Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Robin-Chwan → Zoro
:hahaha::hahaha:Οχι δεν κανεις λαθος το ανιμ και το μανγκα ξεκινησαν διαφορετικα αλλα η συνεχεια ηταν η ιδια με εξαιρεση φυσικα τα φιλλερς τα οποια δεν μετρανε αφου δεν υαρχουν καν στο main story.
Δεν εννοουσα αυτο οταν ειπα κατι αναμεσα σε ΟΡ και Ναρουτο. Εχει οντως πιο πολυ το στυλ του ΟΡ, αλλωστε ο μανγκακα ηταν μαθητης του Oda. Σε Ναρουτο πιο πολυ μοιαζει στους θανατους και στα αιματα κι ολα τα σχετικα στο μανγκα παντα γιατι μεχρι στιγμης στο ανιμ εχουνε κοψει οτι Ναρουτο στοιχεια υπηρχαν.
Οκτ 30 2009 22:08
Lucy-Nyu
→
Zoro
χμμ το αβαταρ μου ειναι απο το Bleach...δεν σου λεω τι ρολο βαραει
μετα την Bonney εκανα αλλα 2 cosplay Lucy(elefen Lied) kai Nel(bleach)
τωρα ετοιμαζω αυτο [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7794[/url]
συν οτι εχω ετοιμη τη medusa απο soul eaterγια το haloween party
και ο συζυγος μου ειναι θεος απλα
Οκτ 30 2009 22:02
Zoro
→
Lucy-Nyu
Συγγνώμη μαντάμ, ποια είστε; :hmmm:
Καλά ε, είδα το τελευταίο vm που είχες αφήσει και έχει 23 Αυγούστου ημερομηνία, πότε πέρασαν 2 μήνες; :hahaha: (ακόμα να γταφτώ στο op.gr btw :sigh2:)
Όσο αφορά το cosplay σου πάντως ντροπή μου που [SIZE=1](ξεχάστηκα και)[/SIZE] δεν είπα τπτ! :hot: Έριξα μια ματιά στις pics του party και είδα την Bonney σου... congrats, το πες το 'κανες! Πολύ πιστό κατά τ' άλλα, έως και την πίτσα!! :riiight:
Φαντάζομαι θα ασχολείσαι πιο τακτικά με cosplays από δω και πέρα δλδ; Έχεις κάνα άλλο σχέδιο κατά νου;
(btw σκοπεύω και να πιάσω Bleach σύντομα, να δούμε και αν λέει τπτ ο husbando σου :P)
Τέλος, από που είναι το ταυτόχρονα kawai και badass avatar σου; (:
Οκτ 30 2009 21:21
Zoro → Robin-Chwan
Μα δεν είπα ότι είπες κάτι άλλο, το ίδιο εννοούσαμε! :nanana: Απλά επειδή στο vm που άφησα στον Rin δεν ξεκαθάρισα ότι πιο κει και στο anime έδειξε τα γεγονότα με Shanks έμοιαζε σαν να είπα ότι έκοψαν κάτι από το anime.
Γενικά διαφορές στην σειρά των γεγονότων δεν έχει, αλλά, συγκεκριμένα στην αρχή, με Alvida και Koby δεν ξεκίνησε το anime (και, γύρω στο επεισόδιο 3-4 νομίζω, έδειξε και Shanks), ενώ το manga κατευθείαν με Shanks; Εγώ έτσι θυμάμαι, διόρθωσε αν κάνω λάθος.
Ναι κατά κάποιον τρόπο όπως τα λες είναι, με την έννοια ότι ως προς story και κλίμα/χαρακτήρες θυμίζει πιο πολύ OP για μένα, όσο αφορά τεχνικές/επιθέσεις ενώ, είναι πιο πολύ narutικό. :P
Οκτ 30 2009 20:59
Robin-Chwan → Zoro
Nope, νομιζω οτι εσυ με παρεξηγησες. Κι εγω αυτο ειπα. Οτι εκτος απο τις αλλοιωμενες σκηνες δεν εχει καμια διαφορα με το μανγκα. Δηλαδη δεν υπαρχει διαφορα ουτε και στη σειρα των γεγονοτων. Και προς Θεου (Oda) δεν πιστεψα ουτε για μια στιγμη οτι ξεχασες το backstory του Luffy.
ΥΓ: Μιλαγαμε σημερα με τον NWS για ΟΡ και Fairy Tail και ειπαμε πως αν το καλοσκεφτεις το Fairy Tail ειναι κατι αναμεσα σε ΟΡ και Naruto...
Οκτ 30 2009 20:50
Zoro → myrllok
I see! :P Once again, keep it up, great (one) pieces of art! :riiight:
Something last, should I ever feel like using one of your pics as a forum avatar or signature can I or must I ask you first?
Οκτ 30 2009 20:01
Zoro → Robin-Chwan
Εχμ nope again, με παρεξήγησες. :P
Δεν είπα ότι στο anime δεν έδειξαν ποτέ την σκηνή με Shanks και Luffy (αυτό μας έλειπε, θα ξεχνούσα μια από τις αγαπημένες μου σκηνές; :hahaha:), απλώς ότι τα 2 τους ξεκίνησαν με διαφορετικό τρόπο και εννοούσα ότι, όπως στο OP anime κάποιοι που το παρακολουθούσαν τότε μπορεί να έλεγαν "το anime δεν είναι πιστό στο manga, στο manga είχαν δείξει τον Shanks να χάνει το χέρι του και το anime ξεκίνησε πιο μπροστά!" και μετά από λίγο ενώ τα έδειξαν και απλά είχαν αλλάξει την σειρά, έτσι και στο Fairy Tail είναι μια υπόθεση... κάτι που τώρα παραπονούμαστε ότι το έκοψαν ίσως (και πάλι ίσως) το δείξουν πιο κει.
Οκτ 30 2009 19:57
myrllok → Zoro
Ths, i didnt know that it wasnt a "Reply" after answering your message lol. I came on this forum after seeing my drawings on it from googleimages lol then I started looking at the other stuff. Also, yes they are all my drawings and the marco drawing is done by me as well :)
Οκτ 30 2009 18:40
Robin-Chwan → Zoro
[quote=Zoro]Α και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω πριν είναι ότι το OP ξεκίνησε με Luffy, Koby και Alvida, ενώ το manga με Luffy και Shanks... οπότε και στο FT ποιoς ξέρει, κάτι που κόπηκε τώρα ίσως το δούμε πιο κει, όλα παίζουν! :P[/quote]
Nope,οπως σου ειπα το μονο που εχουνε κοψει ή μαλλον αλλαξει ειναι μερικες σκηνες. Κατα τα αλλα το ανιμ ειναι το ιδιο με το ανιμ.
Οκτ 30 2009 17:34
Zoro → Mad_Hatter
Ναι, με το τελευταίο chap φτιάχτηκα ξανά! Έκανε καλή δουλειά με την μάχη και τα PXs και οι ανατροπές όντως δεν λείπουν, αν και πιστεύω πως στο anime θα βγουν ακόμα καλύτερα, αν τα προσέξουν! Still, θα ήθελα πολύ να δείξει κανένα one on one κάποια στιγμή και κάναν θάνατο (πέρα από WB) είτε marine είτε kaizoku. Δεν θα σου φαινόταν παράξενο σε μια τόσο μεγάλη μάχη να πεθάνει μόνο ο WB (κι αν κι αυτός);
Ο WB χρειάζεται να μπει και λίγο in action όμως, τόσο καιρό ακούγαμε για τον δυνατότερο πειρατή και σχεδόν τπτ δεν έκανε, ελπίζω να μην τον σκοτώσει έτσι. :( Αν πάλι ήταν απλά δικαιολογία για να τον αποδυναμώσει και έτσι να τον νικήσουν πιο εύκολα οι άλλοι τότε οκ.
Ναι όντως το παράκανα πριν, είναι να μην με πιάσει ο οίστρος, όπως είχα πει. :P
Οκτ 30 2009 04:14
Mad_Hatter → Zoro
Ναι συνεχιζει να μου αρεσει το ιδιο το op, μια χαρα οργανωμενη ειναι η μαχη, συνεχιζουν να πεφτουν αβερτα οι ανατροπες και το απολαμβανω πολυ το ark.Και να σκεφτεις οτι ολλα αυτα τα εκανε ενω δουλευε παραλληλα με την ταινια...
Συμφωνω με οσα λες για το FT.
Και γραφε πιο μικρα vm ρε συ, 3 μερες κανω να τα διαβασω :P
Οκτ 30 2009 01:24
Shikamaru → Zoro
αυτο με το Law και το κολοδαχτυλο το ξερω γιατι τοτε αρχισα το manga απλως βαριεμαι να διαβασω 500 chapters.Επισησ τωρα διαβαζω το Skip Beat(παρα πολυ καλο)και γι'αυτο δεν εχω και πολυ χρονο.
Οκτ 29 2009 21:07
Zoro → Shikamaru
Δεν έχω διαβάσει το manga πέρα από τα τελευταία κεφάλαια για να σου πω αρκετά, απλώς 2-3 σημεία τα ξέρω γιατί είναι σχετικά γνωστά και τα έχω διαβάσει σε άλλα forums.
2 που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι 1) στο arc με τον Sanji και το flashback του, όπου αν θυμάσαι ο Zeff κόβει το πόδι του με μια άγκυρα στο anime, ενώ στο manga, λόγω έλλειψης φαγητού, το τρώει (νταξ, περιττό να πω γιατί το έκοψαν στο anime :hahaha:) και το 2) είναι πρόσφατο, το "middle finger" του Law που κόπηκε στο anime και απλά τον είδαμε να χαμογελάει... κι αυτό για εμφανείς λόγους! XD
Τα 2 από πάνω βασικά να πω οκ που τα έβγαλαν, αλλά η σχισμή στο μάγουλο δεν ήταν τπτ το τόσο extreme, δεδομένου και ότι είδαμε τον Shanks να χάνει το χέρι του στα πρώτα επεισόδια μπορούσαν να το δείξουν για μένα.
Αν το ψάξεις είμαι σίγουρος πως υπάρχουν κι άλλα, απλώς δεν τα έχω υπόψιν μου. :)
Οκτ 29 2009 01:11
Shikamaru → Zoro
thanks:) υπαρχουν και αλλα τετοια δλαδη που δεν εχει δειξει το anime?
Οκτ 29 2009 01:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται