Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μ' αρέσει που πιο πιθανό το έβαλες να πάει με τον Sasuke παρά με την Sakura! :hahaha: Φαντάσου για τι χάλια χαρακτήρα μιλάμε... που να μείνει γεροντοκόρη, που να ψοφήσει! :twisted: Btw, βάσει διαβασμάτων και λοιπών "δουλειών", με βλέπω κάποια στιγμή αρχές του άλλου μήνα να πιάνω το manga... με το καλό, να σου πω εντυπώσεις! :wis:
Nov 13 2009 00:15
Photo

Zoro → kelborn3

:hahaha: Δεν είπα ότι δεν έχω μερικά shots από pervertness που και που, I'm only human after all! Απλώς ότι τυπικά δεν είναι του στύλ μου, εκείνο το βράδυ απλά έτυχε και είχα κέφια, δεν είναι ότι εννοούσα ότι έλεγα! :hahaha: Δες και μόνο τι γράφεις στα vms, δεν είμαι καν κοντά στο επίπεδό σου, ω EPH! [SIZE=1](καλά, έτσι και η breast-sama[/SIZE][SIZE=1] δει τι λέμε[/SIZE][SIZE=1], πάλι κάτω θα πέσει! XD) [/SIZE] Και σου ξαναλέω ότι και για μένα δύσκολα θα τις ξεπεράσει, αλλά εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα σχέδια του θεού [SIZE=1](Oda that is :P)[/SIZE]! Κρατάω όσα είπες όμως... σε κάμποσους μήνες ίσως, λέω ίσως, σου γυρίσουν μπούμερανγκ και θα είναι η στιγμή μου πω: [B]pwnt!!1[/B], επιτέλους! XD
Nov 13 2009 00:03
Photo

kelborn3 → Zoro

Eχε χαρη που δεν 8ελω να ποσταρω κατι msn logs γτ οπως και να το κανουνε 8α σε φερουνε σε δυσκολη 8εση.......αλλα ποτε δεν ξερεις...ισως καποια στιγμη να βγουν στο sto profil moy...:wis::wis:. Oπως και να χει ενα κωλοψαρο δεν φτανει ποτε μια 8εσπεσια γυναικα.Ακομα και ανατομικα να το σκεφτεις το πολυ πολυ να σου κανει ενα ισπανικο στα πολυ καλα.Αμα εχεις ορεξη να γονιμοποιεις αυγα οπως ειχαν πει και στο futurama εγω παω πασο...περι ορεξεως κολοκυ8οπιτα:bike:
Nov 12 2009 23:54
Photo

Zoro → kelborn3

Τι... το... παίζω; :erk: Η τιμή να κατέχεις αυτό το όνομα είναι καθαρά δική σου! :b Και αν είδες είπα ότι αμφιβάλλω αν θα είναι καλύτερη η mermaid, απλά δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος πουθενά μέχρι να δω το αποτέλεσμα... που ξες, ίσως μας εκπλήξει ο Oda για άλλη μια φορά! :thatsit:
Nov 12 2009 23:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Χμμ, το τελευταιο κομματακι σ εσωσε απο την ολικη καταστροφη! (Ειμαι κοπελα με μεγαλη υπομονη...) Λες ε? Εγω παντως ειμαι 50 - 50. Ειμαι 50% σιγουρη οτι θα τα φτιαξει με την Hinata και 50% σιγουρη οτι θα τα φτιαξει με τον Sasuke. Εγω και με τα δυο μια χαρα ειμαι οποτε... Εκτος αν γινει το αδιανοητο και τα φτιαξει με την βλαμμενη θα παω στην Ιαπωνια να σκοτωσω τον Kishimoto!! Δεν την θυμαμαι αυτη τη σκηνη αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει στο μανγκα. Τωρα δεν σου λεω αλλα γιατι με το ζορι συγκρατιεμαι να μην κανω σποϊλ. Νταξει δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο Luffy ειναι κορυφη απ ολους τους πρωταγωνιστες... Και φυσικα εχω προσπαθησει απειρες φορες να κανω προβλεψεις για το ΟΡ αλλα παντα με το αποτελεσμα μενω...
Nov 12 2009 23:43
Photo

kelborn3 → Zoro

Καλα ρε εισαι σοβαρος.Αν νομιζεις οτι το επανω μπορει να ξεπερασει το κατω τοτε τι να πω.Εισαι για το bleach.......Ελεος δλδ τι ακουω βραδυατικα.Αν ειναι δυνατον ρε συ.Συγκρινεται το χουφτωμα στα μπουτια και στο κωλομερι....με το να πιανεις τα βυζια μιας γοργονας....Τι να πω Θεε μου....Και μου το παιζεις και perverted μετα:terror2:
Nov 12 2009 23:40
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Καλά, κάτσε να δει αυτά που έγραψες να δω αν θα την βγάλεις καθαρή αύριο! :hahaha: Και αν όντως έχεις δίκιο για την Mira θα σε παραδεχτώ! :P Νοπ, δεν είχε τύχει αλλά χάρηκα κι εγώ, Alex για τους φίλους! :) Για σπουδές σου στέλνω πμ!
Nov 12 2009 23:40
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

:hahaha:Πέστην όπως θέλεις ρε δεν με πειράζει καθόλου(λές και μου είναι τίποτα κοντινό)απλή φίλη.:himitsu:Αλλά έτσι για να μην πέρνει αέρα με την ηλικία της και μας αποκαλέι "κολώγερους"κι'από πάνω.:hahaha: :himitsu:. Α θα δείς η μίρα είναι απλά:nod:ΑΠΛΑ.Θα πεθάνεις σου λέω(αφού σ'έχω):hahaha:. Και δεν ξέρω αν σου έχω πεί το όνομα μου... Πολύδωρος λέγομαι:bike:.Και τώρα χάρηκα ακόμα περισσότερο:wis:. Τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται ;;;;
Nov 12 2009 23:31
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ο-Ο-Κ :hot: αφού μου το ρωτάς τόσο ευγενικά θα σου πω πως από ομορφιά μου αρέσει λίγο πιο πολύ η Sakura (τα μάτια της Hinata, αν και πολύ χρήσιμα στην μάχη, εμφανισιακά την κάνουν να μοιάζει κάπως αλλήθωρη imo και χάνει μερικούς πόντους έτσι, επίσης θεωρώ το ροζ μαλλί πολύ πιο cute σε κοπέλα από το μπλε), χωρίς να σημαίνει ότι είναι άσχημη η 2η... χαρακτήρα όμως Hinata με τα 1000!! :wooi2: Περίμενε εσύ, αλλά πια πιο πιθανό το βλέπω να τα φτιάξει με την Sakura ή και τον Sasuke (:hahaha:) παρά με την Hinata... δεν μου φαίνεται πως ξέρει να το χειριστεί καλά αυτό το θέμα ο Kishi. :/ Για FT δεν ξέρω αν ήταν αλλιώς στο manga αλλά αναφέρομαι στην σκηνή που η Lucy, με το που βλέπει τον Loki με 2 κοπέλες και ποζερά, αφήνει ένα Χ σε μια φωτογραφία του που είχε σε ένα περιοδικό! Να δω πιο κει πως θα αλλάξει η γνώμη της! :P Ναι ο Luffy, πέραν power ups, είναι και ο μόνος που βρίσκω αστείο και συμπαθητικό, ενώ πολύ "πορωτικό" όταν τα παίρνει. Οι διάλογοι που έκανε όταν έσωζε Nami ή Robin ή όταν φώναζε στον Enel ή ακόμη και όταν έλεγε στον Usopp ότι θα σταματήσει να είναι πειρατής αν ρωτήσει τον Rayleigh που είναι ο θησαυρός (καθώς και πολλοί άλλοι) είναι απόλυτα επικοί και fave! :respect: Ναι αυτό που λες το έχω παρατηρήσει κι εγώ! Όσες υποθέσεις κι αν κάνουμε δεν θα βρούμε ποτέ τι έχει στο μυαλό του, αφού στο τέλος μας αφήνει όλους μλκς! :hahaha: Κι εγώ Boa πιστεύω θα είναι η επόμενη, απόψεις άφησα μόλις τώρα στο thread! :)
Nov 12 2009 23:26
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ε αφού είναι απόρρητο να σου στείλω και τα δικά μου σε pm να μου το πεις, μιας και λιγάκι πιο προσωπικά! :P Incoming!
Nov 12 2009 22:14
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Hmph, ουτε απο ομορφια μου αρεσει η βλαμμενη. Νταξει καλη ειναι η Ινο αλλα απο ολες τις πλευρες προτειμω την Hinata. Αν και πρεπει να παραδεχτω οτι η Ινο εχει γινει αρκετα πιο ομορφη ατο 2ο μερος. Τωρα νταξει ουτε κι εμενα με εχει ενθουσιασει το κολλημα της με τον Naruto και για να πω την αληθεια μου ουτε κι εμενα μου αρεσει το romance στο Naruto αλλα ο μονος λογος που το βλεπω πλεον ειναι για να μαθω τι θα γινει στο τελος με την αγαπημενη μου χαρακτηρα και τον πρωταγωνιστη (ειμαι ρομαντικη ψυχη) Αλλα εγω σε ρωτησα ποια απο τις 2 προτειμας και η Ινο δεν ηταν στις επιλογες. Οποτε ακομα περιμενω την απαντηση σου. Δε νομιζω οτι τον ειχε καν στη λιστα της. Η σκηνη που εδειξε οτι αυτος τρομαξε επειδη ηταν stellar spirit mage (δε σου λεω γιατι τρομαξε γιατι ειναι χοντρο σποϊλ) ηταν εντελως κωμικη. Αλλα πιο κατω η ιστορια του ειναι θεϊκη!!! Ο Φραουλας ουτε εμενα μου αρεσε οταν τον ειδα (τωρα μου αρεσει ακομα λιγοτερο...) και τα power ups του ειναι χειροτερα απο του Ναρουτο. (Σκεψου) Τελικα ο Luffy ειναι ο μονος αξιολογος πρωταγωνιστης στην 3αδα των μανγκα. (Το FT ειναι 4ο) Καλα θελω να δω τι θα κανει ο Oda με αυτους τους 2. (Καλα εγω το χω σιγουρο οτι αυτη θα ειναι η επομενη Nakama) Τωρα για το υπολοιπο αρκ ετσι οπως το παει ο Oda δεν μπορω πια να φανταστω τι θα γινει. Δε νομιζω οτι κανεις απο δω μεσα μπορει να μαντεψει τι θα γινει στο τελος. Τα επιπεδα φαντασιας του ειναι ΠΟΛΥ ανωτερα μας!!!
Nov 12 2009 22:09
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Ναι κι εγώ αυτό εννοούσα με φορουμιακή φίλη, επειδή ξέρω κάνετε παρέα και εδώ... δεν εκφράστηκα καλά, αλλά μου τα 'χε ήδη πει κι αυτή! Καλά το manga του Berserk είναι απείρως καλύτερο φυσικά, μόνο και μόνο που βλέπεις το απίθανο σχέδιο του mangaka, ενώ στο anime κόπηκαν αρκετά... still, έκαναν πολύ καλή δουλειά με φωνές και μουσικές και το κομμάτι του manga που πραγματεύεται είναι αρκετά πιστό. Γενικά, αν κάποιος είναι αναποφάσιστος στο είδος, του προτείνω να δει το anime πρώτα για να ξεκαθαρίσει αν θα του αρέσει ή όχι... τώρα, μιας και σου αρέσουν ήδη τα σκοτεινά κλίματα, έχεις πολύ καλές βάσεις να σου αρέσει, μόνο την βία να αντέχεις... αλλά όπως σου πα η σειρά προσφέρει περισσότερα απ' αυτήν! :P FT ναι έχω πολύ περιέργεια να δω την σκηνή, αλλά αμφιβάλλω αν θα μου αρέσει κάποια πιο πολύ από την Lucy (στο FT)... φυσικά και η Mirajane μου αρέσει όμως! Δεν άρχισα το manga ακόμη αλλά, όπως υποσχέθηκα και στην κολλητή σου που με έψησε να το αρχίσω (έλεγα να δω μόνο το anime παλιά), λογικά θα το πιάσω κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα... τώρα πλάκωσαν τα διαβάσματα! :hot:
Nov 12 2009 22:08
Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!! Eεεε καλα σ αυτα ειμαι μανουλα!!!! Τα ξεκαρφωτα μνμτα ενοω!! Ααααα, δεν το ξερα!! Τι σπουδαζεις και που?? Αντε!! Σε ποια παρτυ ησουν??Εγω πιο παλια ημουν μελος του ap (καλα, ακομα ειμαι απλα δεν πολυμπαινω πια) μετα ειπα και να γραφτω και στο gr....αφου οι δικοι μου κοιμουνται ορθιοι!!!! Ωωω, ναι θα ντυθω!!!! Ειναι ακρως απορητο...μονο 4 ατομα το ξερουν..αν θες θα σ πω απο πμ....
Nov 12 2009 22:06
Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!! Eεεε καλα σ αυτα ειμαι μανουλα!!!! Τα ξεκαρφωτα μνμτα ενοω!! Ααααα, δεν το ξερα!! Τι σπουδαζεις και που?? Αντε!! Σε ποια παρτυ ησουν??Εγω πιο παλια ημουν μελος του ap (καλα, ακομα ειμαι απλα δεν πολυμπαινω πια) μετα ειπα και να γραφτω και στο gr....αφου οι δικοι μου κοιμουνται ορθιοι!!!! Ωωω, ναι θα ντυθω!!!! Ειναι ακρως απορητο...μονο 4 ατομα το ξερουν..αν θες θα σ πω απο πμ....
Nov 12 2009 22:01
Photo

Zoro → kelborn3

Το γυναικείο σώμα δεν αποτελείται μόνο από πόδια... που ξες, ίσως αναπληρώσει με την "πάνω" μεριά! :tensai: Κατά τ' άλλα είμαι κι εγώ της απόψεως ότι δεν θα είναι καλύτερη απ' τις άλλες 2, μένει να το δούμε και στην πράξη όμως! :P
Nov 12 2009 21:57