Community Status Updates
Zoro → Scorpion
Αχά και ναι για όλα... ! Και χάρηκα επίσης! :P
(btw δεν είχα ακουστά το τελευταίο σου nick όμως :/)
Nov 15 2009 20:59
Scorpion → Zoro
Εναι σαν κι αυτο που ειχε πει ο Ishidoro στον Gutts οταν του ειχαν ασπρισει λιγο τα μαλλια!Τωρα δεν εισαι Black sworsman αλλα μισος white και μισος black :hahaha:(οκ δεν το πε ακριβως ετσι :P ) τεσπα το καινουργιο Opening μου αρεσε αρκετα ειδικα στο τελευταιο του σημειο που διχνει τον(την??) Ivankov τον sir crocodile και τα λοιπα εδειξε και λιγο τον Mr 3 και τον Mr 2.Τωρα που ειπα Mr 2 δεν ξερω αν θυμασαι στο manga τι σκηνη που ο Mr2 λεει στον Luffy I'm here to save you in the name of friendship :D (τι θυμαμαι ο κερατας).Btw Alex σε λενε?(ειδα το παρακατω μυνημα).Χαιρω πολυ Λεωνιδας(ειμαι γνωστος και ως Leo D.Scorpion αν εχεις ακουστα).
Nov 15 2009 20:36
Zoro → Nighteyes
Πραγματικά, αν υπήρχε ακόμη το rep system θα έπρεπε να σου δώσω +10 το λιγότερο, γι' [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=353148&postcount=399"]αυτό[/URL] σου το post!! :P
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ενώ ήταν τόσο σύντομο και ταυτόχρονα περιεκτικό που δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα (θα το είχα γεμίσει παραγράφους ενώ :P)! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω με το Naruto καταρχάς, ενώ όντως σε κάποια φάση πλησίασε επικίνδυνα το OP, αλλά δεν τα κατάφερε να το περάσει τελικά.
Και φυσικά κι εγώ το ξεκίνησα ως μια εντελώς παιδική σειρά, καθαρά γιατί ήθελα κάτι χαλαρό και επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες με πειρατές (ούτε καν φανταζόμουν ότι ήθελε τόσα eps για να τελειώσει, νόμιζα προς το τέλος ήταν!) και όντως με περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις όσο το προχωρούσα! Όπως και τα πιο μικρά anime (πχ Gintama που μου πες), έτσι και εδώ ισχύει η ίδια αναλογία με τα επεισόδια: θέλει να δεις αρκετά για να βελτιωθεί και να συνηθίσεις το κλίμα του... όσοι το παράτησαν λόγω σχεδίου ή επειδή βλέποντας 10-20-60 (άντε 100!) επεισόδια νόμιζαν ότι δεν θα προσφέρει άλλα η σειρά και τα είδαν όλα, [B]έχασαν[/B]! Όπως τα είπες, ο Oda φαίνεται πάνω κάτω να έχει ένα πλήρες σχέδιο στο μυαλό του, ενώ ξέρει πως να τοποθετήσει χρονικά τα γεγονότα, ώστε να μην σκοντάψει αργότερα και να αξιοποιήσει κάποια ξανά, αν χρειαστεί!
Θα το κρατήσω (το post) για μελλοντικές αναφορές και συζητήσεις στο ίδιο θέμα, τα ανακεφαλαιώνει [B]όλα[/B]! :P
Nov 15 2009 20:08
Zoro → Vegetasmate
LoL, chill βρε!! :hahaha: Απλά χτες από τα πολλά vms και posts (ναι, γράφω υπερβολικά πολύ :hot:) ξέχασα το δικό σου και θα στο έστελνα τώρα... incoming! :P :P
Nov 15 2009 19:41
Zoro → Scorpion
10 χρόνια δεν λες τπτ, ο Guts θα έχει εντελώς άσπρο μαλλί (και όχι μόνο μια τούφα) όταν φτάσει να πολεμάει τον Grif!! :hahaha:
Btw το νέο opening του OP σου άρεσε; Εγώ το βρήκα πολύ καλό σαν σύνολο! :P
Nov 15 2009 19:41
Vegetasmate → Zoro
vre si Alex!!! den m edoses to full name sou!!! pos 8a se kano add??!!!??
Nov 15 2009 19:34
Scorpion → Zoro
οχ με αυτο το ρυθμο το βλεπω να τελειωνει σε δεκα χρονια περιμεναμε τοσο καιρο να δουμε Gatts και μετο που τον ειδαμε παλι μας το εκοοψε για καινουργιο break.Ασε νοσταλγω τις στιγμες που ειχα πτωτοαρχισει το Berserk και διαβασα 30 chapters τη μερα.Ασε η αναμονη δεν παλευεται τωρα καταλαβαινω τι εννουσες οταν μου ελεγες να μην βγιαζομαι να το τελειωσω.:hahaha:
Nov 15 2009 13:09
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs31/i/2008/192/b/6/Dr_Evil___Orochimaru_by_deadlyblack.jpg[/IMG]
Honto? Σε κάθε φάρσα έχεις και ένα ρίσκο να σε καταλάβει ο άλλος και να χαλάσει, οπότε και υποψίες... το γεγονός ότι την συνεχίσαμε μέχρι το τέλος και το έχαψες δείχνει την νίκη του σχεδίου μου! :twisted:
ΥΓ: Snakes eat frogs.
ΥΓ2: Ανυπομονώ να δω αντίδραση Γιώτα με το που δει όλα αυτά τα vms!! :kakaka:
Nov 15 2009 00:49
Zoro → kelborn3
:hahaha: Όταν διάβασα το vm, στην αρχή, νόμιζα είπες να μην γράφουμε εκεί (επειδή δεν έβαλες ερωτηματικό στο τέλος της πρώτης πρότασης) και ερχόμουν να σου πω για το αντίθετο, αλλά τελικά... όσα και να μας χωρίζουν είμαστε και οι 2 rascals ευτυχώς!! XDD
... στην τελική, ως rain country τι θα κάνει σ' εμάς τις υπερδυνάμεις, το πολύ να γίνει Konan και να μας πετάξει σαϊτες! :hahaha:
Nov 15 2009 00:12
Zoro → Tsunade-sama
Το ότι είχαμε αμφιβολίες δεν σημαίνει ότι δεν σου την φέραμε! :tongue2:
Τα history logs που έχεις δείχνουν ακριβώς αυτό, ότι στην φέραμε... οι αμφιβολίες που λες είχαμε μετά ήταν αφού έφυγες και την ρώτησα, οπότε δεν νομίζω πως τα έχεις ούτως ή άλλος! :P :P :P
Και rl εννοούσα την άλλη τύπισσα, και καλά ότι έπρεπε να την δεις για να καταλάβεις ότι δεν είναι η Tsunade μας... :d
[IMG]http://i37.tinypic.com/f5dab.png[/IMG]
Nov 15 2009 00:03
kelborn3 → Zoro
Dεν ειναι γαματο να πλακονωμαστε στο profil τηs tsunade.Ειναι σαν την rain country το μερος οπου πλακωνονται ολοι.Ουτε λαγγαρουμε τα προφιλ μας ουτε τπ.Τι κα8αρματα ειμαστε τελικα:hahaha:
Nov 14 2009 23:15
Zoro → Scorpion
Νοπ, δεν έχει καν ανακοινωθεί! Αλλά οι φήμες λένε προς Χριστούγεννα-νέο έτος μεριά... καλή μας υπομονή! :(
Nov 14 2009 23:08
Scorpion → Zoro
Αχα και γω εχω φαει κολλημα με το One piece ιδιαιτερα με το manga που υπαρχει ενα χαος shichibukai marines admirals impel down prisoners τα παντα ολα αλλα τι στα λεω τα ξερεις και τωρα εχω και το fairy tail αλλο ενα endless shounen αλλα τι να κανουμε τα σπαει btw ξερεις ποτε θα βγει το επομενο chap του berserk πολυ αργει βρε παιδι μου....
Nov 14 2009 22:55
Zoro → Scorpion
Με έπεισε ναι, το ξεκίνησα όχι! :P
Τον άλλο μήνα θα το πιάσω κάποια στιγμή, δεν προλαβαίνω τώρα! Έχω το OP που τα σπάει με τον Buggy άλλωστε :hahaha:, αλλά και με Magellan και Hannyabal!
Πάντως έχω ακούσει ότι γίνεται πολύ καλό σιγά σιγά! (και ναι, δίκιο έχεις για το δεξί κροσέ... :beaten:)
Nov 14 2009 22:47
Zoro → Tsunade-sama
Μα ο σκοπός της πλάκας ήταν να το χάψεις μόνο στην αρχή και να βασίσουμε την συζήτηση σε αυτό, πράγμα που έγινε! :bleh:
Δεν περίμενα και να βρεθείτε rl με το άλλο πρόσωπο για να το καταλάβεις... in your face x2, ero-baka!
[IMG]http://i34.tinypic.com/2mmx1g4.jpg[/IMG]
[SIZE=1] (and yours too Tsunade-hime, για να με καρφώνεις θα ποστάρουμε εδώ τώρα! :hahaha:)[/SIZE]
Nov 14 2009 22:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed