Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Αλλαξα σετ!! (Ναι, απο δω και περα θα σου δεινω αναφορα. Ναι, την εχεις πατησει ασχημα!)
Νοέ 18 2009 19:42
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

:hahaha: λολ, oyasumi και από μένα λοιπόν! :gn2:
Νοέ 17 2009 23:36
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Στο Maximum αναφερομαι και λογικο ειναι να μην καταλαβες τπτ το σχεδιο ηταν λιγο καπως αλλα εχοντας και το anime στο μυαλο σου μπερδευεσαι τεσπα.ΕΓω θα κλεισω τωρα εχω και σχολειο αυριο οπωτε δεν θα ξιπναω το πρωι και θα νομιζουν οτι παιρνω ναρκωτικα lol so καληνυχτα και may the force be with you(λιγο ακυρο αλλα παντα ηθελα να το πω σε καπιον :P )
Νοέ 17 2009 23:30
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Στο Maximum αναφερομαι και λογικο ειναι να μην καταλαβες τπτ το σχεδιο ηταν λιγο καπως αλλα εχοντας και το anime στο μυαλο σου μπερδευεσαι τεσπα.ΕΓω θα κλεισω τωρα εχω και σχολειο αυριο οπωτε δεν θα ξιπναω το πρωι και θα νομιζουν οτι παιρνω ναρκωτικα lol so καληνυχτα και may the force be with you(λιγο ακυρο αλλα παντα ηθελα να το πω σε καπιον :P )
Νοέ 17 2009 23:30
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Ναι όντως πολύ ωραίος μοιάζει, ήδη μου άρεσε, έχει το στύλ που πάω! Την τελευταία μάχη που λες, αν αναφέρεσαι στο τέλος του Maximum, έχει τύχει να φάω το spoiler όταν έμαθα ότι τελείωσε η σειρά και έριξα μια ματιά... βέβαια λόγω σχεδίου δεν κατάλαβα εντελώς τι γινότανε... το υπόλοιπο σχέδιο είναι οκ; :S
Νοέ 17 2009 23:26
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

O Livio ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου[IMG]http://scrapsteel.web.infoseek.co.jp/gallery/images8/trigun_Livio.jpg[/IMG] ο Vash και ο Knives ειναι Plants και το χρωμα των μαλλιων τους εχει να κανει με τη δυναμη τους αυτο λεω μονο επισης στο ανιμε η μαχη Knives με Vash εχει τη μορφη απλου duel στο manga μεχρι και αγγελους εχει ασε που να σου λεω.Το anime Για μενα ειναι απλα filler .Ο Livio ειναι απ τα πιο σημαντικα προσωπα στην ιστορια απορω πως δεν τον εβαλαν...
Νοέ 17 2009 23:20
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Nop, δεν μου λέει τπτ αυτός ο Livio... θα το δω κάποτε στο manga λοιπόν! :P Btw γιατί τα μαλλιά του Vash έπρεπε να είναι μαύρα στο τελευταίο;
Νοέ 17 2009 23:06
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Ναι ρε πανε να ξεπεταξουνε ενα manga 100 + chaps Μεσα σε 26 επεισοδια και παραλειπουν φοβερα γεγονοτα επισης ο wolfwood στο anime Πεθενει παρακαλοντας ,στο manga τους ξεπαστρεβει ολους δεν λεω ονοματα και γενικα οτι ξερεις για το ανιμ ξεχασε το ΕΠισης το Manga εχει πολυ συγκινητικο τελος και τα μαλλια του vash στο τελευταιο επισοδιο επρεπε να ειναι μαυρα και να σε ρωτησω στο ανιμε τον ειχε τον Livio?? Ευχαριστω πολυ και μενα μαρεσει πολυ η αυτη η πικ ειναι απο Ft οπως ειδη εχεις καταλαβει
Νοέ 17 2009 22:59
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Ναι το πιστεύω αυτό που λες, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται άλλωστε! :p Ειδικά για τον Legato μου έβαλες πολύ περιέργεια, μιας και στο anime δεν είδαμε τπτ... το Berserk anime τουλ ήταν αρκετά πιστό για το κομμάτι που είδαμε, αλλά εδώ... Nice prof pic btw! :P
Νοέ 17 2009 22:23
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Βασικα το trigun anime Και Manga ειναι τελειος διαφορετικα το Manga εχει επιπλεον μαχες ηρωες εντελως διαφορετικα γεγονοτα μεχρι και το τελος ειναι διαφορετικο,επισης o wolfwood τα σπαει στο Manga ειναι μια απο τις πιο μυστηριωδες φιγουρες. sto anime ειναι σαν γυφτος το Trigun σινεχιζεται σε Trigun maximum(manga) και τα σπαει ειδικα ο Legato και το παρελθον του ειναι ολα τα λεφτα και γενικα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το trigun to ανιμε ντροπιαζει το δημιουργο και παραποιει τα γεγονοτα
Νοέ 17 2009 21:55
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Trigun μόνο το anime έχω δει και όπως το 'πες ήταν fail και για μένα... και ήθελα να σε ρωτήσω γιατί είχες τον Wolfwood avatar παλιά! Κάααποτε θέλω να διαβάσω το manga του κι εγώ, να δω και διαφορές! :P Σε γενικές γραμμές προτιμώ anime, αλλά για συγκεκριμένες σειρές (Berserk) ή φάσεις δεν με χαλάει να διαβάζω (και) manga! :)
Νοέ 17 2009 21:20
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Μπααα αποκλειεται να σκεφτεται κατι τετοιο(γελας εσυ τωρα) Εγω ειμαι αυτο που διχνω(αα το συνεχιζεις) Δεν θαβω κανεναν(τι ειναι τοσο αστειο) Ειμαι ατομο εμπιστοσυνης(οκ σταματα :@) Τεσπα να σε ρωτησω το Trigun το χεις διαβασει καθολου τα σπαει:)(το ανιμε βεβαια ειναι αποτυχια) Τεσπα δεν ξερω γιατι αλλα τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι περισσοτερο με manga εσυ τι προτιμας;;anime ή manga
Νοέ 17 2009 21:13
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Χαχα νταξ μωρέ, λες και αν δεν το δει θα σκέφτεται τι καλά λόγια λέει ο αδελφούλης μου όσο λείπω! :P Πάντως όντως αυτό θα πει ρωτάω με τρόπο! X3
Νοέ 17 2009 21:08
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Και δεν της το διχνεις :bike: :uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh: :uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh::uhh: Θα προσπαθησω να την βαλω και στο Ft λιγο δυσκολο βεβαια μιας και δεν ειναι το στιλ της αλλα θα τη ρωτησω με τροπο 'Μαρια θα δεις το fairy tail' (ναι με τροπο θα τη ρωτησω αριβως):knock-knock: Αλλα αμεσως και συ ''θα της το διξω οταν μπει'' μικρε σπιουνε:nanana:
Νοέ 17 2009 20:56
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

:hahaha: Ωραίος παραλληλισμός, θα φροντίσω να το δει σαν ξαναμπεί! XD Βάλ' την και στο FT μιας και είσαι εδώ! :P
Νοέ 17 2009 20:50