Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → ZeLiGa
Χεχε, στα 'λεγα! :P Οι ατάκες του είναι όλα τα λεφτά, αλλά το ίδιο και η παράνοια/γέλιο με την οποία σκοτώνει τους άλλους (δεν ξέρω που έχεις φτάσει, αλλά θα δεις τι εννοώ).
Fave κακός, μαζί με Itachi, Kisame, Sasori, Deidara και Orochimaru (άντε και λίγο Kakuzu).
ΥΓ: Οπ, μόλις συνειδητοποίησα ότι παρακολουθείς και One Piece... anime, manga ή both; Που έχεις φτάσει; (και φυσικά) Καλό;
Φεβ 24 2010 14:53
Zoro → Robin-Chwan
Τσουπ, αν το παρατήρησες μπαίνω τα μεσημέρια κυρίως, που κάνω κάνα (μεγάλο) διάλειμμα, τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, αν και καμιά φορά περνάω σαν guest.
Patience. :P
Φεβ 24 2010 14:44
ZeLiGa → Zoro
Πολύ κάφρος αυτός ο hidan. xD Αλλά και η μετάφραση των db δεν πάει πίσω... Χαρακτηριστική λέξη: Cocksuckers. :P
Φεβ 23 2010 18:59
Zoro → Night Wizard Seal
Καλά ναι ο Puck τα σπάει, θα δεις και πιο κει, σε στιγμές που η σειρά γίνεται απίστευτα σκοτεινή, αυτός δίνει ένα κλίμα χαλάρωσης και αστείου πάντα. :P
Ε, απλά ο Guts είναι ο top of the top, ο no.1 αγαπημένος μου, θα δεις και πιο κει τι ολοκληρωμένο παρελθόν έχει και έγινε έτσι!! Then again, έχουμε ήδη κοινή συμπάθεια στην αγαπημένη μου (Robin-sama) και αρκεί! :rolleyes:
Και, όπως σου είχα πει, αφού σου αρέσουν οι "σκοτεινές" ιστορίες, μόλις ξεκίνησες μια από τις πολύ καλές (heh, ελπίζω να μην φαίνεται, αλλά είμαι λίγο καμένος :whistling:)!
Φεβ 23 2010 18:34
Night Wizard Seal → Zoro
Λοιπόν μετά από πολλές τεχνικές και απεριόριστες προσπάθειες τελείωσα το 1ο τσάπτερ του Μπερσέρκ.:hihi2:.
Δεν είχα χρόνο σήμερα για αυτό. Ένα έχω να πώ. Η ιστορία φαίνεται απίστευτα ενδιαφέρουσα και με αρκετό μυστήριο . Διάβασα ένα τσάπτερ και μου γεννήθηκαν πάνω από 10 ερωτήσεις.
Φαντάσου.:D
Λοιπόν ο Γκάτς μέχρι τώρα μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση και θα δώ στην πορεία για αυτόν(να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη ρε παιδί μου.)
Και το ξωτικάκι είχε πολύ πλάκα.
Τα γούστα τα έχουμε στον Γκάτς θα χαλάσουμε ρε Ζόρο-σαμά; :hahaha:
Φεβ 23 2010 18:25
Zoro → Night Wizard Seal
Heh, και εδώ θα παιχτεί το ultimate test (once again :P) για να δούμε πόσο κοινά γούστα έχουμε... :kill4u: ... μην και δεν σου αρέσει ο Guts! :roar: [SIZE=1](my fav char :p)[/SIZE]
Φεβ 23 2010 18:15
Mad_Hatter → Zoro
Να τον βγαλεις ειναι ευκολο, για το πως τον εβαλαν τωρα δεν εχω ιδεα:hihi2:.
Αυτο που αναρωτιεμε ειναι πως τον ταιζαν:hahaha:.
Φεβ 23 2010 14:49
Night Wizard Seal → Zoro
Στην αρχή είμαι γιατί πρόσφατα το άρχισα(με κυνηγάνε τα μαθήματα). Βασικά έκανα έναν καθαρισμό στα ζιπαρισμένα αρχεία γιατί έγινε μια βλακεία και είδα ότι στο τόρεντ που μου έδωσες ήταν μέχρι το 307.
Τώρα όλα όκ, Ζόρο-σαμα.:8): Μην ανυσηχείς.:ureshii:
[SPOILER]Θα βγάλω το άχτι μου πάνω στο Μπέρσερκ, σαν την Ιριστέλλα:hihi2: Έτοιμο για βρώση:P[/SPOILER]
Φεβ 22 2010 18:05
Robin-Chwan → Zoro
Ειχα βαλει set Hinata οταν ειχα πρωτοερθει στο forum. Μετα εβαλα set Toshiro απο Bleach και μετα νομιζω εβαλα το πρωτο μου set OP.....νομιζω. Δεν τα θυμαμαι ολα αλλα ειμαι 1000% σιγουρη οτι τα περισσοτερα set που εχω κανει ειναι απο το ΟΡ!!
Φεβ 22 2010 16:20
Zoro → LNEnja
[quote=LNEnja][FONT=Franklin Gothic Medium]Χαμένος χρόνος για λεπτομέρειες των λεπτομερειών και ατέλειες που μόνο εσύ στο τέλος παρατηρείς... :confused:[/FONT][/quote]So true, καλώς ήρθα στο club λοιπόν! :P
(suto-ka? tasuketeee :Crying2:)
Φεβ 22 2010 16:17
Zoro → Night Wizard Seal
There you [URL="http://www.evil-genius.us/"]go[/URL]! Τσέκαρε κάτω δεξιά στο torrent downloads!
Που έχεις φτάσει btw; Καλό;
(-sama, keep it up XD)
Φεβ 22 2010 16:09
Zoro → Robin-Chwan
Naisu, creepy desu!!
Btw πρέπει κάποια στιγμή να βάλεις και ένα που τιμάει το nick σου. :P
Φεβ 22 2010 16:07
Zoro → TotalOblivion
Αααα, εσύ λες πολύ μπροστά spoilaριστικες, αχά! Ναι μην βιάζεσαι, όπως σου έχω ξαναπει, γιατί σαν φτάσεις στο τέλος η υπομονή για το κάθε chap θα είναι ατελείωτη, με το πάσο σου~ (άλλωστε guts' coolness knows no limits :D)!
Btw και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=4va8Up6zN2c"]κάτι[/URL] για να πορωνόμαστε στο OP (ακόμη το κοιτάω :rolleyes:).
Φεβ 22 2010 16:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται