Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Shikamaru

1ο chapter - 4η σελίδα. :P
Οκτ 29 2009 00:41
Φωτογραφία

Shikamaru → Zoro

hi τι γινεται μια ερωτηση μονο σε ποιο chapter δειχνει πως απεκτεισε την ουλη ο Luffy?
Οκτ 29 2009 00:22
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Σαν γυναικα προτιμα την Lucy, αλλα σαν χαρακτηρας παντα την Erza.
Οκτ 28 2009 20:13
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Μην νομιζεις οτι ειναι σαν το ΟΡ που δεν πεθαινει κανενας. Νταξει δεν πεθαινουν οσο συχνα πεθαινουν χαρακτηρες στο Ναρουτο αλλα ουτε και καθολου σαν το ΟΡ. Στο ανιμ εχουνε κοψει πολλες σκηνες με αιματα. Σε μια σκηνη στο 2ο επ ας πουμε που εδεσαν τις πληγες ενος τυπου με γαζες, στο μανγκα επειδη δεν ειχαν γαζες ή αλλα ιατρικα ειδη ο Νατσου χρησιμοποιησε την φωτια του για να κλεισει τις πληγες του. Και εχουνε κοψει και αλλες σκηνες πολυ ωραιες. Κριμα ειναι δηλαδη να καταστρεφουνε ετσι τη σειρα. Αμα αρχισεις το μανγκα να διαβασεις απο το 2ο τσαπτερ και μετα. Αξιζει τον κοπο Τωρα για Beserk μην μου λες αλλα. Ειπαμε να σποϊλεριαζομαι ποτε ποτε αλλα να εχω και ενα μετρο γιατι οταν το αρχισω θα ξενερωσω. Για να αλλαξει το ονομα πρεπει πρωτα να μπει και ο Phantom για να δει το pm. Οποτε περιμενουμε...
Οκτ 28 2009 19:53
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

OMG, πολλά αίματα/ένταση βλέπω για τα δεδομένα του, δεν το περίμενα! :P Καλά, ίσως του δώσω μια ευκαιρία το Σ/Κ. Berserk δεν θυμάμαι αν σου είχα αναφέρει btw, αλλά υπάρχει και ένα kawai ξωτικό, ο Puck, που ελαφραίνει το κλίμα όταν είναι κάπως άσχημο, ειδικά σε κάποιες φάσεις είναι άπαιχτος... οπότε έχεις και αυτόν σαν +. (πέρα από ένα μεγάλο flashback του πρωταγωνιστή, όπου δεν είχε εμφανιστεί ακόμη ο Puck, όλο μαζί είναι οι 2 τους) Ναι μωρέ, μια χαρά είσαι και με αυτό το ava... να δούμε αν αλλάξει και το nick σου να 'σαι κομπλέ, αλλά και να μην, και μόνο με Robin (ή/και Zoro) set είσαι :thumbup:!
Οκτ 28 2009 19:41
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Α, νωρίς πήρε τα πάνω του δλδ! Βέβαια να μου πεις λογικό, αφού έχει το 1/4 περίπου τον επεισοδίων του OP, να είναι και πιο "γρήγορο". Νόμιζα έκανε κάνα 70 eps για να γίνει καλό, πάλι καλά! :P Κάποτε θα το πιάσω. Erza is good, Lucy is better!! (so far at least, να δω πως θα μου φανεί κι εμένα σαν την δω!)
Οκτ 28 2009 19:38
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Και τωρα αν ειναι πιαστο. Ειναι τελειο. Ενα παραδειγμα απο το τελευταιο τσαπ. (δεν ειναι και τοσο μεγαλο σποϊλερ αφου δεν ξερεις την υποθεση της ιστοριας) [URL="http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/157/17/"][COLOR=#800080]http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/157/17/[/COLOR][/URL] διαβασε απο εκει μεχρι το τελος του τσαπτερ για να καταλαβεις τι θα περασω για μια εβδομαδα μεχρι να βγει το επομενο. Απο το λινκ τις ειδα και τις 2 σελιδες αλλα και παλι... Τεσπα σιγα δεν πειραζει. Μια χαρα ειναι το σετακι μου τωρα. Και ειδικα το avatar
Οκτ 28 2009 19:25
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

OK θα έχω υπόψιν το manga, αν μπορέσω θα το πιάσω σύντομα! Έτσι, Lucy και Happy ftw! :) Πω πω και παραπονιέμαι γι' αυτά που κάνουν οι δικοί μου... τελικά ο καθένας μας έχει κάποιες άσχημες εμπειρίες να διηγηθεί για τους "δικούς" του! :terror2: Έτσι, εύχομαι να αντέξεις και στην πράξη το Berserk λοιπόν, γιατί μιλάμε για πολλά chaps! Καλά, για τις pics, μερικές είναι όντως "ακατάλληλες" όπως λες :P, αλλά νομίζω πως ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιες που είναι μια χαρά (πχ [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=Robin6.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL], [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=Robin1.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL], [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=Robin13.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL] ή [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=MangaColor-Robin-1.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL]). Είχε 2 σελίδες btw το link, ελπίζω να τις είδες και τις 2. Κατά τ' άλλα απλά σαν διευκόλυνση στις έδειξα, διάλεξε όποια σου αρέσει μετά... και αυτή που έχεις τώρα είναι μια χαρά πάντως... από τις αγαπημένες μου σκηνές η συγκεκριμένη και από τα λίγα καλά ZoRobin interaction! :)
Οκτ 28 2009 19:08
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Τελικα καμια δεν θα βαλω. Εχεις οντως πολλες πικ της Ρομπιν αλλα ξεχνας οτι εγω ειμαι κοριτσι (...). Μερικες ομως τις εχω.
Οκτ 28 2009 18:46
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Τελικα καμια δεν θα βαλω. Εχεις οντως πολλες πικ της Ρομπιν αλλα ξεχνας οτι εγω ειμαι κοριτσι (...). Μερικες ομως τις εχω.
Οκτ 28 2009 18:45
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Λοιπον, να το διαβασεις το μανγκα. Ειναι τελειο. Το 2ο αγαπημενο μου μετα το ΟΡ για να καταλαβεις. Η 3η αγαπημενη μου χαρακτηρας ειναι η Lucy. Τωρα ενταξει, η Ερζα δεν με πολυενθουσιασε. Ο Happy ειναι πολυ καλυτερος απο τον Chopper και το "Aye" του ειναι ολα τα λεφτα. Η καλη μου η μητερα εχει οντως βρει ενα νεο ειδος τιμωριας αφου ειδε οτι τιποτα αλλο δεν μου εκανε τιποτα τοτε μου πηρε τον υπολογιστη και τον εδωσε σε εναν τυπο ο οποιος τωρα μας λεει οτι θελει να τον αγορασει (αμα γινει αυτο θα παω σπιτι του και θα του κανω οτι τεχνικες santoryu ξερω). Τωρα παω στο αλμπουμ να δω τις πικ σου και μετα θα δεις αν και ποιες εχω βαλει. Beserk σου ειπα θα αρχισω αυριο. Μολις αρχισω να μπαινω στο νοημα θα σου πω. Και δεν προκειτε να το σταματησω οτι και να γινει. Το εβαλα σκοπο να αποδειξω οτι μπορω να το δω.
Οκτ 28 2009 18:40
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Επειδή βλέπω κοιτάς το album του profile μου, δεν εννοούσα αυτό btw... σου έβαλα link εκεί που λέω "εδώ" στο προηγούμενο vm (απλά δεν φαίνεται καλά με το χρώμα που έχεις βάλει για hyperlink), δεν έχω πολλές pics της Robin στο forum. Το photobucket album μου εννοούσα! :P
Οκτ 28 2009 17:58
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Αχά! Μακάρι να γίνει η αλλαγή λοιπόν, να γίνεις και η forumιακή waifu μου :hiding_something: (αν και κανονικά η Robin είναι μεγαλύτερη, λεπτομέρειες :wis:). OMG δλδ, έτσι όπως πάμε θα αναγκαστώ να διαβάσω κι εγώ το FT manga! Για πες, πως σου φάνηκε; Έχει καλά-πορωτικά arcs σαν αυτά του OP (enies lobby πχ); Lucy δεν μου πες, kawai; Erza; Btw από τα 3 eps του anime ήδη βρίσκω τον Happy πολύ πιο cute από τον Chopper, πολύ μου αρέσει όταν λέει "Aye"!. Διάβασα και το post σου της συνάντησης και... μα καλά τι σου κάνει η μητέρα σου; :terror2: Νέα γενιά τιμωριών; Υπολογιστική τρομοκρατία; :OMG3: Σε βάζει δίπλα στο pc σου ενώ κάνει αυτή και σε αφήνει να βλέπεις μόνο; :hahaha: Για Robin δες το album μου αν θες, εκεί έχω ότι καλύτερο έχω βρει πάνω της, αλλά δεδομένου ότι μου τελείωσε το bandwidth γι' αυτό το μήνα (τεχνικά πράγματα, anw), θα πρέπει να την ξανανεβάσεις με imageshack αν σου αρέσει καμία. Και φυσικά αν θες κάποιο resize για να είσαι εντός κανόνων forum σφύριξε το μου! [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/?start=20&mediafilter=all&action=tags¤t=nico+robin"]Εδώ[/URL] το link. (το rape gif με τον spandam είναι fake btw :P) Πες μου εντυπώσεις αν αρχίσεις Berserk, πάντως σε προειδοποιώ: και μόνο από την πρώτη πρώτη εικόνα ξεκινάει με "συνουσία" με τέρας! :hahaha: Μην αποθαρρυνθείς, πιο κει τα σπάει! :P Εγώ θα κάνω τουλ κάνα μήνα να αλλάξω σετάκι, το τωρινό είναι αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών να βρω την sig που τόσο μου άρεσε, να μειώσω μέγεθος, να κάνω διάφανο το μάτι του avatar κλπ... θέλω να "τιμήσω" την τόση δουλειά που μου πήρε να το φτιάξω! :hot: (πάντως αν βάλεις Robin να περιμένεις Zoro για επόμενο, επιστροφή στα παλιά!)
Οκτ 28 2009 17:36
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Pm εστειλα εκεινη την ωρα. Οταν ειπα done εννοουσα το FT. Το manga. (Με αγαπημενο χαρακτηρα τον Loki και σε σχεδον ιδια θεση τον Natsu) Το Beserk λεω να το αρχισω αυριο (αμα εχω υπολογιστη δηλαδη γιατι η μανα μου λεει οτι θα μου τον ξαναπαρει...) και για αγαπημενο χααρκτηρα βλεπουμε... Τωρα πηγα να βαλω ενα Robin σετακι και ειδα οτι εχω ελαχιστες Robin pics οποτε δεν θα ελεγα οχι σε μερικες. Εσυ ποτε με το καλο αλλαζεις σετακι??
Οκτ 28 2009 17:18
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Done what? Έστειλες pm εννοείς; :P Αν ναι, μακάρι να στο αλλάξουν (το nick)! Και φυσικά I'm a pro at Rob's pix... αν χρειαστείς σου βρίσκω εγώ καλό σετ! :) Αν πάλι εννοούσες το FT, το manga ή το anime ξεπέταξες; Η Lucy πως σου φάνηκε btw; Ω καλά, Berserk σε βλέπω να βγαίνεις Guts fan από την αρχή (hope so at least :kill4u:).
Οκτ 28 2009 17:07