Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Σου έφερα μνήμες δηλαδή ε; Αυτά είναι... :P Τωρα βρίσκεσαι Ιταλία;
Σεπ 08 2009 00:49
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Αυτά που δεν θα έκανε ποτέ ο Sasuke στην Sakura, αλλά ως Sakura fan με Sasuke avatar ήθελα να βάλω κάτι που να τους έχει μαζί! ;p Το anime δεν το ολοκλήρωσα και ήταν από τα πρώτα που ξεκίνησα, αλλά έμεινα στο 6o ep, ίσως κάποτε δω και τα άλλα! Πάντως στο PS2 game εμφανίζεται αρκετές φορές η Trish και μάλιστα στο τέλος ο Dante λόγω του ότι νομίζει ότι την σκότωσαν (ενώ είχε δημιουργηθεί κατ' εικόνα της μητέρας του νομίζω) γίνεται uber και πολεμάει τον τελευταίο αρχηγό! Εποχές... !
Σεπ 08 2009 00:46
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Μπα ποιο onemanga, κατέβασμα και ησύχασμα! :P Βασικά ο Sasuke μου θυμίζει αρκετά το στυλάκι του Griffith από Berserk, που δλδ πρέπει να κάνει κάτι κακό, έστω για τον εαυτό του, για να πετύχει τον σκοπό του, το οποίο δικαιολογώ, αλλά παράλληλα φαίνεται να μην τον πειράζει αυτή η επιλογή του ή τι επίπτωση θα έχει γύρω του, κάτι σαν να λέμε ότι φάνηκε ο αληθινός χαρακτήρας του έτσι. Ο Griffith θα θυμάσαι και τι έκανε στην Caska/Guts χωρίς να του έχουν κάνει εντελώς τπτ, ο Sasuke από την άλλη βέβαια τόσο που τον πρήζουν και τον κυνηγάνε τα 2 ζωντόβολα δεν θα με χαλούσε να σκότωνε έναν τους, αλλά κατά τ' άλλα ναι, είναι ψώνιο και καμία σχέση με τον bro του.
Σεπ 08 2009 00:42
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

LOL LOL LOL χαχαχαχαχα, ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ BELIEVE ME. My dear perv-γκουχ- master τι profile pic ειναι αυτη; :P Χαχα Aναφέρομαι στο anime :D ;)
Σεπ 08 2009 00:37
Φωτογραφία

Zoro → evaofadawn

Ναι για την Yoruichi άκουσα πολλά κι εγώ και ως τώρα βρήκα περισσότερους φανς από την Rangiku. Δεν ξέρω αν είναι διαφορά και στον χαρακτήρα, αλλά μέχρι τώρα η Rangiku μου φάνηκε νικάει με διαφορά στήθους! :P Oh well, όταν δω την σειρά θα αποφασίσω!
Σεπ 08 2009 00:32
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ναι το καλό είναι ότι έχουν υλικό για χρόνια, όμως εφ όσων δεν έχει τελειώσει το manga με τους ρυθμούς του Miura αργά ή γρήγορα θα τον φτάσουν, και μετά; :frozen: Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κάνουν με OVAs όπως το Hellsing Ultimate και να τις βγάζουν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα! :hahaha: μέχρι το NOT το είχα χάψει ότι σου άρεσε το σετ μου, όμως αφού σου άρεσε ο emo Itachi σε σένα που δεν πας τέτοιους αυτό τα λέει όλα πια! :P Πάντως το shippuuden πως και το θάβεις τόσο; Πέραν των fillers, που είναι πολύ λιγότερα από το πρώτο Naruto, δεν έχει γίνει πιστά η μεταφορά; Γιατί ως τώρα μουσικές, σχέδια κλπ μου φάνηκαν μια χαρά!
Σεπ 08 2009 00:28
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Καλά διάλεξε όποιον θες αρκεί να μην θες να τους δεις και τους 2... ξέρεις! [IMG]http://i156.photobucket.com/albums/t11/inufan111/one%20piece/sanjizorozy5.gif[/IMG] (o zoro είναι πιο cool ενώ ο sanji ο απόλυτος gentleman με τις γυναίκες) Επίσης, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στις Lady και Trish τις σειράς ή του παιχνιδιού, αλλά η Trish του πρώτου DMC για PS2 απ' όσο θυμάμαι είχε αρκετή ιστορία!
Σεπ 08 2009 00:19
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Ετσι, μην αντιστεκεσε αλλο, ξερεις οτι δε μπορεις να το πολεμησεις, εμπα στο Onemanga και ορμα! Ο itachi μου αρεσε και εμενα πολυ στην αρχη αλλα τωρα οχι και τοσο.Ο Pein εξακολουθει να ειναι ο Fav μου, και πιο πισω sasori-deidara κλπ.Και ο sasuke μου αρεσε μεχρι και το chuunin exams ark, αλλα απο εκει και επειτα αρχισε να με πριζει :P
Σεπ 08 2009 00:16
Φωτογραφία

