Jump to content

Community Status Updates

Photo

ZeLiGa → Zoro

Εεε, εκεί με τους τάφους κατάντησε τόσο βαρετό που δεν μπορούσα με τπτ να το δω. Να φανταστείς έκανα και 2η προσπάθεια να το συνεχίσω, αλλά δεν άντεξα να δω πάνω από ένα επεισόδιο. Όχι πως ήξερα τοτε τι ειναι τα fillers, αλλα τεσπα. :P Είδα το 71 btw. Αχ, νοσταλγία.... It's been a long, long time... xD
Feb 20 2010 21:04
Photo

Zoro → ZeLiGa

Απλά να κοιτάς μόνο το πάνω πάνω post του link που σου έδωσα για τα fillers... γιατί είδα έχει και ένα 2ο post κάτω με άλλη λίστα, που είναι για το πρώτο Naruto. Αχά, δεν ήσουν και σε τόσο κακό σημείο δλδ όταν την παράτησες... πως κι έτσι τότε; Δεν σε τράβηξε τόσο ή απλά ήθελες να δεις άλλα; Γιατί, πέραν του filler (lol άσε αυτό το filler με τους τάφους, όπως και το επόμενο, δεν βλέπονται με τπτ), είχε δείξει αρκετά καλά γεγονότα... και πιο κει γίνονται ακόμη καλύτερα imo. :P
Feb 20 2010 16:15
Photo

Zoro → Vanderengel

Noted, θα το έχω υπόψιν μου. ^^
Feb 20 2010 16:09
Photo

ZeLiGa → Zoro

Βασικά, το naruto το έχω δει όλο μαζί με τα fillers, στο shippuuden σταμάτησα(κάπου στο 50κάτι). :P Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τη λίστα. ^^ Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα fillers του πρώτου naruto, προσωπικά δε με χάλασαν και τόσο. Anywayz, σπεύδω σιγά σιγά να το αρχίσω. :whistling: Edit: τελικά στο 59 το είχα ντροπάρει. Ήταν ένα filler με κάτι φέρετρα. Και το κακό είναι πως κρατάνε μέχρι το 70, πάλι καλά που ρώτησα. xD
Feb 20 2010 12:39
Photo

Vanderengel → Zoro

δεν μπαινει πια σε φορουμ! παντως αν θες να μας βρεις εμας ελα στο anime-greek στο topic με το ονομα black hole!
Feb 20 2010 11:53
Photo

Zoro → Vanderengel

ΛοΛ ρε LDM και λέω κι εγώ ποιος άλλος θα 'ναι. Ναι άσε, αυτή η περίοδος ήταν πολύ γεμάτη (εξετάσεις και λοιπά) και έχω ένα καλό διάστημα να περάσω από msn. Θα επανέλθω ωστόσο κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον. Δώσε χαιρετισμούς στον shadow (και αν θέλει πες του να περνάει από δω που και που μιας και εδώ μπαίνω πιο συχνά) και τα λέμε κάποια στιγμή. :)
Feb 20 2010 11:23
Photo

Vanderengel → Zoro

εγω ειμαι ρε! οφιλος του shadow o LDM!!! που χαθηκες τοσο καιρο? λεμε με τον shadow Που χαθηκε ο ιταλος?
Feb 20 2010 10:44
Photo

Zoro → ZeLiGa

Sure και να σου πω και ότι καλά κάνεις και δίνεις μια 2η ευκαιρία στην σειρά γιατί πιστεύω το αξίζει σαν σύνολο. Κι εγώ την παράτησα για περίπου ένα χρόνο, αλλά κυρίως επειδή είχα όρεξη να δω άλλα anime, όχι τόσο επειδή δεν μου είχε αρέσει, αν και δεν με είχε τρελάνει. Από το επεισόδιο 20 και μετά, πάνω κάτω, συνέχισε να ανεβαίνει σταθερά συνεχώς, με λίγα σκαμπανεβάσματα μόνο. Και σαν ξεκίνησε το Shippuuden κόλλησα, ειδικά με τους κακούς της σειράς που είναι σχεδόν όλοι απίθανοι, το ava μου είναι και ενός μέλους τους. Έχει και ωραία νοήματα και μάχες με καλή στρατηγική, όπως και ταιριαστά themes. Αν κάτι το χαλάει μόνο, αυτό είναι το πρωταγωνιστικό τρίο, αν θες την άποψή μου... δευτερεύοντες χαρακτήρες, κομπάρσοι, κακοί, όλοι είναι πολύ καλύτεροι κατ' εμέ. :P Τα fillers του πρώτου Naruto να σου πω την αλήθεια, αν κι άπειρα, βλέπονται και εγώ εκτίμησα αρκετά διάφορα απ' αυτά, αλλά ΟΚ αν ήδη δεν σε τραβούσε πολύ η σειρά καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Υπάρχουν μικρά filler αποσπάσματα εδώ κι εκεί σε όλη την διάρκεια του anime, αλλά δεν θα σε πολυενοχλήσουν ακριβώς επειδή είναι μικρά, το μεγάλο κομμάτι πάλι είναι στα επεισόδια 136-220 ουσιαστικά, βλέπεις μέχρι το 135 δλδ (και το τελευταίο κομματάκι του 220). Στο Shippuuden πάλι είναι εντελώς άθλια, ακόμη κι εγώ δεν τα χώνεψα, οπότε σου συμβουλεύω εκεί να κάνεις το ίδιο... [URL="http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=501381"]εδώ[/URL] είναι μια λίστα με τα fillers, αποφεύγεις μόνο τα επεισόδια που λένε καθαρά και μόνο FILLER, καθώς στα υπόλοιπα (μπορεί να) είναι ανάμεικτο filler υλικό με κανονικό. Ελπίζω να βοήθησα. ^^
Feb 20 2010 00:16
Photo

Zoro → Vanderengel

Εξαρτάται από το ποιος τον ζητάει.
Feb 20 2010 00:06
Photo

ZeLiGa → Zoro

Να σε ρωτήσω, ξέρεις μήπως κανα site με κάποια λιστα για τα fillers του naruto; Σκέφτομαι να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά χωρίς να βλέπω τα fillers. Βλέπω πως έχουν γίνει τόσα και τόσα και αναρωτιέμαι τι κατάληξη να έχει πλέον πάρει αυτό ο ξεχασμένο, για εμένα, anime... Κοντεύουν σχεδόν 2 χρόνια από τότε που το droppαρα...:rolleyes:
Feb 19 2010 22:02
Photo

Vanderengel → Zoro

εισαι ο ζορο απο την ιταλια?
Feb 19 2010 18:50
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[spoiler=OP manga]Χαχά άσε ρε ο άλλος μας βγήκε πιο τεράστιος και από Oz/Oars τώρα; :hahaha: Έμεινα όταν το διάβασα, μιας και τον είχα κόψει απλά για μικρό γίγαντα... αμάν πια και αυτός ο Oda, πρώτα μας έβαλε Oz ως τον μεγαλύτερο, μετά Oars ισάξιο και τώρα ακόμα πιο μεγάλο; Ας αποφασίσει. :P Αναρωτιέμαι που το κρατούσαν τέτοιο πράμα στο ID... και πως τον βγάλαν έξω! :hahaha: (τον ΒB τον κόβω κι εγώ να γίνεται yonkou btw)[/spoiler]
Feb 19 2010 16:32
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ώστε ακόμη και ο πιο δυνατός κρίκος έσπασε τελικά :hehehe:, αναρωτιέμαι αν έχει μείνει κανείς που δεν το ξέρει ακόμη, manga reader και μη. :P [SIZE=1](να δεις που σύντομα θα πιάσεις και το manga κανονικά XD)[/SIZE] Τον κύριο μπορεί να μην τον ξέρεις αυτοπροσώπως, αλλά αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην σειρά και περιμέναμε καιρό να τον δούμε. Τώρα για το πότε θα συμβεί και στο anime... χμμ, δεδομένου ότι μόλις το 'δαμε στο manga ουσιαστικά, θα έλεγα προς Οκτώβρη το συντομότερο, αν και το κόβω και για λίγο πιο κει... που να αντέξεις από την στιγμή που κάποιος σου βαλε ψύλλους στα αφτιά, ε; :wis: Άστα, όλοι θρηνήσαμε σε εκείνο το σημείο, fans του και μη, Oda did it again!! :nanteee:
Feb 19 2010 16:24
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δεν άντεξα...έκανα spoil στον εαυτό μου...[SIZE=1]*shames herself but couldn't avoid it*[/SIZE] [SIZE=2]Είδα ποιος το έκανε αλλά δεν τον ξέρω τον κύριο (μη χέσω...) επομένως θα μας τον δείξει στη συνέχεια.Βέβαια για να φτάσει σε αυτό το σημείο δεν ξέρω πόσα chapters έχουν περάσει από έδω που είμαστε, τουτέστιν...πότε (χρονικά!) θα συμβεί???:hmmm:[/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2]Δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα καθώς διάβαζα το manga...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω όταν βγει σε anime...:cry5:[/SIZE]
Feb 19 2010 14:48
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=op manga] Ετσι, ολλοι στον BB, δεν τον αντεχω, ενω παλια δεν με πειραζε, τωρα που ηρθε ετσι απο το πουθενα να τα κανει μπουρδελο, μου την εδωσε :P Και απο οτι φαινετε αυτος παει για τελικος villain, τωρα το πιστευω οτι θα παρει τη θεση του WB ως 4ος yonkou. [/SPOILER]
Feb 19 2010 02:58