Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Vegetasmate

Ναι έχω διαβάσει το Boys Next Door της Kaori Yuki και μου άρεσε πολύ, έχω και έτοιμο το Angel Sanctuary και κάποτε (σαν ξεφορτωθώ τα διάφορα shonen που με ενδιαφέρουν :P) θα περάσω και σε αυτό και διάφορα (πιο σύντομα ευτυχώς, τα shonen έχουν άπειρα eps :hot:) seinen! Το μόνο που δεν μου πολυάρεσε από την mangaka ήταν το σχέδιο, το βρήκα λίγο ζαλιστικό και μπερδευτικό :blurah5:, χωρίς να σημαίνει ότι είναι χάλια, απλά μου φάνηκε δύσκολο για το μάτι! :P Καλά τα fan arts είναι απίθανα, με όσα δεν μας χορταίνει ο mangaka το κάνουν οι fans!! Δες και μόνο αυτά φάση: [URL="http://i33.tinypic.com/15n5avk.jpg"]1[/URL], [URL="http://i38.tinypic.com/1217uq1.jpg"]2[/URL], [URL="http://i36.tinypic.com/2hwdv2t.jpg"]3[/URL], [URL="http://i36.tinypic.com/wmjalf.jpg"]4[/URL] (διαβάζονται κανονικά, όχι σαν τα manga)... στο κλίμα αυτών που λέγαμε πάλι! XD Veggie-kun is a good boy! Ο Shanks ουσιαστικά είναι o role model του Luffy, αυτός είναι ο ρόλος του, ένα άτομο που έμπνευσε θαυμασμό στον Luffy και τον έκανε να στοχεύει να γίνει σαν αυτόν, το πρότυπό του (μαζί με τον Roger)! Πάω πολύ ειδικά την σκηνή που ο Luffy δεν λέει τίποτα στον Bellamy και την συμμορία του, που χλεύαζαν αυτόν, Zoro και Nami (αν την θυμάσαι, στην Jaya), γιατί δείχνει πως ο Luffy έγινε σαν αυτόν (τον Shanks) και δεν έχασε το cool του σε ένα μάτσο βλάκες... έδειξε ανωτερότητα! Glad που το βλέπεις έτσι, γιατί πιθανώς βγουν κι άλλα αρκετά vms απ' αυτά που λέμε! :twisted:
Nov 05 2009 00:02
Photo

Vegetasmate → Zoro

Ναι σαν εξαιρεση το πα....Τι να δοκιμασω κ εγω??? Yaoi?? Το δοκιμασα!!! Κια μπορω να πω οτι μ αρεσε..καλα δεν εκαψα και το σουτιεν μου αλλα απο κατι αλλα που εχω διβασει ηταν διασκεδαστικοτατα!!! Παντος αν θες να κανεις μια ρχη (καααααποτε..οποτε ειναι αυτο) θα σου προτεινα ενα shounen-ai για αρχη....Mπορεις να αρχισεις με το count cain που ειναι πιο πολυ horror & gothic & mystery και ιιιιιιιιισα που αγγιζει τα ορια του shounen-ai...μαλιστα μπορει και ναμην το καταλαβεις!!!! Ενα κανονιο shounen-ai που μ αρεσε πολυ ειναι το boys next door και ειναι της ιδιας συγγραφεας μ ετο προηγουμενο. Ααααα, μην το γελας!!!Ειχα διαβασει κατι γαματα fanfictions με τετοιο θεμα και ειχα πεσει κατω και κυλουσα γυραω γυραω απο τα γελια!!! Αλλα μερικα απο αυτα στεκαν!! Εξαλλου ωρες ωρες ο Veggie ειναι και λιγο σουζα αμα τα παρει η Bulma!!! woman's power baby!!! hehehhehe! Χμμμμ, οσον αφορα τον Shanks, και μενα μ αρεσει αλλα δεν εχω καταλαβει και καλα τι ρολο βαραει ακριβως......οταν διαβαζα το μανγκα....μετα την Αλαβαστα τα διαβασα ολα μαζι πολυ γρηγορα και ετσι δεν εχω συγκρατησει σημαντικες πληροφοριες....Πχ δεν θυμαμαι τους supernovas, admirals, τι ρολο βαρανε ακριβως κτλ..... (γιατι να μην το κραταω?? μ αρεσει να συζηταω!!! Εξαλλου μια χαρα ενδιαφερουσα συζητηση κανουμε!!!! :D
Nov 04 2009 22:48
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ναι κι εγώ άκουσα ότι το πρώτο FMA είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ότι ένα anime δεν πρέπει να ακολουθεί απαραίτητα το manga για να είναι καλό, κι ας έχει fillers! Θέλω να τα δω και τα 2 πάντως! :) Απ' αυτό που είπες υποθέτω λοιπόν ότι τα yaoi είναι η η εξαίρεση... νταξ, και αν ποτέ (λέμε τώρα) διαβάσω πάνω από ένα και μου αρέσουν δεν είναι ανάγκη να το μάθουν όλοι... δοκίμασε κι εσύ, μπορεί να κολλήσεις μετά! XD Ω ναι, φαντάζομαι σκηνικό: "Veggie-kun πήγαινε λίγο στον μανάβη να αγοράσεις λαχανικά! Και λίγο γρήγορα! Βρίσκεται μόνο στην γειτονική πόλη!" "Τρέχω, Bulma-chan! Αλλά δεν μπορώ να πάω με υπερηχητική ταχύτητα γιατί κινδυνεύω να με δει ο Kakarotto και δεν θα μοιάζω κακός μετά!" XD Ace is good, but Shanks is better! :P Τον βρίσκω λίγο υπερεκτιμημένο τον πρώτο, χωρίς να μην μου αρέσει κιόλας... ο Shanks πάλι, legend από την αρχή (η σκηνή με το χέρι είναι από τις αγαπημένες μου)! :respect: (α, και congrats που κρατάς στο πάσο μου με το διάβασμα και γράψιμο μεγάλων vms σε μικρά διαστήματα, δεν είναι για όλους~! Πολλοί βαριούνται! :congrats:)
Nov 04 2009 21:36
Photo

Vegetasmate → Zoro

Ωραια λοιπον....οταν κλεισω τα 50φευγα και 8α εχει τελειωσει το berserk στ ασιγουρα θα κατσω να το δω...θα εχω βγει και στην συνταξη..ουυυυυυυυυυ!!1 τελεια!! Κουτι θα μου ρθει!!! Λολ! Εεε νταξει η αληθεια ειναι οτι το πρωτο FMA δεν ακολουθει το μανγκα και γι αυτο εχει ξυνισει σε πολλους...εγω ομως που δεν το διαβασα μ αρεσε...δε τρελαθηκα αλλα απο κατι αλλα ηταν πολυ καλο! Γνωμη μου βεβαια.... Για yaoi εεε?? Χμμμ, δεν το ηξερα οτι το εκρυβες μεσα σου!!!! :P Οχι, ρε νταξει!!! Τι θα πειραξει αν διαβασεις ενα? Το πολυ πολυ να καουν τα ματια σου!!! Λολ! Απλα επελεξε εν αμικρουλι..κανα one shot απο αυτα με τα λιγα κεφαλαια... Αμαν!! Γιατι ολοι τα βαζετε με το Vegetaki μου??!!??! Κακοι ανθρωποι...Επιπλεον, φεροταν στην Bulma οπως λες, πριν γινουν ζευγαρι και καμια φορα οταν ηταν μπροστα σε αλλους...δεν ξερεις πως συμπεριφερεται οταν ειναι μονοι τοθυς οποως και δεν ξεριες πως κατεληξαν μαζι σ ετελικη αναλυση!!!! Ειναι εν ααπο τα μεγαλα μυστηρια του DBZ και ενας απο τους λογους που γαι αρκετο καιρο καθομουν σαν υπνοτισμενη και διαβαζα με τα μανιας fanfiction!!!!! Λολ!! Οσο γαι το comment μ ετον μαζοχισμο......το αφηνω στην φαντασια σου......και εχεις μπολικη απο οτι καταλαβα!!! :P YΓ. Ευχαριστωωωω!!!! Ηθελα εδω και πολυ καιρο να το κανω αλλα δεν ηξερα ποια εικον ανα πρωτοβαλω!!!!!! Θα κανω κ αλλα οσο γ αυτο να σαι σιγουρος!!! ΥΓ2. Ξεχασα ν αβαλω στους φειβ μου στο ΟΠ και τον Ace!!! Shame on me!!!
Nov 04 2009 10:55
Photo

Zoro → Vegetasmate

Βασικά εμένα μου άρεσε ο λόγος που τον ερωτεύτηκε, μην ξεχνάς ότι α) όσο hot κι αν είναι, στην πραγματικότητα είναι άσχετη από τέτοια, παρά την ηλικία της και β) όλους τους άντρες που είχε συναντήσει ως τώρα, πέρα από τους tenryuubito που την κακοποιούσαν κιόλας, την έβλεπαν σαν ένα αντικείμενο. Ο Luffy ήταν ο πρώτος που την είδε (ή μάλλον που δεν την είδε γενικά XD) ως άτομο και όχι "ένα κομμάτι κρέας", που λένε. :P Επίσης την πάω γιατί δεν είναι η τυπική εγωίστρια χαζοερωτευμένη στυλ Sakura, που κάνει οτιδήποτε συμφέρει αυτήν για να είναι με τον άλλο, ενώ δεν κοιτάει και τα αισθήματά του, αλλά τον ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η δική του ευτυχία (τόσο τον έχει βοηθήσει άλλωστε και ποτέ δεν τον πίεσε στο θέμα, εδώ ντρέπεται)! Γι' αυτούς τους λόγους έγινε fave! :P Berserk ναι, από άποψη έκτασης είναι σαν το One Piece και χειρότερο μην σου πω... έκλεισε τα 20 χρόνια φέτος και ο mangaka είναι θέμα αν θα βγάλει ένα chapter το μήνα, ενώ έχει ακόμη πολύ ιστορία μπροστά του... παίζει και να τελειώσει πιο αργά από το OP δλδ! :hahaha: Αν και έχει βγάλει πολύ υλικό ως τώρα βέβαια και τα πρώτα (τέλεια) chapters στέκουν αρκετά και μόνα τους, χωρίς να χρειάζεσαι να μάθεις πως τελειώνει η σειρά, απαραιτήτως, αν τα διαβάσεις. Αλλά μιλάμε για φανταστικό πρωταγωνιστή και πολύ καλά σκιαγραφημένο, ωραία ιστορία (αρκετά στυλ lord of the rings), με διάφορα νοήματα και φυσικά απίθανο σχέδιο... μόνο την βία είναι να συνηθίσεις, καθώς έχει μπόλικη. XD FMA και WR δεν έχω δει ακόμη, αν και είναι στην άμεση λίστα, ειδικά το πρώτο... τόσα καλά που ακούω! :( Αυτό που είπες από κάτω για τα shoujo το έχω κι εγώ, να βλέπω κάτι πριν το κρίνω... άλλωστε έχω πει πως κάποτε έχω περιέργεια να ρίξω καμιά ματιά σε κάνα yaoi, να δω γιατί τραβάνε τόσο, δεν τα κρίνω από τώρα... αυτά που είπες ισχύουν κι εδώ ή εξαίρεση; :orly: Ο Vegeta πάλι εγώ νομίζω μόνο στην αρχή ήταν όντως πιο δυνατός από Goku, μετά δεν μου φαίνεται πως είδαμε πουθενά να είναι δυνατότερος στην φάση με τα androids (όταν ο Goku ήταν άρρωστος και όταν ο Vegeta μπήκε πρώτος στο δωμάτιο του χρόνου δεν πιάνονται!) και για το 3ο που δεν θυμάσαι, απλά λολ! XD Κρίμα γιατί ήταν ωραίος χαρακτήρας και πιστεύω είναι το τυπικό παράδειγμα χαρακτήρα ευνοημένου από τον mangaka (o Goku), όπως γίνεται με τον Naruto και φυσικά Luffy, αν και πιο καλά με τον 2ο. Βέβαια ο Goku δεν ήταν κακός lead για μένα, ο Luffy βασίστηκε τόσο σε αυτόν άλλωστε (και τον ξεπέρασε imo), δες και μόνο πόσο μοιάζουν όταν τρώνε! Btw είδες πόσο (λίγο) νοιαζόταν για την Bulma (o veggie)... πάλι καλά που δεν ήταν και ο βίαιος σύζυγος γιατί δεν θα έμενε κομμάτι απ' αυτήν, αλλά και πάλι... πρέπει να σου αρέσουν πολύ οι badasses για να πας τον αρχηγό τους [s][SIZE=1](ή να είσαι μαζόχα)[/SIZE][/s]!! :hahaha: YΓ: Α, και μεγιές για το νέο album... [URL="http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=784&pictureid=10074"]αυτή[/URL] ειδικά τα σπάει, στο κλίμα αυτών που λέμε! :P
Nov 04 2009 03:34
Photo

kelborn3 → Zoro

Ο 8εος πανω απο ολα εκτιμαει την αλη8εια.Σκεψου τι λεγανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι γνω8ι σαυτον.Ε να πω ψεμματα δεν κανει
Nov 04 2009 00:47
Photo

Vegetasmate → Zoro

ααααχ, αυτη η υπομονη θα με φαειιιιιιιιιιιιιι............Το βλεπω μπροστα μου.....θα καθομαι μ ετα παιδια μου και θα βλεπουμε μαζι ΟΠ....το 3456792436548599 επεισοδιο!!!! Τεσπα..ας ελπισουμε να μην το τραβηξει τοσο.. Χμμμ, η Χανκοκ εε? Δεν την αντιπαθω...εχει κ αυτη την πλακα της!!! Ποσο τζαζ πρεπει να εισαι γαι να ερωτευτεις τον Λουφι??!!!?? Και ενταξει να ελεγα οτι τον ειδε να πεταει καμια απο τις κελες του ατακες να πω αντε το δεχομαι..Αλλα ετσι??? εεεεεε, οχιι!! Λολ!! Παντως πιστευω οτι ακομα δεν εχει αναλυθει αρκετα ο χαρακτηρας της.. Το berserk δεν εχει τελειωσει εεεε? Γενικα προτιμω να διαβαζω και να βλεπω σειρες που εχουν τελειωσει...δεν κανω το ιδιο λαθος 2 φορες!!Λολ! Ναρουτο θα δω οταν παγωσει η κολαση και ο παραδεισος γινει καμινι και χορευουν ολοι οποως στο λβλ 4.5 της φυλακης του ΟΠ!!!!! Πραγματι το να εχεις εναν ηλιθιο κακο ειναι μεγαλη ξενερα και εντελως γελειο...λες και βλεπεις Ντορα η εξερευνητρια!!! Θελω εναν κακο ψαγμενο ρε παιδι μου!!!Και κακο και σειρα!! Πχ Wolfs Rain....αν και γενικα με χαρακτηριζω αναισθητη εκει ειχα μπιξει κανονικα τα κλαματα!!!! ενα ρολο χαρτι χαλασα!!!!!! FMA...σε μερικα σημει ατης σειρας (για την παλια μιλαω) με επιανε η καρδια μου!! Εεεε νταξει τωρα, αυτες τις διακρισεις με τους φανς δεν τις καταλαβαινω.....Εχω εναν φιλο μου που μου λεει "ααα, αυτο εγω δεν το διαβαζω/βλεπω...ειναι shoujo" So what ρε ανθτωπε!! ξεκινα το κ αν δε σ αρεσει τοτε παρατα το!!! Jesus!! Τι παει να πει αγοριστικο ανιμε ή κοριτσιστικο?Σ αρεσει? τελος!!! Μπορει ο Vegeta να ηταν παντα δευτερος απο τον Goku σε δυναμη (που βασικα αυτο δεν ειναι αληθεια...ο Vegeta ηταν 3 φορες δυνατοτερος απο τον Goku: 1- οταν πρωτοηρθε στην Γη....απο γκαντεμια εχασε.... 2- Οταν ηρθε απο το διαστημα γαι αν πολεμησει τα ανδροιδη και εγινε ss2 και την 3η δεν την θυμαμαι τωρα) αλλα παντα θα ειναι 1ος στην καρδια μου!!! Πωωωωω!! Παλι εγραψα!!! Λολ!! Ναι ο Trunks ειναι πιο γουτσου γουτσου...κ εμενα μαρεσει...αλλα οχι τοσο οσο ο πατερας του!!! Ο Trunks του μελοντος ειναι πολι πιο ωριμος γιατι εχει ζησει σε σκοτεινες εποχες.....αντιθετα με αυτον του παροντος...οποτε αναγκαστηκε να μαγαλωσει γρηγορα.. ΥΓ.. καλε τιποτα!!!! ^_^
Nov 04 2009 00:37
Photo

Zoro → kelborn3

Καλά, είναι εμφανές ότι το "[I]θου Κύριε φυλακήν[/I] τω στόματί μου" δεν φτιάχτηκε για σένα! ΧD
Nov 04 2009 00:00
Photo

Zoro → Vegetasmate

Χεχε χαίρομαι που δεν σου κακοφάνηκαν όσα έγραψα, γι' αυτό και προσπάθησα να δώσω έναν φιλικό τόνο σε όλα! :) Για (αν)υπομονή κι εγώ ήμουν έτσι παλιά, με το που τελείωσα το anime ήθελα να μάθω όλο και περισσότερα, τότε πέρασα στο manga αλλά αφού τελείωσε κι αυτό άντε πάλι τα ίδια! :nanana: Οπότε τι να κάνω, εφοδιάστηκα με υπομονή, βρήκα άλλες καλές σειρές και, αν και συνεχίζω να έχω μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έχω το μυαλό μου μόνο στο τι γίνεται στο OP πια! Πάρ' το σαν καλό πάντως λέω εγώ, όπως λέω πάντα το κακό δεν είναι ότι μετά από τόσα χρόνια είμαστε ακόμη στην μέση (θα σου άρεσε να τελειώσει σύντομα, ίσως και άσχημα/βιαστικά; το φαντάζεσαι; πως θα παίρναμε την δόση μας μετά; XD ), αλλά ότι παίρνουμε μόνο ένα chapter (και όχι επεισόδιο, αλλιώς θα μας βάζαν fillers μετά!) την βδομάδα! :nanana: Και μόνο με δύο πιστεύω θα έκανε αρκετή διαφορά, αλλά το έχω πάρει απόφαση πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, οπότε, όσο μας δίνει τόσο καλά γεγονότα όσο τώρα ο Oda, δεν έχω παράπονο πια! Μπα, μην ανησυχείς, δεν είναι παράξενο να σου αρέσουν οι τελευταίοι 2, αφού και μένα αρέσουν οι πρώτοι (2)! Και γενικά ο Guts από το Berserk είναι η μεγάλη μου αδυναμία... ελπίζω να μην με κάνει yaoi αυτό! :hahaha: (btw, θα έπρεπε να το δεις/διαβάσεις κι αυτό, αν θες να δεις πραγματικό badass χαρακτήρα ~vegeta-like και καλύτερο) Και φυσικά η Robin είναι τόσο θεά που λογικό είναι να αρέσει σε πάντες! :awww: Η Hancock είναι που έχει αφήσει πολύ μικτές εντυπώσεις ενώ, αν και εγώ την πάω πολύ πια, εσύ; Χεχ, δεν πας με την "μόδα" και το 'χω κι εγώ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που με απωθεί από το δω ένα anime γενικά... αφού είδες το DN ποιος ξέρει, ίσως κάποτε δεις και το Naruto λοιπόν XD, αν και τελευταία έχει χαλάσει πολύ και δεν λέει τόσο, σε αντίθεση με το OP! Ναι ίσως δεν εκφράστηκα καλά, κοπέλες fans του OP υπάρχουν αρκετές γενικά, απλά είναι πιο λίγες συγκριτικά με αυτές των άλλων 2 shonen, απ' όσο έχω παρατηρήσει... γενικά έως σχετικά πρόσφατα το OP περνιόταν για παιδική σειρά και απωθούσε πολλούς, ειδικά κοπέλες... τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων το άλλαξαν αρκετά ευτυχώς! :) Φυσικά και έχω καταλάβει από που βγαίνει το nick σου και κι εγώ τον πήγαινα πολύ (αν και ήμουν περισσότερο Goku fan XD), αν δεις μερικούς φλώρους κακούς που πάει να μας περάσει το Naruto, που πρώτα σκοτώνουν δεκάδες και μετά [B]γρήγορα[/B] γίνονται φίλοι με τον πρωταγωνιστή ή και το OP, που πολλοί είναι γελοίοι και χωρίς background (Moria, Wapol, σχεδόν όλη η CP9, εκτός από Lucci κλπ), αυτός ήταν βέρος κακός και badass και ακόμη και στο τέλος που έγινε λίγο καλός, έγινε με σωστό τρόπο, δηλαδή με την πάροδο του χρόνου και με περιπέτειες που τον "έδεσαν" με τους πρωταγωνιστές... και πάλι βέβαια δεν έγινε ποτέ αυτό που λες εντελώς καλός! Αν είσαι υπέρ των badass χαρακτήρων όντως αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους των shonen! (κι ας ήταν πάντα 2ος από Goku σε δύναμη) :P Για Trunks ναι δίκιο έχεις, αλλά εγώ το πήγαινα αλλιώς... με την έννοια ότι έχει ανοιχτό μοβ μακρύ μαλλί, πιο καλούλης και cute από τον oto-san του, πιο εντυπωσιακός στις μάχες (για μένα) κλπ και νομίζω αυτά τραβάνε πιο πολύ τις fans! Όλα αυτά για τον future Trunks πάντα, όχι τον άθλιο του παρόντος! :thumbdown: ΥΓ: Thx και για το friend request! :)
Nov 03 2009 23:40
Photo

kelborn3 → Zoro

Αρχισε το εσυ και μετα βλεπουμε.Οσο για την yachiru το λεω και Live οτι μου βγαζει τον παιδεραστη απο μεσα σου και 8α η8ελα να την τρυπησω με κα8ε δυνατο τροπο.Ειναι τοσο γλυκουλα και ομορφη και τουμπανη που με ξετρελαινει.
Nov 03 2009 21:52
Photo

Zoro → kelborn3

:hahaha: Δεν υπάρχει αμφιβολία, η επόμενη αναμέτρησή μας θα είναι στο Bleach, μιας και Naruto συμφωνούμε για Jiraiya! [SIZE=1](και τότε πρόσεχε μην πεις δημόσια τα "χτεσινά" περί yachiru XD)[/SIZE]
Nov 03 2009 21:15
Photo

kelborn3 → Zoro

Ετσι το κοβω.Ουτως η αλλως ειμαστε οι αυ8εντιες του οπ μαζι με τον ridelub αλλα αφου εχει χα8ει αυτος εχουμε μεινει πλεον 2.Οσο για τον παραλληλισμο ναι γτ και στο real life εχω πολυ πυκνα eyebrows και καταλευκο χαμογελο.
Nov 03 2009 00:26
Photo

Zoro → kelborn3

Βασικά εδώ και καιρό σκεφτόμουν να σου πω να συνεχίσουμε την συζήτηση με vms για να μην τα πρήζουμε στο thread, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε πολύ ακόμη το πράμα, την είχαμε αρχίσει και εκεί και είπα να το αφήσω! :P Σχετικά με αυτό που λες απαντάω απλά ότι το "κόψιμο" πιο πολύ γρατσουνιά ήταν, φαντάσου ότι δεν το είχα καν δει! Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο να μην το δούμε στο σπαθί, μιλάμε για "ανύπαρκτη" ποσότητα αίματος... και το One Piece δεν φημίζεται για το αίμα που δείχνει άλλωστε. Oh, but of course, με το που μάθουμε κάτι παραπάνω/οριστικό στο θέμα, θα τα ξαναπούμε! :twisted: ΥΓ: Και με αυτό κλείσαμε διαφωνία στο Berserk, Fairy Tail (που ήταν ένας πόντος για σένα και μόνο εδώ το παραδέχομαι, αν και πιστεύω ότι οι Ryugan είναι still καλύτεροι, anw) και One Piece!! Μπας και γίναμε eternal rivals σαν τους Kakashi και Gai (εγώ είμαι ο Kakashi btw); :hahaha:
Nov 02 2009 23:57
Photo

Vegetasmate → Zoro

Nyaaah, δεν εισαι απολυτος!!! και να εισαι ετσι οπως το λες δεν το παρατηρει καποιος ευκολα εκτος κ αν ειναι στοκος και θελει να περναει μονο η δικια του γνωμη! Σε μερικα πραματα εχεις δικιο...βασικα εγω δεν εχω υπομονη..(μου εχει εξαντληθει πια!!!!) ειδικα οταν εμαθα οτι εχουμε φτασει στην μεση του μανγκα...και οτι ο Οτου-σαν (ακα Οντα-σενσει) εχει γραψει το τελος αλλα του αρεσει το στορι και το εχει πιασει απο τα μαλλια και το τραβαει κ αλλο γιατι δεν θελει να τελειωσει κοντεψα να τραβηξω και εγω τα δικα μου!!! Αλλα ευτυχως λυπηθηκα τις μπουκλες μου και δεν το εκανα!!! (λολ!) Παρεπιπτοντως, δεν βλεπω πια το ανιμε...μονο το μανγκα διαβαζω... Ποιος ειναι ο φειβ μου εεεε?.......Δυσκολη ερωτηση....θα φανω περιεργη αν πω οτι παρ ολο που τον κραζω μ αρεσει πολυ ο Λουφι?? Γιατι μαμαει και δερνει(παντα το πρωτο οχι κυριολεκτικα!!! XD) Και επειδη ειμαι φαν των Harem μ αρεσουν επισης και ο Ζορο και ο Τονι Τονι...(δεν ειναι κτηνοβατρια!!!!!) και η Ρομπιν (ουτε bi!!!) lolololololol!!! Ναρουτο δεν θελω να δω....τον βλεπω παντου μπροστα μου....δεν αντεχω αλλο!! Οταν κατι το διαφημιζουν πολυ δεν το μπορω..και καποιοι γνωστοι μου που απο ανιμε ξερουν μονο το naruto kai elfen lied με πρηζουν να το δω....οταν μου το κανουν αυτο τοσο πιο πολυ δεν θελω να το δω..το ιδιο εγινε και με το death note...Με ειχαν πρηξει και δεν ηθελα ν ατο δω..μετα που δεν το ακουγα και τοσο πολυ τοτε εκατσα!!! So...thanks, but no thanks I dont want Naruto!!! Γιατι?Εγω νομιζα οτι υπαρχουν πολλες φαν του One Piece.....τεσπα.... Και το dbz μ αρεσε πολυ..ειδικα ο Vegeta....αααααααχ....η πρωτη μου αγαπη!!!! Απο που νομιζεις οτι βγαινει το νικ μου??Ο μονος ρεαλιστικος χαρακτηρας ολης της σειρας κατα την γνωμη μου....Ολοι οι αλλοι μες την τρελη χαρα...αυτος να φτυνει αιμα για αν ανεβει ενα λεβελ....Τον λατρεψα!!!!(Δεν λεω ειναι ψιλο..να μην πω χοντρο μακακας.....αλλα σε τελικη αναλυση ο αναμαρτητος πρωτος την λιθο βαλετο....ετσι δεν λενε??) Γενικα δεν ειμαι προκατηλημενη οσον αφορα σειρες και μανγκα....Ολα τα βλεπω ολα τα διαβαζω, χμμ....περαν απο πολυ μελο και μεκα...... και το higurashi μου αρεσε..(σ αυτο κι αν τρελαθηκα!!! το εχω θεοποιησει!!! λολ!) και το paradise kiss μ αρεσε... Οσον αφορα τις φανς του Trunks..σε παρακαλω.....Ποιον νομιζεις οτι ειχε πατερα? Απο που τα πηρε τα γονιδια?? XD
Nov 02 2009 22:52