Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → Zoro

Έλα βρε Zoro, έμαθα βαθμό επιτέλους!!!!! κρατήσου ***ταρατατζούμ*** [COLOR=Red]9.3 [COLOR=DarkSlateGray]αγαπητέ μου![/COLOR][/COLOR] τι λες? σε έβγαλα ασπροπρόσωπο?
Sep 12 2009 01:01
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Βασικά ήδη στο τωρινό σημείο που βρίσκομαι παρατήρησα την μεγαλύτερη σοβαρότητα που έχει δοθεί στο Narutiverse και αυτό μου άρεσε όντως περισσότερο εδώ, που πιο κει που ξέρω αναμένονται epic σκηνικά με Pein και Itachi! Ωστόσο, όπως είπα, θεωρώ ότι και τα 2 υπερτερούν και χάνουν σε διαφορετικά σημεία! Οπότε αν το πάρουμε από πλευράς σοβαρότητας ιστορίας/κακών (αν και επιφυλάσσομαι γιατί δεν ακούω πολύ καλά λόγια τελευταία στο manga) είναι σωστό να πω ότι νικάει το Naruto, αλλά αν βάλω φαντασία, περιβάλλοντα, αστεία, μετάδοση αισθημάτων (ειδικά αυτό το τελευταίο πάει να το κάνει με πολύ σοβαρό τρόπο το/o Naruto και αποτυγχάνει imo, ενώ στο OP το παίρνει πιο απλοϊκά και πετυχαίνει!) και τέλος γενική πόρωση για μένα νικάει το OP! Μετά είναι γεγονός πως το Naruto έχει πιο καλές μάχες σαν σύνολο, με στρατηγική και πιο πολύ εξυπνάδα, μου άρεσε πολύ η ιδέα του chakra και τα πόσα εξηγεί (σε αντίθεση με το OP που τα αφήνει όλα ξεκρέμαστα με Devil Fruits και μη) και φυσικά οι πιο imba κακοί που δεν κολλάνε στο ου φονεύσεις του OP! :P Μου άρεσε ακόμη η όλη ιστορία πίσω από τους ninja και όλα τα χωρία, γιατί υπάρχουν-γίνονται πόλεμοι/αποστολές κλπ (που παίρνονται όλα πολύ πιο απλοϊκά στο OP), απλά δεν με κερδίζουν τόσο οι πρωταγωνιστές του όσο στο OP! (οι δευτερεύοντες είναι ωραίοι όμως!) Με λίγα λόγια πάω να πω ότι αν το Naruto δεν με απογοητεύσει (υπερβολικά) στο τέλος, μπορεί να τα βάλω και ισάξια με το OP, αλλά να το ξεπεράσει μάλλον όχι, ειδικά μετά απ' αυτά που διάβασα στο manga πια! (η αλήθεια είναι όμως ότι βλέποντας τόσο Naruto αυτούς τους μήνες υπήρξαν και προσωρινές στιγμές που μου φάνηκε και ανώτερο! :P) Oh well, όταν διαβάσω και το manga θα πω περισσότερα! ΥΓ: Btw το CP9 arc με την Robin σου είχε αρέσει τελικά ε; (ξέχασα :P) H hebi-hime πάλι πως σου φάνηκε; Btw [spoiler=OP-Naruto manga spoilers][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/6718/duchihas.jpg[/IMG][/spoiler]:hahaha:
Sep 12 2009 00:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Osahiburi, zoro-san! Εννοειται και παραμενω μεγαλη φαν! Το μανγκα του One piece το τελειωσα, οπως και το ανιμε με ολα του τα φιλλερ εκτος απο κεινο με τους δρακους! Ο ναρουτο οντως δε φτανει ουτε στο μικρο του δαχτυλακι τον Λουφυ αλλα τελικα παραμενω να πιστευω οτι το Ναρουτο ειναι πρωτο.. Κι αυτο γιατι ειναι σοβαρο και λιγο πιο αληθοφανες απο το one piece.. Αλλα ειναι γεγονος οτι το One piece με διασκεδαζει περισσοτερο..Αλλα η πλοκη του ναρουτο με του one piece δε συγκρινεται.. Και μολις διαβαζεις το μανγκα θα καταλαβεις τι εννοω...
Sep 11 2009 23:41
Photo

Zoro → ichigo13

Έρχομαι από κει να σου πω! :P
Sep 11 2009 23:29
Photo

Zoro → GkLoc

Updates! XD [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=337872#post337872[/URL] Από που προέρχεται αυτό το νέο emo set που έκανε ακόμη και τον Kenny να το παρατηρήσει btw; :P
Sep 11 2009 23:13
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Updates! :P [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=337872#post337872[/URL] Αν έχεις κάποια απάντηση στις απορίες μου, σε προκαλώ να την δώσεις! :hahaha: Και btw, διαβάζοντας το ID arc ξαναέγειρα στην μεριά τον πειρατών, επικό chapterακι και μου άρεσαν πολύ τα 6 επίπεδα της κόλασης όπως και η όλη απόδραση, Oda's fantasy knows no boundaries!... αλλά αναμένω τώρα να δω και τι θα γίνει πιο κει στο Naruto! Επίσης η Robin και η Boa βγαλμένες από την πένα του Oda-sensei ήταν άπειρα καλύτερες από αυτές του anime! :lovulovu:
Sep 11 2009 23:07
Photo

ichigo13 → Zoro

Πως πάει η εξεταστική κύριε Zoro :) ?
Sep 11 2009 22:51
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ναι άσε για αυτό με πόρωσε.Σε κάποια σημεία ειδικά στο σίπ...τα σπάει.Εμένα είναι το αγαπημένο μου άνιμε κε μανγα.(Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει χαχαχαχα). Αλλά ακόμα και το one piece δεν το φτάνει κατά την γνώμη μου :)
Sep 11 2009 22:28
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Well, ανταποδίδω λέγοντας ότι το Berserk θα σε τρέλαινε... αν ήσουν αγοράκι! :tensai: Btw διάβασα και το manga του OP και σου λέω να προετοιμαστείς γιατί αυτά που μας περιμένουν τους επόμενους μήνες στο anime θα σε ρίξουν κάτω, το συναίσθημα του CP9 arc δεν το φτάνει βασικά imo, αλλά από ιστορία σκίζει... Prison Break στο One Piece, τι καλύτερο!! :P [SIZE=1] (αν θες spoilers σφύρα! XD)[/SIZE]
Sep 11 2009 22:04
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Been a while, πίου-chan! :P Αυτή την περίοδο αποφάσισα να ασχοληθώ με το Naruto επιτέλους και έχω φτάσει αισίως στο ep 50 του Shippuuden, έχοντας δει και όλη την πρώτη σειρά, fillers included! Οι απόψεις μου ως τώρα είναι πολύ θετικές και μου άρεσε περισσότερο από το OP σε κάποια σημεία, ενώ το βρήκα να υστερεί σε άλλα. Σύντομα θα περάσω και στο manga της σειράς και μετά θα κάνω ένα ωραιότατο post για το τι πιστεύω παίζει ανάμεσα στις 2 σειρές! Από το βασικό τρίο μου άρεσε πιο πολύ ο Sasuke (Naruto = :puke:, ούτε καν πλησιάζει τον Luffy) και γι' αυτό τον έβαλα και στο σετάκι, αλλά δεν είναι ότι είμαι τρελός φαν του, απλά τυχαίνει να μου αρέσει το Sharingan! Ανυπομονώ να δω τι θα παιχτεί και με τον bro του! Μετά μου άρεσαν πιο πολύ οι δευτερεύοντες χαρακτήρες και ειδικά ο Kakashi και ο Gai. Παράλληλα άρχισα και το manga του OP και ξανάνιωσα την πειρατική ζωή που είχα αρχίσει να ξεχνάω! :P Εσύ τι έγινε, τελείωσες το anime του OP ή ξεκίνησες το manga τπτ; Παραμένεις ακόμη One Piece Big Fan; :orly:
Sep 11 2009 21:58
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Είναι επειδή έχω φτάσει στο επεισόδιο 50 του Shippuuden και από το βασικό τρίο είναι ο αγαπημένος μου, όχι ότι τον πάω τρελά μετά, απλά ήθελα να βάλω ένα επίκαιρο σετ! Btw η σειρά μου άρεσε πολύ ως τώρα και αν συνεχίσει όπως τώρα παίζει και να την βάλω ίδια θέση με το OP! Υπήρξαν και στιγμές που μου φάνηκε ανώτερο αλλά με το που διάβασα τα τελευταία chapters του OP με την Impel Down ξύπνησε ξανά το πειρατικό αίμα μέσα μου! :P
Sep 11 2009 21:42
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Να το δεις το 07-ghost, να μου πεις αν μου πηγαίνει ο Frau-sama για κρυφός εραστής από τον Βya-kun μου.Αλλά σε ενημερώνω ότι δεν θα τρελαθείς... αν ήσουν κοριτσάκι ίσως hehehe!:hahaha: Σίγουρα πάντως θα λατρέψεις την γοργονίτσα που ναι έχει πεταχτά αυτάκια χιχιχι!
Sep 11 2009 19:59
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ξέρω γω σε φοβάμαι εσένα...Πειράζει ο σάσουκε και λίγο στο κεφάλι...χΔ
Sep 11 2009 10:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Τι επαθες εσυ? Το γεμισες Ναρουτο παντου! Πορωθηκες;
Sep 11 2009 02:19
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Και γιατί παρακαλώ, NWS; :P