evaofadawn → Zoro

ναι ναι συμφωνώ για τα θηλυκά του Bleach, άλλωστε δεν μου τυχαίνει συχνά να συμπαθώ κ να θαυμάζω τόσους πολλούς γυναικείους χαρακτήρες σε μία σειρά!! αγαπημένη μου όμως είναι η Yoruichi-san!! μακράν..
Σεπ 08 2009 00:11
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Yeap, συμφωνώ με αυτά που λες, ο Itachi είναι way πιο μυστηριώδης και cool, αν και απ' όσο κατάλαβα ο fave σου είναι ο Pein, ανυπομονώ να τους μάθω όλους! Για ID πάλι, αν και ο kel με απέτρεψε από το να ξεκινήσω το manga τώρα που άντεξα τόσο καιρό με το anime, μάλλον θα το αρχίσω και πάλι, η περιέργεια έχει φτάσει στο full πια! :P
Σεπ 08 2009 00:08
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Mμμμ Zoro είσαι λίγο κακούλης... Nαι αλλα ο Sanji ειναι τόοοοσο γλυκας...χαχα... Δε ξέρω θα δείξει. Ναι αλλα η Lady εχει προσωπικότητα :D
Σεπ 08 2009 00:07
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Ρε εδώ ίσως να μιλάμε για ένα complete remake,θα είναι έπος πραγματικά άμα γίνει πραγματικότητα αυτή η καινούργια σειρά.... Τέλειο το καινούργιο σου σετακι,το υπερλατρευω ........NOT!!! Άντε με το καλό να αρχίσεις το manga και να ξεκολλήσεις απ'τα μέτρια πράγματα....
Σεπ 08 2009 00:06
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

omg τι kawai κοπελίτσα... αλλά δεν πιάνει, για loli με πέρασες; :kakaka: Φυσικά και Zoro θα επιλέξεις, νικάει με διαφορά σπαθιού! Πάντως στην αρχή τον δείχνουν πολύ ως δαίμονα και σοβαρό, ενώ πιο κει θα δεις ότι κι αυτός γκαφατζής σαν τους υπόλοιπους είναι, μόνο η Robin δεν κάνει σχεδόν καμία γκάφα (έχει το πιο ωραίο αρκ όμως)! Και ναι, θυμήθηκα και την Lady του DMC, αν και η πιο όμορφη απ' όλες πρέπει να ήταν η Trish!
Σεπ 08 2009 00:05
Φωτογραφία

Zoro → evaofadawn

Όχι μόνο αγόρια όμως, όχι μόνο αγόρια! Και οι κοπέλες του Bleach είναι πασίγνωστες, δες την εικόνα στην κεντρική σελίδα του site εδώ για περισσότερα! :d Έγινα ήδη Matsumoto fan χωρίς να έχω δει την σειρά σκέψου, την έχω και σε wallpaper, άτιμα shonen και τα φανσέρβις τους! Που το θυμήθηκες για το chan; :P Το 'χα εντελώς ξεχάσει, αλλά ναι, μετά από τόσον καιρό έτυχε να το ακούσω κι εγώ ως suffix και για άντρες (το chin ενώ αποκλειστικά και μόνο στον Luffy το έχω ακούσει), απλά μου φαίνεται είναι πιο συχνό για τις γυναίκες (αντίστοιχα και το kun έτυχε να το ακούσω σε γυναίκα, αλλά είναι πιο συχνό στους άντρες)!
Σεπ 07 2009 23:55
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Ρε cool ειναι, αλλα ειναι και ψωναρα του κερατα ταυτοχρωνα :P Και εγω τον παω πιο πολυ απο τα αλλα δυο βλαμμενα, χωρις να σημαινει βεβαια οτι τον συμπαθω . Παντως ναι, το πιστευω οτι το ID ειναι το καλυτερο ark μεχρι στιγμης απο ολλα τα shounen, αν και πολυ μικρο σε μεγεθος.
Σεπ 07 2009 23:50