Jump to content

Community Status Updates

Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Χαμένος χρόνος για λεπτομέρειες των λεπτομερειών και ατέλειες που μόνο εσύ στο τέλος παρατηρείς... :confused: Μήπως ανήκεις κι εσύ στο [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_personality_disorder"]"club"[/URL];; Yosh! Bρήκα ποιόν θα κάνω stalk για τον επόμενο μήνα... :kill4u: --Ναι για κάποιον ανεξήγητο λόγο στην αρχή που πήγαινα να βάλω το διάφανο avvie κάτι δεν του κόλλαγε με το .png *shruggs*[/FONT]
Feb 22 2010 01:47
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Zoro-sama i have a request ! Τα καινούργια τσάπτερ Berserk από πού τα τσιμπάμε ; (Δεν το τελείωσα ακόμα :Pαπλά πληροφοριακά).
Feb 21 2010 23:56
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Luffy set!!!!!!!
Feb 21 2010 23:41
Photo

TotalOblivion → Zoro

Βασικά δεν είδα καν κάτι τέτοιο:P Είδα μόνο τη φάτσα του παλιού καλού Griffith σε μια μάχη. Λες και δεν έγινε ποτέ άγγελος. Anyway... Θα τα δω όλα όταν έρθει η ώρα:) Για την ώρα απολαμβάνω το όλο manga:P
Feb 21 2010 22:23
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι, είδα και το post που έλεγε ότι το ID είναι τεράστιο και άνετα χωρούσε και αυτός... δεκτό, πως ανέβηκε ως πάνω για να βγει όμως; :hahaha: (ή, ανάποδα, πως τον φέραν εκεί κάτω; ) Παίζει και αυτό που λες, να έχει κάνα nano nano no mi ή κι άλλο level η φυλακή... ή, για κάτι ακόμη πιο extreme, να γκρέμισαν ολόκληρη την φυλακή για να τον βγάλουν έξω, that would be like BB. :P
Feb 21 2010 16:52
Photo

Zoro → TotalOblivion

Ω ναι, θυμάμαι το σημείο. Σε περιμένουν ωραίες μάχες, σχέδια και παραμυθένιο (ή όχι και τόσο :P) περιβάλλον. Με τον hawk μάλλον λες όταν ο Griffith έκοψε το κέρατο του Zodd. :hmmm: Αν είναι αυτό σιγά το spoil, αν και παίζει ρόλο πιο κει, όχι τώρα όμως. ;)
Feb 21 2010 16:48
Photo

Zoro → LNEnja

Ηθική ικανοποίηση! Exactly! Κι εμένα μου έχει τύχει να χάσω αρκετές ώρες για ένα σετάκι (ή και άλλα διάφορα, hackarisma κινητού κλπ ;p) και να σκέφτομαι πόσα άλλα πράγματα θα μπορούσα να έχω κάνει στον ίδιο χρόνο, αλλά στο τέλος, εφ' όσον κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα και καλά (αλλιώς θα ήταν εντελώς για το τπτ χαμένος αυτός ο χρόνος - μου έχει τύχει :/), μένεις ευχαριστημένος. Δική μου δουλειά θα δεις σε σετάκια, όπως είπα. :P Τον άλλο μήνα έχω έτοιμο ένα από τα καλύτερα και πιο κουραστικά που έχω κάνει ως τώρα, wait 'n' see. ;p ΥΓ: Επιτέλους έβαλες και την διάφανη version του ava, δεν μπορούσα να βλέπω άλλο το άσπρο. :)
Feb 21 2010 16:43
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[spoiler=op manga] Ναι, ποιο μεγαλος απο τον Oars ειναι, ο ενας ειναι λιγο πιο μεγαλος απο το siege wall, και ο αλλος εχει το μισο υψος απο το marineford.Ελπιζω παντως να μη βγει κανεις πιο μεγαλος απο αυτο. Το που τον κραταγανε το αναρωτιομουν και εγω.Ισως ειναι απο φρουτο και μπορει να ξαναμικρυνει, ισως σε κανα υπογειο κατω απο το lvl6, δεν εχω ιδεα. [/spoiler]
Feb 21 2010 15:03
Photo

TotalOblivion → Zoro

Thnx dude;) Proxwrisa mexri to Vol.15 nomizw. Me to misty forest i kati tetoio:P An k nomizw pws m ekana spoil vlepontas mia eikona pio katw xD Kati me ton hawk:P
Feb 21 2010 08:10
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"]I know, right? Εμένα αυτά τα 3 αρχεία (και σιγά 250MB το πολύ μέγεθος) μου πήραν 6 ώρες για να τα ανεβάσω... Καταραμένο medifire! :madtodeath: Άσε φωτιές/chakra strings κλπ ήταν παραγγελιές από τους cosplayers μας... Σαν να μην έφτανε το editting που είχα να κάνω ούτως ή άλλως... :nanteee: Όχι εντάξει σοβαρά τώρα, ίσα ίσα που το καταφχαρηστήθηκα γιατί η όλη ηθική ικανοποίηση ότι βγήκε ένα decent αποτέλεσμα was more than enough! :ureshii: Ναι ξέρω καλά τι εννοείς απλά έτρωγα την άπειρη πίεση από τους υπόλοιπους για να μην χάσω την deadline και επί 3 μέρες το πήγαινα σερί από πρωί μέχρι το επόμενο πρωί το editting. :deadga6: Εμένα μου λες για τελειομανία;; Τι random πεζούς έχω εξαφανίσει ουου~ :blurah5: Πάντως ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να δεις τις φωτογραφίες το εκτιμώ πολύ μαζί και με τον σχολιασμό σου... :blush2: Άντε περιμένω να δω και δική σου δουλειά! :chigau: :)[/FONT]
Feb 20 2010 23:38
Photo

Zoro → ZeLiGa

Ναι, πιο κει να δεις και τι ικανότητες έχει. Δεν υπάρχει ο τύπος. :P (ο seiyuu του έκανε και απίθανη δουλειά με την φωνή του, πέτυχε να τον κάνει παρανοϊκό και baka ταυτοχρόνως)
Feb 20 2010 22:22
Photo

Zoro → LNEnja

Hey, μπόρεσα και τσέκαρα τις pix τελικά (easier done than said ήταν :P)! Λοιπόν έχω να πω ότι έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα! Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω όταν μου μίλησες για photo editing, αλλά σαν τις κοίταξα μου άρεσαν πολύ τα σήματα από Naruto και Death Note που κόλλησες πάνω τους, όπως και τα διάφορα ονόματα και εφέ (puppet strings, fire) που πρόσθεσες! :) Όπως είπα πριν δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και, αν και πιστεύω πως δεν είναι πέρα των δυνατοτήτων μου, θα σου πήρε σίγουρα έναν Α κόπο να τις κάνεις :hot:... gz! Και απλά για να είμαστε τελειομανείς, ένα μοναδικό μικρούλι πράγμα που βρήκα ως ατέλεια είναι ότι σε μερικά σημεία τα σήματα των σειρών ήταν λιγάκι υπερβολικά τραβηγμένα ή τα ονόματα ελαφρώς δυσανάγνωστα, αλλά όπως είπα και πάλι, σαν extra παρατήρηση (να δείξω και ότι όντως τις είδα :P). Πολύ καλή δουλεία κατά τα άλλα.
Feb 20 2010 22:18
Photo

ZeLiGa → Zoro

Α, κατάλαβα ποιον εννοείς. Έναν που έλεγε I'll kill that bitch. Ή κάτι τέτοιο...
Feb 20 2010 22:14
Photo

Zoro → Vanderengel

Δεν έχω ιδέα. Πέρα από το γνωστό forum, που το τσεκάρω που και που και είναι πλοίο προς βύθιση πια, δεν ξέρω για άλλα και δεν έχω και πολύ χρόνο/όρεξη να ασχοληθώ άλλωστε. :/
Feb 20 2010 22:10
Photo

Zoro → ZeLiGa

Χεχε στο τέλος του 71 (αν δεν κάνω λάθος) κάνει και πρώτη εμφάνιση ένας από τους αγαπημένους μου (κάφρους) Akatsuki, o Hidan! Ετοιμάσου για μπόλικο βρισίδι. :P (εγώ πάλι έχω δει όλα τα fillers btw, γι' αυτό είπα να σε "σώσω" :blurah5:)
Feb 20 2010 22:04