Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → Zoro

erm για το One Piece δεν έγραψα τελικά..! το πρόβλημα ήταν ότι τελικά δεν είχα χρόνο να το παρακολουθήσω κ θα΄ταν κρίμα να δω μόνο μερικά επεισόδια, αυτά δλδ που έδειχναν τις πόλεις... anyway, το καταφχαριστήθηκα!! κ η επιτροπή γούσταρε, μείναν όλοι εντυπωσιασμένοι!! φανταζεσαι βέβαια ότι είχα χεστεί λίγο, φοβόμουν μη μου την πουν για το θέμα, αλλά έγινε το αντίθετο!! Naruto e? Το έχω δει όλο κ τώρα περιμένω να μαζευτούν μερικά από το καλοκαίρι κ να δω πολλά μαζί! η Tsunade είναι μορφή εννοείται!!!! free!??? έχω κ διπλωματική δυστυχώς καλέ μου, δεν έχω γλυτώσει ακόμα! την παραδίδω Νοέμβρη, οπότε έχω χρόνο! κ μετά επιτέλους τέλος! καλή επιτυχία αν δίνεις κλπ!!
Sep 07 2009 21:37
Photo

Zoro → kelborn3

Φαντάζομαι, για να μην σχολίασες καν το πάντζου που σου έκανα δώρο πρέπει να είναι πολύ καλή σειρά! XD Σοβαρά μιλώντας πάντως έχω ακούσει ότι θυμίζει ένα Berserk με πιο αμερικάνικο στοιχείο μέσα, σαν ξεφορτωθώ όλα τα shonen (naruto, bleach, d.gray, hajime no ippo και gintama) θα το δω σίγουρα! Προς το παρόν sharingan και ξερό ψωμί! :tensai: Πάντως η πλοκή του OP στο manga imba τώρα έτσι; :P
Sep 07 2009 21:35
Photo

Zoro → Dark_Venus

Άντε αφού τους χαιρέτησα όλους σήμερα, ας περάσω και στην νέα OP φαν μας! ;D Τι κάνεις Μαρίσα-chan; Χαθήκαμε αυτή την περίοδο, αλλά κι εγώ μετά την εξεταστική δεν είχα νετ, οπότε για ένα διάστημα δεν έμπαινα καθόλου και απολάμβανα διακοπές! :bath: ... και τώρα επιστροφή στα θρανία και τετράδια, αχχ μακάρι να γινόταν να συνταξιοδοτηθούμε από τα 22 μας αλλά που... :P :uhh: Το OP πως πάει λοιπόν, το συνέχισες καθόλου; Σου άρεσε; Είτε απαντήσεις ναι είτε όχι πάντως να ξέρεις ότι όσο προχωράει βελτιώνεται με εκθετικό ρυθμό (ω τι είπα!) σε σημείο που δεν αναγνωρίζεται πια, εύχομαι να το συνεχίσεις μέχρι τέλους και αν όχι να σε σπρώξει ο αδερφός σου να το κάνεις! Όπως δηλώνει και το νέο μου άβαταρ, εγώ ξεκίνησα Naruto και ως τώρα το έχω καταευχαριστηθεί, άλλη σειρά που πρέπει να σε ψήσει ο αδερφός σου να δεις!
Sep 07 2009 21:28
Photo

kelborn3 → Zoro

Bασικα οταν ειδα την κισιμοτο κολλησα για λιγο αλλα γενικοτερα ξενερωσα πολυ με την παρτη της.Απο κει και περα η σειρα με κερδισε κατα κρατος λογω της τρελης πλοκης που εχει.Η γενικοτερη συν8εση της χαρακτηρες σχεδιασμος σεναριο σκηνικα ειναι απλα απιστευτα και δενουν τρελα.Ενταξει πιτευω οτι ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα σεινεν που εχουν βγει ποτε.TAE FTW
Sep 07 2009 21:28
Photo

Zoro → kelborn3

Οπ, καλώς και τον pantsu master! Είχα αρχίσει να σου γράφω μήνυμα και σένα αλλά πλάκωσαν όλες οι δουλείες στο νετ μαζί, έχω και διάβασμα και οπότε έμεινε στην μέση και το ξανάγραψα! XD Ξεκίνησες Gantz ε; Εγώ το κατέβασα το καλοκαίρι και αν και δεν το είδα πάω στοίχημα ότι σου άρεσε η πρώτη εμφάνιση της Kishimoto, ε; ;p Γιατί ρε συ τι κακό έχει ο Saske-kun, και το sharingan του έχει και την μαγκιά του μέσα! :P Από τα μέλη της ομάδας του (Naruto, Sai, Sakura) μ' αρέσει σίγουρα περισσότερο, μετά οκ δεν είναι και Marimo/Guts κιόλας αλλά καλός είναι, προτιμάς Naruto εσύ; Κάποια στιγμή σαν το προχωρήσω κι άλλο θα βάλω και κάποιο "υψηλότερο" μέλος πάντως, jounin ή akatsuki! Η σειρά μ' αρέσει επικίνδυνα πολύ τελευταία και πλησιάζει πολύ το OP (στο 50 του shippuuden είμαι), αλλά από την άλλη με έπεισαν οι Rin & co. να ξεκινήσω επιτέλους το OP manga οπότε σύντομα θα ποστάρω μαζί σας στο thread, άντε να δούμε πιο θα υπερισχύσει! Και για να μην μου θυμώνεις που έβαλα Sasukevatar, όπως και επίσης για να μην αφήσω την ροζομαλλούσα από κάτω να έχει την πιο θεαματική είσοδο... fetch! [spoiler][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/593/2001shallowhal010.jpg[/IMG][/spoiler]All yours!! Και καλό χειμώνα!! :hahaha:
Sep 07 2009 21:19
Photo

kelborn3 → Zoro

Με απογητευει το γεγονος οτι ξεπεσες και εβαλες σασουκε στο αβαταρ σου---δεν εχω να σου πω τπ αλλο καλο χειμωνα:madtodeath:
Sep 07 2009 21:05
Photo

Zoro → evaofadawn

Βρε βρε καλώς και την μεγαλύτερη φαν των system of a down, φαίνεται πως οι εκπλήξεις αυτές τις μέρες δεν έχουν τελειωμό! :P Πέρασε καιρός όντως, αλλά χαίρομαι που περνάς από δω που και που, αν και κι εγώ έλειψα ένα διάστημα! Έλα ρε, θες να πεις πως τα περί One Piece και τοποθεσίες που εμπνεύστηκε που σου είπα πήραν μέρος κι αυτά στην ερευνητική σου και πήγαν καλά; Να το ακούω και να μην το πιστεύω, έτσι δεν μπορεί και να στην πει κανένας για τα παιδικά που βλέπεις! Εγώ από την άλλη άρχισα Naruto, δεν θέλω να παντρευτώ καμία ακόμη, είναι νωρίς, αλλά έχει σίγουρα καλό πράμα μέσα :nbleed:, ειδικά η Tsunade μάλλον η πιο kickass και sexy μορφή που μπορεί να έχει μια γυναίκα στα 50 της, σε anime kαι παντού! Και τώρα που εμείς ξεκινάμε μαθήματα και δουλείες εσύ είσαι free να υποθέσω δλδ;
Sep 07 2009 21:00
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Τα σέβη μου στο άβα σου! :respect: Μα καλά που το βρήκες; :hahaha: (been a while btw :P)
Sep 07 2009 20:45
Photo

evaofadawn → Zoro

hola! τι κάνεις βρε Zoro? it's been a while ε? αλλά είμαι πάλι πίσω!! Θυμάσαι μια ερευνητική για την οποία ζήταγα συμβουλές? ε, λοιπόν την παρουσίασα κ πήγε τέλεια!!!! "Anime k Αρχιτεκτονική", θυμάσαι? anyways, see you around κ καλά να περνάς!! P.s. άρχισα Bleach το καλοκαίρι!! yeah yeah έχω πορωθεί! κ θέλω να παντρευτώ τον Renji hehehehehehe!!
Sep 07 2009 20:44
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[I]/a horse making ΠΡΙΤΣ in Κευλάνη beach pokes you back[/I] :p [B] Kuku![/B] Πάνω που ετοιμαζόμουν να σου αφήσω μήνυμα κι εγώ σήμερα, με πρόλαβες! Και με τι έκπληξη! :nbleed: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ μα ποτέ, που αυτή την περίοδο που βλέπω Naruto και έβαλα Sasuke set κάθισες και βρήκες Sakura avatar, μα καλά που το ήξερες ότι είμαι fan της; :hahaha:
Sep 07 2009 19:49
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Τον είχα βάλει και παλιά, πριν γραφτείς νομίζω, και ο GK είχε βάλει Naruto! XD Απλά ήθελα να έχω κάτι επίκαιρο λόγω της σειράς και μιας και είμαι Sharingan fan ή αυτόν ή Itachi θα έβαζα, αλλά για τον δεύτερο θέλω να μάθω περισσότερα πρώτα! Εναλλακτικά το 4tails μου άρεσε πολύ και φυσικά ο Kakashi αλλά νομίζω ο Sasuke ήταν ο πιο cool σαν επιλογή, ειδικά μιας και είχα την sig έτοιμη! Δεν είναι ότι τον πάω τρελά αλλά σε σύγκριση με τους άλλους 2 τις ομάδας του τον βρίσω πολύ πιο μπροστά, ακόμη κι ο Sai που νόμιζα θα μου άρεζε από κάτι λίγα που είχα δει παλιά με χάλασε η στολή του, σαν μπικίνι είναι, και το στύλ του, οπότε στους τυφλούς ο μονόφθαλμος! :P Μιας και τελευταία το Naruto γέρνει υπερβολικά κοντά στο OP στις προτιμήσεις μου, να δω πόση διαφορά θα κάνει η συνέχεια του manga, θα διαβάσω και όλο το ID arc μαζεμένο, τουλάχιστον κάτι κέρδισα από την υπομονή μου! ΥΓ: Τώρα που τα λέμε πάντως, όταν είπες ότι το ID arc είναι το καλύτερο shonen arc που έχεις διαβάσει, δλδ περνάει και το πιο καλό του Naruto; Τόσο imba;
Sep 07 2009 19:42
Photo

Zoro → GkLoc

OMG χαμπάρι δεν είχα πάρει!! Μακάρι να βγει season 2 να χαρούμε την συνέχεια, αλλά και να μην βγει με το manga είμαστε υπερκαλυμμένοι! :P (αν βγει θα έχω πολύ περιέργεια για την φωνή του Puck πάντως!) Και ναι χτες το βράδυ είδα που όλοι άρχισαν να αλλάζουν avatars και κατάλαβα ότι φτιάχτηκε το ζήτημα, οπότε έκανα κι εγώ την αλλαγή μου, με κάτι επίκαιρο και που ξέρω σ' αρέσει πολύ (emo power!) XD Ώστε αυτό ήταν το περιβόητο νέο σετ, μεγιές GK, Guts = σταθερή αξία! :P ΥΓ: Με πείσατε τελικά! Σύντομα θα ξεκινήσω και το OP manga να δω πόσο υπερτέλειο γίνεται πιο κει! Πάντως με το Naruto έχω κολλήσει πολύ τελευταία! :P
Sep 07 2009 19:28
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Και στο avatar o cloud ειναι. Αντε επιτελους πηρες την σωστη αποφαση, εχει αρκετες επικες στιγμες το manga που θα σε κανουν να κολησεις για τα καλα.Παντως να σε δω εσενα με sasuke setακι, δεν το περιμενα :P
Sep 07 2009 19:26
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Κοίτα χαρά!! :P Και ναι σε περίπου μια βδομάδα που τελειώνω θα βάλω το Naruto on hold και θα καθίσω λίγες μέρες να το διαβάσω να είμαι up to date, άλλωστε το anime με το 1 επεισόδιο τη φορά δεν με άφηνε να συγκεντρωθώ όσο ήθελα, που τώρα που έρχονται τα καλά!! Πάντως δεν φαντάζεσαι από πόσα άτομα δέχτηκα πίεση να το ξαναρχίσω, από πέρυσι που το σταμάτησα, μέχρι και πμ είχα λάβει με δελεαστικά spoilers! Βέβαια και εσύ, ο GK και ο kel κάνατε πολύ καλή δουλειά! Στο ενδιάμεσο με την φάση των avatars έκανα κι εγώ την αλλαγή μου, hope you like me as Saske-kun! :hahaha: [SIZE=1](θα βάλω και Itachi όταν φτάσω στο arc του :P)[/SIZE] ΥΓ: Στην sig σου ο Cloud είναι, αλλά και στο ava; :hmmm:
Sep 07 2009 19:10
Photo

Tsunade-sama → Zoro

/pokes your marimo head :p
Sep 07 2009 16:36