Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Robin-Chwan
Καλά ε, σου 'χω καλούτσικα νέα! :p Καθώς τσέκαρα updates από διάφορα groups χτες, βλέπω και ότι οι Ryugan (το group που ακολουθώ) είχαν βγάλει το 5ο επεισόδιο του FT και το κατέβασα!
OMG έχω να πω μόνο, το κλίμα ήδη βελτιώθηκε κατά έναν πόντο με το που... μπήκε η Erza μέσα!! :oo:
Ήταν πολύ διαφορετική απ' ότι την περίμενα... στην αρχή, παλιά, νόμιζα ήταν στυλ Sakura-Nami και, πιο κει που είδα το 2ο επεισόδιο, στυλ Cana Alberona... σαν εμφανίστηκε όμως έπαθα πλάκα... καμία σχέση, εδώ αυτή είναι το "χέρι" της υπόθεσης, μιας και νικάει όλους τους πρωταγωνιστές... και είπαμε και η Robin και η Hinata/Tsunade είναι δυνατές, αλλά όχι τόσο όσο τους άλλους!!
Επίσης αυτό που την ξεχώρισε είναι ότι δεν είναι ο τύπος που απλά της αρέσει να βαράει τους άλλους, το τυπικό αγοροκόριτσο, ταυτόχρονα νοιάζεται για όλους, με τον τρόπο της!
Την πάω ήδη από τώρα, όχι όσο Lucy και πάλι, αλλά είναι a close second!
Είδα και αρκετά για το Lullaby και Eisenwald... πωπω, θέλω να μάθω κι άλλα σύντομα! :P
Νοέ 16 2009 17:52
Vegetasmate → Zoro
αχαχχαχαχαχα!!!! Ασε καλυτερα τον Σαντζι γιατι θα γινοσουν pervert!!! Ευχαριστω πολυυυυ!!! Ο αριθμος στο ποδι ηταν ο αριθμος της Cindry.... ας ειναι καλα ο Akihisa που μου το σχεδιασε και αυτο και τον ιστο!!!
Εκανα και ενα βιντεακι και το ποσταρα στο θρεντ....αμα εχεις αυπνιες πηγαινε να το δεις!!!!!! Λολ!!!
δεν επιραζει που δεν ειχα Ussop..τα πιατα τα πεταγα σε αλους!!!! XD
Νοέ 16 2009 17:48
Zoro → Tsunade-sama
Χαίρομαι που υπάρχει και ένα άτομο που του άρεσε (το opening), γιατί εγώ το βρήκα ταιριαστό με το κλίμα της σειράς, άντε να πεις δεν ταιριάζει με τις spoiler σκηνές, αλλά με αυτές της αρχής για μένα είναι πολύ ωραίο!
Βασικά στο έχω ήδη πει, δεν τον χάνουμε... τον χάσαμε! Πέθανε πριν καμιά δεκαριά chaps, στο λέω μην ξαφνιαστείς σαν το δεις, εγώ σε προειδοποίησα!!
Ναι, αυτή και η άλλη με τον Michael Jackson είναι ήδη faves! :hahaha:
Όσο για την αφίσα του αγαπητού mike, συμφωνώ και επαυξάνω:
[IMG]http://i34.tinypic.com/f2ltvp.jpg[/IMG]
Καλά που δεν είμαστε κοντά γιατί το βλέπω το Tsunade kick να 'ρχεται!! :hahaha:
Νοέ 16 2009 17:43
Zoro → Vegetasmate
[quote=Vegetasmate]την επομενη φορα θα σ γραψω εκθεση για να συγκουρευτω!!!! :P[/quote]OMG, busted! Μόλις βρήκες το διακόπτη μου! :P :P
Και ναι gomen, χρειάζεται και ένας Sanji τελικά, να μου μάθει πως να φέρομαι στις κυρίες! XD
Btw, μόλις είδα την Cindry, απίθανη δουλειά μπορώ να πω, δεδομένου και ότι την έκανες σε ελάχιστο χρόνο... ακόμη και τον αριθμό είδα έγραψες στο γόνατο (ήταν όντως ο αριθμός της Cindry btw, ή τυχαίο; :?), αυτά είναι, λεπτομέρειες ftw! :P
Ένας Usopp σου χρειαζόταν μόνο... να του πετάς τα πιάτα! :hahaha:
Νοέ 16 2009 17:26
Tsunade-sama → Zoro
Ναι πολύ ωραίο κ πλούσιο σε spoil σκηνές.Ρε συ δεν ήξερα ότι ο Ace όντως φτάνει μέχρι το σημείο της εκτέλεσης...Now I'm fucking depressed!Τον χάνουμε σου λέω...τον χάνουμε!
Btw η pic με τον Orochimaru a la Dr Evil ΘΕΪΚΗ!!!
Νοέ 16 2009 12:29
Vegetasmate → Zoro
σα δεν ντρεπεσαι....να με ξεχασεις!!!! αλλοι γραφουν κατεβατα.....εγω το ερμο 2 σειρουλες κι αν εγραψα και μεξεχασες.......την επομενη φορα θα σ γραψω εκθεση για να συγκουρευτω!!!! :P
Νοέ 16 2009 10:41
Zoro → Nighteyes
Ναι, το ακριβώς ίδιο έκανα παλιά με τους Simpson, δλδ λίγα επεισόδια την ημέρα για να το χαρείς όσο πρέπει! Καλώς, σαν το ξεκινήσω θα έχω υπόψιν μου και αυτό... έχω πολύ περιέργεια να δω Katsura και Hijikata btw, τον ένα γιατί έχω ακούσει πολλά και τον άλλο γιατί του δίνει φωνή ο seiyuu του Zoro! :P
Νοέ 16 2009 01:47
Nighteyes → Zoro
Ρε συ ηρέμησε, δεν είμαι και η wikipedia.:hahaha: Δεν σημαίνει και τίποτα, μια άποψη είπα.
Εκτός από το δέσιμο όπως σου είπα (δεν με διαβάζεις...)είναι διάφορα τα είδη. Για να καταλάβεις το πρώτα "σοβαρό" arc τελειώνει πριν το 60. Σοβαρό με την έννοια ότι είναι κυρίως δράση. Θα δεις τι εννοώ όταν θα δεις. Πάντως δεν σταματάει να σε εκπλήσσει αυτή η σειρά. Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και "ξέρεις" την συνταγή σου δίνει μια και σε στέλνει αδιάβαστο.
Άκουσε με. Δεν χρειάζεται να την δεις μονοκοπανιά. Ούτε εγώ την βλέπω έτσι. Αυτή τη σειρά είναι καλύτερο να την βλέπεις με δόσεις. Βλέπε 2-3 επεισόδια την ημέρα και είσαι ΟΚ. Αλλιώς μπορεί να σε κουράσει η ιδιαιτερότητα της.
Μόνο το 50; Για ένα σωρό μου έχει πει ότι του άρεσαν. Και μου είπε ότι όντως την έχει ξεχωρίσει ως μία απο τις εξαιρέσεις των shounen. Πολύ χάρηκα γιατί είναι απο τους "δύσκολους" κι αυτό λέει κάτι.:congrats:
Νοέ 15 2009 23:29
Zoro → Nighteyes
Ναι ήταν πριν γραφτείς, ουσιαστικά με το rep(utation) system έδινες ένα + ή ένα - σε όποιο post σου ή δεν σου άρεζε! :P Απ' όσο ξέρω το βγάλαν επειδή υπήρχαν abuses, μιας και ένα κόμμα να 'χες ξεχάσει ο άλλος μπορούσε να σου βάλει - αν ήθελε!
Ε μα, όχι αστεία, bookmark θα το κάνω! :hahaha: Έτσι στον επόμενο που θα πει τπτ του στύλ "Bleach/Naruto rulez!!1 Το Ντρέηκ το έβλεπα παλιά στο alter και νόμιζα είναι η συνέχεια του πόκεμαν... " αντί να κάθομαι να γράφω τπτ, τακ βάζω το post σου (με τα credits φυσικά, μην την πάθω από clopyright!) και καθάρισα! :hahaha:
Καλά και στο OP δεν είναι τόσο ότι βαριόμουν στην αρχή απλά ότι ήταν κάπως υπερβολικά παιδικό, μετά και τις πλάκες και τις φάσεις του της είχε! :P Η σύγκριση που έκανα με το Gintama ήταν καθαρά σε ότι αφορά τον αρχικό αριθμό επεισοδίων που πρέπει να "αντέξεις" να δεις για να περάσεις στα "καλά" πιο κει, αλλά, αν κατάλαβα καλά, αυτό που μου είπες τώρα είναι ότι δεν αλλάζει "κλίμα" η σειρά πιο κει (όπως στο OP), αλλά ότι δένεσαι πιο πολύ με τους χαρακτήρες και τον κόσμο της και τότε ας πούμε την απολαμβάνεις πιο πολύ; :hmmm:
Καλά ότι είσαι extra πορωμένη φαίνεται και χωρίς να μου το πεις, αφού σε όλο το vm μιλούσα κυρίως για OP και απλά έκανα μια παρένθεση για Gintama... και μου γύρισες όλη την κουβέντα σε Gintama τώρα!! :hahaha: I bow! :P
Θέλω πολύ να το ξεκινήσω, ειδικά δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει να πιάσω και το manga και δεν έχει πολλά eps, αλλά αυτή την περίοδο με ενδιαφέρουν πολλά... έχω χαθεί στον λαβύρινθο των shonen :blurah5: και με βλέπω προς νέο έτος (αρχές) να το πιάνω κάποια στιγμή... όπου θα σου δώσω και updates (καλά, και μόνο ότι το επεισόδιο 50 άρεσε και στον Radagast, που είναι γνωστός anti-shonen fan, μιλάει από μόνο του XD).
Και ναι σε κατάλαβα... είναι ολίγον taboo για σένα να κρίνω την σειρά πριν δω ένα καλό μέρος της, το ίδιο περιμένω κι εγώ απ' όσους ξεκινάνε OP άλλωστε... θα το προσέχω! :beaten:
Νοέ 15 2009 23:12
Nighteyes → Zoro
Δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο σύστημα παλιά.
Είσαι για δέσιμο.:P Άκου θα το κρατήσει για μελλοντικές αναφορές.XD
Για το Gintama προσπάθησα να στο εξηγήσω απ' έξω απ' έξω παλιά. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με το Gintama. Δεν είναι ότι θα βαρεθείς, δεν το λέω από αυτή την άποψη ότι πρέπει κανείς να δει τουλαχιστον τα πρώτα 60 επεισόδια. Το λέω γιατί το κάθε επεισόδιο και το κάθε arc(συνήθως μέχρι 8 επεισόδια είναι τα arc) είναι εντελώς άλλο είδος από το προηγούμενο. Από κωμωδία πας σε δράμα, απο δράμα σε δράση, από δράση σε σάτιρα...Δεν είναι ένα στρωτό anime. Οπότε μέχρι το 60 έχεις δει λίγο απ' όλα, έχεις δει τους περισσότερους απο τους βασικούς χαρακτήρες, αν και προστίθενται κι άλλοι παρακάτω. Ακόμα κι αν κάποιον τον ξενίσει το χιούμορ του που είναι λίγο ζόρικο για πρωτάρη, μέχρι το 60 αν δεν έχει πάθει πλέον μετάλλαξη, έχει δεθεί τόσο με τους χαρακτήρες που αν δεν αρχίζει να φωνάζει Gintama σε όποιον βλέπει, θα είναι ή στραβός ή απο άλλο πλανήτη.
Είμαι και extra πορωμένη αυτές τις μέρες με το Gintama μιας και το ξαναέπιασα. Είμαι στο 155 τώρα. Ο λόγος που έμεινα πίσω ήταν οι Rumbel που μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά το έχουν φτάσει στο ongoing επεισόδιο οι horrible subs οποτε το βλέπω απ' αυτούς αν και χάνει σε κάποια σχόλια. Δεν άντεχα όμως άλλο. Το καλό με το Gintama είναι ότι μπορείς να το δεις με δόσεις, μια που είναι αυτοτελείς σχεδόν οι ιστορίες του.
Ρε συ ξεκίνα το επιτέλους. Α και δεν δέχομαι αρνητικά σχόλια αν δεν δεις μέχρι το 60.:P
Νοέ 15 2009 22:11
Zoro → Scorpion
Ναι το ψυλλιάστηκα ότι ήταν ο Loki, είχα δει και την sig σου, απλά σε ασπρόμαυρο και χωρίς τα γυαλιά του μου φάνηκε άλλος! :P
Η κοπελιά είναι μάλλον η καλύτερη θηλυκή ύπαρξη του Naruto (έστω, μετά την Tsunade :P), καθώς συνδυάζει ομορφιά και εξυπνάδα μαζί, χωρίς ιδιαίτερη αίσθηση του humor... ακριβώς όπως την Robin, όπως είπες... κρίμα που ο mangaka δεν την ανέπτυξε σχεδόν καθόλου! :(
Νοέ 15 2009 22:06
Scorpion → Zoro
τα anime ειναι Βγαλμενα απ τη ζωη φιλε μου.Λοιπον ειναι O Loki απο το Fairy tail αν προσεξεις θα δεις οτι και η Hinata st αυτον εχει στο ava αλλα και στη sig της.Επισης θελω να σε ρωτησω ποια ειναι η κουκλαρα στη prοfile pic σου θυμιζει αρκετα Robin
Νοέ 15 2009 21:22
Zoro → Scorpion
Χαχα, μου θύμησες κάτι φάσεις σε anime που ο ένας συστήνεται ως διάσημος/πασίγνωστος (πχ Bora of Prominence) και δεν τον ξέρει κανείς μετά!! XD
Ναι καλά θα κάνεις να το ξαναπιάσεις το Naruto, αξίζει και μόνο για τους κακούς, τις τεχνικές και την δραματικότητα που έχει σε κάποια σημεία... αν και συνεχώς "ανεβοκατεβαίνει" κάπως, που είναι καλό που κακό.
To ava ποιος και από που btw?
Νοέ 15 2009 21:14
Scorpion → Zoro
xaxaxa Ουτε γω ειχα ακουστα για το δευτερο μου Nick απλα το να πω ξερα το ονομα μου δεν λεει,εμεις οι Sanjiδες θελουμε να λεμε τα ονοματα μας με στιλ....
Α ξεχασα να σου πω αφου τελειωσω το Fairy Tail θα ξαναπιασω το Naruto με επεισε μαι ψυχη και θα το συνεχσω απο κει που το αφησα!
Νοέ 15 2009 21:07
Zoro → Tsunade-sama
Σους εσύ, Rain Country! :hahaha:
Το νέο opening του OP τα έσπαγε εεεεε; :joyful:
[SIZE=1] (δίνω νέες αφορμές για τσακωμό :hehehe:)[/SIZE]
Νοέ 15 2009 21:05

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται