Community Status Updates
Zoro → RiDeLub
Hum, ελπίζω να το εννοείς γενικά αυτό και όχι σχετικά με τα posts μου. :wis:
Oct 05 2010 01:40
Zoro → endless_inspiration
lol, έτσι όπως μου το λες up to date μου φαίνεται είσαι. Βασικά ο Guts και πριν λίγα κεφάλαια έκοψε κάποια τέρατα στο πλοίο, αλλά χωρίς να μεταμορφωθεί... οπότε αν εννοείς και την πανοπλία στο τελευταίο είσαι!
Μπας και το διάβασες, αλλά από την πόρωση με την σειρά δεν το πήρες χαμπάρι ότι τελείωσαν; (η άρνηση είναι πάντα η πρώτη αντίδραση του οργανισμού σε τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε, τστστστσ :P)
Oct 04 2010 16:59
Zoro → RiDeLub
OP fans υπάρχουν πολλοί, καμένος όμως ένας (στο modοβούλιο πάντα). Άντε καιρός ήταν να μπει και κάποιος "δικός" μας στο τρυπάκι, καλή αντοχή, κουράγιο και τα σχετικά! May the haki be with you! :thumbup:
Oct 04 2010 16:16
Zoro → Tea-chan
Ε ναι, αφού απ' όσο έχω δει ένα καλό μερίδιο των mods δεν πατάει καν (κυρίως γιατί δεν παρακολουθεί την σειρά και οπότε δεν ξέρει τι είναι spoiler και τι όχι) και το υπόλοιπο πατάει αλλά με προσοχή, μιλάμε για εμπόλεμη ζώνη λέμε! You hesitate, you die!
Εσύ και ο Rid πληρείτε τις προϋποθέσεις ευτυχώς όμως: και up to date είστε στην σειρά (πέρα από fans της) και νέοι στο επάγγελμα και με υπομονή... not to say that it will be a fun ride though! Καλά κουράγια! XD
Oct 04 2010 15:48
Tea-chan → Zoro
Με τιμάς. XD Πάντως, ακούω συνεχώς για το OP thread. Θα θέλει συμμάζεμα του κ€ρ@τ@...
Oct 04 2010 15:32
Zoro → Tea-chan
Έτσι ρε, Berserk και OP καμμένοι fans στην βουλή, καιρός ήταν ωρέ!! :burningbe3:
Congrats και είθε το OP forum να βρει την παλιά του δόξα με σένα!! :P
Oct 04 2010 15:28
endless_inspiration → Zoro
Ο Muira ταλεντάρα αλλά έχει ένα θεματάκι με το χρόνο(δεν παραπονιέμαι όμως...)!!!!!
Χμμμ... αν θυμάμαι καλά έχει εμφανιστεί ο πλοίο και ο Guts έχει αλλάξει μορφή και ''κόβει'' :P
Ευαχαριστώωωωωω!!!!!
Oct 04 2010 12:16
Zoro → Six Winged Angel
Ναι, ισχύει και γενικώς το θέμα είναι ότι παντού υπάρχει υπερβολή δυστυχώς: από την μια για το σχέδιο του OP, που έχω ακούσει άτομα να το κατεβάζουν και στα χειρότερα ever, ενώ κυρίως απλά δεν τους αρέσει μου φαίνεται (και δεκτό αυτό), που είναι άλλο θέμα και από την άλλη fans να λένε ότι ο Oda είναι θεός και αιώνες μπροστά από τον Kishi (που για μένα δεν ισχύει, η διαφορά δεν είναι τόσο τεράστια). Bleach δεν έχω δει (αν και θα δω), αλλά κι εκεί φαντάζομαι θα υπάρχουν υπερβολές για το πόσο χάλια είναι.
Το θέμα είναι να υπάρχει μέτρο ενώ και πιστεύω αυτό έκανε το post σου, ένα καλό mix αντικειμενικότητας και υποκειμενικότητας, από άτομο-fan που έχει παρακολουθήσει σε μεγάλο βαθμό και τις 3 σειρές, εύγε. ^^
Oct 03 2010 19:22
Six Winged Angel → Zoro
Ευχαριστώ πολύ man, χαίρομαι που συμφωνείς! Απότι βλέπω, για τους ίδιους πάνω κάτω λόγους προτιμάμε το Naruto. Η κάθε σειρά έχει να δώσει τα δικά της καλά (και κακά) στοιχεία. Οι διακρίσεις των fans εξαρτιόνται από το τι αρέσκεται ο καθένας μας να λαμβάνει από ένα shounen manga/anime, και φυστικά είναι αδύνατoν να έχουνε όλοι τις ίδιες προτιμήσεις ^^ Οπότε αν κάποιος ζητάει από ένα shounen ωραίο σχέδιο, έμφαση στη σκηνοθεσία και ακατάπαυστες μάχες με ποζεριά, είναι απόλυτα φυσικό να προτιμάει το bleach π.χ.!
Oct 03 2010 17:17
Zoro → Robin-Chwan
Σωστό κι αυτό που λες, οι προσδοκίες είναι σχεδόν πάντοτε μεγαλύτερες από τα τελικά αποτελέσματα συχνά άλλωστε. Διάβασα και τα posts σου, gj με τα σεντόνια, αν χαθώ ποτέ έχω ήδη βρει διάδοχο τουλ. :p
Α ναι, μου το είχες πει αυτό για την ζαχαροπλαστική, gomen. :hot:
Για Zoro και να το 'χασε το μάτι σιγά το weak spot λέω εγώ, εδώ ο Guts από Berserk χάνει κι αυτός ένα μάτι και ίσα ίσα βλέπει καλύτερα από ανθρώπους με 2 μάτια... σιγά μην κολλήσει ο Zoro! XD Αλλά θα δείξει!
Oct 02 2010 21:20
Robin-Chwan → Zoro
Καλα το chapter μπορει να μην ηταν αυτο που περιμεναμε (να τους εδειχνε ολους τουλ.) αλλα εγω αυτο δεν το ξερα. Περιμενα 4 βδομαδες ελπιζοντας οτι μεχρι να βγει θα χω νετ (απο αρχες Ιουλιου καναμε αιτηση) και οταν βγηκε δεν ειχα και δεν μπορουσα να το διαβασω. (Ουτε ημουν μεσα για να κανω ποστ)
Απο την 5η δημοτικου ξερω με τι θελω να ασχοληθω. Ζαχαροπλαστικη! Μουσικη μου αρεσει (ακουω ολη την ωρα μουσικη. μονο τις ωρες του μαθηματως δεν εχω ακουστικα στα αυτια μου) και ζωγραφιζω κιολας αλλα μου χει κολλησει εδω και χρονια οποτε τα υπολοιπα μπορουν να μεινουν ως χομπυ.
Ο Ζoro λες να μπορει να ανοιξει το ματι του ή μολις απεκτησε το 1ο φανερο weak spot?
Oct 02 2010 20:52
Zoro → Robin-Chwan
Καλά για το chapter κατ' εμέ δεν ήταν και κάτι το τόσο τρομερό που έχανες αν δεν το διάβαζες αμέσως... άξιζε για τις νέες εμφανίσεις, αλλά πέρα απ' αυτό σαν τα άλλα chapters ήταν imo.
Ρε μπας και τελικά έχεις ήδη βρει την επαγγελματική σου καριέρα: παιδί της μπάντας; :hahaha: Και γενικά κάτι που αφορά την μουσική. :P
Ναι ο Franky ήταν αυτός που με χάλασε περισσότερο απ' όλους μάλλον, αλλά μέχρι να τον δείξει κανονικά ας μην προτρέχουμε! Πάντως ειδικά Usopp, Sanji και Nami τα έσπασαν περισσότερο απ' όλους κατ' εμέ!
Oct 02 2010 20:30
Zoro → 6Greed9
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1382/angryluffybycozmoss.png[/IMG]
No Prob, as long as it's just nakama love! XD
Για το PS2 ίσως θα έχεις κάποια προβλήματα, αλλά εύχομαι να σου δουλέψει στο τέλος... για Dreamcast λογικά θα είσαι OK!
Oct 02 2010 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed