Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler= OP manga]Και αυτός και ο Sengoku, που πρέπει τώρα να πάρει το αίμα του πίσω για την lame ήττα πιο πριν και ο WB, για παρόμοιους λόγους με τον Garp, όλοι πάνω στον BB!
2 (ή 3, ακόμα δεν κατάλαβα :P) βδομάδες, αλλά αναμένουμε κι άλλο κάψιμο τότε... και σαν τελειώσουν όλες οι μάχες πιστεύω θα δοθούν αρκετές απαντήσεις σε απορίες που έχουμε (χάκι κλπ), στο που είναι το πλήρωμα του Luffy και πως θα βρεθούν, επόμενος nakama, τι θα απογίνουν οι WB pirates κλπ... δεν πα να κρατήσει κι άλλα 10 χρόνια η σειρά αν είναι να μας πορώνει τόσο κάθε φορά. :8):[/spoiler]
Φεβ 19 2010 01:11
Mad_Hatter → Zoro
[SPOILER=op manga]
Ε ναι, ετσι μου φαινοταν, πως υπαρχει ο Vegapunk με χειριστηριο πιο κατω:hahaha:.
Παντως για τον Garp το θεωρω πολυ πιθανον, αν και θελω οπωσδηποτε να τον δω να δερνει τον BB.
[/SPOILER]
Φεβ 19 2010 00:50
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Καλή και η εκδοχή με τον Garp μπορώ να πω, δεν την είχα σκεφτεί. :P
Α, πιστεύεις δλδ ότι τον ελέγχουν από απόσταση τον Kuma; :hmmm: Εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν αυτόνομος (και προγραμματιζόμενος φυσικά), απλά με μηχανικό εγκέφαλο πια, σαν terminator κάτι και ο λόγος που δεν ήταν τόσο επιθετικός ήταν επειδή είχε κάποιον κρυφό λόγο (dragon's spy κλπ).
Άντε να μάθουμε και τπτ παραπάνω, πάντα με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες που δίνει ο Odachi. :P[/spoiler]
Φεβ 18 2010 23:24
Mad_Hatter → Zoro
[spoiler=op manga]
Το πρωμα του Ace το βλεπω να το θαβει ο Garp αν επιβιωσει τον πολεμο, οσο για τον Maggelan δεν το βλεπω να ειναι καλα δεδομενης της αγαπης που του ειχαν οι prisoners της ID.
Μπα τα pacifistas δεν εξαφανιστηκαν, απλα υποτιθετε οτι τα καθυστερουν οι new world captains και δεν τα δειχνει για εξοικονομηση χωρου.
Οσο για τον kuma μαλλον αυτου που τον ελεγχουν δεν εχουν πληρη επιγνωση των δυναμεων του.
[/spoiler]
Φεβ 18 2010 20:15
Tea-chan → Zoro
Λόγο δε βρίσκω γιατί ο έρμος να έχει τέτοια μορφή, αλλά έστω... κάτι γίνεται.
(Τελικά, τρίχες με το character development! Αφού θέλεις μόνο σα μορφή να τη βλέπεις! Έλα, παραδέξου το! :P)
Φεβ 18 2010 18:08
Zoro → Tea-chan
Χαχα ΟΚ, point! :P
Βρήκα την λύση τότε, να πάρουν τον Bon-chan, ο οποίος για μισή μέρα καθημερινά θα κάθεται μεταμορφωμένος σε Hancock! Παραδέχεσαι; Ούτε γάτα ούτε ζημιά έτσι και όλοι ικανοποιημένοι. XD
Φεβ 18 2010 18:04
Tea-chan → Zoro
Δεν είναι σύγκριση χαρακτήρων είναι θέμα επανάληψης σεξιστικού λόγου για μια γυναίκα να υπάρχει στην ιστορία: έναν άντρα.
Όχι, δεν είναι λόγος της προκοπής αυτός! Να πω ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα συνειδητοποιημένο, μαζί πολύ καιρό με αμοιβαία τα αισθήματα, ας πάει στα κομμάτια. Αλλά όχι έτσι.
Και οι okama είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτεροι από τα φτηνά yaoi! Ορίστε μας!
Φεβ 18 2010 17:59
Zoro → Tea-chan
:nanana: Aww c'mon, είχα δει το post σου παλιά όπου την έκανες σύγκριση με την Suckura. Ναι, με μοναδικές διαφορές ότι η HanCOCK είναι πραγματικά δυνατή και όχι κομπάρσα της δεκάρας, έχει όντως πλάκα, δεν κυνηγάει έναν άντρα που την φτύνει χρόνια (εντάξει, δεν την βλέπει με τον ίδιο τρόπο κι αυτός, αλλά την λογαριάζει τουλ, με ενδεχόμενο ίιιισσσως κάποτε να γίνει κάτι) και πάνω απ' όλα: είχε char development στην ανάπτυξη της εμμονής της αυτής και καλά δικαιολογημένο για δεδομένα shonen, όχι απλά "σε είδα στο νηπιαγωγείο, μου άρεσες και θα σε κυνηγάω μέχρι να πεθάνω".
[SIZE=1](επίσης, είναι και κάτι μεγατόνους φορές πιο hot :P)[/SIZE]
Αν μοιάζουν σε κάτι είναι ότι βαράνε όλους τους υπόλοιπους, πέραν του "εκλεκτού" τους, εκεί και μόνο εκεί, ΟΚ.
C'mon, είναι κλάσης ανώτερη από την Κερασία, so why all the hatred? :kawaii:
Πάντως τον Bon Kurei τον πάω κι εγώ, οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο είμαι και πάλι υπέρ. :rolleyes:
Φεβ 18 2010 17:55
Zoro → Tea-chan
[quote=Tea-chan;370123][spoiler=One Piece manga spoilers]Πάνω σε αυτό... εάν ο BB πήγε στο Impel Down και το έκανε γης μαδιάμ, τότε μήπως αυτό σημαίνει ότι ο κος 2 είναι καλά; Μακάαααρι!!:if: Θέλω να είναι ο επόμενος Strawhat![/spoiler][/quote]Αφού το είπαμε, όλοι συμφωνούμε και όλοι το δεχόμαστε:
[B]Boa Hancock will be the next Strawhat![/B][B]![/B]
Ντροπή, και σε είχα για anti-yaoi fan (ok, okama is kinda close :P)!
Φεβ 18 2010 17:40
Robin-Chwan → Zoro
Μακαρι! Εχω κανει και ενα Zoro. Το εκανα τοτε που [s] σε [/s] τον διαλεξα για husbanto μου!
Φεβ 18 2010 17:30
Zoro → Robin-Chwan
Χεχε, next time δώσε μου και την οδό που μένει (λολ, forgiven :P).
Πάντως είναι καλή λύση αυτή, μακάρι κάποια στιγμή να τα ανεβάσεις λοιπόν. ^^
Φεβ 18 2010 17:27
Robin-Chwan → Zoro
.........Αισθανομαι σα να μου κανεις ανακριση! Δεν το αγορασαμε μου το δωσε ο πατερας μου αλλα ειναι καπως δυσκολο να με βοηθησει να το χρησιμοποιησω απο Αμπελοκηπους (εγω μενω Μαρουσι). Η κοπ ελια που σου λεω βλεπει anime αλλα δεν ειναι στο forum. (Αν αυτο εννοουσες....)
ΥΓ: Αχα! Τωρα το ειδα. Ηθελα να σου γραψω "Σκεφτηκα να δωσω το τετραδιο σε μια φιλη μου να κανει εκεινη ολη τη δουλεια" αλλα ξεχασα να γραψω το "φιλη μου". Gomen aniki
Φεβ 18 2010 17:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται