Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Καλά, μην μαλώσετε κιόλας... ...στο προφίλ μου! :hahaha: Αλλού όσο θέλετε! XD
Νοέ 13 2009 22:54
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Τι να σου πω,έκανε δύο ακκαι με κανένα δεν μπορούσε.... Μήπως επειδή χρησιμοποιούμε κοινό υπολογιστή;;(Αν και δεν νομίζω). Κάτι άσχετο τι μουσικούλα ακούς ???
Νοέ 13 2009 22:50
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Εννοείται πως την διάβασα!Αυτές οι τιτανομαχίες είναι once in a lifetime posts :hahaha: Όσον αφορά τα vms με τον perv...εεε kelborn, όσο προλαβαίνω να είμαι up-to-date στην συζήτηση τα διαβάζω.Είστε όμως κ οι δύο για τα κουτουλίδια.Τόση ανάλυση ούτε σχολικό βοήθημα λογοτεχνίας να'σασταν!:hahaha: Αναφορικά για το ΟΡ, θα το ξαναπώ δεν διαβάζω το manga.Κ δεν θυμάμαι πουθενά στο anime να αφήνετε ενδεχόμενο να ξαναδούμε Crocodile...εγώ νόμιζα ότι τα κακάρωσε ο ψαράνθρωπος!:tensai: Τώρα για το δίδυμο που ανέφερες...έγινε ένας ανάλογος ντόρος κ στο thread παρατήρησα.Δεν ξέρω αν θα τους ξαναδείξει κ στα επόμενα επεισόδια, αλλά ήταν να τους τουφεκίσω κ τους δύο.Δεν τρελάθηκα, δυο-τρεις στιγμές είχαν γέλιο αλλά δεν τους υπερτιμήσατε ρε παιδιά.Σιγά το δίδυμο...:knock-knock: Το δίδυμο από τα κουνούπια που κυνηγούνται είναι πιο ενδιαφέρον κ έχει πιο πολύ πλάκα :P
Νοέ 13 2009 22:50
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

quote στον απο κατω: ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ!! Δεν ειναι εντλεως ιδιοι! Ο ενας φοραει γυαλια (Ο ΝΩΣ) και εχει και λιγο πιο σγουρα μαλλια!!!
Νοέ 13 2009 22:44
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

lol και ποιος είναι στο forum; και γιατί δεν μπορεί να ποστάρει; :?
Νοέ 13 2009 22:43
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Μην τον λές ΝΩΣ αυτός έιμαι εγώ :)Χαχαχα.Άσε είμαστε και ολόιδιοι.Έχει γραφτεί αλλά δεν μπορεί να κάνει πόστ....Ενώ έχει ενργοποιήσει το ακ του.Εγώ τον έβαλα στα άνιμε.:P
Νοέ 13 2009 22:41
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Aαα. Παλι καλα που μου το πες γιατι εμεινα λιγο :terror2:.To Soul Eater να δεις. Ειναι SUPAAAH!!
Νοέ 13 2009 22:32
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Τώρα σοβαρά διάβασες όλη την τζιραγιοσυζήτηση στο latest episode thread; Χαρά στο κουράγιο σου! :'D Που να διαβάσεις και τα vms μου με τον mike-chin... να πέσεις κάτω! :hahaha: ([SIZE=1]είπαμε εσύ Tsunade, αυτός Jiraiya και εγώ Orochimaru XD) [/SIZE] Btw αναφορικά με το OP μας το είχε πει ο Oda ότι πήγαν όλοι στην Impel Down, οπότε δεν με χάλασε καθόλου... μόνο ο Buggy ήρθε τελευταία στιγμή, οι υπόλοιποι: Crocodile το άφησε να εννοηθεί στο anime ότι στάλθηκε εκεί, ενώ Mr.3 (και άλλοι που θα δεις ~ spoiler :wis:) το ανέφερε στο manga και φάνηκε πιο λίγο στο anime. Magellan-Hannyabal σου άρεσαν btw; Εγώ τους είδα μια στα γρήγορα και έπεσα κάτω, πολύ κωμικό δίδυμο! :hahaha:
Νοέ 13 2009 22:27
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Καλά το FMA από anime και το 20th από manga είναι στην λίστα προτεραιότητας (μου)... θέλω να τα πιάσω σύντομα και τα 2! ... μετά το FT πάντα! XD
Νοέ 13 2009 22:19
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Εγω ακομα λιγοτερα (ειμαι σχετικα καινουρια στον κοσμο των ανιμ) Λοιπον: One Piece Fairy Tail Naruto Bleach Death Note Full Metal Achemist Soul Eater 20th Century Boys 21th Century Boys ... Τωρα μπορει να εχω δει κι αλλα και να μην τα θυμαμαι...
Νοέ 13 2009 22:14
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Χαχα γενικά δεν προλαβαίνω να δω και να διαβάσω τόσα όσα θα μπορούσα, κι αυτό επειδή χάνω αρκετό χρόνο σε chats, forums, διαβάσματα και λοιπές δουλειές, αλλά για να σου δώσω μια λίστα του τι έχω δει και διαβάσει ολοκληρωτικά ως τώρα:[spoiler=Anime] - Berserk (πάντα πρώτο :P) - Death Note - Gungrave - Hellsing - Hellsing Ultimate -Seirei no Moribito - Monster - One Piece - Naruto - Trigun - Dragon Ball Z - Speed Grapher - Vampire Knight ... και κάποιες ταινίες όπως Ghost in the Shell 1 και 2, Vampire Hunter D 1 και 2 κλπ... αν δεν κάνω λάθος αυτά είναι, πάνω κάτω.[/spoiler][spoiler=Manga]- Berserk - One Piece (τα τελευταία κυρίως) - Naruto (το έχω πιάσει από την αρχή και είναι απ' αυτά που σκοπεύω να τελειώσω πριν πιάσω το FT, βρήκα και μερικές διαφορές από το anime) - Vampire Knight έως ένα καλό σημείο και μετά το ντρόπαρα (όχι ότι ήταν βλακεία, απλά είχα πιο σημαντικά να διαβάσω) - Boys Next Door - Homunculus ... αυτά είναι όλα, πάλι αν δεν κάνω λάθος.[/spoiler]U?
Νοέ 13 2009 21:49
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

ΛοΛ, τι μαθαίνει κανείς από το νετ... ώστε υπάρχει και 2ος NWS, και δεν τον βάζεις να γραφτεί; Εκτός κι αν δεν ασχολείται με anime! :P
Νοέ 13 2009 21:23
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Χαχαχαχαχα χάρηκα(έχεις και το όνομα του δίδυμου αδερφού μου):P
Νοέ 13 2009 16:41
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Αφου ειναι μια ηλιθια που κανεις δεν συμπαθει και θα μεινει γεροντοκορη. Αυτο ειναι το πεπρομενο της... (Dia Sakura, dieeee) Ωραια, ωραια. Δεν μπορω να περιμενω. Πες την ημερα που θα το αρχισεις για να αρχισω κι εγω το Beserk να σου πω κι εγω εντυπωσεις. ΥΓ: Αληθεια ποσα/ποια ανιμε/μανγκα βλεπεις/διαβαζεις (πολλα /...)??
Νοέ 13 2009 16:10
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Ο Oda παντα ηταν Uber cool. Αναμενω με ανυπομονησια το Vol 0. Καλα ασε τον kishi που του αρεσει το Op, εμενα ανεβηκε στην εκτιμηση μου μονο και μονο γιατι του αρεσουν τα gundam. Παλι καλα δηλαδη που μπορει να αναγνωρισει μερικα αριστουργηματα.
Νοέ 13 2009 14:52