Jump to content

Community Status Updates

Photo

6Greed9 → Zoro

woa,σε ευχαριστω παρα πολυ φιλτατε,φανταστικε Lexus! [img]http://www.hongfire.com/cg/data/14/One_Piece_211_-_Pose_of_Love.gif[/img] :D θα τα δοκιμασω συντομα και θα σε ενημερωσω!
Oct 02 2010 20:07
Photo

Zoro → 6Greed9

OK τα έχω, λεπόν: - [URL]http://www.emulator-zone.com/doc.php/dreamcast/[/URL] Αυτό για το dreamcast emulator και κατεβάζεις το nullDC ή ένα από τα άλλα αν δεν σε βολεύει (απλά άκουσα είναι πιο καλό αυτό που σου 'πα). Και μετά το παιχνίδι το παίρνεις από εδώ (θέλει εγγραφή): - [URL]http://www.romulation.net/Dreamcast/Sword_Of_The_Berserk_%28U%29%28KALISTO%29.rar.html/#details[/URL] Για PS2 έχει εδώ πάλι, αλλά να ξέρεις ότι άκουσα θέλει να έχεις δυνατό επεξεργαστή στο PC, ωστόσο κάνε μια δοκιμή αν θες (+ θέλει να κατεβάσεις και τα plugins νομίζω): - [URL]http://pcsx2.net/downloads.php[/URL] Για το παιχνίδι εδώ πάλι (megaupload), είναι στα ιαπωνικά btw αλλά μια χαρά βγάζεις νόημα, εγώ το τερμάτισα χωρίς πρόβλημα εκεί: - [URL]http://isogamesdownload.blogspot.com/2010/02/berserk-ps2-ntsc-megaupload.html[/URL] Καλή επιτυχία αν τα κατεβάσεις και ότι χρειαστείς εδώ!
Oct 02 2010 19:59
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Done. Παει την ξεπεταξα και αυτη την εργασια. 6 σελιδες. Τωρα ειμαι νταξει απο μαθηματα μεχρι την Τεταρτη! Μια χαρα! Ξερεις ε? Εγω επρεπε να περιμενω μεχρι σημερα για να διαβασω το chapter γιατι ο πατερας μου δε μπορουσε να ερθει να με παρει πιο νωρις. Και βασανιζομουν μεχρι σημερα γιατι οσα παιδια στο σχολειο μου (+3 ξαδερφια μου) διαβαζουν ΟΡ θελανε να μου πουνε το τελος (μιας και ειμαι πιο καμμενη απ ολους) κι εγω τους ξεχεζα γιατι δεν ηθελα να μου κανουν spoil. Και περασα 3 μερες χωρις να βλεπω κανεναν τους. Κατι αλλο. Θυμασαι περσυ τετοιον καιρο που σου ελεγα για γιορτες του σχολειο, παρελασεις, μπαντες, χορωδειες, κιθαρες κλπ. κλπ. κλπ. Λοιπον αυτα φετος ειναι χειροτερα. Πρεπει να μαθω καινουριο ρυθμο στα τυμπανα + το οτι τα παιδια της ταξης μου μαζι με τον υπευθηνο για τη μπαντα περιμενουν να ειμαι οσο καλη και ο ξαδερφος μου a.k.a. πρωην αρχηγος της μπαντας που μολις τελειωσε το λυκειο. Επισης για καποιο λογο τη βαρεσε στη μουσικο μας και θελει να κανουμε ενα μιουζικαλ για τα χριστουγεννα. Και να μην εφταναν αυτα εχει μεγαλωσει ο ογκος τψν εργασιων απο το γυμνασιο (1η λυκειου ειμαι τωρα). Με ολα αυτα η φιλη μου με βριζει γιατι το μονο που με πειραζει ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω ΟΡ εγκαιρα. XD Θελω κι εγω να δω πως θα το προχωρησει ο Oda. Μετα απο 1 μηνα αναμονης ολοι μας θελουμε να δουμε κι αλλο φανταζομαι. Εμενα Robin & Nami μου αρεσαν πιο πολυ απ ολους αν και δε μου κανει καθολου για Vivi το καινουριο της στυλ. Οπως ειπα μου θυμιζει πιο πολυ αστυνομικινα! Αυτος που με ψιλοχαλασε ηταν ο Franky. Δε λεω πολυ SUPAAH και τα ρεστα ετσι οπως ειναι και σιγουρα τερας στις μαχες αλλα δεν μπορω να τον φανταστω ετσι να κυκλοφορει μεσα στο πλοιο ή απλα να καθεται και να τρωει (τρωει ακομα σωστα?). Ισως να κανει κατι και να γινεται λιιιγο πιο νορμαλ οταν δεν ειναι σε μαχη. Oh, well. Who knows? Thats Oda we're talking about ^^ Τεσπα καλη αναγνωση!
Oct 02 2010 18:45
Photo

Zoro → Six Winged Angel

Great post στο "thread", τα σέβη μου! Γενικά πολύ διαφωτιστικό αυτό που έγραψες τόσο για το σχέδιο ενός manga και το πότε είναι πραγματικά κακό (ειδικά στην περίπτωση OP), όσο και για το ότι θεωρείς το OP ανώτερο, αλλά και πάλι προτιμάς το Naruto. Κάπως ομοίως το βλέπω κι εγώ, αν και μου αρέσει το OP και περισσότερο σαν σύνολο, την ίδια στιγμή είναι και μπόλικα πράγματα που θεωρώ ανώτερα στο Naruto (κυρίως τους κακούς και το γεγονός ότι τους δίνει καλά backgrounds ο Kishi, όπως και τις μάχες και κάποια νοήματα που περνάει η σειρά). Και φυσικά και μόνο ότι τα έχεις διαβάσει/δει και τα 3 φάνηκε ότι έκανε την διαφορά. Ελπίζω και οι υπόλοιποι να το διαβάσουν το ίδιο προσεκτικά. ;)
Oct 02 2010 18:31
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι, ήμουν και είμαι πολύ καμένος της Dreamcast εποχής και έτυχε σε κάποια γενέθλιά μου να μου το φέρει δώρο ένας φίλος μου. Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινούσε κάπου μετά την έκλειψη (filler όπως σου πα) με Puck και την "χτυπημένη" Caska και με μάγεψε αυτό το τρίο τότε: το ξωτικό που κάνει τις πλάκες (είχε αγγλικές φωνές και του Puck ήταν πάρα πολύ πετυχημένη), μια εγκεφαλικά ασταθής γυναίκα και ο badass τύπος με το τεράστιο σπαθί που την προστατεύει (από τότε ειδικά ο Guts μου είχε κάνει πολύ εντύπωση σαν χαρακτήρας). Μετά ο κόσμος ήταν σκοτεινός, είχε μουσικές κλασικά από Susumu Hirasawa, είχε τέρατα, είχε Zodd... όλα τα 'χε για να καώ! Άρεσε και σε κάποιους φίλους μου σε σημείο που λέγαμε από ποια ιστορία/παιχνίδι προέρχεται, μιας και φαινόταν ότι μιλούσαμε για sequel, έτσι όπως ξεκινούσε μπερδεμένα την ιστορία. Ε, τότε δεν είχα νετ, όχι τόσο γρήγορο τουλ, και οπότε δεν το έψαξα ποτέ για την προέλευση αυτής της σειράς... κάνα 7-8 χρόνια μετά που ασχολήθηκα με animanga παρατηρώ το Berserk anime και ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, λέω μπας και έχει σχέση με το παιχνίδι (φαντάσου δεν το είχα ξεχάσει ακόμη); Και έφτασα εδώ τελικά. :P Μάλιστα πριν κάνα χρόνο τερμάτισα για άλλη μια φορά το παιχνίδι του Dreamcast και κατάλαβα όσα δεν είχα καταλάβει παλιά στην ιστορία. Μιλάμε και για μικρό παιχνίδι να ξέρεις, αν πορωθείς το τελειώνεις σε 3 ώρες (σε αντίθεση με αυτό του PS2 που είναι πιο μεγάλο), οπότε δεν θα σου φάει και πολύ χρόνο. Να, δες μια και το intro: θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί μου είχε φανεί πολύ cinematic και movie-like... αναρωτιόμουν πως γίνεται να είναι απλά ένα videogame, αφού είχε τόσο καλό story; (στο τέλος δείχνει και τον μανδραγόρα)> [URL]http://www.youtube.com/watch?v=pex1OV8dCkg[/URL] Επίσης και του PS2 πολύ καλό το opening> [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Vf0EY3p3heY&feature=related[/URL] Και σχετικά με αυτό που λες για rpg να ξέρεις ότι, σε αντίθεση με αυτό του Dreamcast, στο PS2 παίρνεις πόντους από τους κακούς που σκοτώνεις και μπορείς να αναβαθμίσεις κινήσεις, attack, defense και μάλιστα Puck, Ishidoro, Serpico και Schierke υπάρχουν σαν assist characters, δλδ ο Puck είναι healer, οι 2 μεσαίοι κάνουν attacks και η τελευταία σου ανεβάζει το defense ή attack power. Ακόμα και τα δευτερεύοντα όπλα (βαλλίστρα, κανόνι) τα χρησιμοποιείς σε περιορισμένους χρόνους και μετά περιμένεις να φορτίσουν. Ότι πρέπει για rpg fans νομίζω, αν και το game έχει και τα μειονεκτήματά του φυσικά, οπότε είναι κυρίως για berserk fans imo. Θα σου πω σίγουρα για το Dreamcast emulator σύντομα, για PS2 θα δω αν έχει τπτ in stock. ;)
Oct 02 2010 18:14
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Argh, ναι φαντάζομαι, θέλει πάντα αιώνες για να κλείσει η δουλειά με τις νεταιρίες, μια το μόντεμ θα αργήσουν να σου στείλουν, μια την σύνδεση, μια κωδικούς κλπ... καλή υπομονή, τόσο άντεξες, έχεις ανοσία πια! :P Πάντως τώρα που το σκέφτηκα θα δείξει Zoro στο επόμενο μάλλον, οπότε ποιος ξέρει... αν βρω κάνα καλό fanart ίσως γυρίσω στις παλιές καλές εποχές κι εγώ. XD H Robin καλή μου φάνηκε γενικά, μάλιστα το ψιλοπαίρνω πίσω αυτό που είχα πει σχετικά με την χρωματιστή pic ότι έμοιαζε πιο μεγάλη, τώρα που την καλοείδα στο chapter παίζει και να έδειχνε λίγο νεότερη... αλλά με αυτά τα ρούχα και συνδυασμό μαλλιού δεν μου πολυάρεσε... όπως είπα θύμιζε πολύ Vivi ενώ αυτή είχε ήδη δικό της στύλ, που ελπίζω να ξαναποκτήσει γιατί η Nami με τα νέα ρούχα και μαλλί ήδη πήρε περισσότερους πόντους imo. Άντε να πάω και για λίγο ανάγνωση (posts) κι εγώ... καλή εργασία, τουλ είναι σε αγαπημένο θέμα! =)
Oct 02 2010 17:36
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αυτη τη στιγμη γραφω μια εργασια για τα anime/manga. Απλα ειπα να το αναφερω....
Oct 02 2010 17:23
Photo

6Greed9 → Zoro

woa,ετσι μπηκες στον κοσμο του Berserk δηλαδη ε? ωραια,αφου σου αρεσε και σε εκανε να ασχοληθεις παραπανω... ^^ εχω δει παρομοια βιντεακια,πρεπει να χορταινεις berserkιλα... αν εχεις καποιο στο μυαλο σου ναι πες μου καποια στιγμη,ευχαριστω:) βεβαια σου ειπα,αν βγει κανενα action/rpg καποια στιγμη που να ειναι και πληρες το καψιμο που εχει να πεσει θα ειναι ανυπολογιστο. απο τα ξημερωματα που το σκεφτηκα φτιαχνομαι:P
Oct 02 2010 15:08
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Thanks! Μπορεις να εχεις κι εσυ ενα κομματι αν θες. Θα ζητησω απο τη Robin να σε ταϊσει. Συνδεση μονιμη θα επρεπε να εχω. Καταφερα να πεισω τη μανα μου ευτυχως. Μονο που οι απο-τετοιοι ενω εχω παρει το μοντεμ, δε σηκωνουν το κουλο τους να μας παρουν τηλ να μας πουν το κωδικο να μπω και να φχαριστηθω νετ. Αρα πισω στα παλια. Μια ωρα δρομος μεχρι το σπιτι του πατερα μου που εχει νετ. Θα πηγαινα σε νεταδικο αλλα θελω λεφτα για να αγορασω τομους ^^. Robin εικονες δεν εχω βρει ακομα πολλες καλες (αν και γινεται κατακλυσμος παντου με ολα τα μελη) και με ξερεις. Αν ειναι να κανω ενα τοσο σημαντικο set θελω ολα να ειναι τελεια (αυτο που εχω τωρα μηνες παλευα να βρω εικονες αν θυμασαι. Ακομα χρωσταω χαρη στον Scorpion) Δεν καταλαβενω ομως γιατι δε σου αρεσε η Robin. Νταξει φυσικα και μενα θα μου λειψει το καπελακι αλλα τωρα τα σπαει!! Αυτη, η Nami και ο Usopp εχουνε κανει τις καλυτερες αλλαγες! Btw πηγαινε να δει το post μου στο latest chapter. Τα σεντονια εσυ μου τα χεις κολλησει...
Oct 02 2010 08:37
Photo

Zoro → 6Greed9

Χεχε, εγώ σκέψου ότι την σειρά την έμαθα πρώτα ως παιχνίδι για το Dreamcast, τότε που ακόμη δεν ήξερα τι εστί manga και anime και ήδη από τότε με είχε τραβήξει ο σκοτεινός αυτός κόσμος. Τώρα κοίτα για Dreamcast είναι όντως κατώτερο σαν gameplay από του PS2, αλλά αξίζει περισσότερο για την ιστορία imo. Filler είναι βασικά η ιστορία, αλλά πολύ καλή, μάλιστα παίζει να την έγραψε και ο Miura νομίζω. Σκέψου ότι στο manga, όταν μπαίνουν στην καλύβα της μάγισσας-sensei της Schierke, ο [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-24-page-77.html"]Puck και ο Ishidoro παίζουν με ένα μικρό φυτό (κάτω στην εικόνα)[/URL], που είναι μανδραγόρας, ουσιαστικά το δημιούργημα-ιός ενός filler apostle του παιχνιδιού... έχει μπόλικο σφαξίδι μετά, όλα τα όπλα του Guts ως το κανόνι και berserk mode, μάχη με Zodd και μια μίνι σκηνή στο τέλος όπου η Caska ξυπνάει για μερικά δευτερόλεπτα από τον "ύπνο" της και "ξαναπέφτει" μετά... overall αξίζει και μόνο γι' αυτά imo. ^^ Τώρα αυτό του PS2 το ανάποδο, είναι πιο balanced το gameplay και πιο rpg-like (με power ups κλπ), αλλά σαν ιστορία ουσιαστικά είναι το Millennium Falcon arc, μέχρι μετά την μάχη με Grunbeld (ναι, φοράς και την πανοπλία!), οπότε πράμα που ήδη έχουμε δει (αν και έχει έναν filler apostle κι εδώ). Δες και το σχετικό video πόρωση, ειδικά στο τέλος η μάχη με Zodd σε uber speed αξίζει (τα κάνεις στ' αλήθεια στο game αυτά, δεν είναι βίντεο): [URL]http://www.youtube.com/watch?v=eHmb75X4V9Y[/URL] Έχω έναν φίλο που βρήκε emulator για PC για το Dreamcast game πάντως, θα τον ρωτήσω ποιο και αν είναι σου λέω (και μετά όποτε και αν θες το δοκιμάζεις). :)
Oct 02 2010 04:11
Photo

6Greed9 → Zoro

πφ που ρε συ... εψαχνα προσφατα κανεναν emulator και για τις 2 παιχνιδομηχανες και τα παιχνιδια επισης,αλλα δεν ασχοληθηκα αρκετα,πρεπει... αρχιζει και το νεο 6μηνο βλεπεις,χαχαχ παντως οσα εχω δει,κυριως αυτο του PS2 πρεπει να ειναι πολυ καλο... κατι φαν made rpg εχω παιξει,μετρια πραγματα ομως... ενα rpg θα ηταν απιστευτο νομιζω μιας και ανεφερα το συγκεκριμενο ειδος. wow,φτιαχνω τωρα εικονες στο μυαλο μου!:P
Oct 02 2010 03:52
Photo

Zoro → 6Greed9

Άσχετο αλλά τα 2 παιχνίδια, το ένα για Dreamcast και το άλλο για PS2, ως μπερσερκαμένος, μπας και τα έχεις παίξει;
Oct 02 2010 03:43
Photo

6Greed9 → Zoro

ναι ρε συ,μετα απο επισημες ανακοινωσεις,ανανεωσεις στη σελιδα του manga,teasers κλπ κλπ δεν μπορει να μην βγαλουν κατι τι να σου πω. ξερω μονο οτι θα γινει χαμος απο ολους και θα πεσει βρισιδι και καταρες μεχρι να πραγματοποιηθει :P και αυτα που ειχαν βγει και θεωρηθηκαν fake τα ιδια ειναι,δεν καταλαβα γιατι διερευσαν τοτε και αρνηθηκαν κατι,καθως φαινεται πως ηταν προπαραγωγη η κατι τετοιο. ουφ,μολις δουμε τι ποτε και πως θα καθησυχαστουμε,μεχρι τοτε..
Oct 02 2010 03:37
Photo

Zoro → 6Greed9

Believe it! Υπάρχει περίπτωση να μας τρολλάρει ποτέ ο Miura; No fkin way! XD Srsly πάντως, δεν μπορεί, τόσο καλοστημένα trailers (που συνεχίζουν να βγαίνουν) και μόνο καπνός στο τέλος, έστω ένα μεγάλο OVA μας το χρωστάνε! :burningbe3:
Oct 02 2010 03:30
Photo

6Greed9 → Zoro

και γω γουσταρω τρελα,φαντασου τα και σε καλη ποιοτητα! καλα 3D δεν νομιζω να την παλευε κανενας... ακομα δεν εχουμε καποια πληροφορια για το τι θα ειναι και ποτε θα βγει,αλλα νομιζω μενουν 2 ακομα teasers να κυκλοφορησουν,ηδη ανεβασαν και τα 3 στη σελιδα του. εχω να πω πως νομιζω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βιωσουμε pure epicness στο maximum και να παθουμε και overdose. I want to believe! :D
Oct 02 2010 03:19