Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλά, δεν μπορώ να πω... χρυσό κορίτσι... όποτε βαριέται μας θυμάται! :hahaha:
Nov 20 2009 02:33
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μπα...περισσότερο πιάνεται το θέλω-να-σφαξω-τον-ζορο-και-τον-αδερφούλη-μου. Χμμμ δεν ξερω... ψιλοβαριέμαι μωρέ... :P
Nov 20 2009 02:24
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ποια ένστικτα; Πιάνεται το μπαίνω στο anime.gr για να ακούσω καμπάνα γιατί παράτησα τα anime [SIZE=1](aka το one piece :p)[/SIZE] για ένστικτο; :orly: I sure do hope so! :hiding_something: Κατά τ' άλλα... welcome back again! :P Θα μείνεις πιο πολύ αυτή τη φορά;
Nov 20 2009 02:22
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μερικά ένστυκτα δεν καταπιέζονται...
Nov 20 2009 02:14
Photo

Zoro → Dark_Venus

Το θέμα είναι... ποιος φώναξε τη γάτα; :twisted:
Nov 20 2009 02:11
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μπα....λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντικια;
Nov 20 2009 02:09
Photo

Zoro → Tsunade-sama

... time for Plan B then. :tensai: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: [IMG]http://i46.tinypic.com/1pxqop.jpg[/IMG] :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: ... επίσης, δεν μου εξήγησες ακόμα τι έγινε με τον άλλο, που έβαλε πρώτος εικόνα μάλιστα... μήπως τον τρομοκράτησες τόσο και γι' αυτό δεν βλέπω άλλα vms του εδώ; :terror2: (on another note, πως σου φάνηκε η Erza; :wis:)
Nov 20 2009 01:35
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Κι εγώ σου ξαναλέω ότι 2689 vms... 1-2 δεν κάνουν την διαφορά! :p Now we are talking, σου ταιριάζει πολύ περισσότερο το Erza set και ακόμα περισσότερο ασορτί με το νέο χρώμα του προφίλ σου, gz! (βέβαια σαν αυτό με την Lucy πάλι κανένα :hehehe:) Btw η σειρά αρχίζει και μου αρέσει όλο και πιο πολύ... ήδη το opening, που το είχα θάψει στην αρχή, τώρα μου αρέσει πολύ! :oo: Γύρω στις 7-10 Δεκεμβρίου τελειώνω εξετάσεις για φέτος και πιστεύω θα έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ και με το manga... :drink:
Nov 19 2009 23:10
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΞΑΝΑλλαξα σετ. Τουλ. αυτη τη ξερεις.:joyful: (Στο πα οτι θα σου δεινω αναφορα. Στο πα οτι την ειχες πατησει...:hehehe:)
Nov 19 2009 20:43
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Cookies don't work on me my friend ιδίως το συγκεκριμένο...kukuku!
Nov 19 2009 13:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χαχα spoilers μόνο στο OP έτρωγα, παλιά που δεν διάβαζα το manga... στο FT μόνο κάνα όνομα και γεγονός από το thread (αν και σπάνια), αλλά, μιας και είναι posts, δεν είχα δει εικόνες, οπότε δεν τον ήξερα εμφανισιακά! :p Ντάξ, no prob... είχα πολύ περιέργεια να δω τον Gerrard και να μάθω πως λέγεται ο τύπος από το council, έπιασα δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο! :P
Nov 18 2009 22:53
Photo

Robin-Chwan → Zoro

:OMG3:ΩΩΩΧ!! Νομιζα πως ηξερες ηδη πως τον λενε μιας και μου εχεις πει οτι σποϊλεριαζεσαι απο μονος σου. Και αφου ειναι τοσο μικρο σποϊλερ ειμουν σχεδον σιγουρη οτι το ξερες.... Α και αυτη η αλλη ψυχη με προκαλουσε συνεχως, δεν φταιω εγω.... αλλα ακομα και τωρα που με τσιγλανε μερικα αλλα ατομα προσπαθω να το κοψω. (Ειμαι εξαρτημενη...:sadist:)
Nov 18 2009 22:41
Photo

Zoro → Robin-Chwan

OMFG! Έφαγα το πρώτο spoiler μου στην σειρά... καλά μου τα 'λεγε μια άλλη ψυχή! :OMG3: Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές το όνομα του τύπου και είχα πολύ περιέργεια να τον δω εμφανισιακά, αλλά δεν περίμενα να είναι αυτός τελικά! Thx for spoilering! :P (well, όχι ότι με πειράζει τρομερά ευτυχώς, ειδικά για μικροπράγματα όπως εδώ... αλλά προσοχή από δω και πέρα! :roar:)
Nov 18 2009 22:31
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ναι, καλα ολα αυτα (να σημιωσω οτι κι εμενα μου αρεσουν και οι 4 και οτι ουτε μενα μου αρεσουν ολοι ολοι....) αλλα αυτος δεν ειναι ο Gray.... O Gerrard ειναι. Ο τυπας με τα μπλε μαλλια και το τατουαζ στο ματι που με ειχες ρωτησει τις προαλλες.
Nov 18 2009 22:22
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χα χα 2685 vms... τι ένα παραπάνω, τι ένα λιγότερο! :P Μεγιές, ο Gray είναι αν δεν κάνω λάθος ε; (αν και προτιμούσα Lucy λίγο πιο πολύ, κι αυτό καλό όμως! καιρός να αλλάξω κι εγώ btw) Από το 6ο επεισόδιο τον πάω πολύ, μου φάνηκε και κάπως πιο ώριμος του Natsu, αν και τους πάω και τους 2... για την ακρίβεια τους πάω και τους 4 πια! Δύσκολο να συμπαθήσω ολόκληρη την ομάδα σε ένα shonen, εδώ ακόμη και στο OP δεν με τρελαίνουν όλοι όλοι κι όμως τα κατάφερε! :p
Nov 18 2009 22:14