Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ζόρο δεν ξέρω τι θα κάνεις, πρέπει να ανεβάσεις την φήμη της γυναίκας σου:hahaha:([S]εγώ ο κουμπάρος τι να πώ??[/S]:hahaha::hahaha:*γκούχ γκούχ γκούχ* Πολύ βήχας ρε παιδί μου,άσε...:hahaha: Εκστρατία αμέσως δεν θα αφήσουμε αυτό το υπέρλαμπρο αστέρι να πέσει τόσο εύκολαα:dwarf:
Nov 09 2009 22:37
Photo

Zoro → Pell-sama

[QUOTE=Pell-sama][B]Πως κανουμε δελετε ενα ποστ???[/B][/QUOTE]Δεν κάνουμε, δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα στους users! Απλά κάνε edit το κάθε διπλό post και γράψε κάτι του στύλ [delete me] ή Double post, erase κλπ. :P Καλώς όρισες btw, OP fans are always welcome! Καλός και ο Pell, αλλά με ξενέρωσε πολύ που τον άφησε να ζήσει ο Oda μετά το γνωστό γεγονός... πιο πολύ θα τον πήγαινα αν πέθαινε ηρωικά. :C
Nov 09 2009 22:30
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

ρε συ σε ειχα ανταρει στο msn prin polu kairo ti egine>?
Nov 09 2009 22:25
Photo

Lucy-Nyu → Zoro

μα ειναι κατι που ακουγεται εδω και πολυ καιρο. οπως το οτι η ρομπιν επισης μπορει να ικανοποιησει πανω απο 5 αντρες ταυτοχρονα,οτι ο σαντζι ειναι παρθενος,οτι ο ουσοπ και ο κακου εχουν το ιδιο ταλεντο και και και
Nov 09 2009 22:11
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Μαθηματα... Πω καλα εγω ειμαι τυχερη σε αυτον τον τομεα μιας και η μονη επιβαρυνση στα μαθηματα ειναι τα διαγωνισματα του 3μηνου.:hahaha: Το Fairy Tail ειναι το 2ο αγαπημενο μου και μπορω να σου πω χωρις να υπερβαλω οτι το FT με απλα λογια μαμαει και δερνει απ ολες τις αποψεις!! (Hell Yeah!!) Το Beserk θα το αρχισω την ιδια μερα που θα αρχισεις εσυ το FT. (Με αλλα λογια δεν σε πρηζω πια, σε εκβιαζω:hiding_something:) Αλλα οχι κι εγω τωρα ειναι 2 μερες που πηγα να αρχισω το Soul Slayer και εχω καταφερει να δω μονο 1 επ. Οποτε αυτον τον καιρο (μεχρι να τελειωσουν τα διαγωνισματα) δεν θα αρχισω καμια σειρα που θελω οχι απλα να δω αλλα να καω. Βεβαια εγω εκανα ενα μεγαλο λαθος φετος που μου τρωει πολυ απο το χρονο μου ενω ηλπιζα να χασω ωρες απο μαθηματα (ναι, ξερω. ειμαι τεμπελα) Βλεπεις η μουσικος μας αντι να μας κρατησει ωρες απο μαθημα μας κραταει μια-δυο ωρες μετα το σχολειο και ετσι χανω ωρες διαβασματος και κατα συνεπεια ωρες στον υπολογιστη. (Να μην ξεχναμε και το φροντιστιριο, το κολυμβητηριο και τα μαθηματα κιθαρας...) Η Lucy ειναι η αγαπημενη μου FT γυναικα χαρακτηρας (νομιζω εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο πρωτος...) αλλα δε νομιζω οτι εχεις δει ολες τις γυναικες σε full power μορφη. (Mira...) Και αν δεν κανω λαθος δεν εχεις δει την Erza...
Nov 09 2009 22:00
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

[quote=Lucy-Nyu;351947]o oυσοπ αγαπητε μου εχει την δυνατοτητα να ικανοποιει 2 γυναικες ταυτοχρονα:)[/quote]Ewww, that's sick! :erk: Τι πήγες και σκέφτηκες, ούτε που μου 'χε περάσει η ιδέα! XD
Nov 09 2009 22:00
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[CENTER][IMG]http://i37.tinypic.com/bjcrrp.jpg[/IMG] [/CENTER] Πλάκωσαν τα μαθήματα και δεν έχω τόσο χρόνο όσο θέλω αυτές τις μέρες! :hahaha: Έχω ήδη κατεβασμένο το manga όμως και πριν ξεκινήσω το Bleach θα πιάσω το FT, μου έβαλες περιέργεια και δεν είναι τρομερά μεγάλο! Αλλά κι εσύ, :hahaha: τόσο πολύ κάψιμο; Περιμένω να είναι αντάξιο τον προσδοκιών μου σαν το πιάσω, τόσο που με έχεις [s][SIZE=1]πρήξει[/SIZE][/s] πιέσει!! XD Και ανταποδίδω, Berserk, have you started it? :hiding_something: ΥΓ: Ω καλά, έχω χορτάσει Lucy από το anime αυτή την περίοδο... παίζει να είναι η αγαπημένη μου aniwoman μετά την Robin-chwan! Η σειρά αξίζει και μόνο γι' αυτήν! :blush2: YΓ2: Speaking of which... great set! Τόσο imba o Loki; :P
Nov 09 2009 21:28
Photo

Robin-Chwan → Zoro

[IMG]http://th06.deviantart.net/fs23/300W/f/2008/005/d/6/d6d380d72af064e2.jpg[/IMG] Well, have you? Also, a gift! [SPOILER] [IMG]http://fc06.deviantart.net/fs40/i/2009/016/0/b/Fairy_tail_page_practice_color_by_HardToFindAName.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Nov 09 2009 20:10
Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!!! Σωστος!! Μισω τον Τουιτι!! ειναι ηλιθιο σπασικλακι και του αξιζει να φαγωθει!!! Ααααχ, ασε!! Κ εγω ετσι νομιζα!!!! Μετα το εμα8α κ εγω και επεσα σε καταθλιψη!!!!Ελεος κ αυτος ο Οντα!!! Το ξερουμε οτι του αρεσει το ΟΠ αλλα με ρεγουλα!!!!! Αυτο που ειπε σε μαι συνεντευξη οτι εχει γραψει ηδη το τελος αλλα του αρεσει η ιστορια και θελει να την τραβηξει...με εκανε να εκραγω!!!!
Nov 06 2009 22:56
Photo

Zoro → Vegetasmate

Το OP με τις "αθανασίες" που έχει σου αφήνει πολλά guilty pleasures (πάντα δεν ευχόσουν το coyote να πιάσει τον road runner ή ο sylvester τον tweety; ε, κάτι τέτοιο XD), γι' αυτό και κάθε θάνατος (σχεδόν), δεκτός! :twisted: Πιάνω την λογική σου για το Fairy Tail, αλλά φαίνεται δεν ήξερες τι σε περίμενε όταν ξεκίνησες το OP, σταυροφορία ολόκληρη! Εγώ σκέψου νόμιζα είχε ήδη τελειώσει όταν το άρχισα... μετά έμαθα για τα 10 χρόνια! :unlucky:
Nov 06 2009 21:55
Photo

Vegetasmate → Zoro

Λες τελικα να ψωφησ....εεεε...ηθελα να πω..να πεθαινει καποιος?? Εγω παντα ημουν μακαβρια οποτε δεν καταλαβαινω απο τετοια!! Λολ!! Για fair Tail εεε? Μπαααα..δν το κοβω...θελω ν αεχει τελειωσει κατι για να το δω/διαβασω..αμα τελειωσει 8α το δω!!!! ^_^
Nov 06 2009 16:49
Photo

Zoro → Vegetasmate

Καλά, για να έχει ένα χέρι και να τα έβαλε με τον WB, δεν μπορείς να πεις, μαμάει και δέρνει κυριολεκτικά!! :P Βασικά μην το αστειεύεσαι, να δούμε σοβαρό θάνατο στο One Piece (σε μη flashback!) να χαρούμε όσο κι όσο!! Καιρός είναι!! (η μακαβριότητα της Robin αρχίζει να με επηρεάζει XD) Χαρά μου, να τα εκατοστήσεις! :congrats: :) (α btw, αφού το OP ήταν το μόνο από τα μεγάλα shonen που σου άρεσε, consider και το Fairy Tail, μιας και τώρα βγήκε σε anime! Έχουν παρόμοιο ύφος και μοιάζει υποσχόμενο, εγώ γίνομαι όλο και πιο πολύ φαν σιγά σιγά!)
Nov 06 2009 00:49
Photo

Vegetasmate → Zoro

Μπαααα, τα αλλα της μανγκα δεν ειναι ετσι..διαβασε το Ludwig Kakumei!!! 16κεφαλαιακια και πολυ γελιο!!!! Και Count Cain που ειναι πιο ψαγμενο.... Ααααα, ωστε αυτο το ρολο βαραει!!! Οκ!!! Το εχω τωρα!!! Δεν θυμομουν καθολου ομως!! Και ελεγα: "Αμαν με αυτον τον Shanks...τι σκατα κανει και ειναι τοσο σουπερ ντουπερ??" Λολ. Ναι, αρχισε ναμ αρεσει.....τωρα, λεει, που εχει θανατικο...η καλυτερη μου!!! Πλακιτσα!! Οχι νταξει σε ολη την (σοβαρη) μαχη μ αρεσε..και επιτελους μπαινουμε σε μια τροχια!!!! Αντε να δουμε τι θα δουμε!!! Ευχαριστω πολυ!!! Γινομαι αισιος 21 χρονων!!!! Να με χαιρεστε!!! :)
Nov 06 2009 00:14
Photo

Zoro → Vegetasmate

Πάντως το shounen-ai στοιχείο του BND (δλδ η σχέση του παιδεραστή και του παλικαριού) δεν με χάλασε ιδιαίτερα, δεδομένου ότι η σειρά δεν επικεντρωνόταν εκεί... ποιος ξέρει για τα υπόλοιπα της Yuki! :P Ran? :hmmm: Πάντως μάλλον εννοείς το γεγονός ότι ο Shanks είναι ένας από τους 4 yonkou, δλδ pirate emperors, που είναι πολύ δυνατοί πειρατές που μέχρι και η κυβέρνηση φοβάται! Δυνατότερος από τους 4 θεωρείται ο Whitebeard και όσο για τους άλλους 2 ξέρουμε μόνο το όνομα του ενός (Kaidou) και ότι είχε νικήσει τον Moria παλιά, τπτ δεν γνωρίζουμε περισσότερο, και για τον 4ο! Αυτό το ρόλο παίζει ουσιαστικά ο Shanks! :P Καλά, είδα σου άρεσε το τελευταίο chapter, άντε επιτέλους να αρχίσεις να ξαναχαίρεσαι την σειρά, Oda at his best!! :D Τα έσπασε και ο παππούλης, άντε να τον δούμε in action!! ΥΓ: Με βάση το κάτω vm, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! :hbd: :) Πόσα κλείνουμε;
Nov 06 2009 00:03
Photo

Vegetasmate → Zoro

αα το εχεις διαβασει εεε? Νια κ εμενα στην αρχη μου ξυνιζε αλλα μετα το συνιθησα!!! Το angel sanctuary το εχω βαλει κ εγω στο ματι...αλλα δεν εχω αξιωθει ακομη ν ατο διαβασω!!Παντως σ προτεινω και το Count Cain kai to Ludwig Kakumei.Το τελευταιο ειδικα το εχω προτεινει σε πολλους και εχει αρεσει (δηλ. δεν με εχουν παρει μ ετις κλοτσιες!!) και δεν ειναι yaoi ουτε και shoynen-ai. Καλα πανω στα fanfiction με vegeta/bulma εχω κανει διατριβη!!!! Εχω λιωσει κανονικα!!! Ηταν μια εποχη που δεν εβλεπα ουτε ανιμε ουτε διαβαζα μνγκα! Καθομουν και διαβαζα fanfiction ολη μερα!! Κανονικος εθισμος!!!!!Λολ!! και απο fan arts...εε αρκει ν αδεις το εν αμου αλμπουμακι γαι να παρεις μια γευση!! Και αυτο ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου!! χεχεχχεε Νια το ξερω οτι ειναι το model του Λουφι...τι ρολο παιζει στην κυβερνηση, σε ran, κτλ, δεν θυμαμαι.... Ου καλα, οσο γιο αυτο ειμαι σιγουρη!! θα τα καψουμε τα προφιλ μας!!! :D
Nov 05 2009 13:04