Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Zoro

Γουσταρω violence ^^
Oct 31 2010 16:58
Photo

Zoro → didimakia

Α, περνάς εκείνη την φάση όπου δεν έχεις πολύ όρεξη για animanga, την έχω περάσει κι εγώ, πιθανώς ευθύνονται και τα σχολειοπροσωπικά σου... θα περάσει. :D Το GTO προχώρα το λίγο ακόμα, πιστεύω σε κάποιες φάσεις πιο κει όλο και θα θες να μάθεις τι θα γίνει μετά και πως θα τα βγάλει πέρα ο τύπος, μπλέκει σε κάτι καταστάσεις ώρες ώρες, στο τέλος γίνεται και αρκετά βίαιο κιόλας. :P
Oct 31 2010 16:47
Photo

Zoro → GkLoc

FTW :P
Oct 31 2010 15:34
Photo

GkLoc → Zoro

GTO :D
Oct 31 2010 03:56
Photo

didimakia → Zoro

Oχι, οχι... αυτα οταν τα διαβασα καιγομουν με τις ωρες >.< Ειδικα το One Piece... 20+ επεισοδεια την ημερα... Καλοκαιρι πριν 3 χρονια ηταν >.< Απλως εχω τωρα εδω και κανα 8μηνο που ασχολουμαι λιγο... Καλο το GTO μωρε δεν λεω... απλως προς το παρον δεν εχει γινει κατι που να με πορωσει και να ρουφηξω... πχ.το Veritas το διαβασα πριν κανα μηνα πολυ γρηγορα... διαβασε το και εσυ... xD
Oct 30 2010 21:08
Photo

Zoro → didimakia

Χαχα, καλά μωρέ, γενικά έλεγα μην μπερδεύτηκες. :D Και δλδ όλα αυτά τα Gantz, Reborn, OP, Naruto, Bleach κλπ που παρακολουθείς τα διάβασες chapter-chapter; Γιατί αν ναι φρίττω και μόνο στην σκέψη του πόσο χρόνο θα σου πήρε. :P Anw, το GTO πιστεύω θα σου αρέσει, κι ας είναι shonen μπορώ να πω ότι σχεδόν σε όλα τα σημεία είναι απρόβλεπτο... και ο Onizuka για να βγει από τις δύσκολες καταστάσεις χρησιμοποιεί πάντα την αλάνθαστη τεχνική που έγραψα στην sig μου, οπότε entertainment is assured. :P
Oct 30 2010 16:45
Photo

didimakia → Zoro

Λες να μην ξερω την διαφορα του Volume- chapter? >.> Προφανως και εννοω chapter... Γενικα δεν αφιερωνω πολυ χρονο στα anime/manga... Μ.Ο. ενα chapter και ενα επεισοδειο την ημερα βλεπω... Θενξ για τις πληροφοριες παντως ^^
Oct 30 2010 00:22
Photo

Zoro → Tenshi

Καλά ειδικά το 2 είναι αυτό που με πόρωσε περισσότερο απ' όλα εμένα, το πρώτο ήταν, όπως γίνεται συνήθως με όλα τα πρώτα μέρη μιας σειράς, πιο grounded, ρεαλιστικό, όπως και η πρώτη επαφή με τον τύπο και οπότε τυπικά είναι καλύτερο (αν και δυστυχώς είχα φάει spoiler για τον νεκρό στην μέση οπότε δεν το ευχαριστήθηκα τέρμα), αλλά στο 2ο ήταν που με κόλλησε στην οθόνη με το twist του τέλους, αυτό με τις βίντεοκασετες λέω, πω ήδη πεθύμησα την σκηνή με το theme να παίζει. :P Γενικά ο Jigsaw είναι από τους καλύτερους serial killers που έχω πετύχει σε ταινία και τον ανέλυσαν πολύ καλά σε όλες τις 6, κι ας έχει τις ψευτιές του. Στο 7 κιόλας δεν ξέρω αν το 'μαθες αλλά παίζει και ο Dr. Gordon (αυτός που έκοψε το πόδι του) που από το πρώτο έχουμε να τον δούμε και να μάθουμε αν έπαιζε πιο σημαντικό ρόλο στην ιστορία, δεν το αποκλείω να ήταν κι αυτός που κινούσε τα νήματα πίσω απ' όλα τελικά, θα ήταν Saw-like. XD Και thanx. ^^
Oct 29 2010 20:57
Photo

Zoro → didimakia

Ε καλά, το πότε το τελείωσα είναι σχετικό, αρχές Σεπτέμβρη έπιασα το anime και προς αρχές Οκτώβρη, που το τελείωσα έπιασα και το manga. 1 chapter τη μέρα;; Μήπως εννοούσες volume; Γιατί τόσο κι εγώ διαβάζω συνήθως, βέβαια ανάλογα και την σειρά, πχ στο Fairy Tail που δεν έχει πολύ λεπτομέρεια το σχέδιο έβγαιναν και περισσότερα, αλλά στο GTO που έχει τόσες λεπτομέρειες το σχέδιο και επιγραφές παντού (θα με θυμηθείς, μερικές είναι μικροσκοπικές κιόλας) και το ένα με το ζόρι το έβγαζα. Βέβαια προς το τέλος, που δεν ήξερα τι θα γίνει κιόλας γιατί στο anime έκοψαν αρκετά volumes, το speedαρα λίγο και διάβασα τα τελευταία 5 vols μονορούφι, ήθελα να δω τι θα γίνει στο τέλος, γίνεται πολύ πόρωση ώρες ώρες. :P Αλλά και αυτά θα τα ξαναπιάσω άλλη μια για να τα εμπεδώσω καλύτερα. Anw αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σχεδόν 2 μήνες το παρακολουθώ και ήδη μου φαίνονται πολλοί, αν διάβαζα και ένα chapter τη μέρα δεν θα τελείωνα ποτέ τόσα που έχει, ελπίζω να εννοούσες volume οπότε. XD Ναι τα ξέρω τα spin offs, έχει ένα pre-prequel που είναι αυτό που είπες στο γυμνάσιο και λέγεται bad company και το διάβασα, μικρούλι είναι κιόλας, μόλις ένα volume, ευχάριστο, αλλά το prequel που είναι στο λύκειο (shonan junai gumi) είδα δεν έχει μεταφραστεί πλήρως οπότε δεν το έπιασα, δεν μου αρέσει να αρχίζω κάτι που δεν μπορώ να τελειώσω. Ωστόσο έχουν βγει 5 OVAs του ιδίου που πιστεύω καλύπτουν το σωστό κομμάτι της ιστορίας και αρκούν για να καταλάβεις πως ήταν πριν ο Onizuka... οπότε σου συνιστώ αν μη τι άλλο να πιάσεις αυτά από anime, είναι ο ορισμός του cult, έχουν πολύ φάση. :P Επίσης έχει βγει και ένα sequel manga, αλλά διαδραματίζεται σε μια ενδιάμεση περίοδο της σειράς, όπου ο Onizuka ήταν νοσοκομείο για 14 μέρες και απλά βλέπεις τι έκανε τότε. Ongoing είναι ακόμη, οπότε ίιισως το πιάσω όταν τελειώσει αλλά δεν μου φαίνεται τίποτα το συνταρακτικό. Από anime πάλι, πέρα από το φανταστικό πρώτο opening και τους πετυχημένους seiyuu (ειδικά onizuka και uchiyamada) δεν μπορώ να πω ότι αξίζει τρομερά να το δεις, ούτε και ότι χάνεις όμως. Απλώς άλλαξαν αρκετά πράγματα στην ιστορία και όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις άλλοτε ήταν win και άλλοτε fail, συγκριτικά με το manga. Επίσης, όπως σου πα, τελειώνει πολύ πιο πριν την ιστορία και με filler τρόπο, αν και καλό για τα δεδομένα του. Παρόλα αυτά η πραγματική ιστορία του GTO είναι στο manga, στο τέλος γίνεται και αρκετά βίαιο. Anyhow, προχώρησε το, η σειρά τα σπάει. ^_^
Oct 29 2010 20:44
Photo

Tenshi → Zoro

ωωω ναι! Το νούμερο ένα είναι στις καρδιές μας μαζί με το 2ο. Μου άρεσε πολύ και το 4ο μιας και έδειχνε το παρελθόν του Jigsaw και το λόγο για τον οποίο τα ξεκίνησε όλα αυτά. Βγαίνει στις 4 Νοέμβρη στην Ελλάδα (αν και δε θα μπορέσω να το δω μιας και θα είμαι Κρήτη) αλλά δε πειράζει όταν γυρίσω. Κατέβασα προχθές ένα πακετάκι και με τις 6 ταινίες να τις ξαναδώ ΟΛΕΣ μαζί καπάκι πριν πάω να δω το Saw 3D. ^^ Ειδικά η μουσική που έχει κάθε φορά στο τέλος που εξηγεί πως τα έκανε όλα αυτά μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την υπογραφή. Και η δικιά σου τα σπάει. GTO ;) and avatar is hillarious!! xD
Oct 29 2010 17:23
Photo

didimakia → Zoro

^^ No prob. Ο δικος μου ειναι απο fanart xD Ποτε το τελειωσες κιολας ρε? Εγω στο 43 chapter ειμαι... βασικα παντα ολες τις σειρες τις παω αργα... 1 chapter την ημερα μεσο ορο διαβαζω... By the way εχουν βγει και sequels... O Onizuka στο γυμνασιο και στο λυκειο ^^
Oct 29 2010 15:45
Photo

Zoro → didimakia

Heh, smart lad, κι έλεγα θα το δει κάποιος το link που έχει η sig μου ή μπα; GJ XD Thanx και για τα καλά rates. Ο δικός σου από που είναι btw; Έχει και το ίδιο V-cut με τον Onizuka. :P Επίσης, που βρίσκεσαι στο GTO; Εγώ το τελείωσα πρόσφατα, epic σειρά έχω να πω. Αν και με πολλές υπερβολές και shonenιές περνάει καλά τα μηνύματά της και πλάκες.
Oct 29 2010 11:17
Photo

Zoro → Tenshi

[QUOTE=Tenshi;441625] Επίσης μια είναι η επική ταινία αυτό το καιρό. [B][SIZE=6]Saw 3D[/SIZE][/B] Τα λόγια είναι περιττά. Αν και σε πολλούς δεν άρεσαν οι συνέχειες, εγώ τις λάτρεψα όλες (ειδικά τη 1η ταινία) και δε πρόκειται να χάσω το τελευταίο μέρος της επικής σειράς ταινιών.[/QUOTE]Επιτέλους, και νόμιζα ήμουν ο μόνος! Είχα παρατήσει το franchise μετά το 3ο για κάποια χρόνια, ακριβώς γιατί μυριζόμουν fail συνέχειες, χωρίς καθόλου story και καθαρά για να βγάλουν λεφτά και σχετικά πρόσφατα είδα καπάκι 4ο, 5ο και 6ο μαζί και έχω να πω bring us more! Δεν λέω ότι είναι αριστουργήματα, αλλά για την κατηγορία τους είναι φοβερά και σαν 7λογία είναι so far ότι καλύτερο έχω δει (well, perhaps after harry potter :P), αν δεν τα χαλάσει το 7ο φυσικά. Στην κατηγορία τρόμου/splatter είναι καλύτερες οι συνέχειες σαν story και twists από κάτι αντίστοιχες με Freddy, Jason κλπ πάντως, κρατάνε αρκετά όρθια την ιστορία και γι' αυτό και μόνο μετράνε. Το 5ο ειδικά έγινε fave, μετά το 1ο και το 2ο φυσικά. Γενικά ο τρόπος που σου αποκαλύπτει τα twists στο τέλος της κάθε ταινίας, σε συνδυασμό με το theme του franchise είναι epic, πορώθηκα κάθε φορά. Epic και το σετάκι Luffy-Enel! Αλλά για να ανεβάσεις την pic στο thread αρκούσε να την σώσεις από το προφίλ σου και την ξαναανέβαζες με imageshack, αν δεν την έβρισκες. :P
Oct 29 2010 11:07
Photo

Yuki-chan → Zoro

Βεβαιος πως να μην το διαβασω... =Ρ Πολυ καλο και οπως ειπαις ξαναμπαινουμαι στην κανονικη μας πορεια... ^^ Μου αρεσε παρα πολυ το σειμηο που οταν ο Sanji ειδε την Han-chan εγινε πετρα... και ο Luffy χαμπαρι δεν παιρνει απο τα αισθηματα της κοπελιας μας.... ^^ Σε αυτα που προανεφερες δεν μπορω να συνφωνησω αλλα ουτε και να διαφονησω... :) οντως ομως ο Μα-σαν δεν εχει κανει και πολλα διαλειματα....και παντα μας ξεπληρωνει παντα...:)
Oct 28 2010 17:07
Photo

Zoro → Yuki-chan

Καθαρά σαν χαρακτήρες ναι δεν πολυμοιάζουν, ο ένας είναι τούμπανος που όταν δεν πολεμάει είναι πολύ χαλαρός και δεν ξέρει να ελέγχει την δύναμή του και ο άλλος επίσης τούμπανος που είναι συνεχώς πλακατζής, αλλά όταν του πειράζουν τους φίλους θεριώνει (επίσης role model του Luffy). Σαν εμφάνιση και γενικό ρόλο που έχουν στην σειρά, αν και όχι ίδιοι, έχουν αρκετές ομοιότητες όμως κατ' εμέ. :P Btw κάτι άλλο καλό που έχει ο Mashima είναι ότι είναι εργατικός, δεν τον έχω πετύχει ποτέ να κάνει διαλείμματα στην σειρά και όσα (δικαιολογημένα) έκανε θα ήταν λίγα, ενώ σε κάθε special event (100 chapters) βάζει πιο πολλές σελίδες ή, όπως θα είδες, την επόμενη φορά μας δίνει τριπλό chap! Καιρός να θυμηθούν και κάποιοι Όντες που χαλάρωσαν για τα καλά πια. Ωστόσο το τελευταίο του OP ήταν αρκετά ευχάριστο, σαν τους παλιούς καιρούς, μπήκαμε σε μια πορεία τουλ φαίνεται. :D Εσύ το διάβασες;
Oct 28 2010 03:59