Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Robin-Chwan → Zoro
1ον: Δεν μπορω να πιστεψω οτι στους fire users δεν εβαλες τον πιο Natsu fire style user, Ace!!
2ον: Συμφωνω στο οτι η μαγεια στο FT μοιαζει πολυ στο chakra του Naruto αλλα οπως θα δεις και στο μελλον διαφορες δυναμεις (φωτια, παγος ηλεκτρισμος, δηλητηριο, iron, κλπ) φερνουν πολυ σε διαφορα denil fruits στον κοσμο του ΟΡ. Επεισης θα δεις οτι οπως υπαρχουν πολλοι devil fruit users σαν τον Luffy στο ΟΡ, ετσι υπαρχουν και πολλοι dragon slayer magic users στο FT οπως ο Natsu και δεν χρησιμοποιουνε ολοι φωτια.
Και 3ον: Τα spirits απο τα κλειδια την Lucy ειναι, αν το εχεις παρατηρησει μισα ανθρωποι μισα το οποιο ζωο του ζωδιου τους ή χρησιμοποιουνε τις δυναμεις που εχει το ζωο του ζωδιου τους (δεν ξερω αν με πιανεις...)(οπως σου ειπα θα το δεις κι εσυ στο μαλλον οταν θα δεις τα υπολοιπα ζωα απο τα ζωδια του ζωδιακου κυκλου). Λοιπον αυτο μου θυμιζει τα zoan types devil fruits απο το ΟΡ αλλα και (λιγο) το Sage mode απο το Naruto.
Κοιτα οταν σε ρωταω ποτε θα αρχισεις το manga σου λεω πολυ ευγενικα "Πηγαινε να αρχισεις το manga ΤΩΡΑ. Και πολυ αργησες..."
Αν μου εμαθε λεει... Και το ωραιο ειναι οτι δεν χρησιμοποιω ουτε photobucket ουτε imageshack. Απλα κανω copy και paste την εικονα που θελω να ποσταρω.
PS1: Οταν σου ειπα να κοιταξεις το προφιλ εννοουσα το δικο του οχι το δικο μου. Απλα ξεχασα να το αναφερω...
PS2: (Κατι εντελως ασχετο) Με τα λεφτα που θα μου δωσουν για γιορτη και χριστουγεννα (που κατα ενα διαβολικο τροπο πεφτουν πολυ κοντα) θα παρω μια νυφιτσα και θα την ονομασω Natsu!!!(το ονομα του φερνει παρα πολυ σε νυφιτσα αν το καλοσκεφτεις.)
PS3: ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ZORO!! YEAAAAH!!!!:bike:
PS4 (Ναι ρε εχει κι αλλο): Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα το νετ μου εκανε κατι μαμακιες λιγο πριν τελειωσω και επρεπε να το ξαναγραψω απο την αρχη. Gomen
Νοέ 01 2009 00:44
Zoro → Mad_Hatter
Ναι η μάχη αυτή είναι μεγάλο γεγονός, παίζεται το μέλλον της κυβέρνησης και του κόσμου... οι άλλοι yonkou μπορεί να μην πολυνοιάζονται, αλλά δεν νομίζω πως οι revolutionaries θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εγώ πιστεύω θα περιμένουν να αποδυναμωθούν οι marines και την κρίσιμη στιγμή θα εμφανιστεί ο Δράκος. :P
Νοέ 01 2009 00:28
Mad_Hatter → Zoro
Ε για αυτο ειπα mini troll :P
[SPOILER]
Ο BB Δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι πηγε ID, λογικα ενας λογος ηταν για να μαζεψει πληρωμα.Πεθαινα τοτε να δω bb vs shiryu, αλλα δε μας εχανε το χατηρη ο captain.....
Πλεον ζω και αναπνεω για την ωρα που θα δω τον dragon να παταει στο marineford.
[/SPOILER]
Νοέ 01 2009 00:07
Zoro → Mad_Hatter
Που ρε συ; Λες επειδή[spoiler=OP manga]ο Magellan τον νίκησε με μία κίνηση, ενώ μπορούσε να κάνει μαύρη τρύπα και να απορροφήσει το δηλητήριο αν ήθελε;
Αν λες αυτό εμένα δεν μου φάνηκε τόσο κουφό γιατί οκ, δεν ήξερε τι ικανότητα είχε και δεν το περίμενε... του ήρθε ξαφνικά. :P
Πάντως δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ο BB έφυγε από του Schichibukai και πήγε στην φυλακή ε; Τι σχεδίαζε να κάνει εκεί δεν το μάθαμε έτσι;[/spoiler]
Οκτ 31 2009 23:58
Zoro → Robin-Chwan
Απλώς στο OP την κάθε επίθεση στοιχείου την έχει μόνο ένα άτομο (Aokiji-πάγος, Enel-ρεύμα κλπ, αν και για φωτιά έχουμε και τον Franky και το fresh fire του και τον πειρατή του Kidd που πετούσε φωτιά από το στόμα + τον Akainu που είναι συγγενικός με την φωτιά, μόνο για φωτιά έχουμε αρκετά είδη δλδ), ενώ στο Naruto υπάρχουν πολλά άτομα που μπορούν να επιτεθούν με φωτιά, νερό, ρεύμα κλπ, ενώ έχουμε και άτομα που μπορούν να κάνουν summon κάποιο ζώο.
Στο FT και μόνο από το πρώτο ep είδαμε 2 άτομα με επιθέσεις φωτιάς (Natsu-Bora) και ένα με summons (Lucy). Στο επόμενο ο master τους είπε ότι η μαγεία είναι υλοποιημένο κομμάτι της ψυχής τους, όπως το chakra είναι εσωτερική τους ενέργεια. Στο OP ενώ οι δυνάμεις των φρούτων είναι εξωτερικοί παράγοντες. Γι' αυτό μου θύμισε πιο πολύ Naruto για επιθέσεις.
Το manga με έπεισες να το αρχίσω, αλλά θα αργήσω λίγο μάλλον τελικά... ίσως σε κάνα 2 βδομάδες. :P
OMG, σου έμαθε και με το παραπάνω, καιρός ήταν, μερικές από αυτές που πόσταρες δεν φαινόταν καθόλου, αλλά... μήπως το παράκανε λίγο; :hahaha:
(btw η από κάτω με την Robin :lovulovu:)
Οκτ 31 2009 23:44
Zoro
→
Lucy-Nyu
Χαχα νταξ, δεν μπορώ να πω, απ' όλες τις παράξενες εκεί μέσα αυτή είναι η πιο normal και όμορφη (μην σου πω και πιο όμορφη από την hebihime για μένα), αλλά την Robin-chan δεν την έχει! :P
Αν δεν είναι αυτή μπας και κάνεις την αγαπημένη σου Boa; Αν ούτε κι αυτήν πάλι, τότε τι να πω, να σε δω να κάνεις Sweetpea ή Aphelandra. XD
Οκτ 31 2009 23:25
Zoro → myrllok
Thank you very much then, I'm already planning to do it in a specific time in the future! :thumbup:
I asked you because I have seen cases where artists got angry at persons that used their art without permission. Usually it's OK as long as you use it in a site where they won't see you, but, since you happen to visit this forum once in a while, I just wanted it to be all right in case you saw your drawings in my sets. ^^
Οκτ 31 2009 23:01
Mad_Hatter → Zoro
Οχι ηρεμησε, ο oda δε trollαρει *γκουχKuboKishimotoγκουχ*, εκτος απο τοτε με τους magelan-BB αν και αυτο ηταν mini troll.
Οκτ 31 2009 18:23
Robin-Chwan → Zoro
Shimataa!!! Με πιασανε κοροϊδο!!! Damn it! Και να φανταστεις το αρχισα γιατι ακουσα οτι ηταν μαθητης του Oda. Αλλα αξιζε...
Παντως ναι, απο τις υπολοιπες σειρες που υπαρχουν μοιζουν παρα πολυ και ειδικα στο σχεδιο. (Αν και εχει και αυτο αρκετα καλα αστεια...)
Οπως ειδες απο τις λιγες σελιδες που σου εδωσα να διαβασεις εχει οντως πιο πολλα αιματα και θανατους αλλα νομιζω οτι το στυλ των περισσοτερων επιθεσεων φερνει πιο πολυ σε ΟΡ παρα σε Ναρουτο. Και μην μου πεις οτι το ΟΡ δεν εχει ποικιλια επιθεσεων...
ΥΓ: Το μανγκα ποτε λες να το αρχισεις?
ΥΓ2: Ο Scorpion μου εμαθε πως να ποσταρω μεγαλες εικονες...Περνα λιγο κι απο το προφιλ να δεις κατι...
Οκτ 31 2009 13:22
Lucy-Nyu
→
Zoro
χαΧΑχ θυμαμαι που καποτε ελεγες πως σαρεσει η μαργκαρετ!ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται:Ρ!!!!!
οχι δεν ενοω αυτη,καποια αλλη ενοω!!
ρε το cosplay ειναι τελειο.κι αν κανεις ενα μετα εθιζεσαι
Οκτ 31 2009 10:20
myrllok → Zoro
I dont really mind if you use my art, its not like i invented one piece lol
Οκτ 31 2009 08:24
Zoro → Robin-Chwan
Μπα, έπεσες και συ θύμα της δυσφήμησης... ο Mashima δεν ήταν μαθητής του Oda απ' όσο λένε οι φήμες πια... έχει δικό του στύλ και εμένα προσωπικά δεν μου θύμισε ποτέ OP. Απλά μοιάζουν πιο πολύ μεταξύ τους από τα υπόλοιπα anime, αλλά όχι γενικά, για μένα. :P
Α καλά, αν και έχω ακούσει για τα αίματα και θανάτους πιο κει, δεν το περίμενα ότι θα έφερνε τόσο προς Naruto, μακάρι να έχει αυτή την σκοτεινιά που παρατήρησα σε διάφορα arcs του... αλλά πραγματικά ρε συ, οι ποικιλία τον επιθέσεων του FT (πάγος, φωτιά, γροθιές, summons κλπ) μου θύμισε αρκετά Narutom και όχι τόσο OP! :P
Οκτ 31 2009 03:28
Zoro → Mad_Hatter
Χα χα, για άλλη μια φορά με εκπλήσσεις για το πόσο OP fan έχεις γίνει, από κει που ήσουν με τους ninja παλιά. :P Όχι πως η σειρά δεν το αξίζει βέβαια...
Δεν προσθέτω άλλα στο ζήτημα, σε μια βδομάδα θα έχουμε την απάντηση!
On another note, πολύ πετυχημένο αυτό που είπες για zoan δράκου!! Φαντάσου τούμπανος ο Dragon αν ελέγχει καιρό ή/και νερό παράλληλα, όπως λέει το quote σου! Αν πετάει και φωτιά έχεις τον chuck norris σε anime version! :hahaha:
Ότι και να 'ναι εύχομαι να το σχεδιάσει cool μονάχα ο Oda και να μην "καμηλοπαρδαλοφέρνει" :P ... o Dragon παίζει και να είναι ο πιο cool-dark χαρακτήρας της σειράς atm, τον θέλω αντάξιο της φήμης του!
Οκτ 31 2009 02:52
Mad_Hatter → Zoro
Τον καημενο τον squad να σκεφτεσε, που θα φαει μια σφαλιαρα απο τον wb και θα τον μαζευουνε με το κουταλακι.
Ειδη εχουν πεθανει απειροι marines, ειδικα εναν τον εψησε ο akainu, για να μη τους σκοτωνει ο y-oda σημαινει οτι κατι τους θελει :P
Και εξακολουθω να πιστευω οτι WB,Garp Θα μας αφησουν χρονους,
Οκτ 31 2009 02:21
Zoro
→
Lucy-Nyu
Sokka, ναι οκ θα την "συναντήσω" μόνος μου σαν δω την σειρά!
Καλά εσύ το έχεις εξελίξει σε κανονικότατο χόμπυ το cosplaying και το πήγες και ένα βήμα παραπέρα με το group coplay, gz! :congrats:
Αλλά δεν κατάλαβα, όταν λες θα κάνεις Amazon Lily εννοείς την Marguerite;
Οκτ 31 2009 01:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται