Community Status Updates
Zoro → Regina
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ZLsJyfN0ICU[/URL]
Ότι λέει το video λοιπόν. :riiight:
[S][SIZE=1](lame δικαιολογία για να μην γράψω κατεβατά πάλι :p)[/SIZE][/S]
Nov 05 2010 23:25
Regina → Zoro
Μου βάζεις δύσκολα, να το ξέρεις. Από άντρες ποιους να πρωτοδιαλέξω. Ενας κι ένας είναι εκεί μέσα, ο καθένας μοναδικός στο είδος του. Με μεγάλη δυσκολία θα πω τον αγαπημένο μας marimo ( εδώ είναι η στιγμή που ο Lexus χοροπηδάει στον αέρα σαν το αγριοκάτσικο από την μεγάλη του χαρά :Ρ) παρείτσα με τον λατρεμένο Ero cook. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσά τους, πραγματικά, πυροβόλα με καλύτερα, μου ναι πιο εύκολο :Ρ Και οι δύο γκαφατζίδες και αξιαγάπητοι. Πεθαίνω όταν ο ζόρο χάνεται, κάτι μου λέει πως ο Όντα το χει ψιλιαστεί ότι ή όλη φάση αρέσει, γι αυτό και βάζει όλη του την τέχνη στην προσπάθεια να τον κάνει να φανεί όσο το δυνατόν πιο βλάκας και ατσούμπαλος :Ρ Γενικώς όλο το στυλάκι του αγριάνθρωπου με κάνει να κλαίω από τα γέλια, είναι μορφή, παλικάρι απ τα λίγα :Ρ Από την άλλη ο sanji δίνει μια νότα συνεχούς και αέναης χαράς 'ετσι όπως στριφογυρίζει στα αμπέλια με καρδούλες.Γίνεται να μην τον λατρέψεις? Όμως το αποκορύφωμα είναι όταν τους βάζεις να τσακώνονται, μα το θεό δεν υπάρχει καλύτερο δίδυμο, δε βρίσκεις? :nbleed:
Από τις κυράδες του πληρώματος, που είναι και πολλές τρομάρα τους, (yaaay fangirl mode on :P) προτιμώ την Ρόμπιν (εδώ είναι που ο Lexus τρέχει και κάνει τατουάζ το νικ μου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης :Ρ) κι αυτό γιατί με την Nami δεν έχω πολύ καλές σχέσεις. Νταξ, είναι όλα τα λεφτά (κυριολεκτικά :Ρ) όταν τσακώνεται με τα παλικάρια μας-τα απέθαντα αστροπελέκια-τους σπινθήρες γνώσης και εξυπνάδας αλλά μου την σπάει η έλειψη loyality και θάρρους που την δέρνει. Στο τελευταίο αρκ βέβαια με εντυπωσίασε, εκτός το ότι έδειρε για τα καλά την Καλίφα οικειοθελώς περικαλώ, την ένιωσα πιο ενεργό nakama, να το αισθάνεται ρε παιδάκι μου περισσότερο. Η Ρόμπιν από την άλλη, ίσως το πιο kakoiiii (cool) μέλος του crew, με απίστευτο παρελθόν και εκθαμβωτική ομορφιά. :wooi2: Μου αρέσει και το πως ντύνεται. (Δεν κατάλαβα, τι θα πει η ενδυμασία δεν αποτελεί κριτήριο συμπάθειας μωρή? :Ρ)
Nov 05 2010 21:26
Zoro → Kenobi-sensei
[QUOTE=Kenobi-sensei;442940]Sunny Autobot(lol):[SPOILER][IMG]http://th09.deviantart.net/fs36/PRE/f/2008/270/c/a/Franky__s_Far_Flung_Adventure_by_G0069.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]Oh, thy epicness!! :respect:
Nov 05 2010 16:04
Zoro → Regina
Ναι μωρέ, φυσιολογική είναι αυτή η κάψα αν έχεις τον πειρατή μέσα σου! XD Ωστόσο μακάρι να σου διαρκέσει ως τα 50 σου, τελευταία η σειρά με έχει απογοητεύσει σε κάποια σημεία (βέβαια την ίδια στιγμή με έχει καταπορώσει σε άλλα οπότε np), ενώ το ξεκίνημα άλλων σειρών όπως Naruto και Fairy Tail με έκανε να αναθεωρήσω στο κατά πόσο το OP υπερισχύει παντού (πχ το Naruto έχει πιο ωραίες μάχες/κακούς, σαν το δεις)... όχι ότι δεν το έχω ψηλά και πάλι, απλώς όταν περνάει τόσος καιρός και βλέπεις και άλλες σειρές ε... δεν σου κάνει την ίδια αρχική εντύπωση, τότε που είχες και άπειρα επεισόδια μπροστά σου. :P
Πάντως πραγματικά ναι, αυτό το ελαφρύ κλίμα και κακούς που βάζει ο Oda ώρες ώρες σε στιγμές που έπρεπε να είναι σοβαρές, ταυτόχρονα με το ότι όλοι (σχεδόν) οι χαρακτήρες έχουν τον αψόφιστο εκεί μέσα είναι τα μεγαλύτερα flaws της σειράς... και με εκνευρίζει που έχει σκεφτεί τόσο ωραίες και δύσκολα υλοποιήσιμες ιδέες και μετά μας το χαλάει σε βλακείες (πραγματικά κάτι χοντρούς και γενικά γελοίους κακούς που βάζει μέσα δεν τους μπορώ καθόλου, επίπεδο νηπιαγωγείου :blurah5:, εξαιρείται ο Buggy!). Φαίνεται προτιμάει να μένει η σειρά στην shonen κατηγορία, ώστε να έχει μεγαλύτερο κοινό και να βγάζει πιο πολλά φράγκα, λες και δεν του αρκεί η μεγάλη χρονική της διάρκεια!
Τέλος πάντων, τον συγχωρούμε αφού συνδυάζει τόσο καλά story και χαρακτήρες. :>
Αυτά βασικά, προχώρα το κι άλλο και όποτε θες περιμένω εντυπώσεις... στο τέλος του επόμενου arc έχει ένα πολύ πορωτικό γεγονός με Zoro, αλλά το arc καθαυτό είναι απ' τα μέτρια της σειράς imo. Για να δούμε. :D
Αλήθεια ο αγαπημένος σου και αγαπημένη χαρακτήρας ποιοι είναι στο crew? Οι δικοί μου φαντάζομαι ξέρεις. :p
Nov 05 2010 15:50
Regina → Zoro
Ωωω θεοί, τι είναι όλο αυτό το κατεβατό? Όχι ότι δεν μου αρέσει, απεναντίας νομίζω ότι σε έχω άνετα στο συγκεκριμένο θέμα!Δώσε μου μολύβι (στη συγκεκριμένη περίπτωση πληκτρολόγιο :Ρ) και μπορώ να σου γεμίσω σελίδες. Απλά μωρέ, δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω τώρα... Ωχου διλήμματα που μου βάζεις πρωινιατικά ρε συ...:Ρ
Έχουμε και λέμε *βαθιά εισπνοή* :
Ναι, η πικρή αλήθεια είναι ότι έχω πωρωθεί με τη σειρά, σε βαθμό που βλέπω στα όνειρά μου Going Merria (ο πληθυντικός του Going Merry :P) να πετάνε στα ουράνια, κι εγώ από κάτω να χαζοχαίρομαι. Είχα αρχίσει να ανησυχώ, έλεγα να πάω να με δει κάνας γιατρός και είχα αρχίσει να ψάχνω για σχετική ειδικότητα (onepieceιολόγος δυστυχώς καπουτ) αλλά αφού ισχυρίζεσαι ότι όλοι φανς περάσατε από παρόμοια φάση, λέω ότι τελικά δεν είναι και τόσο ανησυχητικό. Κάποια στιγμή, στα επόμενα 50χρόνια, όταν η σειρά θα λάβει τέλος θα μου περάσει (λογικά :Ρ)
Το Ennies Lobby το βρήκα εξαιρετικό ως ιδέα, κατά κύριο λόγω. Το ότι δεν σου παραπονέθηκα για τον καμηλοπαρδαλάνθρωπο δε σημαίνει απαραιτήτος ότι μου άρεσε, απλά μια μάχη δεν είναι αρκετή για να χαλάσει ολόκληρο το consept. Γενικώς εντόπισα κι εγώ αδυναμίες, που μου ξίνισαν αρκετά, απλά δεν κοντοστάθηκα εκεί διότι έτσι βλέπουμε το δέντρο, και χάνουμε το δάσος (πςςς φιλοσόφησα πάλι σήμερα τρομάρα μου )
Η αλήθεια είναι ότι οι εχθροί, αν εξαιρέσεις τον Lucci, έπασχαν από έλλειψη coolness. (Συνήθες βέβαια φαινόμενο στο one piece τι να προτοθυμηθώ, τον Buggy ή τον Mr.2 τον μπαλαρίνο?) Έχω συνηθίσει να τα καταπίνω κάτι τέτοια, εξάλλου δεν είναι τόσο τραγικά μετά από κάποιο σημείο, που κολλάς για τα καλά το μικρόβιο, έχουνε την πλάκα τους και εξαιρετικά ευρηματικό χιουμορ έχω να πω. Απλά ναι η καμηλοπάρδαλη παραήταν κάπως, κι από άποψη τεχνικής στης μάχες, όχι μόνο λόγω image.
Όσο για το Λουφοσόι, σε χιλιοικετεύω, σε ότι έχεις ιερό και τρισάγιο απλά μην μου πεις :Ρ Υπερβολική εγώ? Οοοχι κύριε, απλά έχω φάει φρίκη από τότε που μου κάναν σποιλ τον [SPOILER]θάνατο του L[/SPOILER] στο Death Note :uhh: Μπρρ ανατρίχιασα και μόνο που το ξαναθυμήθηκα!
Τέλος, ας επιστρέψουμε στον αρχικό σκοπό αυτής της συζήτησης γιατί ξεφυγα (Εγώ?Πότε?:oo:)
Σε ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση και το timeline. Μπορεί να μην το διάβασα, αλλά το αποθήκευσα στους σελιδοδείκτες μου, σίγουρα θα χρειαστεί κάποια στιγμή :) Έπρεπέ να το περιμένω ότι ο Κόμπι μεγάλωσε 5 κεφάλια και κάτι εκατοστά, μονάχα σε ένα χρόνο.Που το παράλογο? Εδώ νησιά ανεβοκατεβαίνουν στα σύννεφα με δουλεύεις? Και οι άνθρωποι ψοφάνε μόνο καταλάθος, τι σφαίρες τους ρίξεις, τι πυρινικές, τις ατομικές βόμβες, όοοοχι κυρίες και κύροι, αν δεν θέλουν να ψοφήσουν απλά δε ψοφάνε.Πραγματικά βλακεία μου που απόρησα, θα θελα να ξέρα τι μύγα με τσίμπησε.:|
Και πάλι ευχαριστώ πολάκις, κυρίως για την ανοχή σου-άξιος άξιος που με αντέχεις, δεν έχω λόγια!
Nov 04 2010 16:22
Zoro → Regina
Odelle/Regina/*********-chaan (για λόγους privacy το όνομα μένει κρυφό ;P)!!
Ξεκινάω με ένα καλησπέρα και από μένα και συνεχίζω με ένα καλά, αλλά μπορούσε και καλύτερα, βλέπεις περνάω την μηνιάτικη ρουτίνα μου με την εξεταστική, που είναι και ο λόγος που χάθηκα αυτή την περίοδο, ελπίζω πως θα επανορθώσω σύντομα! Και όχι, τα λίγα λόγια είναι φτώχεια, καλά έκανες και δεν μου στέρησες άλλο ένα μεγάλο vm στην συλλογή του προφίλ μου. :P
Στο θέμα μας τώρα, αν κατάλαβα καλά λοιπόν, βρίσκεσαι ακόμα υπό την επήρεια της μετα-enies lobby πόρωσης, καιρός ήταν, όλοι οι πειρατές του forum έχουν περάσει απ' αυτή την στιγμή! Σε νιώθω, γιατί πριν 2 χρονάκια στα ίδια βρισκόμουν κι εγώ, δεν είναι για πλάκα που θεωρείται από πολλούς το καλύτερο arc της σειράς. Οπότε και ήθελες να μοιραστείς την πόρωση αυτή κάπου... και καλά έκανες. XD
Πραγματικά το όλο Robin flashback και save arc παίζει να είναι από τις καλύτερες ιδέες που συνέλαβε ο Oda, με είχε καθηλώσει τότε... αν και η συνέχεια μετά την "γέφυρα", όταν ξεκίνησαν οι μάχες ήταν πιο αδύναμη κατ' εμέ, μόνο με Lucci και Blueno άξιζαν, ενώ του ξιφομάχου μας με τον καμηλοπαρδαλάνθρωπο μου τα χάλασε περισσότερο απ' όλες. :borednn9: Εύχομαι εσένα να σου άρεσαν, για να μην είδα παράπονα.
Σχετικά με αυτά που λες μετά, καταρχάς Garp λέγεται ο παππούλης και θα τον βλέπεις πιο συχνά από δω και πέρα, ενώ σχετικά με το συγγενολόι του Luffy που να δεις και τι μάθαμε στο τελευταίο chapter (αν θες, αφιλοκερδώς προσφέρομαι να σου το αποκαλύψω). :tensai:
Σε αυτό που ρωτάς πάλι θα απαντήσω λέγοντας ότι, αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει σαφή απάντηση. :hmmm: Σύμφωνα με αυτό το [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/World_Timeline"]timeline[/URL] ([B]το παραθέτω καθαρά σαν αποδεικτικό στοιχείο, μην το πατήσεις αν δεν θες να φας κάμποσα spoilers![/B]) μπορούμε απλά να υποθέσουμε ότι πέρασαν κάπου ανάμεσα σε 1-2 χρόνια από την πρώτη και δεύτερη συνάντηση Luffy-Coby, αν και τείνω πιο πολύ προς τον ένα χρόνο.
Είχαν ρωτήσει και τον Oda πως γίνεται να μεγάλωσε τόσο ο Coby και αυτός είχε απαντήσει:
He's hit his growth spurt! Haven't you ever seen a boy who comes back from summer vacation looking like a different person?! Boys grow in an instant, you know! He just tightened his muscles up a bit with some good discipline. Right, Coby? Coby: Right!
Άλλωστε όσα εμείς βλέπουμε σε διαστήματα βδομάδων ή και χρόνων, αναλόγως με το πότε βγαίνουν τα επεισόδια ή του δικού μας pace, στην σειρά γίνονται πολύ πιο γρήγορα υποτίθεται (ασχέτως που οι πρωταγωνιστές δεν γερνάνε... αν και κι αυτό με επιφυλάξεις το λέω :wis:).
So! Mission "reply with an even bigger vm than the asking one" succeed! :riiight: Σε ότι άλλο μπορώ να φανώ χρήσιμος εδώ είμαι. ;)
Nov 03 2010 22:10
Regina → Zoro
Zoro/Lexus/Alex-kunnn, ή όπως αλλιώς θέλεις να σε λέμε :Ρ
Καταρχήν, καλησπέρα! Καταδεύτερον, επειδή είμαι αρκετά αγενές πλάσμα για να σε ρωτήσω τι κάνεις (οχι οτι δεν με ενδιαφέρει, αλλά να ξέρεις έχω κι ένα image να διαφυλάξω :Ρ) κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια (ναι καλά οκ, μη το δέσεις κόμπο, όποτε με συμφέρει ισχύει αυτό :Ρ) και σιχαίνομαι τις σαχλές εισαγωγές που αποσκοπούν κάπου, θα μπω κατευθείαν στο ψητό....
Μόλις τελείωσα ίσως το καλύτερο (για μένα) αρκ του one piece, και μπήκα σε ένα άλλο και μου σηκώθηκαν τα πανέμορφα-μαύρα-μεταξένια μου μαλλιά κάγκελο! Μόλις έμαθα από έναν τυπά με καπέλο σκύλου που το όνομα του μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή (μνήμη χρυσόψαρου βλέπεις-gomeeen) όλο το γενεαλογικό δέντρο του Λούφυ. Νταξ οκ έμεινα λίγο (δόξα συ ο θεός δεν είχα φάει σπόιλ για το συγκεκριμένο θέμα).Μα τι άντρες βγάζει αυτό το σόι πια, αυτό δεν είναι οικογένεια ο πλανήτης απ' όπου έπεσε ο Σούπερμαν είναι :| Το θέμα μου βέβαια δεν είναι αυτό :P
Υποθέτω πως ποσώς σε ενδιαφέρει ο συναισθηματικός μου αναβρασμός, έχεις και σημαντικότερες δουλείες στο κάτω κάτω :Ρ Μια διευκρίνηση θα θελα μονάχα από σένα-ετσι γιατί με τη χρονολογία δεν τα πάω και πολύ καλά εγώ (ένα πράμα σαν τον Ζορο με τις τοποθεσίες :Ρ)
Πόσα χιλιάδες χρόνια πέρασαν από τότε που ο Λούφυ συνάντησε για πρώτη φορά τον Coby?? Γιατί εγώ το θυμάμαι μια σταλιά ανθρωπάκι και πήρε καμιά 20ρια πόντους από την τελευταία φορά που τον είδαμε :oo:
Κι εγώ που νόμιζα πως οι strawhats δεν είχαν κλείσει χρόνο γνωριμίας.... :emptyonexg1:
Nov 03 2010 20:28
Loke → Zoro
ας ελπισουμε αλλα θα πρεπει να μειωθει και το party....
ενα - δυο χρονακια? σιγα μωρε, λεπτομερειες.. εκει θα κολησουμε ?
Nov 03 2010 00:46
Zoro → Loke
Ε και το που έφτασες ξανά up to date κάτι είναι. Γενικά τελευταία βλέπω τα posts στο thread έχουν μειωθεί αισθητά συγκριτικά με παλιά, φταίει το ότι κάποιοι αφήνουν τα chapters να μαζεύονται για να μην τα διαβάζουν ένα ένα, όπως και ότι τα τωρινά γεγονότα δεν είναι και τόσο ενδιαφέροντα, σε συνδυασμό με το ότι βγαίνουν μια στο τόσο.
Αναμένω την σειρά να ξαναφτάνει την παλιά της ποιότητα, ή τουλ κοντά, σαν μπούμε Elfhelm... και οπότε τότε να ξαναπιάσουμε το contest μας. Τι πειράζει που αυτό θα γίνει σε κάνα χρόνο ή και δύο; Όχι πες μου. XD
Nov 02 2010 22:56
Loke → Zoro
μπα στη πραγματικοτητα εχουν σβησει, φαντασου ειχα μεινει πισω 3 chapter ....
αλλα ειπα for old times sake .. XD
ps. που ξερεις ομως τι μελλει γενεσθαι .. ( το σκοτωσα ορθογραφικα νομιζω )
Nov 02 2010 22:25
Zoro → Tea-chan
Χεχε, τίποτα δεν ξεφεύγει από το combo ξάγρυπνο μάτι του Guts και, τώρα πια, Zoro. ΧΔ Αλλά worry not, I was just asking.
Είχα σχεδιάσει να ποστάρω στο thread και, guess what, θα έβαζα κι εγώ τον Puck μέσα. Τώρα αν θα έβαζα κι εγώ τις pics δεν ξέρω, αλλά μου πέρασε από το μυαλό... οπότε με το που τις είδα σε σένα έμεινα λίγο. Great minds think alike, μου γλίτωσες και το copy pasta αν τυχόν τις έβαζα. :P
A, και "Pretty please with sugar on top?" :hahaha: Those were the times, horror σειρά με λίγο και καλό comedy, τώρα πια ενώ ακόμα λίγο και θα γίνει comedy με λίγο horror, ξεφεύγει αρκετά ο Miura τελευταία. :frozen:
Nov 02 2010 21:27
Tea-chan → Zoro
LOL είπα κι εγώ, δε θα τις προσέξει;
Ναι, οι ίδιες είναι. Επειδή είμαι τεμπέλα, τις έκανα copy-paste, αντί να ψάχνω και να ανεβάζω δικές μου.
Ούτως ή άλλως, αυτές που διάλεξες ήταν τέλειες για να δείξουν τον ρόλο του Puck. XD
Nov 02 2010 18:20
Zoro → Loke
Βλέπω οι φλόγες του πατροπαράδοτου berserk contest μας δεν έχουν σβήσει ακόμη... χαίρομαι. :whistling:
Nov 02 2010 16:31
Zoro → Tea-chan
Wha- wait a second here, οι εικόνες από τις 3 αστείες σκηνές με τον Puck που έβαλες είναι οι ίδιες faves μου και που σου είχα ποστάρει εδώ στο profile πριν καιρό... τυχαίο ή δεν νομίζω; :oo:
Nov 02 2010 16:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed