Community Status Updates
VampireGirlization → Zoro
ναι.....το φανταζομαι.....αμα εχω ενα ολοκληρο forum εναντιον μου τοτε θα πρεπει να αλλαξω χωρα,ονομα και εμφανιση......(και κλ)
Feb 18 2010 17:21
Zoro → VampireGirlization
Καλύτερα να έχεις ένα άτομο εναντίον σου παρά ολόκληρο forum, trust me, κάτι είναι κι αυτό. :P
Feb 18 2010 17:15
ωραια τωρα το καταλαβα καλυτερα........!!!!!αλλα και παλι το στομα μου δεν εχει κανενα κουμπι για spoilers.....!!!!!τουλαχιστον εδω δεν θα κινδινευω!!!!
Feb 18 2010 17:13
Zoro → Robin-Chwan
Και τι το αγοράσατε (κάτι που μπορεί να είναι) scanner, αφού κανείς δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει; Επίσης, ποια είναι εκείνη;
Feb 18 2010 17:12
Robin-Chwan → Zoro
Μπααααα.......Στο σπιτι ολοι ειναι πιο noob απο μενα ;Ρ Σκεφτηκα να δωσω το τετραδιο (το οποιο κανονικα ειναι των αγγλικων...) να κανει εκεινη ολη τη δουλεια. Θα τα περασει στο νετ κι εγω θα κανω copy/paste και θα τα κολλησω στο forum
Feb 18 2010 17:10
Και για να έχεις πλήρη εικόνα και μην γίνει κάνα μπέρδεμα, έτσι γίνεται το unspoiling:
1) Πατάς αυτό το εικονίδιο [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] στο post που θες να κάνεις (και να κρύψεις κάποιο spoiler).
2) Σου εμφανίζονται αυτές οι παρενθέσεις στο post: (SPOILER)(/SPOILER) , μόνο που οι κανονικές θα έχουν αυτό [B][[/B] , αντί γι' αυτό [B]([/B] .
3) Στο ενδιάμεσο γράφεις ότι θες να γράψεις: (SPOILER)εδώ(/SPOILER).
Και είσαι ok. :riiight:
Feb 18 2010 17:09
Zoro → Robin-Chwan
Για να έχεις (κάτι που μπορεί να) είναι scanner, δεν θα έχεις και κάποιον που ξέρει να το χρησιμοποιεί στο σπίτι; Εναλλακτικά κάποιον φίλο που ξέρει απ' αυτά... ; Ακόμη πιο εναλλακτικά, κουράγιο. :P
Feb 18 2010 16:56
arigato goz ai mas.....!!!οντως δεν ηξερα (μεχρι τωρα) πως μπαινει!!!
αλλα αυτος ο φιλος μου ειναι στο σχολειο μου...και δυστυχως......δεν υπαρχει εικονικο κουμπι του spoiler για να σωθω!!!!:run:ειμαι καταδικασμενη.......
Feb 18 2010 16:55
Robin-Chwan → Zoro
Χμμ.....εχω μια βλακεια σπιτι που μπορει να ειναι scanner (<-- noob). Αλλα να δω πως θα τις ανεβασω χωρις να βγουν μικρες παλι...........
Feb 18 2010 16:55
Ouch, να το προσέχεις ειδικά εδώ στο forum αυτό γιατί αν σου φύγει τίποτα μεγάλο θα προστεθούν κι άλλοι στην λίστα, πέρα από τον φίλο σου. :P
Απλά πατάς αυτό το κουμπάκι [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] που βρίσκεται στο post που ετοιμάζεσαι να κάνεις και γράφεις ανάμεσα στις 2 παρενθέσεις ][ του spoiler tag που εμφανίζονται, αν κάτι το θεωρείς spoiler (σε περίπτωση που δεν το ήξερες). :)
Feb 18 2010 16:51
:hot: μερικες φορες......(παντα δλδ) επειδη τυχαινει να εχω δει ενα anime πριν απο καποιον αλλον απο τον ενθουσιασμο μου παντα......πεταω spoilers.....:unlucky:
και γιαυτο παντα κινδινευω να δολοφωνηθω απο εναν φιλο μου....:beaten:
Feb 18 2010 16:47
Zoro → Robin-Chwan
D' oh! Indeed! Ε, ή με scanner ή, αν δεν έχεις, με φωτογραφική, δεν γίνεται κι αλλιώς. :P
Feb 18 2010 16:47
Robin-Chwan → Zoro
Fuuuu θελω να δωωωωω!
Ναι, οταν βαριεμαι στην ταξη (ολη την ωρα δηλαδη) κανω καποιον χαρακτηρα που μου ρχεται εκεινη την ωρα στο μυαλο. Θελω να τις ανεβασω στο forum αλλα δεν ξερω πως -.-'
Feb 18 2010 16:45
ναι...:blush2: αλλα δεν μιλουσα για αυτο.....το ελατωμα...:redcard2:
Feb 18 2010 16:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed