Community Status Updates
GkLoc → gexion
Arigato,Αληθεια Ειμαι Τοσο Καλος Στην Πειθω???:orly:
Μπραβο,Πως Αλλιως Θα θα ειχα 8.000 Ακολουθους!!:hahaha:
Αντε gexion,πιο πολλυ one Piece,και πιο πολλυ ΚΑΨΙΜΟ!!!
Απο αυριο,δεν Θα με Βλεπεις Πολλυ Συχνα Μεσα,Διοτι Την κανω Για Γειτονικα Μερη,Και Θα Αρχισω Δουλεια!Οποτε Παρα Πολλυ Σπανια Θα Μπαινω!:nanteee:
See Ya!!!
Jun 19 2008 15:23
gexion → GkLoc
[B]8DΤι μου τσαμπουνάς συνπειρατή!!Mια χαρά είσαι!Είσαι και πολύ φινετσάτος captain,ταλαντούχος στην πειθώ κιόλας;)[/B]
[B]μπορεί να έγινε black-out από ΔΕΗ στο σπίτι,αλλά όχι στο μυαλό[/B]
[B]One Piece ΓΙΟΥΠIIIIIIIIIIIIIII:w00t:[/B]
Jun 19 2008 15:01
GkLoc → gexion
Αληθεια???
Βρε Τους Ατιμους,Να Στερουν Το One Piece Απο Ενα Αθωο Κοριτσι!:hiding_something:
Εγω Το Ειχα Παθει Ενω Εβλεπα Bleach,Και Απο Εκει Και Μετα,Δεν Ξαναειδα Ποτε Bleach!(ΛΟΛ)
Απο Οτι Βλεπω,Εχεις Τρελαθει(Πρεπει Να Με Ευχαριστεις Που Επεμενα Να Το Δεις)(πλκ)
Και oπου να'ναι Φτανεις Σε Εμενα,(Αν δεν εχεις φτασει ηδη)
Αντε,Και Ελπιζω Να Σου Αρεσω(CAPTAIN Usopp!)
(δεν ενοω εμφανισιακα,διοτι σε αυτον τον τομεα υστερω:hahaha:,αλλα σαν χαρακτηρας!)
Jun 19 2008 14:03
gexion → GkLoc
[B]Roger![/B]
[B]:wis:Yoho,yoho,a pirate's life for meh![/B]
[B]ps:είχαμε black-out την ώρα που ήμουν στο 9ο επεισόδιο:bike::fromabove:[/B]
[B]curses upon ΔΕΗ which delayed my One Piece action!!!!!!![/B]
Jun 19 2008 13:55
GkLoc → gexion
YOSHAAAA!!!!
Βλεπω Οτι Βρηκες Και ονομα Πολυ γρηγορα,Ωραιο Ηταν!!!
Στα Ειπε Ο Zoro Απο Κατω Οποτε Δεν Σου Ξαναλεω Οτι Σε Περιμενουμε,
Και No Matter What,Never,Ever,Stop One Piece!!!
Jun 19 2008 13:18
gexion → GkLoc
[B]:oo:κοίτα..τώρα που σου γράφω είμαι στο όγδοο,το απόγεμα (ή και μεσημέρι)που θα εισαι online θα 'μαι στο 11.[/B]
[B]Απ'ότι φαίνεται ,πρέπει να κάνω κουπί στο turbo ,να μπορέσω να ΄χω πιο σφαιρική άποψη περί oNe Piece και να την πω επιτέλους in the group[/B]
[B]πάντως θα συμμετέχω όπως μπορώ:thumbup:[/B]
[B]Οi,Oi σηκώνω την άγκυρα..και ξεχύνομαι στα κύματα των επεισοδίων[/B]
[B]ΣΤΟ group και γενικά ,τρέμετε την πειρατίνα SEAGRAVE8DYIHAAAAAAA!!!!!![/B]
Jun 19 2008 06:40
gexion → Zoro
[B]η αλήθεια είναι πως βλέποντας τρία-τρία τα επεισόδια την ημέρα(κατά μέσο όρο πάντα)έχω συλλάβει την ψυχολογία του ανιμέ αυτού και το στίλ του πολύ καλά...όλος αυτός ο χαβαλές κι η πλάκα ,αλλά κι η συγκίνηση της επόμενης στιγμής,συμβαίνουν indeed...σχεδόν σε κάθε επεισόδειο.Και τα μηνύματα στο One Piece τα πιάνω στον αέρα,είναι εύκολα αντιληπτά...με άμεσο κι ευχάριστο τρόπο:)[/B]
[B]και αυτό με τα stories πολύ (πολύπολύ)μου άρεσε...θα 'θελα κι εγώ να συμετέχω...κάπως,κάποια στιγμή...χωρίς ΄να σε πιέζω εννοείται...[/B]
[B](πλύση εγκεφάλου στο Zoro...κάνε με Captain:confused:) (xD just kidding)[/B]
Jun 19 2008 06:27
gexion → Albatross
[B]το έχω ακουστά το ανιμέ...εγώ εκτός αό One Piece,βλέπω και Fate/Stay Night και μου αρέσει εξίσου πολύ:bath:[/B]
Jun 19 2008 06:19
Zoro → gexion
Ναι,στα group υποδυομαστε χαρακτηρες,εγω και ο gkloc φτιαχνουμε ιστοριες και γενικα ειμαστε απο τα καλυτερα group(αν οχι το καλυτερο;))...
ΟΚ,οταν μαθεις και περισσοτερα σε περιμενουμε και εσενα στις συζητησεις,θα δεις,εχει φαση...οπως και το ανιμε φυσικα!!!
Ο Zoro ναι,καμια σχεση με την αρχη,πιο κει θα δεις οτι αν και παντα πιο σοβαρος απο τους αλλους,κανει και αυτος τις γκαφες του εδω κι εκει...πιο αστειος απ οσο φαινετε...
Φοβερο ανιμε παντως ε??
Τοσο καλο συνδιασμο απο πλακες,μαχες,συγκινηση,μουσικη και ελευθερια δυσκολα βρισκεις(αν σ'αρεσει ο στυλ βεβεια)...αλλα ακομη δεν εχεις δει τπτ απ αυτα που λεω...παρ ολα αυτα η 1η φορα ειναι και η καλυτερη,τοτε που ακομη δεν ξερεις τι ωραια εμπειρια σε περιμενει και εχεις να δεις οσα επεισοδια γουσταρεις...γιατι μετα ξενερωνεις με το 1 την βδομαδα...
Τεσπα,αυτα,καλη συνεχεια λοιπον!!
Jun 19 2008 01:55
GkLoc → gexion
Oi,gexion!!!
Που Βρισκεσαι Τωρα?(Αμα Μου Πεις Κατω Απο 10-SUICIDE)(xD)(jk)
Kαλυτερη Ατμοσφαιρα Απο Αυτη Που Εχουμε Διημουργησει Στο Group,Πιστευω δεν Θα Βρεις Αλλου!
Αντε,Σε Περιμενουμε Να Συμμετεχεις Και Ενεργα Στις Συζητησεις!
Αυτα,See Ya!
Jun 18 2008 21:56
Albatross → gexion
:D
Για την ώρα βλέπω Great Teacher Onizuka...είναι φοβερό το anime αλλά κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα dvd που μου έγραψε ο φίλος μου και ψιλο-κολλάνε...αν και παίζει να φταίει και το pc μου.
Jun 18 2008 17:10
gexion → Albatross
[B]Τέλος για σήμερα...πόνεσε η κεφαλή μου ούτως ή άλλως:P[/B]
[B]εσύ κανά ανιμέ άλλο,βλέπεις?[/B]
Jun 18 2008 14:50
Albatross → gexion
Καλή συνέχεια! Και μην τα δεις το ένα πίσω από τ' άλλο όπως εγώ, δεν θα τα ευχαριστηθείς έτσι :P
Jun 18 2008 14:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed