Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Ζόρο βλέπωπολύ σάσουκε και έχω αρχίσει να ανυσυχώ...
Σεπ 10 2009 10:21
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Well, ετσι ειναι η world goverment, δε νικιετε ευκολα.Και ο moria αρχιζω να το πιστευω οτι θα προκαλεσει προβληματα στη μαχη με τον WB.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι με ποιον θα παλεψει ο luffy, ειναι σα μυρμυγκι με ολλα αυτα τα τερατα διπλα του.
Σεπ 09 2009 15:43
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

:unlucky: :uhh: :sigh2: :sadist: Λάθος άτομο βρήκα να το προτείνω, καλά μου 'λεγες ότι η Tsunade φοβάται το αίμα!! (ακόμη θυμάμαι όταν σoy έδειξα πρώτη φορά ένα demotivational όπου ο Guts έκοβε έναν τύπο στα 2 με το σπαθί του και μου είπες "omg, τον έκοψε στην μέση!! :OMG3:" XD) Well, από αυτό συμπεραίνουμε σίγουρα ότι δεν παρακολουθείς ταινίες με βαμπίρ και zombies, να ξέρω τι να σου προτείνω next time! :P Πάντως το 07-ghost θα το δω, όπως υποσχέθηκα, αφού τελειώσω το Naruto αν είναι πρώτα, όμως! Καλή επιτυχία και σε σένα, απ' όσο κατάλαβα κι εσύ δίνεις! Ένα από τα ίδια κι εγώ λοιπόν, σαν βρω χρόνο θα μπω μσν να τα πούμε! ΥΓ: Ελπίζω να μην σου λείψουν αυτά τώρα, με την επιλογή σου! :P[spoiler][IMG]http://i43.tinypic.com/2u7x1ty.jpg[/IMG]:kakaka:[/spoiler]ΥΓ2: Έριξα μια ματιά και στην γοργονίτσα σου στο google και απ' όσο παρατήρησα έχει πεταχτά elf αυτάκια, πως και δεν φαίνονται αυτά στην pic σου; :wis:
Σεπ 08 2009 22:17
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Σχετικά με το 2ο:[spoiler=OP manga spoilers]- Γιατί πολύ απλά υποστήκαμε ένα ολόκληρο Thriller Bark με αρκουδάκια και ζόμπις και τουλάχιστον ο Luffy νίκησε κι άλλον έναν Schichibukai και αποδυνάμωσε την κυβέρνηση, ενώ τώρα πρέπει πάλι εκ νέου αυτός ή κάποιος άλλος να τον νικήσει!! Και δεν είναι να πεις είναι αδύναμος! :roar: Ο Croc τουλάχιστον δεν είχε την ίδια κατάληξη![/spoiler]Και ναι, έμαθα για την έλλειψη chap αυτή τη βδομάδα, ειδικά τώρα που έφτασε ο Luffy είναι δύσκολο να περιμένεις το τι θα γίνει! Μέσα στη βδομάδα λογικά θα το αρχίσω κι εγώ! :P
Σεπ 08 2009 21:54
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=op manga] -Δε νομιζω να παρει κανεναν μαζι του ο WB, απλα ενστικτο. -Δε καταλαβα γιατι ακριβως σπαστηκες που μπηκε ο moria? -Πιστεψε με εχει τρελη δυναμη ο wb, w8 and see. Η boa περα απο το petrification thing ξερει να χειριζετε τελεια το haki της, και τα αντανακλαστικα της θα ειναι αρκετα καλα. -ο wb ξερει να χειριζετε τελεια το φρουτο του, aka οχι μονο σεισμους, αλλα και sockwaves κλπ.Δε ξερω τι θα κανει αν του την πεσουνε aokiji-kizaru μαζι, αλλα ττο πιστευω οτι ειναι ο πιο δυνατος του op universe, ισως μονο πισω απο τον dragon. -Οντως ο wb απο μονος του και εμενα μου φαινετε κατωτερος των marines. [/SPOILER] Btw αυτη την εβδομαδα δεν εχει chapter Και κοντευω να τρελα8ω.... Η Echo απο pandora hearts ειναι στη prof pic μου, η νεα μου αγαπη :lovulovu:
Σεπ 08 2009 21:31
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Ποιος είναι ο Γουτσουγούτσου?Ο Guts???:puke: Παράξενα γούστα έχεις marimo :hahaha: Griffith ftw, τα μυαλά κ οι κοτσίδες στα κάγκελα!Να μην παρεξηγηθώ όμως, δεν κόβω φλέβα για τον τύπο, τζιτζιφιόγκος ήταν κ αυτός!Αλλά από τον Guts σαφώς κ μακράν καλύτερος. Κ ναι Σαρδηνία πήγα λοιπόν, γλώσσεψα την μπέρδα μου κ από το net.Σαρδηνία εγώ, Σικελία εσύ, μια χαρά!Ένα ταξιδάκι κ εκεί πιστεύω ότι αξίζει!Next time I'll keep it in mind! Καλή επιτυχία Zoro-chin στην εξεταστική κ σου υπόσχομαι μόλις χαλαρώσω λίγο από διάβασμα θα μπω msn να κουτσομπολέψουμε...kukuku :P
Σεπ 08 2009 20:56
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Yo! Κατέβασα και τα chapters του OP που λέγαμε και θα τα διαβάσω σύντομα! Δεν άντεξα πάντως και έριξα μια ματιά στα τελευταία επεισόδια και σκεφτόμουν ότι[spoiler=OP manga spoilers]- Ο Whitebeard σχεδόν σίγουρα θα πεθάνει σε αυτή την μάχη, το θέμα είναι πόσους και ποιους θα πάρει μαζί του! - Μου την έσπασε τρομερά που ο Moria πήρε μέρος στην μάχη, δηλαδή τα όσα είδαμε στο Thriller Bark ήταν για το τίποτα; :if: - Θα το πω, ο WB και η Boa δεν μου φάνηκαν αντάξιοι της θέσης τους! Η Boa πέρα από το να την ερωτεύονται και να τους κάνει πέτρα δεν έχει κάνα άλλο δυνατό κόλπο; Ο γέροντας από την άλλη, πέρα από σεισμούς, τερατώδη δύναμη και λογικά ένα δυνατό haki σταματάνε εκεί οι δυνατότητές του; Αν του ορμήξουν 1-2 admirals μαζί τι θα κάνει; :terror2: - Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο Sengoku, τόσην ώρα και ακόμη δεν έχει κάνει τπτ! Μάλλον δεν θα έχει το zoan της κατσίκας που λέγαμε :P, αλλά κάποιο τερατώδες φρούτο. Πιστεύω θα το δείξει στο τέλος λογικά, ίσως για να καθαρίσει τον WB. - Τέλος, στην μάχη WB vs Κυβέρνηση μου φάνηκε πιο αδύναμος ο πρώτος σαν σύνολο (έχει να τα βάλει με 5 Schichibukai και 3 Admirals άλλωστε + τόσους Vice + Sengoku), αλλά αν αναλογιστούμε ότι οι Yonkou είναι 4, έτσι και ενώνονταν όλοι μαζί θα τους είχαν σίγουρα, βέβαια μετά θα επικρατούσε ο χαμός! Τώρα που θα φύγει ο δυνατότερος πειρατής να δούμε που θα βρεθούν οι δικοί μας όμως... way to go Oda, έδεσε πολύ καλά την όλη μάχη, γιατί σε τέτοια σημεία με επιδείξεις δυνάμεων είναι εύκολο να κάνεις γκάφες![/spoiler]PS: Btw στην prof pic σου ποια είναι η κοπελιά; :P
Σεπ 08 2009 20:38
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Σαρδηνία εννοείς μάλλον! :P Δεν το θυμόμουν ότι για δουλείες πήγαινες εκεί, αλλά αφού χάρηκες έστω και 2 μέρες κάτι ήταν κι αυτό! Όσο για τα άλλα κόντεψα να πάθω καρδιακό... die... Guts... die??? :terror2: Το Γουτσουλίνι; Πως μπόρεσες;;; :roar: Τουλάχιστον πες μου ότι δεν σου άρεσε κανένας, δεν πιστεύω να πήγες την Caska ή τον Grif;;; *summons Tea-chan* Καλά για manga αφού ήδη δεν διαβάζεις γενικά που να πιάσεις αυτό να δεις όργια τεράτων, άααστω καλύτερα!! Θες να πεις ότι τα fillers είναι που κάνουν την διαφορά Naruto με το OP; Δηλαδή χωρίς αυτά έρχονται κοντά οι 2 σειρές; :orly: Ω ναι, Tsunade, Shizune, Anko και Kurenai όλες απίθανες! :nbleed: Από μικρές όμως μόνο Sakura, Temari και Hinata ξεχώριζαν κάπως, αν και η Tenten είχε πλάκα η φωνή της. Από αγοράκια μου άρεσαν πολύ οι φάσεις Gai-Lee, ειδικά στο Shippuuden εκεί που ο Gai μεταφέρνει στην πλάτη του τον τραυματισμένο Kakashi τρέχοντας στο χωρίο για προπόνηση και ο Lee γυρνάει και λέει στον Neji να ανεβεί πάνω του να τρέξει κι αυτός και ο Neji του λέει "Not a chance"! :hihi2: Μα τι καμμένα άτομα, το theme του Gai το κατέβασα κιόλας και τα σπάει!! Μετά μ' αρέσουν πάνω κάτω όλοι από μεγάλους: Kakashi, Jiraya, Orochimaru, Kabuto, Gai, Sarutobi, Akatsukis κλπ, ενώ από μικρούς Shino, Neji, Shikamaru, Lee, Gaara, και ας πούμε Sasuke... ο πρωταγωνιστής όχι όμως!! Εγώ ναι Ιταλία γύρισα και είμαι τώρα, έχω εξεταστική αλλά σε καμιά βδομάδα θα πάω Σικελία στο συγγενολόι μάλλον, θα φέρω και το OP manga να διαβάσω, μιας και ίσως δεν θα 'χω νετ! Όσο για το που ήμουν το καλοκαίρι, himitsu! Από msn αυτά! :P
Σεπ 08 2009 11:22
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Lawl καλά αν είναι έτσι θα του ρίξω μια ματιά και θα το πιάσω από αρχές Shippuuden κάπου!
Σεπ 08 2009 10:56
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Γιατι να πιασεις το manga απ'την αρχη?Πας καλα?Δεν εχει καμμια διαφορα,εχω διαβασει τα πρωτα 10 Volume,πουθενα δεν εχει διαφορες σχεδον,απλως στο Shippuden παει υπερβολικα αργα το anime και σου διημιουργει διαφορετικη αισθηση απ΄το manga...
Σεπ 08 2009 10:52
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Δεν νομίζω να πηγαίνει τόσο απλά, μια εταιρία δεν μπορεί να αρχίζει μια σειρά και να την αφήνει κάθε 2 και 3 που δεν έχει υλικό και να την ξαναξεκινάει σαν μαζευτεί, εκτός κι αν βάλουν fillers, που δεν θέλουμε! (βέβαια θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την ιστορία από το παιχνίδι για το Dreamcast που ήταν filler και απίθανη, αλλά πέραν αυτού δεν ξέρω κι εγώ τι αποτέλεσμα θα είχε) Οπότε μάλλον το πιο πιθανό θα ήταν να βγάλουν OVAs και να πηγαίνουν με το πάσο τους, αλλά σε αντάλλαγμα να βλέπαμε μεγάλα κομμάτια ιστορίας και όχι επεισόδια, κόντα στο 1 Volume κάτι! Με την αδελφή του; :hahaha: Δεν το είχα δει την πρώτη φορά!! Ααα ώστε αυτή ήταν η μάχη με την Sakura που κράτησε 9 eps! Ναι όντως ήταν κάπως lame, ειδικά εκεί που άρχισε να χρονομετράει ανάποδα για να πετύχει τον Sasori πριν την πιάσει το δηλητήριο, καθώς και άλλα 1-2 σημεία (reincarnation technique μιας δηλητηριασμένης και ετοιμοθάνατης γιαγιούλας που έσωσε 2 άτομα μάλιστα και όχι ένα το βρήκα πολύ βολικό και lame, όπως και το να μεταφέρεται η "καρδιά" του Sasori σε όποιο σώμα θέλει αυτόματα και να πετάει, έλεος δλδ εκείνο το κούτσουρο που έβρισκε ενέργεια να ζει; ) που θα σχολιάσω στο thread όταν το τελειώσω, αλλά είχε και κάποια θετικά που βρήκα, όπως ότι δεν νίκησε έναν Akatsuki μόνη της αλλά με την βοήθεια της Chiyo που γνώριζε την τεχνική του Sasori και τουλάχιστον ήταν 2 εναντίον 1, οπότε το έσωσε κάπως, όχι όπως την Nami που αν και η πιο άσχετη νίκησε μια CP9 μόνη της! Anw όταν φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο up to date θα πιάσω και το manga από το 0 γιατί θέλω να δω τις διαφορές με το anime, αλλά αυτό θα φύγει γρήγορα ευτυχώς!
Σεπ 08 2009 10:47
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Μωρε ας το κανουνε,φτανουνε το manga και το σταματανε,σε χαλαει?Εμενα παλι καθολου,ενα complete remake με οπως ηταν κανονικα στο manga τα πραγματα και οχι οπως την παλια σειρα που κοψανε ποσα γεγονοτα και πραγματα....:yellowcard: Ακομα καλυτερα αμα τα βγαλουνε σε OVA's.... Ο emo Itachi μαρεσε μονο στην μαχη του με την αδελφη του[manga],απο εκει και μετα θεορω οτι ειναι χαρακτηρας με υπερβολικα πολλα plotholes στο παρελθον του(να μην λεμε μονο οτι ο Franky εχει...) Το Shippuden ειναι αθλιο,end of story,ουτε ενας χαρακτηρας καινουργιος δεν μαρεσε,οι Akatsuki ειναι παρτον ενα χτυπα τον αλλο,σερνοντουσαν σαν τον γυμνοσαλιαγκα τα επεισοδια και μα θεε μου πως αντεξες 9(!!!) επεισοδια μαχη Sakuras:terror2::terror2::terror2:
Σεπ 08 2009 10:26
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Μια φράση είναι που την άκουσα όταν πήγα Ζάκυνθο κ έλιωσα στα γέλια. Ιταλία σου είπα δεν ξετρελάθηκα λόγω του ότι πήγα για εργασία στον φίλο μου.Το μόνο καλό ήταν ότι "πεταχτήκαμε" για 2 μέρες στο πατρικό του στην Σαρνηνία (δεν θυμάμαι το όνομα του χωριού...) κ είδα έτσι μια άλλη Ιταλία.:bath: Όσο για το Berserk το τελειώσα...Ήταν απαίσιο, αιμοβόρικο κ σε όλη την διάρκειά του έλεγα die Guts die!Αχώνευτος τύπος!:madtodeath: Έσύ που είσαι τώρα?Γύρισες Ιταλία?Για πες που πήγες διακοπές, τι έκανες, ξέρασέ τα όλα! Κ μην το ξαναπεις αυτό Naruto=One Piece...καμία σχέση καλό μου.Στο 50 που είσαι, είσαι καλά, μετά που θα σου βγάλει τον έρωτα με τα fillers προσπέρασε τα αν θες να συνεχίσεις να το βλέπεις. Είδες γαμάτη η Tsunade?Δεν υπάρχει άλλος γυναικείος χαρακτήρας τόσο γαμάτος όσο αυτή!:kawaii: Οπότε λοιπόν να σε βλέπουμε σιγά σιγά κ στο Naruto thread να μας λες για το πόσο τέλεια είναι η Tsunade :hahaha:
Σεπ 08 2009 10:17
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

ωωωχ αντε καλή δύναμη. Εμένα απο την ξεκούραση μ έχουν φάει οι αϋπνίες :P
Σεπ 08 2009 01:05
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Ναι, και σε περίοδο εξεταστικής... :deadga6: (πάλι καλά που υπάρχουν ακόμη κάποιοι και κάποιες που παίρνουν θετικά το ξεκίνημα της νέας εργατικής χρονιάς :P)
Σεπ 08 2009 00:58