Community Status Updates
kelborn3 → Zoro
Στο συγκεκριμενο για το χακι απλα ξεχασα να σου βαλω και το τελικο.Οταν τον κοβει σαν φως δειχνει το σπα8ι του rayleigh μετα ολοκληρο.Και πανω του δεν φαινεται ουτε ιχνος αιμα.Ξεχασα να στο αναφερω στο συγκεκριμενο ποστ γτ ταξιδευα τις 3 το πρωι.Αμα υπηρχε αυτο που λες 8α βλεπαμε και το αιμα.Αλλα αφου κοβει φως δεν το κανει για αυτο στο λεω.
Τελοςπαντων και εγω βαρε8ηκα να ποσταρω για το συγκεκριμενο 8εμα οποτε το συνεχιζουμε σε καποια αλλη φαση
Nov 02 2009 22:46
Zoro → Vegetasmate
Γενικά είμαι πολύ fan των πειρατικών ιστοριών και τον αποδράσεων από φυλακές (βάλε και το touch του Oda), οπότε ο συνδυασμός τους ήταν λίγο δύσκολο να μην μου αρέσει! :P
Για το κουραστικό που λες νομίζω είναι λίγο αργά για να το πεις, 300 επεισόδια πιο πριν ήταν η στιγμή πιστεύω! Όσο για την φυλακή, αν αποδρούσε πιο εύκολα/γρήγορα πιστεύω θα υπήρχαν πάλι παράπονα για το πόσο εύκολα είναι τα πράγματα στην πιο καλοφρουρημένη φυλακή της σειράς (δεν μιλάμε για κοινή φυλακή), ίσα ίσα κιόλας το arc θεωρείται μικρό κατά βάση, απ' όσο έχω δει.
Για τους κρατούμενους έχεις ένα δίκιο μεν, αλλά... ήταν μικρά "ψάρια" όλοι τους, πιστεύω ότι πιο πολύ θα δυσκόλευαν τα πράγματα όσο ήταν να φτάσει στον Ace, που απαιτούσε πιο πολύ stealth. Μετά ενώ είχε και δυνατούς κρατούμενους στην διάθεσή του [B]και[/B] την ανάγκη να φύγει από το κτίριο πια (και όχι να πάει πιο βαθιά), οπότε ήταν βολικό να υπάρχει το χάος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, όπως και έγινε.
Για τους άλλους του πληρώματος τώρα... χμμ, πάλι διαφωνώ! XD Καταρχάς αν ο Oda έφτιαχνε άλλες 8 τόσο μεγάλες ιστορίες η σειρά θα μεγάλωνε κι άλλο σε έκταση και θεωρώ ότι ήδη έχει αρκετή μπροστά της, αλλά πάνω απ' όλα πιστεύω πως και ο Oda, σαν άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να κάνει και τις 8 ιστορίες καλές... κάποια θα "έχανε" και θα βαριόμασταν να την βλέπουμε (και μετά παράπονα από fans κλπ κλπ). Και φυσικά χαίρομαι που χωρίστηκαν γιατί, αν ήδη ο Luffy δεν μπορεί να κάνει πολλά στην μάχη και είναι ο πιο δυνατός του πληρώματός του, πόσο μάλλον οι υπόλοιποι (ήδη σκέφτομαι τον Usopp και τον Brook να τρέχουν να σωθούν από το πεδίο της μάχης! :hahaha:).
Για τον Luffy που είναι πιο βλάκας να σου πω την αλήθεια δεν το παρατήρησα, ίσως είναι και λόγο του ότι είναι περιτριγυρισμένος από υπερδυνάμεις και μπροστά τους μοιάζει "μικρός", τι να πω. :P Πάντως έχουμε να δούμε πολύ από αυτό τον Luffy ακόμη, οπότε υπομονή! (αλήθεια ποιος είναι ο fave σου της σειράς; )
Naruto τώρα, να σου πω την αλήθεια για μένα έχει καλύτερους κακούς και αν το έβλεπες και εσύ ίσως και να συμφωνούσες, τους βρίσκω πιο καλούς σαν σύνολο από του OP, αλλά φυσικά χάνει στους πρωταγωνιστές... τους πρώτους 3 τους βαριέμαι τρομερά και δυστυχώς σε αυτούς βασίζεται η ιστορία και βλέπουμε πιο πολύ, οπότε εκεί παίρνει ένα μεγάλο μείον έναντι του OP, για μένα (τον Naruto έχω βαρεθεί να τον βλέπω ειδικά)!
Αυτά κι από μένα... sorry που διαφωνώ περίπου σε όλα και τα τόνισα, ίσως φάνηκα πολύ φανατικός και απόλυτος, δεν είναι έτσι, δέχομαι όλες τις απόψεις σε ένα θέμα, απλά μου αρέσει και να τις συζητάω-αναλύω! Έτσι έκανα και εδώ! :P
Πέραν αυτών το γυναικείο κοινό του OP είναι περιορισμένο, οπότε κάθε άλλο, χαίρομαι και μόνο που παρακολουθείς την σειρά! Αλλά το πιο παράξενοι είναι ότι, όχι μόνο πας το Dragon Ball που έχει ακόμη λιγότερες κοπέλες fans, αλλά και ότι σου αρέσει ο Vegeta... οι περισσότερες (από τις λίγες) κοπέλες πάνε Trunks και Gohan, απ' όσο ξέρω! :hahaha:
Nov 02 2009 21:50
Lucy-Nyu
→
Zoro
ναι εχεις ενα τεραστιο δικιο εδω!!!!και ψιλοξενερωσα οταν το ειδα
την χανκοκ δεν την ειχε κανει και ωραια οταν ηταν μικρη
Nov 02 2009 10:54
Vegetasmate → Zoro
hello!! Οντος γραφεις πολυ!!!! λολ!!! Αλλα, οχι ρε γιατι να σε παρεξηγησω?? Ισα ισα τα εγραψες πολυ ωραια και επεξηγηματικα...οχι σαν κατι αλλους που πεσαν πανω μου ν αμε φανε!!!! Κοιτα να δεις, σε ενα πραμα εχεις δικιο...υπηρχαν και αλλα αρκς που ηταν χειροτερα....Το συγκεκριμενο, συμφωνω, εχει πολυ καλο σεναριο και η γενικη ιδεα σκιζει!!!Αλλα εχει αρκετα μελανα σημεια....πχ, εχει γινει πολυ κουραστικο ρε συ...δεκα ωρες να μπει στην φυλακη και δεκα ωρες να βγει...θα μπορουσε πολυ ανετα ν ασυρικνωσει τον χρονο!!!
Αν ας πουμε ειχε εελυθερωσει τους κρατουμενους με το που μπηκε στην φυλακη θα γινοταν πανικος απο την αρχη (πιο πολυ οτι εγινε ηδη) και θα γλιτωναμε πολλα ευτραπελα!!!
Επισης το γεγονος οτι δεν εχει δειξει καθολου το υπολοιπο πληρωμα με ενοχλησε πολυ...Οκ το ξερω οτι ο Λουφι ειναι ο πρωταγωνιστης και στο τελος θα γινει ο βασιλιας,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει ν αδωσουμε σημασια και στους αλλους. Νομιζω οτι σε αυτο το αρκ ο Λουφι ειναι πιο χαζος απ οτι στα αλλα...εε νταξει δεν με ενοχλουσε το οτι εκανε βλακειες στο παρελθον..ισα ισα εχει πλακα και μ αρεσει..αλαλ οταν το βλεπεις συνεχεια κατανατει κουραστικο...αυτο ενοουσα....ειναι λιγο μονοτονο το ν αβλεπεις κατι συνεχεια και να μην υπαρχει μια αλλαγη...
Για Ναρουτο ουδεν σχολιο...τον μισω και εχουμε πλατωνικη σχεση..δεν τον ενοχλω και δεν με ενοχλει!!!Το θεωρω εντελως ηλιθιο ανιμε (νοου οφενς).
Ελπιζω να ξεκαθαρισα καπως την θεση μου και να μην με παρετε ολοι οι φανς με τις πετρες...εξαλλου και εγω φαν ειμαι του One Piece απλα οχι φανατικη....Τοσο κακο ειναι αυτο??? :(
Nov 02 2009 10:32
Zoro → Vegetasmate
Hi there! :hi: Είπα να σου αφήσω αυτό το vm γιατί με παραξένεψαν κάποια πράγματα στο post σου που είδα στην τρύπα, όπου είπες ότι σου αρέσει το One Piece, αλλά το Impel Down arc σε "χάλασε". Τα λέω σε απόλυτα φιλικό τόνο και συζήτηση να γίνεται! :)
Θεωρώ το Impel Down ένα από τα καλύτερα arcs που έχει να προσφέρει η σειρά... όχι ότι είναι τέλειο, αλλά για τα δεδομένα του ήταν πολύ καλό και πολλά σημεία που παραπονέθηκες δεν μου φάνηκαν πράγματα που βλέπουμε πρώτη φορά.
Καταρχάς, θεωρώ το πιο κάκιστο από τα τελευταία arcs το Thriller Bark, εκείνο κι αν ήταν γελοίο, δεν ανέφερες κάτι γι' αυτό όμως... τόσο πιο πολύ σε χάλασε η απόδραση από την φυλακή; :oo:
Συνεχίζοντας, για τον Luffy που είναι χαζός γενικά, αλλά μετά μαμάει και δέρνει (το πρώτο πάντα όχι κυριολεκτικά XD), πέραν του ότι έτσι είναι όλοι οι τυπικοί shonen leads και πραγματικά ο Luffy είναι ο καλύτερος που έχω δει ως τώρα και τον πάω πολύ για τις πλάκες και ατάκες που πετάει (καλύτερος και από Goku για μενα, πολύυυ καλύτερος από Naruto), δεν είναι να πεις πρώτη φορά κάνει έτσι... τόσες φορές το έκανε στο παρελθόν, εκεί δεν σε χάλασαν;
Για τους φυλακισμένους που γίνονται φίλοι πραγματικά, πραγματικά δες Naruto για να καταλάβεις τον ορισμό του lame κακού που γίνεται φίλος με τον πρωταγωνιστή, μια χαρά έγινε η σκηνή στο One Piece ενώ, πιστεύω... μην ξεχνάς ότι ο Buggy, o Mr.3 και ο Crocodile κάθε άλλο παρά φίλοι του έγιναν, απλά στην ανάγκη συνεργάστηκαν, αλλά με την πρώτη ευκαιρία οποιοσδήποτε από αυτούς θα τον πρόδιδε χωρίς ενδοιασμούς... και φυσικά, πάνω απ' όλα, οι πρώτοι 2 που ανέφερα είναι πιο πολύ κωμικοί κακοί, όχι τόσο να τους πάρεις στα σοβαρά.
Για το heal κι εγώ δεν τρελάθηκα γιατί το βρήκα κάπως βολικό να ήταν η Iva εκεί και να είχε τέτοια ικανότητα, αλλά οκ, shonen είναι και τουλάχιστον δεν έχει χαλάσει όπως τα άλλα που πλακώνουν τους κακούς βρίσκοντας δύναμη από το πουθενά. Άλλωστε μην ξεχνάς και ότι έχασε 10 χρόνια από την ζωή του και πόσο πόνεσε... τέλος, μην ξεχνάς και την αδρεναλίνη που του έδωσε μετά, για να δυναμώσει γρήγορα με αντίτιμο ότι την επόμενη μέρα θα είναι "living dead body", κοινώς πτώμα. :p
Για την θεογκόμενα που του τρίβεται και αυτός πετάει χαρταετό συμφωνώ, αλλά σκέψου και ότι αν δεν πετούσε τον χαρταετό αυτή την στιγμή θα είχε γίνει αγαλματάκι :'D... επίσης, shonen είναι, όχι ρομάντζο, κάτσε να γίνει pirate king πρώτα ο Luffy και μετά σκέφτεται για την βασίλισσα!
Τέλος, για τον τσακωμό με τον μουστακαλή γέροντα ναι, κι εμένα μου είχε φανεί παράξενος στην αρχή αλλά οκ, στο New World θέλει και να έχεις κότσια για να σε πάρουν στα σοβαρά και ο Ασπρογένης απλά μαγεύτηκε από αυτό του το στύλ, μιας και ως τώρα οι υπόλοιποι τον έτρεμαν, ενώ αυτός του μιλούσε ήσυχα. Ίσως και να είδε ένα κομμάτι του νεανικού εαυτού του μέσα του. ;)
Αν θες να δεις χάλια κατάσταση βρίσε τα άλλα shonen, βρίσε κάποια παλιά arcs της σειράς, αλλά όχι τα τελευταία που τα σπάνε. :yellowcard:
Φιλικά τα λέω εννοείται, δική σου είναι η τελική άποψη στο θέμα, απλά ήθελα να ξέρω πως και σε χάλασε αυτό το arc ενώ αρέσει σε τόσους. :P Και gomen για την έκταση, το 'χω στο θέμα να γράφω πολλά! :hot:
Nov 01 2009 19:02
Zoro
→
Lucy-Nyu
Θα έχεις και μπαστούνι φιδιού και καμπούρα; :hahaha:
Καλά η Marigold ντροπή πως την έκανε ο Oda, που στο παρελθόν τους πιο όμορφη από την Hancock μου είχε φανεί και μετά πάει και κάνει αυτήν και την Sonia τεράστιες και χοντρές και την Hancock πανέμορφη... πφφφ. :thumbdown:
Nov 01 2009 18:14
Lucy-Nyu
→
Zoro
graννυ nyon!!!!!
μη σου πω πως το ψηνω να κανω την μαριγκολντ!!!!!
Nov 01 2009 13:39
Zoro → Robin-Chwan
Και έλεγα κι εγώ, εξελίσσεται η νεολαία (όλο και περισσότεροι μικροί έχουν κινητά, pcs κλπ), αλλά και οι γονείς δεν μένουν στάσιμοι! Καλά που οι δικοί είναι πιο πίσω σε αυτά! :hahaha:
Μα καλά, εννοείται ότι το σχεδίασε ο Oda, απλά με το χρώμα δεν ξέρω... μου έκανε περισσότερο κλικ! XD
Oyasumi! :gn2:
Nov 01 2009 02:05
Robin-Chwan → Zoro
Το Beserk και γενικα οποιο ανιμ ειναι να αρχισω θα το κανω οταν παρω μονιμα τον υπολογιστη αλλιως μπορει να μεινω σε κανενα καλο σημειο κανα βραδυ και το πρωι που θα ειμαι ετοιμη να ξαναλιωσω να εχει κανει φτερα το καημενο λαπιτοπι μου. Και το θεμα ειναι οτι η μανα μου καταλαβενει ποτε εχω αρχισει καινουρια σειρα και μου το παιρνει τοτε. Ακαρδη γυναικα...
Τωρα οσο για το ακυρο σου εχω να πω 2 πραγματα:
1ον: Εκεινο το κομματι δεν το εχει κανει αυτος που το χρωματισε αλλα ο ιδιος ο Oda
2ον: Μη χεσω...
ΥΓ: Καληνυχτα...
Nov 01 2009 01:56
Zoro → Robin-Chwan
,Έτσι θα έκανα πες καλύτερα... μέχρι τώρα κανείς σχεδόν, απ' όσους πίεσα, δεν μου είπε ότι δεν του άρεσε το Berserk (τόσο τέλειο είναι) :wooi2:, εκτός από 2 άτομα που είδαν μόνο το anime και εξαρχής είχαν πει ότι δεν θα τους άρεσε (απλά εγώ πίεσα μπας και). :P Όσο εγώ θα διαβάζω το FT περιμένω κι εσένα γι' αυτό λοιπόν! :try:
Ναι είδα όλες τις σελίδες, μέχρι εκεί που τελείωναν... πολύ ωραία όλα, κράτησα και μερικά! (ήδη είχα βάλει κι εγώ αρκετά στο album μου στο photobucket, μου αρέσουν οι χρωματισμοί όταν γίνονται καλά)
Καλά, σαν τον αγοράσεις λοιπόν βάλε καμιά pic του στο thread με τα κατοικίδια, να το δουν όλοι να μείνουν. :P
Για το υπόλοιπα 3, μιας και είναι τόσο άκυρα που δεν έχω τι να πω, θα βάλω και το δικό μου άκυρο που ήθελα να πω πριν αλλά οι καλοί μου τρόποι δεν με άφησαν:
[IMG]http://fc02.deviantart.com/fs42/f/2009/161/e/4/One_Piece_Chapter_545_Cover_by_Ryukai_San.jpg[/IMG]
Απίστευτος χρωματισμός, αλλά ειδικά "εκείνο" το κομμάτι είναι... :himitsu:
Nov 01 2009 01:41
Robin-Chwan → Zoro
1. Συγνωμη δεν το καταλαβα. Λεω κι εγω να ξεχασει τον χαρακτηρα που εχει γινει η αιτια για ενα απο τα καλυτερα arc στο One Piece.
2 & 3. Το ολο σκηνικο της συζητησης μας μου θυμιζει λιγο τοτε που συγκριναμε το ΟΡ με το Naruto...
Α κι εσυ ετσι κανεις? Σκεφτομαι τους καημενους που τολμησαν να πουν οτι δεν τους αρεσε το Beserk (πες μου εσυ οτι δεν σου αρεσει το manga του FT και θα δεις τι θα παθεις). Οταν το αρχισεις πες μου για να σε σποϊλεργιασω καταληλως.
PS1: Ειδες μονο την μια σελιδα? Γιατι ειναι 3.
PS2: Ουτε εγω ηξερα οτι μπορουσα να παρω αλλα το εμαθα οταν εκανα την καθημερινη μου βολτα απο το pet shop της γειτονιας και ειδα ενα κατασπρο κουκλι να με χαιρεταει (...). Το ονομα το αποφασισα ενω εκανα ιστορια (δηλαδη οταν ονειροπολουσα στο πρωτο θρανιο)
PS3: Εχω κατσει στο πατωμα και βαριεμαι να σηκωθω αλλα εχει παγωσει ο κωλος μου (φαινομαι απο μακρια οτι ειμαι κοριτσι με τροπους ε?:beaten:)
PS4: Εχω βγαλει σπυρακι στον ουρανισκο και δεν μπορω να φαω το καθημερινο μου γλυφιτζουρι (...)
PS5: Κι ημουν αγγελος του Τσαρλι, του Τσαρλι, του Τσαρλι...
Nov 01 2009 01:29
Zoro → Mad_Hatter
Χαχα μάλλον το 2ο, ήδη χάνω πολύ χρόνο με forums (δεν μπαίνω μόνο εδώ) και net γενικά... το irc μου τρώει κι άλλη ώρα (τώρα για να κατεβάσω anime το έχω κυρίως) + έχω κι άλλες δουλειές καθημερινά. Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, πιθανώς κάποια στιγμή κάνω την (επαν)εμφάνισή μου (όταν γκρεμιστεί κάνας φούρνος XD). Πως και ρωτάς όμως; :P
Nov 01 2009 01:13
Zoro → Robin-Chwan
1) Μα ο Ace είναι ο original user της φωτιάς που εννοούσα. :P Όλοι οι υπόλοιποι (Franky, ο πειρατής του Kidd και Akainu είναι οι "απομιμήσεις")
2 και 3) Καλά ναι, εγώ μιλάω με βάση τα όσα έχω δει ως τώρα, πιο κει όντως πιθανώς είναι όπως τα λες, για ομοιότητες!
(καλά μην βαράς :beaten:, μου θυμίζεις εμένα όταν θέλω να βάλω άλλους να αρχίσουν Berserk... θα προσπαθήσω να το αρχίσω σύντομα! :nanana:)
PS1: OMG ναι, τώρα το είδα! Καιρός ήταν!! Μα καλά, που βρήκατε τόσα πολλά colorings;; :oo: Πολύ ωραία όλα πάντως αν και τα Bleach ones τα είδα πολύ γρήγορα για να μην φάω spoiler. :P
PS2: Νυφίτσα; Υπάρχει τέτοιο κατοικίδιο; Ούτε που το 'ξερα ότι μπορούσες να πάρεις. :erk:
Ταιριαστό όντως το όνομα, πάντως!
PS3: Κοίτα χαρά! :P
PS4: No worries, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για το πότε θα απαντήσεις. :)
Nov 01 2009 01:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed