Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/3692/kanpai.jpg[/IMG] Thanks και a big Welcome Back! Αναμένουμε το νέο σετάκι. ;)
Nov 10 2010 23:40
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Like στο καινουριο προφιλ σου. Ηρθε η ωρα μου και εμενα για το set Robin! Btw [spoiler] ΕΧΩ INTERNET!!!!!!!!!! Μετα απο σχεδον ενα χρονο αναμονης επιτελους εχω νετ!![/spoiler]
Nov 10 2010 21:30
Photo

didimakia → Zoro

Θα το αρχισω επισης... ειναι στην λιστα μου... θα παρω οσους τομους υπαρχουν διαθεσιμοι και μετα internet :P Ελπιζω να μ'αρεσει XD
Nov 10 2010 02:32
Photo

SkullKaizer → Zoro

lol ειχα την εσθηση πως δεν γινοταν να αλαζεις το ονομα σου εδω λογο software \Ο_ο/ παλι καλα :D χαχα ναι εχω βελτιωθει... θα επρεπε να κανω κανα berserk fanart :P αλλα μαρεσει περισοτερο να κανω δικα μου σχεδια παρα αλλων γνωστων mangaka και μη ^^
Nov 09 2010 23:56
Photo

Zoro → didimakia

Εννοείς το πρώτο που θα αγοράσεις [B]και[/B] θα αρχίσεις ή το έχεις διαβάσει έστω λίγο ήδη; Σε κάθε περίπτωση είναι ένα φοβερό manga που σίγουρα αξίζει αγορά. Τελευταία δεν είναι τόσο δυνατό βέβαια (όσο στην αρχή, μετά πάλι αξίζει γενικά), βγαίνει και μια στις τόσες, αλλά στους πρώτους 20 τόμους or so τα σπάει. Θα δεις και ένα από τα καλύτερα flashbacks ever. ^^
Nov 09 2010 20:43
Photo

didimakia → Zoro

Χεχε... Το Berserk θα ειναι το πρωτο μου μανγκα που θ'αγορασω :P
Nov 09 2010 16:59
Photo

Zoro → didimakia

[URL="http://img541.imageshack.us/img541/16/417npneoberserkv17c01p0.jpg"]What's the magic word? XD[/URL] Jk, στα στέλνω σε pm. :)
Nov 09 2010 16:40
Photo

Zoro → SkullKaizer

Χεχε ναι, that be me! :D Ο λόγος ήταν τόσο ότι ήθελα μια αλλαγή όσο και ότι δεν μου άρεσε πως το μπέρδευαν πολλοί μη OP fans με τον άλλο γνωστό μασκοφόρο και το τόνιζαν αλλού. Btw βλέπω ότι η τελευταία μας συζήτηση (για, τι άλλο, Berserk) ήταν το 2008, άντε σε καλό μας! Επίσης, μιας και τα λέμε, έτυχε να δω κάποιες ζωγραφιές σου και πραγματικά awesome job, η λεπτομέρεια που βάζεις σκίζει. :thumbup: Και θενξ, χαίρομαι που σου αρέσει και σένα ο Onizuka!
Nov 09 2010 16:24
Photo

SkullKaizer → Zoro

hi XD τσεκαρα απο που σε εχω κανει add και τωρα ειδα γιατι δεν σε θυμομουν... αλαξες name ??? πως και ετσι :P σε θυμομουν ως Zoro... btw GTO τα σπαει!! :D
Nov 08 2010 16:13
Photo

didimakia → Zoro

xD Δωσε μου your msn and facebook nao!! :D
Nov 08 2010 14:10
Photo

Zoro → didimakia

LoL, busted ε; :P Μωρέ στην hole ίσως και να συμμετείχα, παλιά είχα κάνει κάποια posts, άλλωστε αρκετά της καμιά φορά αν έχω όρεξη τα διαβάζω, αλλά δεν θέλω να χάνω πολύ χρόνο με το net, ήδη με καθυστερούν αρκετά fb και γενικά browsing και όσο πάει έχω και άλλες ασχολίες (yeah, watching stuff on the pc is one of them :P). Οπότε προτιμώ να μένω θεατής στα περισσότερα offtopic και να ποστάρω κυρίως στα anime related (είναι και η θεματολογία του forum άλλωστε ;)), όπου κάνω 1-2-3 posts και μετά την κοπανάω αθόρυβα, ενώ στην hole παίζει και να μπλεχτώ/εθιστώ σε καμιά συζήτηση. Ακόμη και παιχνίδια όπως το movie trivia αν δεις, που παλιά ασχολιόμουν συνεχώς, τώρα απλά δεν υπάρχει ο χρόνος/όρεξη. Χαίρομαι που έγινε αισθητή η έλλειψη μου πάντως. XD
Nov 08 2010 04:34
Photo

didimakia → Zoro

Yeah και εγω ειχα σκεφτει να βαλω 2 διαφορετικα λινκ αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν θα τα πατησει και τα δυο xD Καλη ιδεα παντως... μπορει να το κανω... Περιμενω για την 2η ^^ Luffy=adult ειναι το μεγαλο μας παραπονο :P By the way γτ δεν συμμετεχεις σε black hole και γενικα off-topic threads? xD
Nov 08 2010 04:18
Photo

Zoro → didimakia

Epic indeed! :D Και thanx, και η δική σου μετράει πολύ, όπως και το ava! Είδα ότι ακόμη και link της έβαλες, kukuku! Πάντως μια ιδέα που μου είχε έρθει όταν την είδα (ξέχασα να στο πω, καλά που το θυμήθηκα) ήταν να έβαζες για το "Luffy is the man who" την pic από μετά τον πόλεμο που ο Luffy λέει απελπισμένος "Pirate King? I'm too weak!" και μετά στο "will become the Pirate King!!!" να άφηνες την τωρινή, να δείχνει την αλλαγή! Just a suggestion πάντα. Είχα ετοιμάσει και μια 2η πετυχημένη sig από GTO, αλλά επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω ποια από τις 2 να βάλω είπα να τις βάλω με την σειρά και τις 2, οπότε πριν φύγει το σετάκι θα έχει και μέρος 2ο η sig. :P PS: Epic και η profile pic από το Romance Dawn, μακάρι να δούμε κάναν Luffy έτσι στο τέλος!
Nov 08 2010 04:08
Photo

didimakia → Zoro

[QUOTE=Lexus;445373]Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει αλλά pretty epic effects! :nod: [media]http://www.youtube.com/watch?v=3yRvoyGQPpY&feature=grec_index[/media][/QUOTE] Epic! Btw σε ζηλεψα... σχεδον ιδια υπογραφη :P
Nov 08 2010 03:49
Photo

Regina → Zoro

Arigatoooo zoro-kun :wooi2: Κι όχι δεν είναι lame η δικαιολογία, το παρατραβήξαμε νομίζω :Ρ Φιλάκια Πολλά κ.πειρατή μας, καλή συνέχεια, καλά ξεμπερδέματα με την εξεταστική σου, καλή πρόοδο,καλά κρασιά,όλα καλά κτλ :Ρ Και μην μας ξεχνάς.Τα λέμεε :byejg9:
Nov 06 2010 13:37