Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tea-chan

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι πας τον Luffy... και δεν σε επηρεάζει κι εσένα η ικανότητά της! XD Srsly πάντως, εγώ την πάω για τον αδέξιο χαρακτήρα και τις χαζές φαντασιώσεις που απέκτησε μετά-Luffy και όχι τόσο για ομορφιά... κι εγώ ακόμη να καταλάβω γιατί την λένε όλοι τόσο όμορφη όλοι, μέσα και έξω από την σειρά! :oo: Είπαμε καλή είναι, αλλά αν δεν γινόταν όλη αυτή η "διαφήμιση" θα περνούσε πιο πολύ απαρατήρητη, καλή ναι αλλά όχι καλύτερη από τις κοπέλες που συναντάμε σε κάθε arc (camie, marguerite κλπ)... δεδομένου ότι άλλαξε όμως και έγινε η θηλυκή έκδοση του Sanji :awww: την είδα με καλύτερο μάτι τελικά! Ο Luffy πάντως κι εμένα έγινε a close second πια, όπως είπα! Αν δεν ήταν για το δέσιμο που έχω με τον πρασινομάλλι θα είχα ψηφίσει αυτόν... :P έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται σε έναν καλό shonen lead, σε αντίθεση με τους άλλους 2 [SIZE=1](narichigo, αν και τον 2ο τον έχω δει λίγο, και δεν μου άρεσε!)[/SIZE] και βελτιώθηκε πολύ από το χαζοχαρούμενο της αρχής!
Nov 10 2009 23:38
Photo

Zoro → Mad_Hatter

:hahaha: Μα τι έχει και την πάνε όλοι;; Εμένα μου αρέσει καθαρά και μόνο για τις γκάφες που κάνει, ενώ στην αρχή το έπαιζε σοβαρή, μου άρεσε η αλλαγή δλδ! OK είναι και όμορφη εννοείται, αλλά αν παρέμενε η b1@tch της αρχής δεν θα την πήγαινα τόσο, υπάρχουν πολύ πιο όμορφες στην σειρά! Και μην ξεχνάς ότι στο thriller bark [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/489/16/"]οι risky brothers είπαν[/URL] ότι θεωρούν την Boa 2η σε ομορφιά συγκριτικά με την mermaid princess, που ακόμη πρέπει να δούμε... οπότε ίσως σύντομα χάσει τα πρωτεία της κι αυτή! :P Background δεν έχει τόσο πλούσιο όσο η Robin και για ομορφιά πάλι, οκ λίγο μεγαλύτερα boobs έχει και εκεί που η Robin έχει παράξενη μύτη, αυτή έχει ένα μέτωπο μεγαλύτερο και από της Sakuraς! :hahaha: (παραδέχομαι ότι είναι πιο αστεία όμως!) [IMG]http://i240.photobucket.com/albums/ff50/masterblader5/Picture10.png[/IMG] Τελικά το Mero Mero Fruit έχει δράση και έξω από την οθόνη μάλλον! :P [IMG]http://pic.pbsrc.com/spacer.gif[/IMG]
Nov 10 2009 23:31
Photo

Tea-chan → Zoro

Τί έχω να πω...; Ότι πάντα τα σκουπίδια γίνονται διάσημα. Εδώ το Twilight δημιούργησε φρενίτιδα, μια ηλίθια όμορφη γκόμενα δε θα γίνει δημοφιλής; Καλά ντε, μη βαράς!:terror2:
Nov 10 2009 23:11
Photo

Zoro → Tea-chan

Hey, από χτες ήθελα να το πω αλλά ξεχάστηκα, αναφορικά με το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7896"]νέο thread[/URL] τι έχεις να πεις για την συντριπτική νίκη της Hancock; XD Είπαμε, κι εγώ ήθελα Robin για πρωτεία [SIZE=1](αν και 2η είναι προς το παρόν, δεν ειπώθηκε[/SIZE][SIZE=1] ακόμη[/SIZE][SIZE=1] η τελευταία κουβέντα!)[/SIZE], αλλά είμαι και δηλωμένος Boa fan και πάλι, οπότε μικρό το κακό! :P Και το πιο παράξενο είναι ότι δεν την ψήφισαν μόνο αγοράκια (να πεις οκ πάντα έτσι είναι), αλλά και κοπελίτσες! :oo: C'mon, you know you want it, συγχώρεσε την για τα όσα έχει κάνει! Γιατί, ρωτάς; :orly: [IMG]http://i37.tinypic.com/242eu12.png[/IMG] :bleh: ΥΓ: Καλά, μα τι αθώο gif ήταν αυτό που έβαλες της Nami! :himitsu:
Nov 10 2009 23:06
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Εμ, να με ακους εμενα. Μου εχεις κολησει με την σιτεμενη, ενω υπαρχει η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου :P
Nov 10 2009 16:45
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αυτο ελειπε να μην ημουν fan της μιας και μοναδικης Lucy (κοιτα λιγο το avatar και την υπογραφη μου και θα καταλαβεις τον λογο που μου αρεσει τοσο πολυ [Loki-sama~]) Αν και οταν με το καλο διαβασεις το manga θα καταλαβεις γιατι η Mira ειναι με πολυ μικρη διαφορα η 2η αγαπημενη μου Warning:HUGE FT manga spoiler [SPOILER] [URL="http://www.anime.gr/Fairy_Tail/117/17/"][IMG]http://media.onemanga.com/mangas/00000022/000126092/16.jpg[/IMG][/URL] [/SPOILER] Yeap that's Mira. Οκ λοιπον την ωρα και την στιγμη που θα αρχισεις το FT vm με να αρχισω το Beserk. Καλα ρε εγω σου λεω τον πονο μου κι εσυ γελας. Απο που τα μαθες αυτα? Εγω δεν κανω τετεια πραματα (γκουχγκουχ). Αλλα εκτος απο αυτα ξεχασες και την ************ χορωδια, που ετσι και ειχα αυτον που ανακαλυψε αυτες τις βλακιες που αποκαλουν τραγουδια και μας βαζουν και να τα τραγουδαμε θα τον σκοτωνα. Λες ακι θα παθουν τιποτα αν μας βαλουν να τργουδαμε τα τραγουδια που λενε συνηθως σε τετειες γιορτες. Νομιζω οτι ολοκληρο το aNiMe//GR εχει καταλαβει οτι ο Loki ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το FT (και 2ος all time fave μετα τον Luffy):awww: Απο τους πιο ωραιους (σε αποψη χαρακτηρα κυριως αλλα και ομορφιας) badass τυπους σε anime και manga. Ο Happy εχει ξεπερασει και για μενα τον Chopper (Aye!) Τον Zoro τον διαλεξα γιατι ο Luffy ειναι ηδη πιασμενος και μιας και ειχες ηδη παρει την Robin ειπα να μην τον αφησω μπουκαλα τον καημενο (ο καλοκαρδος ανθρωπος...)
Nov 10 2009 15:29
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:oo:Double Post...Gomen :emptyonexg1:
Nov 10 2009 15:16
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Φυσικά Lucy-samaaa !!!!!!!!H stellar spirit που σου κλέβει την καρδιά.Την Έρζα πάντα την είχα πιο κάτω (αλλά δεν λέω ότι δεν μ αρέσει ^^)
Nov 10 2009 15:16
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Πωπω πολύ χαίρομαι που επιτέλους εμφανίζεται και μια Lucy fan! ;D Ως τώρα όσοι έχω δει είναι με Mira ή Erza, αλλά, κι ας μην έχω δει την 2η ακόμη (όπως είπες), δεν νομίζω πως θα ξεπεράσει την Lucy-chan... αυτή η αδεξιότητα που έχει σε συνδυασμό με τα κάλλη της είναι μοναδικά και την κάνουν όσο kawai όσο καμία άλλη imo! :awww: Καλώς λοιπόν, με το που αρχίσω το FT να σε δω να πιάνεις Berserk γιατί αλλιώς θα περάσεις τα ίδια κι εσύ! :twisted: Φροντιστήριο, μαθήματα κιθάρας, κολυμβητήριο, σχολείο... :blurah5: Ξαφνικά μου έφυγε κάθε στενοχώρια που είμαι φοιτητής!! :kakaka: (δεν έβαλες και μάνα που κατάσχει pc xD) Btw από άντρες πάλι ποιος σου αρέσει πιο πολύ, ο Loki τελικά; Εμένα αρχίζει και μου αρέσει ο Natsu πάντως, ενώ πιο κει πρέπει να δω και Gray... o Happy το 'πα ήδη πάντως, για μένα ξεπέρασε τον Chopper! :P Επίσης πως έβαλες τον Luffy fave στο poll, αφού έχεις νυμφευτεί τον συνονόματο; :oo:
Nov 10 2009 00:25
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Χμμ οκ, αφού ως τώρα έχουμε Zoro, Robin και Lenalee... ας δούμε και στο FT, μην μου πεις ότι σου αρέσει καμιά άλλη (τυχόν κοκκινομάλλα) πέρα από την υπέρτατη Lucy-sama, ε;; :wooi2:
Nov 10 2009 00:10
Photo

Pell-sama → Zoro

ah ok, παραξενο παντως :P Καλως σας βρηκα,OP ftw of course Ειναι που το'χει κολλισει να μην σκοτωνει κανεναν,οντως πολυ σπαστικο αλλα αφου το κανει παντου δεν με χαλασε που το'κανε και στον Pell
Nov 09 2009 23:58
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Damn, και μου τα 'λεγες ότι αν είχε και Hancock το poll θα έχανε η Robin... και δεν το πίστευα! :uhh: Που πήγαν τα 72 άτομα που την ψήφισαν παλιά, προσηλυτίστηκαν στην Boa όλοι, οεο; :nanana: Anw, είναι ακόμη νωρίς... ίσως ξαναπάρει τα πάνω της πιο κει! :hero:
Nov 09 2009 23:43
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Καλά για την Robin το είχα σκεφτεί κι εγώ! :hahaha: Μάλλον έπαιξε ρόλο το φύλο στην περίπτωσή μου! XD "οτι ο σαντζι ειναι παρθενος" --> αυτός κι όλο σχεδόν το σύμπαν του OP! :P Για msn nein, δεν στο έδωσα τελικά γιατί δεν μου απάντησες σε ένα pm που σου είχα στείλει παλιά (τουλ εμένα δεν μου ήρθε απάντηση)... αλλά το κακό είναι ότι γενικά τελευταία δεν πολυμπαίνω ούτως ή άλλος (έλλειψη χρόνου-βαρεμάρα ;p), οπότε, εκτός κι αν το θες και πάλι, θα σε κάνω add κάποια περίοδο που βρω περισσότερο χρόνο να μπαίνω! :)
Nov 09 2009 23:31
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:hahaha::hahaha::hahaha:.Έχουμε τα ίδια γούστα παιδί μου σου λέω ,είμαι σίγουρος:hahaha: Είσαι σωστός με αυτό που λές,θα την γευτούμε εμείς:hahaha: Τώρα ώς αναφορα την κουμπαριά,δεν έχω κανέναν πρόβλημα :hahaha:Είμαι καλό παιδί και αυτή είναι καλή μοιρασιά....:hahaha:
Nov 09 2009 23:23
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

[IMG]http://i33.tinypic.com/2lsdsu0.gif[/IMG] You are still young, my dear Padawan! :tensai: Ήταν εξαρχής όλα μέρος του μεγαλοφυούς σχεδίου μου να τους κάνω να ψηφίσουν Hancock για να κρατήσω μόνο εγώ την Robin, εεε τι;... να δω πως θα μοιράσουν την Hancock όλοι αυτοί τώρα... plan succeeded! :wis: [SIZE=1](καλά, κάναν υπηρέτη ακόμη για την Robin-hime δεν μας χαλάει βέβαια, αν βρούμε! :P) [SIZE=2] Όσο για το κουμπάρος-thing, see but don't touch... είμαι κι εγώ fan της Lenalee άλλωστε! :hiding_something:[/SIZE] [/SIZE]
Nov 09 2009 23:01