Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Εννοείται ότι με τρέλανε. ^_^ Λοιπόν τα βιβλία είναι 7 και η σειρά ονομάζεται ο Μαύρος Πύργος. Έχει και άλλους 6 τίτλους εκτός του τελευταίου βιβλίου που έχει τον ομώνυμο τίτλο. Έχω κάνει και ένα νήμα, αν δεν το έχεις δει μπορείς να το τσεκάρεις. Πρέπει να τα διαβάσεις αυτά τα βιβλία. Είναι πολυδιάστατα. Ανεμοθύελα συναισθημάτων. Άσε. Σε καληνυχτίζω φίλτατε, πάω για ύπνο.
Oct 07 2010 00:44
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

ΝΩΣ-san να σε πω, τα βιβλία της σειράς ο πύργος (ή όπως λέγεται) του Stephen King πόσα είναι; Το λέω γιατί άκουσα εδώ κι εκεί ότι πρόκειται για ωραία βιβλία και είδα είσαι fan, κάποια στιγμή που θα ξεμείνω από κάτι να διαβάσω μ' αρέσει να ξέρω τι να έχω για επόμενο.
Oct 07 2010 00:38
Photo

endless_inspiration → Zoro

:Crying2: θα πώ να σε banάρουν λόγω spoiler:slash:
Oct 06 2010 21:42
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Για Robin που λες αρχίζω και το πάω πολύ το μακρύ μαλλί τελευταία πάντως. Για Zoro για να δούμε, στην spoiler pic ήδη μου άρεσε (ακόμα και ο Franky έως ένα καλό βαθμό)!
Oct 06 2010 20:19
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ωραια διαδοχος. Κανει διαλλειματα 10+ μηνων επειδη δεν εχει νετ. Ελπιζω τα πραγματα να φτιαξουν και να αξιζω τον τιτλο! Βασικα σκεφτηκα οτι ακομα και τωρα που μαθαμε οτι ο Zoro ειναι one-eyed (Kakashi-sensei!!) υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να εχει μαθει mandra και να ειναι πιο πολυ πλεονεκτιμα παρα αδυναμια (γιατι οι εχθροι θα προσπαθουν να του επιτεθουν απο εκει) Also δεν ξερω αν το προσεξες αλλα εκτος απο τη Nami o Usopp και η Robin εχουνε μακρυνει τα μαλλια τους και ο Zoro απ οτι ειδα στα spoilers (αν ειδα καλα) τα χει κανει πισω σαν του Smoker. Ο μονος που ειναι εντελως ιδιος ειναι ο Luffy παντως....
Oct 06 2010 19:30
Photo

Zoro → endless_inspiration

Δεν θα ξαναμπεις; Εμ, εμένα τι με έχεις τότε; :hehehe:
Oct 06 2010 17:24
Photo

δεν θα ξεναμπώ στο thread του berserk :D μην μου λές για δίαιτες......ποτέ μου δεν έχω (καταφέρει) κάνει:joyful: από την άλλη έχεις δίκιο (είναι εθισμός):blush2:
Oct 06 2010 09:42
Photo

didimakia → Zoro

Χαχ κι εσυ και αλλοι τοσοι που το θαυμαζουν με επηρεασαν. ας πουμε οτι εσυ ησουν η αφορμη ;)
Oct 05 2010 19:53
Photo

Zoro → didimakia

[QUOTE=didimakia;434743]Currently Reading Great Teacher Onizuka. BADASS![/QUOTE]Rofl, αυτό ξεκινάω κι εγώ τώρα, αφού τελείωσα ότι υπήρχε σε anime. Τι λέει, σε επηρέασα; (από πιο παλιά που στο πα σε vm εννοώ) XD
Oct 05 2010 17:54
Photo

Zoro → Lord Leon

Domo my friend, τις είχα αφήσει να μαζεύουν σκόνη σε έναν φάκελο και τελικά αποφάσισα να τις ποστάρω, όντως είναι κρίμα τέτοιες ωραίες εικόνες να μην τις χαίρονται και οι υπόλοιποι fans! ;)
Oct 05 2010 17:17
Photo

Zoro → endless_inspiration

Ναι, έτσι λέμε όλοι... και μετά να δεις που στο τέλος θα γίνει κάνα γμτ γεγονός, θα το φας spoiler στα posts και θα αναγκαστείς να το διαβάσεις και να αναβάλεις το "μάζεμα" chapters πάλι. Το Berserk είναι σαν την δίαιτα, λες πάντα την επόμενη φορά (ότι θα το κόψεις)! XD
Oct 05 2010 16:56
Photo

Lord Leon → Zoro

πάρα πολύ ωραία τα καινούρια [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7800&page=27"]One piece pics![/URL]
Oct 05 2010 11:33
Photo

:hihi2: Μου φάνηκε ότι είχε βγεί και άλλο τεύχος....... Αλλά ντάξει από δώ και πέρα δεν θα τα διαβάζω(όχι ότι θα μείνω και πολύ πίσω από τη στιγμή που βγαίνει κάθε μήνα και άμα...)
Oct 05 2010 11:12
Photo

RiDeLub → Zoro

Χαχα εννοείται γενικά :bleh:
Oct 05 2010 01:50
Photo

Zoro → Yuki-chan

Yup, πολύ ωραίο, αλλά κάπως μπερδεμένο (πέθανε ο αποτέτοιος ή όχι τελικά; γιατί ο Allen στο τέλος άνοιξε το arc gate [εγώ τουλ δεν το κατάλαβα]; αν όντως πέθανε πως θα τους πλακώσει όλους ο Allen μόνος του τώρα; μην δω super saiyan εκδοχή μόνο!). Οι Noahs πάντως once again δεν με τρελαίνουν πάνω από τα μισά συγκριτικά με παλιά... που πήγε ο Tyki που ξερίζωνε καρδιές και περπατούσε στον αέρα; :if: Srsly το καταλαβαίνω ότι είναι σαδιστές + έχουν έναν σκοπό, αλλά με βάσει τα όσα ξέρουμε ως τώρα μόνο (θέλουν τον 14ο κλπ κλπ) μου δίνουν πιο πολύ εντύπωση ότι χρονοτριβούν για να μην σκοτώσουν τους πρωταγωνιστές παρά ότι τα κάνουν σκόπιμα. Να δω τι θα κάνουν όταν στο τέλος τους πλακώσει όλους ο Allen επειδή δεν τον φρόντισαν πιο πριν. Πέραν αυτών, που είναι γενικά παράπονα από την τροπή της σειράς, πολύ ωραίο και συγκινητικό chapter και πάλι και on par με το προηγούμενο... άντε στο επόμενο έχουμε chapter 200, σε λίγες βδομάδες 600 στο OP, πρόσφατα είχαμε 200 στο FT... καλά πάμε, περιμένω εκπλήξεις! Και επίσης στο OP, ελπίζω στο 600 να βάλει όσα δεν έβαλε στο 598! Η αρχή ήταν κάπως weak once again, για να δούμε προς το παρόν με το 599 πάντως! PS: I miss Lovey too! :unlucky:
Oct 05 2010 01:50