Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Scorpion → Zoro
Ζoro μου πε η Hinata st οτι σε επεισε να διαβασεις Fairy Tail πως σου φαινεται σε ποιο σημειο εισαι??Οπως καταλαβαινεις και μενα με πεισε να το διαβασω αλλα οχι με επιχειριματα με ενα δεξι κροσε:knock-knock:
Νοέ 14 2009 22:20
Zoro → Tsunade-sama
[quote=Tsunade-no-baachan]Α κ btw το αστείο με την foto...ΕΠΙΑΣΕ!Την επομένη που μιλήσαμε του εξήγησα γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω.:canthelp:[/quote][IMG]http://i33.tinypic.com/ela8bd.jpg[/IMG]
N-n-n-n-n-n-naaaaaaniiiiiiii???! :burningbe3: :roar: :ill2:
My beautifully crafted evil plan... ruined! TSUNADE-NO-BAKA!! :unlucky:[SIZE=1]
[/SIZE]
Νοέ 14 2009 20:19
Tsunade-sama → Zoro
Κεφτέ με πόδια???:hahaha: Δεν έπεσες κ πολύ έξω.Εγώ τον αποκάλεσα κεφτέ σκέτο!:hahaha:
Πάντως αυτό με το msn, πιστεύω ότι η συζήτηση μεταξύ μας θα ήταν επική!Όχι ότι αποδείχθηκε ποτέ ότι δεν είναι κ ας μην υποκρινόμαστε τους Sannin (βασικά εσείς γιατί εγώ είμαι γέννημα θρέμμα!:tensai:)
Α κ btw το αστείο με την foto...ΕΠΙΑΣΕ!Την επομένη που μιλήσαμε του εξήγησα γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω.:canthelp:
Νοέ 14 2009 12:39
Night Wizard Seal → Zoro
Εμένα πάλι είδες τι μου αρέσει αλλά για μένα το χειρότερο άλμπουμ τους είναι το άλμπουμ system of a down.Ποτέ δν μ άρεσε
Νοέ 14 2009 00:04
Zoro → Night Wizard Seal
I see! :P Btw οι SOAD, αν και βγάλαν πολλά καλά songs στα διάφορα album τους, σαν το Toxicity δεν κάναν ποτέ άλλο... [B]όλα[/B] τα songs που είχε μέσα ήταν ωραία, άπαιχτο! Το hypnotize πάλι, το τελευταίο τους, δεν μου πολυάρεσε (κάτι κάναν πιο πριν με το mesmerize, αλλά και πάλι)... :/
Νοέ 13 2009 23:59
Night Wizard Seal → Zoro
Λοιπόν εγώ είμαι πιό πολυ metal music και συγκεκριμένα symphonic-gothic metal.Αλλά φυσικά μου αρέσουν και άλλα είδη.Οι system of a down παρεπιπτώντος είναι μέσα στα πολύ ωράια μου συγκροτήματα(κρατάνε αναμνήσεις :P).
Τέσπα αν και μεταλάς,Iron Maiden,Metallica,Black Sabbath,και γενικά η παλιά η μέταλ ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν την άκουγα/ακούω.Λοιπόν συγκ που μ αρέσουν είναι.
1.Nightwish(top)
2.Epica(top)
3.Within Temptation
4.System of a down
5.Dream Theater
6.Stratovarious
7.Λίγο Evanescence
8.Γενικώς JMusic.
9.Sirenia
10.After Forever
11.Nevermore
Και γενικά πολλά άλλα. :)
Νοέ 13 2009 23:53
Zoro → Robin-Chwan
ΛοΛ, no idea... έχω αρκετά, αλλά ακολουθώ μια (μεγάλη) λίστα που έχω... εκεί προσθέτω πολύ λίγα πια, δεν με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε χρόνο τι βγαίνει (πέραν εξαιρέσεων), πιο πολύ "παλιά και καλά"! :)
Νοέ 13 2009 23:31
Zoro → Robin-Chwan
Βασικά μικρή διόρθωση... οι άλλοι μου έχουν κάνει περισσότερα vms στο profile μου απ' όσα posts έχω κάνει... αλλά δεδομένου ότι πάνω κάτω απαντάω σε όλα μάλλον όπως τα λες είναι! :hahaha:
A, δεν ήξερα ότι με ρωτούσες... όχι δεν το έχω δει, αν και έχω κατεβάσει το anime και έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, αν και ότι στο τέλος χάλασε γιατί τελείωσε βιαστικά και δεν ακολούθησε το manga. Το σχέδιο μου φάνηκε παράξενα καλό πάντως! Κάαααπου στο μέλλον θα το πιάσω κι αυτό! :P (μα πόσα είναι :hot:)
Νοέ 13 2009 23:21
Zoro → Tsunade-sama
Μου φαίνεται θα χρειαστούμε κι άλλο session στο msn εμείς οι 3 sannin! Να σωθεί το forum τουλ! :P
Ψαράνθρωπος; Luffy; Όποιον κι αν εννοείς εγώ θυμάμαι ότι στο anime είδαμε τον Smoker να τον κουβαλάει στην φυλακή μέσω του πλοίου του (τον Crocodile) και μάλιστα λόγο του ότι τον έπιασε πήρε και προαγωγή σε Commodore από Captain... το θυμάσαι;
Οι άλλοι ομολογώ ότι πιο πολύ στο manga το έδειξε στα cover stories, αλλά φάνηκε και κάπως στο anime... δεν λέω άλλα γιατί είναι spoiler! :whistling:
Καλά το δίδυμο έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο σοβαροί στο manga, αλλά δεν με χάλασαν ιδιαίτερα στο anime... την πρώτη φορά που ο Magellan πετάει στο δηλητήριο στον Hannyabal και μετά κάνει ένα χαρακτηριστικό γελάκι έπεσα κάτω!! :hahaha:
Θα δεις και πιο κει πόσο πιο σοβαρός μπορεί να γίνει ο διευθυντής αν θέλει, από τον κεφτέ με πόδια που είδες τώρα! ;)
Όσο για Βuggy και λοιπούς, θα συμφωνήσω κι εγώ με το post perv-chin... υπήρχε περίπτωση να ελευθερώσει ο Luffy τον Ace μόνος του; Αφού μια είναι η φυλακή κι αυτός τους έστειλε εκεί! :P
Νοέ 13 2009 23:17
Robin-Chwan → Zoro
Πλακα πλακα παιζει να χεις κανει περισσοερα vms παρα κανονικα ποστς. Αλλα δεν μου ειπες, το ειδες? Αν οχι σου προτεινα να αρχισεις το ανιμ που βλεπω εγω τωρα: το Soul Eater. Αν και δεν θελω να εχω πολλα ongoing αυτο ειναι ωραιο. Το ανιμ εχει τελειωσει βεβαια αλλα το μανγκα καλα κρατει.
Νοέ 13 2009 23:13
Zoro → Robin-Chwan
:hahaha: Αστειευόμουν, no worries... τόσα vms έχω στο profile μου, μερικά ακόμη δεν κάνουν την διαφορά! ;p
Νοέ 13 2009 23:09
Zoro → Night Wizard Seal
Αχά! :P
Μουσική άκουγα πιο πολύ και αγόραζα και CDs στα λυκειακά μου χρόνια... τελευταία κατεβάζω μόνο πια και κυρίως ότι ακούσω και μου αρέσει... πχ μουσική από διαφημίσεις, κάνα μαγαζί αν βγω και βάλει τπτ καλό, ταινία, anime (τελευταία ακούω αρκετή j μουσική) κλπ.
Παλιά πάντως (αν και ακόμη μου αρέσουν, απλά δεν τους ακούω τόσο συχνά) μου άρεζαν πολύ Linkin Park, System of a Down, The Offspring, Prodigy, Rob Zombie, Papa Roach, The Calling κι άλλα αρκετά, που πιο πολύ κατέβαζα ότι καλό άκουγα δικό τους (πχ Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Poets of the Fall κλπ).
Δεν έχω ακριβώς συγκεκριμένο γούστο ουσιαστικά, αν και τείνω προς rock-metal music. Μετά ότι καλό ακούσω και μου αρέσει το κατεβάζω (και pop, rap κλπ :P).
Α και κάπου είχα δει ότι σου άρεσουν οι Nightwish, για να μην ρωτήσεις δεν τους πάω ιδιαίτερα, πέρα από 3 songs: Over the Hills and Far Away (κι ας είναι διασκευή, αν και προτιμώ το οriginal), Amaranth και While Your Lips are Still Red.
Εσύ ενώ τι ακούς;
Νοέ 13 2009 23:07
Robin-Chwan → Zoro
Καλα δεν μαλωνουμε... Το παρακατω ποστ μου το ειδες? Εκανα 2. Ενα πριν κι ενα μετα απο τον ΝΩΣ
Νοέ 13 2009 22:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται