, αλλά δυστυχώς θες [B]και[/B] shonen στυλ OP [B]και[/B] σύντομο και κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν υπάρχει. :/ Το FT ήταν ότι πιο κοντά σε αυτό μάλλον, μετά imo σε κάπως κοντινό κλίμα υπάρχει το Naruto, μιλώντας για νοήματα και μάχες.
Το FMA από την άλλη, αν και παραμένει shonen και πάλι, έχει το πλεονέκτημα να είναι και σχετικά σύντομο (που είναι και αυτό που θες), αλλά ταυτόχρονα και κάπως πιο σοβαρό στα νοήματα, που δεν νομίζω είναι κοντά στο shonen που ψάχνεις εσύ. Έχει τις καλές μάχες του και κάποιες μάλιστα είναι πολύ πορωτικές (όπως αυτή που σποϊλαρίστηκες από την sig μου, η αγαπημένη μου της σειράς :P), αλλά το όλο κλίμα είναι πιο πολύ καλογραμμένο και με λιγότερα flaws, παρά με επικές και άπειρες αναμετρήσεις και φάσεις των άλλων shonens. Την ιστορία του FMA λογικά θα την ξέρεις λίγο έως πολύ αφού το άρχισες, οπότε no reason να σου κάνω περίληψη, αλλά θα σου πω απλά ότι κάποιες ιδέες που είχε μέσα τις βρήκα υπαρκτές και στην πραγματική ζωή (και once again ξαναλέω ότι, όντας πιο σύντομο και καλογραμμένο, έχει λιγότερα κενά και ενοχλητικά στοιχεία από τα μεγάλα shonen, παραμένοντας shonen πάντα).
To sum it up, μεταξύ Naruto και FMA νομίζω είναι οι επιλογές σου. Naruto για κάτι πιο κοντά στο OP και FMA αν θες κάτι πιο σύντομο και σοβαρό. Και μια τελευταία συμβουλή: κι εγώ όταν τελείωσα το OP νόμιζα ότι τίποτα άλλο δεν θα μου άφηνε τις ίδιες εντυπώσεις και μετά είδα τόσες άλλες σειρές και αναθεώρησα. Και πάλι λέω ότι το Naruto σε αρκετά σημεία (άλλα όχι όλα) μου άρεσε πιο πολύ του OP... κοινώς, μιας και είσαι ακόμα καινούριος στον χώρο, εγώ προτείνω Naruto για συνέχεια. :P
Καλή επιλογή να πιάσεις μόνο manga αν όντως βαριέσαι τα μαλλιοτραβήγματα. Εγώ από την άλλη, μόνο για τα μεγάλα shonen (γενικά, όχι μόνο τα 3), μου αρέσει να βλέπω και πόσο καλή μεταφορά έχουν κάνει, οπότε παρακολουθώ τόσο τα anime τους όσο και τα manga όσων έχω πιάσει ως τώρα. Kinda suicidal αλλά με αντάμειψαν με πολύ καλές φωνές ηθοποιών, soundtracks και animated καταστάσεις so far και δεν το μετάνιωσα.
iOS έχω όντως, αλλά δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο app που ζητάς δυστυχώς, δεν μου χρειάστηκε ως τώρα γιατί σπάνια διαβάζω manga στο iphone και όποτε το κάνω μου αρκεί το safari. Για όλα τα υπόλοιπα pc.
Και τέλος τι είχε το σχέδιο του Naruto και σε χάλασε ρε συ; Παίζει να σε παραξένεψε λόγω του ότι έχεις συνηθίσει των OP και FT που έχουν συγγενικό και διαφορετικό σχέδιο, αλλά αν πιάσεις κι άλλα manga θα δεις ότι του Naruto θεωρείται πιο "νορμάλ" συγκριτικά με αυτά τα 2. XD
[B]
EDIT:[/B] Χωρίς να το έχω διαβάσει, δοκίμασε και το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1150"]Rave Master[/URL] αν θες. Πρόκειται για την προηγούμενη δουλειά του mangaka του FT και σκοπεύω να το πιάσω κάποτε μελλοντικά. Λογικά θα έχει κοινά στοιχεία με FT και πιθανώς OP. Είναι και ολοκληρωμένο, με 35 volumes. :)
[B]EDIT2:[/B] Επίσης θεωρώ απόλυτο must των battle shonen fans και το Dragon Ball Z, αν δεν το έχεις ήδη δει.
Aug 05 2010 18:31
jetpilot → Zoro
Περι Naruto / Bleach, αν και πιστευω οτι θα μου ταιριαζαν πολυ περισσοτερο σαν shonen for the time being, δεν θελω να τα ξεκινησω γιατι ειναι πολυ μεγαλα. Μονο στην ιδεα του μεγεθους, βαριεμαι. 500+ chaps :S
Θελω κατι πιο αμεσα κατανοητο.
Btw, κοιταξα τυπικα το τελευταιο chap του Naruto. Tι σχεδιο ειναι αυτο ;; :SS
Aug 05 2010 17:48
jetpilot → Zoro
Ναι, τελειωσα με FT, το οποιο μου φανηκε (και ειναι) μια αναλαφρη ιστοριουλα, θυγατρικη του OP. Αλλα αυτο μου αρεσε. Οπως σου ειχα πει και παλιοτερα, μετα απ'το OP τα υπολοιπα θα φαινονται να χωλαινουν στα ματια μου. Με το FT βρηκα αυτο που χρειαζομουν.
Τελος ομως μ'αυτα και ειπα να δω τα επομενα.
Πριν συνεχισω, να πω οτι πλεον συνεχιζω με manga, αποκλειστικα. Τα fillers, η αυξημενη διαρκεια και αρα το τραβηγμα για να βγει το 20' με κανουν να βαριεμαι την ιστορια σε anime. Πιο αμεσα τα πραγματα στα manga. Δεν περιμενα οτι θα πω ποτε τετοιο πραγμα :P
Βλεποντας για manga ηθελα και θελω ακομα κατι κοντα στο στυλ των OP/FT. Ξεκινησα μεν FMA απο ενδιαφερον για την υποθεση αλλα θελω να δω και κατι αλλο.
Το FMA so far (chap 10) αν και αρεσει σαν ιστορια, δεν με εξιταρε διαβαζοντας το, ακομα. Πιο πολυ ιστορια βλεπω και η δραση δεν με αγγιξε οσο οι σκηνες του FT. Βεβαια, βλεποντας κλιπακια απο το anime (οπως αυτο της sig σου) βλεπω κατι καλο. Ελπιζω να το νιωσω και στο manga συνεχιζοντας το διαβασμα.
For now : a) what's closer to OP/FT
b) few words 'bout FMA
αν θυμαμαι καλα εχεις iOS, right ? Εχεις υπ' οψιην σου 'κανα app για manga ; Το Manga Rock βρηκα μονο. Εκλεισε και το σχετικο section του OneManga :/
Aug 05 2010 17:42
Zoro → Mad_Hatter
Yo! :hi: Να σας πληροφορήσω ότι ξεμπέρδεψα με όλα τα 62 eps του HxH και περνάω στα OVAs asap!
Πάντως μια μικρή γνώμη: καλή σειρά και μου άρεσε αρκετά so far, φαίνεται μάλιστα να έδωσε επιρροές στον Oda για το haki και ακόμα πιο πολλές στον Kishi για τους Uchihas/Akatsuki και Itachi x Sasuke σχέση, όπως και το chakra, αλλά δεν την βρήκα τόσο δυνατή όσο OP και Naruto atm.
Δεν ξέρω αν φταίει ότι είμαι ακόμα πολύ πίσω ή ότι δεν έγινε καλή μεταφορά (μια φορά ένα ξερίζωμα καρδιάς από Killua το είχε κανονικότατο), αλλά κυρίως τα Hunter exams μου άρεσαν αρκετά, μετά τις φάσεις προπόνησης Nen και τώρα με Genei Ryodan δεν τις βρίσκω τόσο καλές ώστε να είναι στο επίπεδο των άλλων shonen, ελπίζω τα OVAs-manga να με βγάλουν λάθος.
Btw μάλλον πήγες διακοπές πουθενά για να λείπεις τόσες μέρες, οπότε με το που δεις το vm αυτό ίσως και να τα έχω ήδη τελειώσει. :P
Aug 05 2010 17:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed