Community Status Updates
Zoro → Vegetasmate
Ωωω hello there, been a little while! :P Το πιο ξεκάρφωτο μήνυμα που βλέπω τελευταία πάντως, δεν το περίμενα!
Την προηγούμενη φορά δεν έτυχε να το συζητήσουμε, αλλά δεν μένω Αθήνα, ενώ σπουδάζω εξωτερικό (όπου είμαι και τώρα), οπότε, αν και έχω βρεθεί σε 2 events του site (σε είχα πετύχει στο ένα κιόλας, αλλά τότε δεν είχαμε ανταλλάξει vms και δεν σύχναζες εδώ στο forum), δεν έχω την ευχέρεια να έρχομαι συχνά εκεί δυστυχώς. :(
Μακάρι να τύχει κάποια φορά στο μέλλον αν είναι, λοιπόν! :P
Θα ντυθείς κάτι btw; Αν ναι, τι;
Nov 12 2009 21:49
Zoro → Robin-Chwan
No no, αν ξανακοιτάξεις την παλιά μας συζήτηση δεν είπα ποτέ ότι μου άρεζε ο χαρακτήρας της Sakura-da, όπως λέω και τώρα, αλλά καθαρά η εμφάνισή της... και ακόμη παραδέχομαι ότι από τις "μικρές" (γιατί οι μεγάλες είναι ακόμη καλύτερες στο Naruto :P) είναι από τις πιο όμορφες! Μπορεί να έχει χάλια χαρακτήρα, αλλά από εμφάνιση την παραδέχομαι!
Τώρα μεταξύ Sakura και Hinata... μετά από αρκετό καιρό βρήκα την απάντηση: Ino!! :lovulovu: Είναι απίστευτο πως άλλαξε στο Shippuuden, να σκεφτείς ότι στο πρώτο Naruto δεν μου άρεζε καθόλου, όλο έλεγα πως γίνεται μια ξανθιά να είναι τόσο χάλια, αλλά να που στο Shippuuden πήρε άπειρους πόντους... μάκρυνε το μαλλί, έβαλε μίνι, ψήλωσε κλπ :P και έγινε η αγαπημένη μου από ομορφιά, ενώ από χαρακτήρα ήταν πάντα ανώτερη από την γλάστρα την Sakura (πριν κολλήσουν και οι 2 με τον Sakuke και χάσουν κάθε εγκεφαλικό κύτταρο, η Ino ήταν απίστευτη φίλη για την Sakura... και αυτή πως της το ξεπλήρωσε; Μαλώνοντας μαζί της για τον Sasuke που τις γράφει και τις 2 :thumbdown:).
Τώρα συνολικά καλύτερη από χαρακτήρα όμως... είναι η Hinata εννοείται! Μου αρέσει πάρα πολύ που είναι τόσο ντροπαλή και στο anime της βρήκαν και πολύ πετυχημένη seiyuu... συγκριτικά με τις άλλες manly kunoichi αυτή είναι η πιο ξεχωριστή! :love: Το μόνο που μου την σπάει κάπως είναι ότι είναι ακόμη κολλημένη με τον Naruto μετά από τόσα χρόνια, ενώ κι αυτός δεν την λογαριάζει καν... θα μου άρεσε να ήταν λιγότερο μονοδιάστατη... όπως και οι υπόλοιποι βέβαια (Naruto --> Sakura --> Sasuke). Δεν πήγαινα ποτέ την δόση romance στο Naruto, αλλά τώρα πια έχει καταντήσει τρομερά βαρετή... προτιμώ αυτήν του OP, σχεδόν ανύπαρκτη μεν, καθόλου κουραστική δε! :canthelp:
Αχα, άρα πιο κει δένονται πιο πολύ Lucy και Loki... για να τον είχε σβήσει από την λίστα της αρχικά πρέπει να λέει πολύ όντως!
Τον Ichi τον έχω δει πολύ λίγο αλλά δεν μου άρεσε... δεν ξέρω γιατί, αλλά κατά κάποιον τρόπο μου θύμισε Αμερικανάκι και φλώρο... ενώ άκουσα πως πιο κει γίνεται και "Μεσσίας" από το πουθενά, κάτι αντίστοιχο με τον Naruto δλδ, που και μόνο επειδή είναι πρωταγωνιστής παίρνει γρήγορα και ανύπαρκτα power ups... μεχ, Luffy ftw! Ο μόνος ρεαλιστικός όσο αφορά τα power ups, μέχρι τώρα τουλ! :P
O Luffy έχει ήδη δείξει ότι νοιάζεται για την Hancock, πέρα από το ότι της είπε ότι θα της ξεπληρώσει τα όσα του έχει κάνει (πως, δεν ξέρω! :P), την στιγμή που ο Magellan του είπε ότι θα τον κάνει να "φτύσει" ποιος τον έβαλε μέσα στην φυλακή αυτός είπε ότι ποτέ δεν θα του το έλεγε, ουσιαστικά την προστάτεψε έμμεσα... τώρα για άμεση προστασία θα αργήσει πιστεύω, προς το παρόν η Hancock τον "έχει". :P
Nov 12 2009 21:32
Robin-Chwan → Zoro
Χα! Θυμαμαι πριν απο πολυυυυ καιρο που μια ψυχη μου ελεγε ποσο τελεια ειναι η Sakura...:wis:
Αληθεια τωρα που τελειωσες το Naruto τι λες? Sakura ή Ηinata?(η υγεια σου θα εξαρτηθει απο την απαντηση σου):try:
Anw Mirajane ftw!! Τα συνδιαζει ολα.:knock-knock:
Ναι ο Loki το ειχε στην αρχη αρχη αυτο το fail στυλ αλλα μετα εγινε πολυ σοβαρος (Σπαει κοκκαλα!!) Α, και αν θες να δεις τι γνωμη εχει η Lucy γι' αυτον τωρα κοιτα το ava και την sig μου (btw στην profile pic στη Lucy μιλαει):nanana:
Δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα στο thread δεν εχουν πιασει ουτε τον Luffy, ουτε τον Naruto αλλα ουτε τον Ichigo (καλα για τον τελευταιο ειναι απολυτως κατανοητο. ποιος θα θελε εναν συζηγο τοσο lame ενω συνχρονως τον λενε Φραουλα):terror2:
Παντως ξερεις τι θελω να δω? Θελω να δω πως θα αντιδρασει ο Luffy αμα καποιος χτυπησει την Hancock...:kill4u:
Btw να σημιωσω οτι ο κυριος απο κατω παει 1η κι εγω 3η. (Ολα τα αλλα ειναι ασημαντες λεπτομερειες...:chigau:
Nov 12 2009 16:40
Night Wizard Seal → Zoro
Ναί μου έχει πεί και η hinatast.Με την χινάτα είμαστε στο ίδιο σχολείο,δεν είναι απλά φορουμιακή μου φίλη(βέβαια είναι ένα χρόνο μικρότερη:P)
Ναί έχω ακούσει για το μπέρσερκ και σωστά το πέτυχες μου αρέσουν περισσότερο τα σκοτεινά παρά οι κωμωδίες κλπ κλπ.Αλλά θα τιμήσω το μάνγκα γιατί το άνιμε δεεε.Τέσπα.
Να ξέρεις σαν υστερόγραφο,εμένα μαζί όμως με την λούσι απο το fairy tail μου αρέσει η mirajane και μπορώ να σου πώ ότι την περνάει για λίγο την λούσι.όταν φτάσεις στο άνιμε ή στο μάνγκα σε εκείνο το "επίμαχο" σημείο θα καταλάβεις γιατί μου αρέσει περισσότερο.:)
Το διαβάζεις το μάνγκα ??
Nov 12 2009 15:08
kelborn3 → Zoro
Κοιτα ποτε ενα ψαρι δεν 8α ειναι πιο ομορφο απο μια αλη8ινη γυναικα.Οπως και να το κανουμε αλλη χαρη εχει ενα ποδι 2 μετρα μεχρι τον καναδα και αλλη χαρη μια ουρα η οποια περα απο την απολεπιση δεν χρησιμευει και σε πολλα πραγματα.Για να μην ακουω ακυρες συγκρισεις το λεω.....Οσο ομορφη φατσα και να εχει ποτε δεν 8α φτασει την εκπληκτικη boa oυτε την ωριμη robin.
Nov 12 2009 09:02
Zoro → Mad_Hatter
Και της Rob είναι cool η δύναμη... και προσφέρει και κάτι καλό στον άντρα, όχι ταξιδάκι χωρίς επιστροφή στο μουσείο αγαλμάτων! :hahaha:
Όσο για βασίλισσα οκ πάσο, αλλά ποτέ δεν με ένοιαζε το status σε μια γυναίκα... και η Iva είναι (kamabakka) Queen, so? :kakaka:
Anw, και πέραν της αιώνιας διαμάχης μας, να πω και ότι φαίνεται θα μας χαρίσει καλές στιγμές τα Χριστούγεννα ο sensei... ήδη την άλλη βδομάδα αναμένουμε τρελή δράση από τον παππού... μετά θα διαβάσουμε και το volume 0 με το που κυκλοφορήσει στο net, έχουμε την ταινία και φυσικά την αλλαγή τους ύφους της σειράς από το νέο έτος... Oda just became uber cool, huh? :awww:
Btw[quote=a fan site]Masashi (Kishimoto) likes the following series: Doraemon, Gundam, Dr. Slump, [B]One Piece[/B], Dragonball and Ghost in the Shell.[/quote]Το λέει και στο [URL="http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=8036"]ANN[/URL]... μέχρι και αυτός συμφωνεί! :P
Nov 12 2009 00:53
Zoro → kelborn3
[quote=kelborn3;352351]Zoro χωρις να 8ελω να σε πονεσω περισσοτερο αλλα αποτι μου φαινεται το μπουλο περνει η γυναικα σου με το συμπα8ειο.[/quote]Πφφ,
1) τα 73 άτομα που ψήφισαν Robin παλιά δεν εξαφανίστηκαν... να δεις που πιο κει θα ανεβούν οι ψήφοι της, hopefully!
2) η Boa είναι απλά η newcomer... η Rob ήταν πάντα πρώτη για τόσον καιρό και τώρα το κοινό ήθελε κάτι καινούριο, θα δεις που δεν θα κρατήσει για πολύ (ειδικά δεδομένου ότι φημολογείται ότι [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/489/16/"]η mermaid princess είναι ακόμη πιο όμορφη[/URL] απ' αυτήν... τότε να δεις χώμα :P)
3) Robin is always first in my corazon, all the rest may eat 5h17! :nbleed:
[SIZE=1]4) κι εγώ πάω Hancock, οπότε μικρό το κακό! :[/SIZE][SIZE=1]p[/SIZE]
Nov 12 2009 00:23
Zoro → Night Wizard Seal
:P Έπρεπε να το περιμένω και για την Misa! Όσο για τους άλλους 2 ναι, σε γενικές γραμμές τους πάω κι εγώ both, για διαφορετικούς λόγους... αλλά ο μοναδικός λόγος που έχω [B]λίγο[/B] πιο πάνω τον L είναι επειδή διατηρήθηκε "καλός" (δλδ ενδιαφέρον χαρακτήρας) σε όλη την διάρκεια που τον είδαμε... ο Light πάλι δεν μου άρεσε στο 2ο μισό. :/ Προτιμούσα να έπαιρνε άλλη τροπή η ιστορία και φυσικά άλλο τέλος...
Anw, και αφού επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε ίδια γούστα, θα κάνω και μια πρόβλεψη! Όπως εγώ ήδη από καιρό έχω υπόψιν μου το D. Gray-man και το Amatsuki (το πρώτο θα το πιάσω κάποια στιγμή αρχές του νέου έτους, το έχω πολύ περιέργεια... το 2ο πάλι θα αργήσω κάπως, αλλά το έχω ήδη κατεβάσει! :P) που ελπίζω πως θα μου αρέσουν, [B][SIZE=1]*βάζει την κασέτα να παίζει*[/SIZE][/B] σου προτείνω ανεπιφύλακτα το δικό μου αγαπημένο manga: το Berserk! :awww:
Ήδη το πρότεινα στην φορουμιακή κολλητή σου και λέει θα το πιάσει σύντομα! Seinen είναι (λόγο υπερβολικής βίας, ελπίζω να είσαι ανθεκτικός γιατί προσφέρει περισσότερα απ' αυτήν... δεν επικεντρώνεται εκεί, όσα αποτρόπαια και αν δείχνει, trust me), αλλά έχει και αρκετά στοιχεία shonen imo... το winning card του όμως είναι ο πρωταγωνιστής, o Guts! :awww:
Ο τύπος είναι ο καλύτερος lead ever, δεν υπάρχει πιο ηρωικός και με βάθος (ταυτόχρονα) από αυτόν... είμαι σχεδόν βέβαιος (εκτός κι αν δεν μπορείς την πολύ βία) ότι θα τον λατρέψεις κι εσύ! Δως του μια προσπάθεια αν μπορείς λοιπόν, trust me... και φυσικά υπάρχει και anime με μόλις 25 eps αν θες, έτσι μπορείς να καταλάβεις γρήγορα αν σου αρέσει, οπότε και θα το συνεχίσεις στο manga να δεις τι έγινε παρακάτω (το anime διακόπηκε) ή να το ντροπάρεις, αν δεν σε τραβήξει... δεν μιλάμε για πολλά επεισόδια άλλωστε, απλά φρόντισε να αρχίσεις από το 2ο και όχι το πρώτο επεισόδιο (έχει πολλά spoilers και χαλάει την σειρά imo, δες το στο τέλος το 1ο, μετά το 25ο) και να δεις 5-6 για να μπεις στο κλίμα (στην αρχή παίζει να μην καταλάβεις πολλά)!
Αν το πέτυχα για τον Guts θα τα έχω δει όλα! :P
ΥΓ: Ειδικά στην αρχή έχει [B]πολύ[/B] σκοτεινό κλίμα και σχεδόν καθόλου αστεία, στοιχεία που απ' όσο ξέρω σου αρέσουν!
Nov 12 2009 00:05
Zoro → Robin-Chwan
Ναι, δεν το είπα τελικά, αλλά και εμένα μου αρέσει η Mira, έχει ένα ωραίο και χαλαρωτικό στυλάκι (πχ όταν οι άλλοι τσακώνονταν και δεν τους έλεγε τπτ, σε αντίθεση με καμιά χαλάστρα Σάκουρα που θα τους είχε αρχίσει όλους στις φάπες, εκτός από αυτόν που τις άρεζε :thumbdown:) και ταυτόχρονα είναι όμορφη... βέβαια όλα πάντα μετά την kawai Lucy! :love:
Εμένα πάλι ο Loki μου θύμισε πολύ fail ποζερά, που ντύνεται (και καλά) στυλάτος και έχει συνεχώς γκόμενες δίπλα αλλά μετά είναι φλώρος και όχι πολύ δυνατός (αφού και η Lucy τον ξέγραψε από την λίστα της!), πρώτη εντύπωση αυτή βέβαια :)... άντε να δούμε πιο κει!
Α λολ, για την Hancock εννοούσες, λέω κι εγώ, αφού κανείς δεν τον έχει πιάσει στο thread :P... καλά, δεν έχουν παντρευτεί ακόμη πάντως... η μία μόλις σχεδόν έμαθε τι εστί γάμος και ο άλλος δεν ξέρει ακόμη! :hahaha:
Όχι όχι, δεν θα στο 'λεγα αν είχα αρχίσει το manga [SIZE=1](να μην με πρ...-πιέζεις κιόλας)[/SIZE]; :P ΟΚ ήθελε μια Α παρατηρητικότητα για να θυμηθείς ότι είναι ο ίδιος τύπος του council, αλλά τους έδειχνε εμφανέστατα μαζί στο opening και ήταν εύκολο να καταλάβεις ότι είχαν κάποια "σχέση"... λογικά στο παρελθόν... άντε να δω τι ρόλο βαράει! :p
Nov 11 2009 23:08
Robin-Chwan → Zoro
ΣΟΥΡΠΡΑΪΖ! Ναι αυτη ειναι η "ηρεμη και καλουλα Mira που ξερουμε". Κι εγω εμεινα οταν αποφασισα να πατησω το βελακι και να γυρισω τη σελιδα. Καλα για να πω την αληθεια κι εγω θα εμενα αν εβλεπα αυτην την εικονα ετσι στα ακυρα αλλα οταν με το καλο δεις ολη τη σκηνη θα πορωθεις δεν θα τρομαξεις.
Καλα και η Erza καλη ειναι αλλα Lucy ειναι μονο μια (και η Mira το ιδιο)!
Την ειχα δει αυτη τη σκηνη οταν, στα πολυ παλια τα χρονια, εβλεπα ΑΜΑΝ και απο τοτε μου εχει κολλησει και τη θυμαμαι. Αλλα ναι κατι τετειο γινεται στις μερες μας....περιπου...
Για να πω την αληθεια μου ο Loki την πρωτη φορα που τον ειδα μου θυμισε τον DonFlamingo και μου ρθε να σπασω την οθονη (και το καλο παιδακι, ο NWS φροντισε να μου το υπενθυμισει...) Αλλα μετα μας εδειξε ποσο μαματος αλλα και ποσο badass ειναι και κολλησα...για τα καλα! Καλα στην αρχη κι εγω ειχα καει με τον Natsu και τον Gray αλλα μετα εμφανιστηκε ο Θεος!!
Ο Luffy ειναι πιασμενος απο την Hancock. Κι εγω αντροχωριστρα δεν γινομαι!! (ειμαι καλο παιδι γι' αυτο!!)
ΥΓ: Μηπως διαβασες το μανγκα και με δουλευεις ψιλο γαζι? Ακριβως οπως τα ειπες ειναι. Ακριβως ομως!!! Τωρα για το αν ειναι villain ή οχι θα σε γελασω. Το οτι ηταν ηταν αλλα τωρα μας τα χει κανει λιγο αχταρμα (με την καλη εννοια ομως) με αυτο το θεμα.
Nov 11 2009 20:26
Night Wizard Seal → Zoro
Misa fan of course...:)
Τώρα το άλλο είναι λίγο κοπλικέ ερώτηση.
Σε αυτό το άνιμε εγώ έχω μια παράξενη θεωρία πάνω σε αυτούς τους δύο.Και πάντα μου άρεσαν και οι δύο.Κάνεναν δεν τον βάζω πιο πάνω από τον άλλο και ποτέ δεν μου άρεσαν και οι δύο τρελά.Όλα στην μέση :P
Κάτι ξέρω:έχουμε τα ίδια γούστα:kakaka:
Nov 11 2009 18:26
Mad_Hatter → Zoro
Εμεις ξερουμε να αναγνωριζουμε το ωραιο :P
Moreover, hancock has actually cool powers, and is a freaking queen, κατι κλασσεις πανω απο τη βιβλιοθηκαριο :P
Nov 11 2009 01:38
Zoro → Robin-Chwan
Πωπω αυτή είναι η ήρεμη και καλούλα Mira που ξέρουμε; :oo:
Πάντως, σε αντίθεση με σένα, εμένα με πιο πολύ με απώθησε η pic παρά με τράβηξε, too scary!! :terror2: Ελπίζω αν δω ολόκληρη την σκηνή να αλλάξω γνώμη! :P
Η Lucy είμαι σχεδόν σίγουρος ήδη ότι, όση Erza κι αν δω, θα την προτιμήσω... πάντως στο τωρινό ep άκουσα την έδειξε επιτέλους (την 2η), άντε να την δω σύντομα!
Καλά, εγώ έχω ήδη περάσει την κατάσταση που περνάς εσύ τώρα και ήδη τότε ήξερα ότι δεν θα μου λείψουν τα γυμνασιολυκειακά χρόνια μου, καλά ήταν αλλά μια φορά αρκούν... όσο κι αν λένε οι μεγάλοι να χαιρόμαστε τα παιδικά μας χρόνια! XD Για να μην τα πολυλογώ, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=0b5p-767SQ4"]αυτό το βιντεάκι[/URL] ([B]<--[/B] click, και άλλαξε το hyperlink χρώμα :P) τα λέει όλα! (ελπίζω να έβλεπες παλιά ΑΜΑΝ :p) Παν/μιο ftw!
O Loki δεν μου άρεσε τρομερά την πρώτη φορά που τον είδα στο 2, χωρίς να μου την έσπασε, ελπίζω πιο κει να τον δω κι εγώ σαν εσένα, αν και προς το παρόν πάω Natsu και Gray από άντρες!
Ε, ο Luffy πιασμένος; Από ποια καλέ; :oo: Μπακούρι είναι απ' όσο θυμάμαι. :?
ΥΓ: Ήδη έχω κάνει μια πρόβλεψη και είπα να σε ρωτήσω, μιας και έχεις διαβάσει το manga: στο opening του anime, εκεί που δείχνει την Erza έχει και τον τύπο με τα μπλέ μαλλιά και τατουάζ στο πρόσωπο από το mage council... μπας και έχει σχέση με κάνα παρελθόν της Erza και ίιισως είναι και villain τελικά ή μπααα, έπεσα έξω; No spoils, απλά ναι ή όχι θέλω. :P
Nov 11 2009 00:41
Zoro → Night Wizard Seal
Χαχα οκ, μετά την Lucy τα είδα όλα (μιας και βλέπω όλους να πάνε Erza πιο πολύ)... έχουμε όντως ίδια γούστα τελικά! :P
Ας ρωτήσω και ένα τελευταίο όμως: Raito ή Eru; (και sub-question: Misa fan; :P)
Nov 10 2009 23:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed