Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yuki-chan → Zoro

Σε αφτο εχεις δικιο...εγω τον φανταζομουν με καστανοξανθα μαλλια....τωρα ομως μιαζει πολυ με απομομιση... ύ παρόλα αυτα ομως οι χαρακτηρες σαν χαρακτηρες δεν πολυ μιαζουν μεταξι τους... ^^ τεσπα....το ξερω οτι πεφτουν λιγα αλλα τι να κανουμαι ΟΡ ειναι αυτο....θελει και λιγη αναμονη... ύ
Oct 27 2010 08:02
Photo

Zoro → Yuki-chan

Ναι, από αυτή την άποψη δίκιο έχεις, είναι σαν να ξεκίνησε το OP πάλι από την αρχή... αν τα διαβάζαμε όλα μαζεμένα τα chaps πιθανώς δεν θα χαλούσε τόσο, αλλά με την αναμονή της βδομάδας πέφτουν λίγα. :P Ναι ΟΚ δεν είναι ίδιοι οι ρόλοι που έχουν Shanks-Gildarts, απλώς ουσιαστικά είναι και οι 2 τα πρότυπα/οι χαρακτήρες που οι πρωταγωνιστές θέλουν να ξεπεράσουν κατά κάποιον τρόπο, μόνο που ο Luffy έχει και ένα extra παρελθόν με τον Shanks... φατσικά μοιάζουν αρκετά πάντως imo, το ξέρες ότι είναι και κοκκινομάλλης ο Gildarts (αν και ανοιχτό κόκκινο απ' όσο είδα, όχι σαν του Shanks); Κρίμα και πιστεύω το ξανθό του πήγαινε γάντι και δεν θα τον έκανε να μοιάζει απομίμηση. :C
Oct 26 2010 15:23
Photo

Yuki-chan → Zoro

Εμενα τα 3 τελευταια chaps. μου αρεσαν πολυ..:P αλλα συνφωνω και εγω οτι θα μπορουσαν να ηταν 1 ή 2 πιο εμπλουτισμενα...παει με το πασο του ναι..αλλα αμα το προσεξες κανει κατι σαν αυτο που ειχε κανει στην αρχη....μας ξανα διχνει μια μικροπεριπετεια για να μας προετημασει για αυτα που ερχονται..... ^^ Βεβαιος παντος το FT ειναι απεχτο με μαχη Gildarts και Natsu... δεν θα τον ελεγα οτι ειναι ιδιος με τον Shanks-san , O Gildarts δεν εχει την ιδια σχεση με τον Natsu οπως αυτη του Louffy και του Shanks.... σιγουρα...οτι θα ανακαμψει θα ανακαμψει... ^^ αλλα θα του παρει καμια δυο βδομαδες...;) αξιζει τον κοπο πιστευω.....
Oct 23 2010 11:16
Photo

Zoro → Regina

Χμμ, εγώ πάλι αν και γενικά δεν έχω προτιμήσεις στους χαρακτήρες μιας ιστορίας (κι ας είναι πειρατές, cow boys, samurai κλπ, όλους τους πάω), αν έπρεπε αντίστοιχα να διαλέξω θα έλεγα πειρατές (της καραϊβικής <3) και ιππότες/πολεμιστές, έχω λατρέψει τα LOTR, 300, Troy, Gladiator κλπ. :D
Oct 19 2010 17:04
Photo

Zoro → Yuki-chan

Το OP γενικά καλά πάει, αλλά πολύ το σέρνει και τραβάει από τα μαλλιά ο Oda τελευταία για μένα, δλδ αυτά τα 3 τελευταία chapters άνετα μπορούσαν να είναι 2 ή και ένα, πχ αν δεν έβαζε τους fakes δεν θα τους έκλαιγε κανείς. Αυτό μόνο μου την σπάει, από το τέλος του πολέμου έχει να μας δείξει κάτι αξιόλογο και πάει υπερβολικά πολύ με το πάσο του. :/ FT από την άλλη το αντίθετο, πάει full speed σε όλα τα arcs και έτσι ευτυχώς, μπορεί να μην βγάζει τόσο πολύ λεπτομέρεια και προσοχή όσο το OP, αλλά γίνεται απολαυστικότατο. Να δες τώρα, ήδη είδαμε Gildarts και τα έσπασε, άξιος τουμπανιάρης της σειράς, ενώ στο OP μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρουμε τίποτα για τον Shanks ακόμα (που ουσιαστικά ο αντίστοιχος του Gildarts είναι, well the other way around τουλ :P). Και ενώ έχει τόσα και τόσα να μας δείξει χρονοτριβεί με τέτοιες βλακείες όπως τους fakes... αυτό με τσατίζει στον Oda. Αυτό και ότι το τελευταίο flasback ήταν πολύ κατώτερο σαν ανατροπές/συγκίνηση απ' όλα όσα είχε κάνει προηγουμένως.. περίμενα κάτι στυλ Kakashi Gaiden αλλά που. Βάλε και την 10η ταινία που χιλιοδιαφήμισε και δεν είχε τπτ το τρομερό. Anw τα πα και ξεθύμανα, τελευταία έχει πέσει αρκετά ο Oda για μένα συγκριτικά με τους άλλους shonen mangakes που διαβάζω, χωρίς να είναι χάλια, απλά με τις ιστορίες που μας είχε καλομάθει και ακόμα και αστεία έχει πέσει, ελπίζω πως σύντομα θα ανακάμψει, όπως τον Kishimoto και Mashima. :burningbe3:
Oct 19 2010 16:56
Photo

Yuki-chan → Zoro

Δεν νομιζω να παιθανει ο Κανδας... :) Και νομιζω οτι οταν αγκαλιασε την Αλμα καταλαβε πια ειναι .. ^^ γι' αυτο μαλλον θα πανε σε εκεινο το καστρο που ειχαν παει για πρωτη mission μαζι... εκει μαλλων θα αποκαλιφθουν πολλα...ελπιζω... Το 600 το ΟΡ ηταν πολυ ωραιο... ^^ αστειο στα σημεια με Chopper και Luffy....πολυ μου την εχουν σπασει οι Fake "Straw hats".... Πολλες εκπλιξεις στο Fairy Tail με Gildarzg και τους little Natsu... ^^
Oct 18 2010 15:26
Photo

Regina → Zoro

Οκ,next time I'll take you into consideration.I Promise!:thumbup: [SPOILER] And that's a threat Mr :kakaka: [/SPOILER] Εγώ προειδοποίησα το κρίμα στο λαιμό σου :Ρ Όσο για το άβαταρ, τελείως random η πειρατίνα μου (η τουλάχιστον έτσι νομίζω :huh:) αλλά και τελείως adorable, δε βρίσκεις? Σνιφ, κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα όταν την πρωτοείδα, πφφφ i can't help it after all, οι πειρατές και οι καουμπόηδες είναι οι αδυναμίες μου :( P.S Thanks! ;)
Oct 18 2010 11:25
Photo

Zoro → Regina

Ναι το profile είναι ολόκληρη ιστορία κάθε φορά να το φτιάξεις και να ταιριάξεις τα χρώματα, ξέρω κι εγώ που το έχω αλλάξει 7-8 φορές, που να βάλεις και background εικόνα, φέρνει το task σε εντελώς άλλο επίπεδο να βρεις μια κατάλληλη. :hot: Για χείρα βοήθειας, όταν έρθει αυτή η ευχάριστη στιγμή που θα αποφασίσεις να αλλάξεις πάλι, μπορείς να ρωτήσεις και τον γράφων για τυχόν απορίες. ;) Στο avatar πρόκειται για random kaizoku chick ή από κάποια σειρά (όχι τίποτ' άλλο, δεν θα χαλούσε άλλο πειρατικό anime πέρα από το γνωστό); PS: Ωραίο και το "νέο" name. =D
Oct 18 2010 02:30
Photo

Regina → Zoro

Χαχαχα, zoro-kun έχεις τον τρόπο σου να κάνεις τους άλλους να χαμογελάνε. :) Ευχαριστώ για το accept :) Το σετάκι όπως βλέπεις φουλ πειρατικό και φουλ δικό μου, no character imitation this time... Όσο για το προφιλ δε θα μου λεγες omedeto αν έβλεπες τι πέρασα για να το φέρω σε αυτή τη μορφή. :hot: Στην αρχή έφερνε με στραπατσαρισμένο ουράνιο τόξο, μετά πέρασε τη φάση λαχανόκηπου ενώ εκτελούσε και χρέη Πικάσο. Μα είναι πράγματα τώρα αυτά? Να θες να αλλάξεις προφίλ και να μην μπορείς λόγω του κομφούζιο λέξεων,σχημάτων,χρωμάτων και περιγραφών? :blurah5: Δώστε μιά χείρα βοηθείας ρε παιδιά, έστω κανένα γραπτό οδηγό, κάτι, οτιδήποτε :Ρ Τέσπα, τα βαλα τα μισά μαύρα, τα μισά φούξια και ησύχασα :Ρ Που θα πάει θα τα μάθω καλύτερα τα κατατόπια με τον καιρό. Όσο για την τελευταία ερώτηση.... Hi-Mi-Tsu :himitsu:
Oct 15 2010 21:52
Photo

Zoro → Regina

Well well, look who's here, pleased to make your acquaintance miss! :wis: Καινούριο set και, για πρώτη φορά, προφίλ βλέπω, omedeto. :drinks: Λες να σε δούμε και σε κάνα thread τώρα;
Oct 15 2010 16:14
Photo

Mad_Hatter → Zoro

thx :) τα εχω δει τα βιντεακια του ninjabridge βεβαιως,συνεχιζει να τα σπαει ο ανθρωπος xd
Oct 12 2010 22:35
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αχα, δλδ πρέπει να κατεβάσω και το 0079 πακέτο, μάλιστα. Domo. :) Και για reward, δες αν θες τα 4 καινούρια βιντεάκια του [B][URL="http://www.youtube.com/user/Ninjabridge"]ninjabridge[/URL][/B] αν δεν το έχεις ήδη κάνει. xd Δεν είναι συνέχειες από τα "NO JUTSU" που έκανε παλιά, αλλά πιο πολύ σαν spin-offs με αρκετές καλές ατάκες εδώ κι εκεί, πχ: -Knock knock, guess who? -Piss off! -Hey Hokage, wanna go see Vampires Suck? I hear it makes fun of Twilight, nobody's ever done that before! XD And once again Iruka's voice rulz! [B]EDIT:[/B] Omigosh, έχεις και γενέθλια και τώρα το πήρα χαμπάρι, shame on me. [SIZE=4][B]Χρόνια Πάμπολλα και Ευτυχισμένα![/B][/SIZE] :hbd: :cake: Και καλώς όρισες στο club των εικοσάρηδων m8, was about time. :P
Oct 12 2010 18:37
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ναι το zeta ειναι το καλυτερο, αλλα για να το καταλαβεις πρεπει να εχεις δει το 0079.Το ZZ δε το εχω δει αλλα ειναι comedy την ωρα που ολλα τα αλλα ειναι drama, και ολλοι το βριζουν.Οι 3 ταινιες ειναι compilation, δεν τις εχω δει, αλλα ξερω οτι μια σειρα 50 επισοδιων και τοσο γεματη/ποιοτικη δε συμαζευετε σε 3 ταινιες. To OP παντα με τρελενει, απλα δεν εχω πολυ ορεξη για post τωρα τελευταια xd
Oct 12 2010 09:47
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Yo dawg, wassup; :P Να σε πω, επειδή με έπιασε η γνωστή μανία να κατεβάσω τις σειρές που θα βλέπω ως τα 50 μου, απ' όλα τα Gundam αυτό που θεωρούσες καλύτερο ήταν το Zeta μου 'χες πει; Δλδ [URL="http://www.bakabt.com/147418-mobile-suit-zeta-gundam-eg.html"]αυτό[/URL] και όχι το ZZ έτσι; (θέλω να κατεβάσω μόνο ένα, το πιο περιεκτικό, προς το παρόν -αρκετό χώρο πιάνει- και μελλοντικά όοοταν το δω αν είναι τόσο καλό βλέπουμε για άλλα :p) Επίσης είδα έχει και 3 ταινίες, αξίζουν; Πέραν αυτού δεν σε βλέπω τόσο active τελευταία στο OP thread, not much time or not amused; (εγώ πάντως τα θεωρώ μεταβατικά/μέτρια once again, άντε να πάρει τα πάνω του και να φτάσει στο επίπεδο των παλιών καλών arcs πάλι)
Oct 11 2010 21:13
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Ναι από το νήμα κυρίως είδα τα καλά σχόλια, αν και κάπου αλλού μου φαίνεται πέτυχα κιόλας ότι θα το κάνουν τηλεοπτική σειρά ή ταινία κάτι. Καλώς, θα ρίξω και καμιά ματιά εκεί για περισσότερες πληροφορίες, θενξ και καλόν ύπνον. ^^ :gn2:
Oct 07 2010 00:51