Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
A...αμέσσως να με εκμεταλευτείς master... Μα είναι δυνατόν; Σου πάει καρδιά...;
[IMG]http://www.impnow.com/Profiles/EMOtional/Pictures/Large/EMOtional_20080508192752.jpg[/IMG]
Kαλά θα κανονίσω να σου κάνω μια έκπληξη κάποια στιγμή. Κάτι θα σκεφτώ δε μπορει... :hahaha:
Μμ ο zoro εμφανιζεται λιγάαακι στο τέλος του πρωτου επεισοδιου :awww::ureshii:
Πάντως προσπαθώ να αποφασίσω ποιός είναι πιο ωραίος. Ο Zoro ή ο Sanji... χμμ...:wooi2:
Τη mary του devil may cry!!! :ureshii:
Sep 07 2009 23:47
Zoro → Robin-Chwan
Sokka, sokka! Εγώ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πείσω κάποιον γύρω μου να δει το OP πάντως, Berserk και Death Note στην καλύτερη! Κρίμα γιατί το OP έχει απ' όλες τις καλές στιγμές όπως είπες, αλλά δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι προορίζεται για anime fans μόνο (και κάτι μικρά που το έβλεπαν παλιά στο alter :P), μακάρι να κολλήσεις και την φίλη σου όμως!
Έως ότου ολοκληρώσω τα manga των 2 σειρών λοιπόν, θα κάνουμε μια ωραιότατη συζήτηση! ^ω^
Sep 07 2009 23:43
Zoro → Dark_Venus
Περίμενε να καλέσω παρέα και συγγενολόι για τσιμπούσι, θα σε φωνάξω για το μετά! :P
Μπααα, αφού είναι πασίγνωστο ότι είμαι φαν των εκπλήξεων, δες κι άλλα επεισόδια εσύ ώστε να του έρθει ακόμα πιο ξαφνικό! Πάντως στο 2ο επεισόδιο αν θυμάμαι καλά εμφανίζεται ο συνονόματος μου, ενώ στο 4ο έχει το παρελθόν του Luffy που παραμένει από τα καλύτερα μέχρι σήμερα!
Indd είναι τέλεια, μέχρι να γνωρίσεις την Robin-chwan στο OP! XD Πάντως ποια Lady;
Sep 07 2009 23:37
Dark_Venus → Zoro
Ποτέ ποτέ... Χιχι..:)
Μμ ένα άτομο είσαι... Πόσα πιάτα να έχεις; Ας βοηθήσω λοιπόν... (αλλά μόνο με γάντια χαχα)
Μμμ ή ίσως σημαίνει οτι απλά θέλω να του κάνω έκπληξη....Χαχα. Θα τρέξεις να του το πείς όμως άτιμε ε; :P
Η Rima είναι και είναι τέλεια. Αν και θα βάλω τη Lady μάλλον...
Sep 07 2009 23:32
Robin-Chwan → Zoro
ενταξει, τωρα ηρεμησα. αν και αφου σου αρεσει το σαρινγκαν θα σου προτεινα την εικονα που εχω βαλει για εξωφυλο στο αλμπουμ μου (οταν διαβασεις το μανγκα θα καταλαβεις) αλλα οπως ξαναειπα ο καθενας εχει το γουστο του. οσο για σικαμαρου, εχω βαλει μια θεϊκη πικ του να χασμουριεται στο θρεντ με τις ναρουτο εικονες (η οποια εχει βγει για ακομα μια φορα υπερβολικα μικρη)
καλα το αβαταρ το εβαλα επειδη ηθελα να φαινεται ηλιθιο (παντα με την καλη εννοια) αλλα για sig. kai profil pic. ειπα να βαλω κατι πιο σοβαρο. βασικα τα εβαλα ετσι προσπαθωντας να δειξω οσο μπορουσα καλυτερα τις πλευρες του ΟΡ. στο αβαταρ φαινεται η αστεια-ηλιθια πλευρα του, στη sig τις καπως συγκινητικες στιγμες (πιο πολυ τον δεσμο της φιλιας) και στην profile pic τις απιστευτες μαχες. και ολα αυτα για να πεισω μια ξεροκεφαλη φιλη μου (η οποια ηρθε πριν λιγα λεπτα στο anime.gr) να αρχισει one piece γιατι με δουλευει που εχω φαει κολλημα
Sep 07 2009 23:30
Zoro → Dark_Venus
Μα φυσικά, ξέρεις ποτέ τον master σου να είναι αγενής;; :P
Άρα, κοινώς, με λίγα λόγια, δεδομένου ότι ο bro σου δεν ξέρει ότι ξεκίνησες την σειρά το έκανες με δική σου θέληση, ΑΡΑ σου άρεσε αρκετά, ώστε να την συνεχίσεις! (πως τα πιάνω όλα! :p)
Ξεκουράστηκα αλλά όχι όσο θα ήθελα, χαρά στο κουράγιο σου που θες να ξαναξεκινήσεις την ρουτίνα σου, θα σε βάλω να μου καθαρίσεις τα πιάτα μιας και έχεις τόση όρεξη!! XD
ΥΓ: Στο ava σου η Rima είναι, σωστά; Yay for the Misa-chan's lookalikes!!
Sep 07 2009 23:26
Zoro → Tsunade-sama
Τι είναι αυτό το horse καταρχάς, spit it! :hahaha:
Δεν... είναι... η... Sakura-chan μου; :nanana:
Κρίμας :unlucky:, αλλά και αυτή kawai φαίνεται, την είχες και έτοιμη από τον Αύγουστο που ήθελες να την βάλεις!!
Πως πέρασες Ιταλία λοιπόν, όλα καλά ή είχες κάνα περιστατικό; Βέρσερκ συνέχισες καθόλου btw; :wis:
Και τέλος δεν υπάρχει καμία λατρεία για τον Sauce Kay-kun, απλά τον πάω πιο πολύ από τα άλλα 2 ζωντόβολα τις ομάδας τους (οκ η Sakura τουλάχιστον έχει ωραίο παρουσιαστικό, αλλά ο φέρων τον τίτλο της σειράς παλεύεται μόνο σε Kyuubi state!) και μιας και μου άρεσε και το sharingan έβαλα αυτών με το φτιάξιμο των avatars, Itachi άλλη φορά!
Στο anime είμαι ακόμη, στο 50 του Shippuuden και ως τώρα μου άρεσε πολύ, σχεδόν ισάξια με το OP, αλλά σχεδιάζω να διαβάσω και το manga σαν το τελειώσω... να μην σου ρίξω και κάνα spoiler μαζί με τον pantsuman; :P
ΥΓ: Η συνονόματή σου απίθανη πάντως και την πάω πολύ, που θα ξαναβρείς 50αρα που πλακώνει όλους τους άντρες και με στήθος που κάνει την Πάμελα να ζηλέψει; XD
Sep 07 2009 23:08
Zoro → Robin-Chwan
Εμμμ ας τα πάρουμε από την αρχή!! :nanana:
Δεν είμαι Sasuke fan, ούτε και hater όμως, απλά ήθελα να βάλω κάτι επίκαιρο τώρα που βλέπω το Naruto και μιας και είμαι sharingan fan, ενώ είχα ήδη έτοιμη μια sig μαζί του, αποφάσισα να βάλω αυτόν! Μετά να σου πω την αλήθεια υπάρχουν 1002 χαρακτήρες που μου αρέσουν πριν από αυτόν, ειδικά jounins, hokages, sannins και akatsuki, αλλά και από τους συνομήλικους του μ' αρέσει ο Shikamaru πιο πολύ απ' όλους!
Μετά, δεν έχω δει όλο το Naruto anime, στο 50 του Shippuuden είμαι, ενώ είδα και όλα τα fillers του πρώτου! Το κακό είναι ότι έπεσα σε εξεταστική και δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα 'θελα για να το συνεχίσω, αλλά κατά τ' άλλα με το που πιάσω το manga θα φύγει σφαίρα, το anime είναι λίγο πιο ζόρι να τελειώσω! Πάντως δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά η αναθεώρηση θα γίνει όντως μιας και μου άρεσε πιο πολύ απ' όσο περίμενα σε κάποια σημεία, ενώ λιγότερο σε άλλα! Σαν σύνολο τελευταία έχει αρχίσει και μου αρέσει σχεδόν όσο το OP, αν συνεχίσει έτσι θα τα βάλω σίγουρα ισάξια, αλλά θα δείξει!
Τέλος, ναι, απίστευτα... ηλίθιο άβαταρ, με την καλή έννοια πάντα, για Luffy μιλάμε!! :hihi2:
Μπορώ να πω τα ίδια για sig και ειδικά profile pic!
ΥΓ: Πιθανότατα θα αρχίσω σύντομα και το OP manga, ώστε να έχω full άποψη για το ποια από τις 2 σειρές είναι καλύτερη μέχρι σήμερα!
Sep 07 2009 22:54
Zoro → kelborn3
Ότι θελήσει ο perv-sama! Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για msn να στις στείλω, γιατί θα πιαστώ και ήδη έχασα αρκετό χρόνο με το forum! Οπότε ιδού οι εικόνες, η μια είναι απλά resized και η άλλη resized με sharpen στις γωνίες, διάλεξε όποια σ' αρέσει![spoiler][IMG]http://img514.imageshack.us/img514/1184/gantz2.jpg[/IMG][/spoiler][spoiler][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/3598/gantz3.jpg[/IMG][/spoiler]Δεν είχα δει τι απεικόνιζε πάντως, αντάξια σου η εικόνα, αυτή πρέπει να είναι η Tae! Απ' όσο είχα δει η Kishimoto είναι η κλασική κοπέλα με περισσότερο μυαλό στα στήθη παρά στο κεφάλι και εμμονή στον φίλο του Kei (μου ξεφεύγει το όνομα) που την γράφει, κλασικότητες! :P
Σου απάντησα εδώ γιατί μου έχει σχεδόν τελειώσει ο χώρος για τα pm btw!
Καλός είσαι πάντως, όταν μου πετούσες σπόιλερ του στύλ tenryuubito punch ήταν καλά, δεν το περίμενα να με αποτρέψεις να διαβάσω το manga... οκ θα το ξανασκεφτώ λοιπόν!! :P
Και από Naruto εμένα μ' αρέσουν σχεδόν όλοι οι δευτερεύοντες: jounins, hokages, akatsuki, sannins κλπ και από τις ομάδες πάω Shino, Hinata, Shikamaru, Neji, Gaara και Temari. Από το τρίο ενώ πιο πολύ απ' όλους πάω Sasuke, μετά Sakura εμφανισιακά πιο πολύ και Naruto τελευταίο, μόνο όταν ελευθερώνει το Kyuubi μου άρεσε ιδιαίτερα, ειδικά το 4tails!
Sep 07 2009 22:33
Robin-Chwan → Zoro
ωπα και σετακι σασουκε. ομολογω οτι αυτο ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα αλλα οπως λεω καθε μερα 3 φορες τη μερα (πρωι, μεσημερι, βραδυ) σε ενα παιδι, ο καθενας με τα γουστα του. λοιπον τωρα που τελειωσες και τον ναρουτο μηπως αναγκαστηκες να αναθεωρησεις για καποια πραγματα?
[quote=Zoro;336215]περί Naruto ελπίζω σύντομα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη λοιπόν, αν και από το λίγο που έχω δει έχω καταλάβει τα εξής:
[B]Μάχες:[/B] [I]Naruto>OP[/I] ,με στρατηγική και πιο πολύ τακτική από το τυπικό "δεν πέφτω γιατί δεν θέλω, όσο κι αν μας μαμάνε και εμφανίζονται ανύπαρκτα φρούτα!"... τα τελευταία eps του OP βέβαια το διέψευσαν αυτό, αλλά μιλάω για την συνολική πρόοδό του ως τώρα. :P
[B]Φαντασία: [/B][I]OP>Naruto[/I], έχουμε συνεχώς αλλαγές σκηνικών και απίστευτα σενάρια, εκεί OP is king imo (Skypiea ruled ειδικά από φαντασία).
[B]
Συνολική πλοκή:[/B] [I]Naruto>OP[/I], αν και shounen και τα 2, απ' όσο είχα δει το Naruto έδωσε πολλές εξηγήσεις για το chakra και στο γιατί υπάρχουν οι ninja και ποιος ο σκοπός των χωριών κλπ, κάτι που το OP παίρνει πολύ πιο χαλαρά.
[B]Πλάκες:[/B] [I]OP>>Naruto[/I], ασύγκριτα, με το OP λιώνεις! :P
[B]Ανάπτυξη χαρακτήρων:[/B] [I]Naruto>>OP[/I], το OP έχει σχεδόν ανύπαρκτη ανάπτυξη, ενώ το Naruto ακούω έχει και μια χαρά αναπτύξεις και πιο συγκινητικά σκηνικά/flashbacks (του OP μόνο τα flashbacks και μερικές φάσεις στο τέλος -Robin,Merry,Shabondy κλπ- είναι άριστα imo, τα υπόλοιπα πιο πολύ πόρωση παρά συγκίνηση).
[B]Fanservice:[/B] [I]OP=Naruto[/I], το Naruto έχει πιο πολλές κορασίδες, αλλά δεν ξέρω, αν και μεν υπάρχουν οι καλές κι εκεί φυσικά, μου δίνουν την εντύπωση πιο πολύ μικρών κοριτσιών/μαθητριών, ενώ του OP πιο αναπτυγμένων/ώριμων και προτιμάω τις δεύτερες γενικά... ωστόσο το Naruto κερδίζει σε αριθμό απ' όσο κατάλαβα, ας πούμε ότι είναι ζήτημα ποσότητας και ποιότητας! :P
[B]Soundtrack:[/B] Και τα 2 μου άρεσαν και είναι πολύ καλά και ταιριαστά με τον χώρο τους, αλλά καθαρά από προσωπική προτίμηση, στυλ κλπ θα πω OP, βέβαια έχω ακούσει και περισσότερα εκεί, ενδέχεται να αλλάξει σαν δω πιο πολύ Naruto, αν και αμφιβάλλω. Το ζήτημα είναι υποκειμενικό βέβαια στην περίπτωση.
[B]
Συνολική πρόοδος, longevity:[/B] [I]OP>Naruto[/I], το OP μετά από 406 eps παραμένει άρχοντας ακόμη και συνεχίζει να τραβάει fans ενώ το Naruto, είτε με fillers είτε χωρίς, απ' όσα ακούω δεν διατηρεί το ίδιο υψηλό επίπεδο, ας πούμε ότι ανεβοκατεβαίνει συνεχώς! :)
[/quote]
και επιτελους θα αρχισεις το μανγκα. περιμενω πληρη αναφορα οταν τελειωσεις.
PS: το αβαταρ ειναι απο deviantart. θεϊκο ε?
Sep 07 2009 21:58
evaofadawn → Zoro
ναι βρε, τώρα που επανήλθα εδώ θα είμαι όλη την ώρα!
ευχαριστώ για την συμπαράσταση κ τα καλά σου λόγια!!:ureshii:
κ ναι, τα 2 ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν 3 άμεσα!! κ το One piece με τραβούσε από παλιά, μη νομίζεις.. απλά να μωρέ, αυτό το Βleach φημίζεται για τα ωραία αγόρια του κ δεν άντεξα.... χς χς χς
p.s. θυμάσαι κάποτε που μου είχες πει ότι το -chan είναι μόνο για γυναίκες? βασικά στο Bleach όλο chan k chin ακόμα είναι, κ τα λένε για άντρες....
Sep 07 2009 21:58
Zoro → evaofadawn
damn, να έχεις δει Naruto και Bleach και να σου λείπει το τελευταίο κομμάτι... μετά την διπλωματική μεταβολή στο One Piece όμως!! :chigau:
Χαίρομαι και πάλι που όλα σου πήγαν καλά με την anime related ερευνητική σου, αν μη τι άλλο είχες ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα! :P
Γράφω και δίνω κι εγώ σε ένα ατελείωτο πάρε δώσε αυτή την περίοδο, τέρμα οι διακοπές για όλους λοιπόν! Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! Να περνάς από δω που και που και τα λέμε! ;D
Sep 07 2009 21:46
kelborn3 → Zoro
Απιστευτο οντως αλλα κριμα να αρχισεις μανγκα αμα βλεπεις μονο το ανιμε.Εγω σου ειπα αφου δεν το κανεις μεχρι τωρα μην το πιασεις 8α σου φυγει η απιστευτη τρελα ΚΑΙ 8Α ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩς ΟΤΑΚΟΥ ΟΠΩς ΕΜΕΙΣ.Απο κει και περα καλη συνεχεια στα μανγα και καλη επιτυχια στην εξεταστικη
Οσο για το ναρουτο 3 ειναι οι χαρακτηρες που αξιζουν.Deidara,Tobi kai hinata:awww:
Sep 07 2009 21:41
Tsunade-sama → Zoro
Άσε το horse μου ήσηχο!:hahaha:
Δεν είναι η Sakura βρε!!!:puke:Η γοργονίτσα είναι από 07-Ghost!
Καλά το μεγαλύτερο σοκ βέβαια ήταν το δικό σου avatar...Sasuke-kun???Δεν ήξερα ότι υπάρχει κ άλλη λατρεία για σένα καλό μου εκτός από τον Marimo.Καποιουνού φαίνεται του αρέσει το Naruto...:wis:
Εύγε τέκνο μου!:riiight:Τι ξεκίνησες?Manga ή Anime?
Sep 07 2009 21:39
Dark_Venus → Zoro
Γειά σου Zoro μου, πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να με χαιρετήσεις :)
Σκέφτομαι να δώ το δεύτερο επεισόδιο απόψε, δεν βιάζομαι η αλήθεια είναι. Ναι ο αδερφός μου έχει εκπληκτική πειθώ- ειδικά όταν μου κάνει πόλεμο νεύρων.
Το πιο αστείο απ όλα είναι οτι δεν το ξέρει οτι ξεκίνησα παρότι θα τον κάνει να πετάξει απο την χαρά του κάτι τέτοιο. Χεχε.
Ελπίζω να ξεκουράστηκες και να πέρασες υπέροχα στις διακοπές σου. :) Εγώ βαρέθηκα να κάθομαι αυτόν τον καιρό και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σχολή μου. (!) :)
Sep 07 2009 21:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed