Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ZeLiGa → Zoro

Να σου πω την αλήθεια, το one piece στα πρώτα 100 επεισόδια μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, περισσότερο από τα 100-E.L. arc(χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το el, το οποίο μάλλον είναι το καλύτερο μέχρι τώρα αρκ, παρά τα ελαττώματά του, τουλάχιστον στο ανιμε). Το E.L., να σου πω την αλήθεια, με έκανε να βαρεθώ αφάνταστα μέχρι να φτάσει στο ζουμί. Το sky island arc δε με ενθουσίασε. Είχε ορισμένους πολύ κουλ χαρακτήρες αλλά περίμενα περισσότερα από όλην αυτήν την αναμονή... Το Arlong arc είναι το καλύτερο κατ εμένα αρκ μέχρι το επεισόδιο 200κάτι. Και το αρκ με τον κούρο μου άρεσε επείσης. Το thriller bark το βρήκα πολύ καλό, το Shabondy όχι και τόσο, αλλά τουλάχιστον πέρασε γρήγορα. Σε γενικές γραμμές, μου φαίνεται πως έχουμε ακριβώς τα αντίθετα γούστα. :P Να σου πω την αλήθεια, οι συζητήσεις με άλλα άτομα δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Δεν πρόκειται δλδ να διαβάσω ένα manga μόνο και μόνο για να συζητάω με άλλους γιαυτό. Και εφόσον το άνιμε μέχρι τώρα με καλύπτει... :rolleyes:
Φεβ 26 2010 21:39
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Χαχα, ναι την πατησες αγρια!!!:kill4u: Πηγα να βρω εικονες για set Robin αλλα εχω το ιδιο προβλημα που ειχα με την υπογραφη Ace. [B]Δε μπορω να βρω εικονες!! For Damn's sake![/B] :beaten:
Φεβ 26 2010 21:26
Φωτογραφία

Zoro → ZeLiGa

Ε; Δλδ αν κατάλαβα καλά: Δεν βαρέθηκες στα πρώτα arcs (Little Garden με τους γίγαντες, Baratie, Arlong, Kuro), ούτε και στα επόμενα απ' αυτά που λες (Thriller Bark, Shabondy -που είχε χάλια σχέδιο-) και άλλα λοιπά... και βαρέθηκες στα 3, κατ' εμέ, καλύτερα arcs της σειράς ως τώρα; :hahaha: Καλά δεν λέω, γούστα είναι όλα και τι θα σου αρέσει, απλά μου φαίνεται παράξενο να μην παραπονέθηκες για τόσα άλλα arcs και ειδικά αυτά τα 3 ναι. [IMG]http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a014.gif[/IMG] Για τον λόγο που δεν πιάνεις το manga κι εγώ το είχα σκεφτεί παλιά, αλλά τουλάχιστον σου λύνονται περισσότερες απορίες έτσι και κάνεις πάρα πολλές συζητήσεις με τους υπόλοιπους του site, μιας και σχεδόν όλοι το διαβάζουν πια. :P
Φεβ 26 2010 21:25
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

[IMG]http://www.laymark.com/i/o/30.gif[/IMG] [IMG]http://www.laymark.com/i/o/43.gif[/IMG] [IMG]http://www.laymark.com/i/o/116.gif[/IMG] (και ναι, καλύτερο είναι, άντε να δούμε νέο σετ ^_^)
Φεβ 26 2010 21:12
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Τα παιξες ε? Χαιρομαι! Καλυτερο απο το προηγουμενο δεν ειναι?? Το δικο σου αμα το αλλαξεις θα ρθω Ιταλια με τα ποδια να σου δωσω φαπα :hiding_something: Θα μπει set αλλα πρωτα θα βαλω ενα για να τιμησω το παλιο μου nick! Α, τωρα ειμαι και επισημα waifu σου (καημενουλη.)
Φεβ 26 2010 16:01
Φωτογραφία

ZeLiGa → Zoro

Βασικά, σε τρία σημεία το one piece με έκανε να βαρεθώ λιγάκι. Πρώτον, στην Arabasta, όπου πήγαινε πάρα πολύ αργά, δεύτερον, στο sky island, όπου είχαμε συνεχώς χαζές καταστάσεις που καθυστερούσαν την πλοκή, και τέλος, στο ennies lobby(ναι, καλά διάβασες) διότι πέταξαν κάποια fillers και flashbacks μιας και είχαν φτάσει πολύ κοντά στο manga. Πάντως όχι, δε χρειάζεται να διαβάσω το manga, έχω αρκετή υπομονή. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα φτάσω και στα τελευταία κεφάλαιά του, οπότε πάλι το (γ)ίδιο θα είναι. :P
Φεβ 26 2010 14:56
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Xαχαχα, μπαίνω στο profile μου και λέω ποια είναι αυτή η Robin-Chwan (με το ωραίο nick) που είναι στα visits μου; :P Ακόμη και όταν μπήκα εδώ δεν κατάλαβα αμέσως ότι ήσουν εσύ, νόμιζα μιλούσαμε για νέο χρήστη... και πάνω που είχα θυμηθεί να σε ρωτήσω πως και τόσον καιρό δεν το είχες αλλάξει ακόμη! Omedetou, το προτιμώ πολύ περισσότερο από το προηγούμενο (makes me wonder αν αξίζει να αλλάξω το δικό μου πια)! :P Καιρός να μπει και κάποιο σετάκι που να του ταιριάζει. :hiding_something:
Φεβ 26 2010 13:40
Φωτογραφία

Zoro → ZeLiGa

Αυτά είναι, όχι επειδή ακούω συνεχώς πόσα άτομα δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν γιατί έχει παιδικό/άσχημο σχέδιο ή γιατί τα πρώτα 100 eps (πάνω κάτω) είναι πολύ "αργά" (και τρώει drop) από άποψη πλοκής. Κι εγώ σε κάποιο σημείο ήθελα να το dropαρω τότε, αλλά τελικά άντεξα και όντως βελτιώθηκε ευτυχώς. Αν δεν σου δημιουργείται περιέργεια να δεις τι γίνεται παρακάτω στο manga καλά είσαι, εγώ δεν κρατήθηκα και το ξεκίνησα... ετοιμάσου, πιο κει περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές. :P
Φεβ 25 2010 14:36
Φωτογραφία

ZeLiGa → Zoro

Έχω φτάσει στα τελευταία επεισόδια του one piece πριν καν dropάρω το ναρούτο. :P Πλέον είμαι στο 438(πρέπει να είμαι 1-2 επεισόδια πίσω). Σε γενικές γραμμές, αρκετά καλό μου φαίνεται για μεγάλο σόνεν και είναι το μόνο από τα τρία μεγάλα που δεν έχει φάει ποτέ drop. Πάντως βλέπω μόνο το anime, με καλύπτει μέχρι τώρα.
Φεβ 24 2010 23:57
Φωτογραφία

Zoro → TotalOblivion

Ποτέ δεν είναι (αίσιο το τέλος) στο Berserk. Γι' αυτό το αγαπάμε. :P (ναι btw, fan made είναι το video, από Ιταλούς)
Φεβ 24 2010 22:30
Φωτογραφία

TotalOblivion → Zoro

Lol... Πολύ καλό vid για ερασιτέχνες (Νομίζω πως είναι ερασιτέχνες:P). Vol. 18 πλέον^^. O Zodd πήρε επικούς πούλους από το White Hawk. Να δώ τώρα τί θα γίνει με την Casca. Αν και έχω την αίσθηση πως αίσιο δεν θα είναι το τέλος...
Φεβ 24 2010 18:41
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Αντε να το αρχισεις να μου πεις τη γνωμη σου.!!! Τον NWS λες? Αυτος διαβαζει πολυ αργα οποτε και 10 chapter να του χουνε μεινει ενω το αρχιζω παλι εγω θα το τελειωσω πρωτη ;Ρ. Αλλα θα αρχιζω απο τωρα να ετοιμαζομαι ψυχολογικα και θα βρω και site να διαβαζω τα chapters online (κατεβαζω τις αγαπημενες μου σειρες οταν ειναι να φυγω για καλοκαιρι και μετα τις διαγραφω, δεν θελω να τις κραταω, για να χω χωρο)
Φεβ 24 2010 16:09
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Why, thanx... u2! :P Άντε προς το τέλος του μήνα ελπίζω πως θα μπορέσω να αρχίσω κανονικά και με το νόμο το FT επιτέλους (και τότε ετοίμασε Berserk, μην σε περάσει και ο συμμαθητής σου :hiding_something:).
Φεβ 24 2010 15:52
Φωτογραφία

Zoro → TotalOblivion

Και κάτι για να σε πορώσω περαιτέρω!! [URL]http://www.vimeo.com/2740962[/URL] (έχει eng sub, no worry για την γλώσσα... shame on you αν δεν το 'χεις δει ακόμη :P)
Φεβ 24 2010 15:10
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Κι εγω γραφω αυτον τον καιρο αλλα προτειμω να διαβασω 1-2 ωρες την ημερα και μετα να λιωνω στο pc. (Θα χτυπιεμαι κατω σαν χταποδι μετα με τους βαθμους μου αλλα κανω πως δεν το ξερω....) Χαχα, εσυ εχεις την υπομονη και τα γερα νευρα πιο πολυ αναγκη απο μενα φιλε μου ;) Καλα ξεμπερδεματα!
Φεβ 24 2010 14:54