Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Εχει σταματησει για λιγο τα anime(το χει ξανακανει)αλλα το One piece Θα το συνεχισει θα την κανω γω να το συνεχισει... Τεσπα θα τα ξαναρχισει ειμαι σιγουρος γι αυτο Ναι η Venus ειναι σαν το εγκεφαλικο φευγει ξ αναρχεται :P
Νοέ 17 2009 20:46
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

[quote=Scorp]Τεσπα οταν το αρχισεις πες μου αμα θες να σου αφησω και καμια πικ στο προφιλ εχω πολλες(παρα πολλες)... [/quote]Thx, but I' ll pass! :hahaha: kk, θα σου πω... αλλά σαν το έχω τελειώσει θα κάνουμε την κανονική συζήτηση! :P Btw η αδερφή σου τι έγινε... ; Μια άρχισε το OP (αν και την κόβω να το παράτησε, της το 'χα πει :p), μια έρχεται, μια χάνεται... ;
Νοέ 17 2009 20:42
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

να το αρχισεις εχει 160 chapter μεχρι στιγμης εγω το αρχισα το σαββατο και ειμαι στο 127 φευγει πολυ γρηγορα και δεν φανταζεσαι τι χαμος γινεται πιο κατω οι μαχες ειναι επικες και γεματες συναισθημα ακριβως σαν το One piece ενω αρκετοι κακοι γινονται καλοι ακριβως σαν το Naruto ονοματα δεν λεω για να μην σου κανω spoil .Τεσπα οταν το αρχισεις πες μου αμα θες να σου αφησω και καμια πικ στο προφιλ εχω πολλες(παρα πολλες)... Αντε να το αρισεις να συζηταω μαζι σου για fairy tail (χα εσυ θα τη πληρωσεις :P) γτ καποια ψυχη οπωτε παω να συζητησω μαζι της μου κανει spoil συνεχεια :@
Νοέ 17 2009 20:38
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Ναι σκουλαρίκι είναι. :) Και ο χαρακτήρας που την συνοδεύει έχει μεγάλη σχέση με τα σκουλαρίκια (spoiler το γιατί) οπότε έκανε το ίδιο κι αυτή. Μεχ, στυλάτοι είναι μόνο οι κακοί για μένα (και όχι όλοι πάλι)... αλλά υπάρχουν και κάποιοι cool καλοί, όπως Shikamaru (fave στους μικρούς) και Shino, ενώ πάω και αρκετούς άλλους... το πρωταγωνιστικό τρίο δεν μπορώ κυρίως! :P Ναι τον είδα τον Shikamaru, φάση είχε ο τύπος, όπως Erza και Gray φυσικά! Θέλω σύντομα να πιάσω το manga να δω τι γίνεται πιο κει!
Νοέ 17 2009 20:21
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Κριμα το κοριτσι,btw σκουλαρικι ειναι αυτο π εχει στα χειλη;παντως πολυ στιλατοι οι ηρωες του Naruto οπως ο shikamaru ο οποιος εμφανιστηκε και στο Fairy tail δεν ξερω αν ειδες το 6ο επεισοδιο,τεσπα την Tsunade δεν την εχω δει οπωτε δεν μπορω να σιγκρινω...
Νοέ 17 2009 20:14
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Ναι την στιγμή που είδα το link νόμιζα σχετίζονταν με τα τελευταία γεγονότα... θα έκανε όντως τρομερά αστεία αν ήθελε, αλλά οκ με το manga ασπρόμαυρο και χωρίς animation δεν θα έβγαινε το ίδιο καλά! Ω καλά, την στιγμή που κάνουν sex η άνιωθη φωνή του Sasuke ήταν όλα τα λεφτά! XD Αλλά και την φωνή του Naruto κάνει πολύ καλά! Some others: "Naruto, stop making out with your ninja boyfriend!" "THREESOME NO JUTSU!" "... and the guy who really likes to eat food, look at him, eating that food, it's hilarious!" "Yes, first I nailed Sasuke and now I'm gonna totally tap Sakura's... ass, I can't believe Naruto got the drop on me!" Ειδικά το τελευταίο! :hahaha: Μπράβο του, τα βγάζει αργά αλλά κάνει απίθανη δουλειά... όταν βγει το άλλο ξαναδώκε link να λιώσω! :P
Νοέ 17 2009 18:17
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Ναι ρε συ ειχε φοβερη εμπνευση ο τυπος στο φιλι ειδικα sasuke:It tastes like cigarretes! naruto:It tastes NOT like cigaretes! η πιο μετα ino: He is hurting sasuke! sasuke:No he is not hurting me, we are having ninja sex! Sasuke:im such a tormented existance!Being handsome and surrounded by fangirls....... Ειδικα στο Sasuke:sakura, now i will tell you the thing that all the naruto fans have been waiting for!And by "naruto fans" i mean 1 naruto fan living in his parents basement. Πως φαινετε οτι ο τυπος δε συμπαθει τη σειρα ε?Επρεπε να κανει και ενα που να σχολιαζει τα τελευταια manga chapters :)
Νοέ 17 2009 18:08
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

ROFLMAOLOLZORRRRRR!! :hahaha: :hahaha: :hahaha: Δεν ξέρω ποιο αστείο να πρωτοσχολιάσω, όλα τα 6+ λεπτά ήταν απίθανα!! Καλά που μου το 'δωσες! Θα πω μόνο ότι ακόμα με τρελαίνει η Sakura που κάνει το "Pa Pa Papapa!!" στην αρχή, ενώ είχαν πολύ φάση και τα "I... like... One... Piece" (και μόνο γι' αυτό μετράει το video XD), "oh crap, I 've got to take a crap" :hahaha: και Diarrhea No Jutsu... α και ο Hokage να βλέπει hentai από την σφαίρα! XDDD Ο τύπος τα σπάει, μην σου πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από τα 10 eps του Yugi Abridged που είχα δει... ίσως και επειδή έχω δει το Naruto! :P EDIT: Άκυρο, η καλύτερη σκηνή ήταν μακράν το σεξ με τον Sasuke... το ανεβοκατέβασμα του παραθύρου ήταν άπαιχτο! period~
Νοέ 17 2009 17:52
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Dropping this here :P [URL]http://www.youtube.com/watch?v=S-JCSWR5Cyc&feature=sub[/URL]
Νοέ 17 2009 17:29
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Έλλααα που θα με/μας βάλεις και στην ignore list :p, υπάρχει Tsunade χωρίς Orochimaru κ Jiraiya? :333 Θα καταφύγω στην αλάνθαστη λύση μου λοιπόν και θα σου προσφέρω το απόλυτο συμβιβαστικό δώρο: [IMG]http://i33.tinypic.com/33jhlpu.jpg[/IMG] Ένα μεγάλο Αμστερντάμικο Σκούμπι Σνάκ... δεν μπορείς να πεις, είναι εγγύηση ότι θα ξεχάσεις τα πάντα μετά!! :hahaha: Όσο για το "φτιάξιμο", ακόμη θυμάμαι τι έκανε η Tsunade στον J όταν αυτός "έριξε μια ματιά" στα γυναικεία λουτρά (2 χέρια και 6 πλευρά σπασμένα + ζημιά σε εσωτερικά όργανα oO), όπως και στον Oro όταν πολέμησαν... καμιά δεκαριά απανωτές μπουνιές! :oo: :hot: :beaten:... θα φροντίσω να κρυφτό πίσω από τον τοίχο που ονομάζεται EPH αν χρειαστεί λοιπόν! :D Πήγες να ξεχέσεις και ξεχέσιμο δεν είδα... :if: οπότε μάλλον έγινε μέσο εμεσέ... :if: έχασα τπτ καλό; /gossip mod :orly:
Νοέ 17 2009 04:28
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Δεν είσαι m00s00n00 ε? Θα τα ακούσεις μέσω vm τότε... You are officially ignored by me κ εννοειταί σε περιμένω πως κ πως να σε φτιάξω τα Χριστούγεννα σαν με το καλό κατέβεις (που μετά από αυτό αμφιβάλλω μουχαχαχαχα!). Έχεις να φας καλά Zoro - chin...θυμάμαι κάτι καλές χειρολαβές κ σφαλιάρες της Iristellas-chwan κ φτιάχνομαι!:madtodeath: ...πάω να ξεχέσω κ τον άλλον τώρα, μου επιτρέπεις ελπίζω...?:8):
Νοέ 16 2009 23:05
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Καλά ναι, πολύ πορωτικό το τέλος του opening με τους marines και τους πειρατές, άντε να φτάσουμε εκεί και στο anime!! Για FT τα ίδια, σύντομα θα έχεις νέα λοιπόν! :P (να δω όντως και ποια θα νικήσει στο fanservice/χαρακτήρα από τις 3 στο τέλος! :p)
Νοέ 16 2009 19:58
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Θα δεις ΠΟΛΥ fanservice απο μερος της Erza να σαι σιγουρος Καλα ναι το κομματι ειδικα με τον Natsu να λεει "Aye!" ηταν ολα τα λεφτα. Και ναι αυτο ειναι το πρωτο απο μια αρκετα μεγαλη σειρα απο σοβαρα (αλλα με αρκετα καλη δοση αστειων) αρκ. Καλα αυτοι που το θαβουν τωρα θα λενε ποσο τελειο ειναι μετα. Ακομε ου σου λεω... Μη νομιζεις κι αυτουνου του τα πα μεσω μσν (Usopp-sama) Το τραγουδι απο το νεο opening δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα ηταν αρκετα καλο. Το βιντεακι απ την αλλη με πορωσε και τωρα δεν μπορω να περιμενω να δω animated τα τελευταια τσαπτερ...
Νοέ 16 2009 19:28
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Είχε και ωραία, ώριμη φωνή κιόλας στο anime! Καλά τις οκτάβες της Lucy Hirano δεν τις πιάνει, αλλά ήταν ταιριαστή και πάλι! :P (καλά δεν ξέρω τι fanservice έχει η Erza, αλλά ως τώρα και μόνο η Lucy να υπήρχε σε όλη την σειρά, έκανε για όλες! :nbleed:) Eίδαμε και την πρώτη δόση μαύρης μαγείας, τα αστεία γίνονται πιο καλά (εκεί που μάλωναν Natsu και Grey και αυτή γυρνούσε το κεφάλι και χόρευαν :hahaha: ή που έδινε μπουνιές στον Natsu για να νιώσει καλά!!)... φτιάχνει η σειρά νομίζω, αυτό που έρχεται είναι το πρώτο σοβαρό arc ε; Άντε με το καλό να βελτιωθεί, γιατί πολύ θάψιμο βλέπω κι άδικο! Δεξί κροσέ ναι, η πολύ Erza αυτά κάνει... αλλά ο Scorp το 'πε, όχι εγώ [SIZE=1][B]*usopp scapegoat boshi* [/B][SIZE=2]! :P Btw το νέο opening του OP πως σου φάνηκε; [/SIZE][/SIZE]
Νοέ 16 2009 18:49
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Ναι, δεν ειπα ποτε οτι η Erza ειχε τετειο στυλ. Ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο. Γενικα ολες οι γυναικες στο FT ειναι τε-λει-ες!!! (Και για να ξερεις η Erza ειναι ο ορισμος του fanservice σου...) ΑΛΛΑ δεν εχεις δει ακομα τιποτα απο τη Mira οποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις 2η (ή ακομα και 1η....) Αμα θες να μαθεις κι αλλα σημερα τοτε διαβασε το manga....:twisted::twisted::twisted: (Πλακα κανω:oo:) Btw, δεξι κροσε ε...
Νοέ 16 2009 18:32