Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

gexion → Albatross

[B]καλημέρααααααααααααα[/B] [B]με πέτυχες πάνω στο action[/B] [B]έβλεπα One Piece:gotit:[/B]
Ιούν 18 2008 08:41
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]nice:)[/B] [B]ωραία φαίνεται εκεί μέσα στο group..[/B] [B]θα βάλω κι άλλες pics soon[/B] [B]και η ατμόσφαιρα που χετε δημιουργήσει είναι cool[/B]
Ιούν 18 2008 06:55
Φωτογραφία

gexion → Zoro

[B]:oo:είμαιστοτρίτοεπεισόδιο,μηχώσειςφάσκελο[/B] [B]τώρα που ειν πρωί και ήσυχα θα δω κανα epis ακόμα...Στο OnePiece Group..έχετε μπει κανονικά στο κλίμα βλέπω..(υποδίεστε και χαρακτήρες ή ειν η ιδέα μου??)[/B] [B]θα μιλήσω κι εγώ εκει,όταν θα έχω κατι να πώ όμως...u know it is too early for me to talk about one piece ...κάπως όμως θα χωθώ κι εγώ σύντομα...don't worry[/B] [B]O Zoro στην αρχηηηηη-αρχηηηηηηηη μου φάνηκε ολίγον ψωνισμένος εκδικητής...αλλά τελικά είναι πολύυυυυ εντάξει....θα τον αναλύσω καλύτερα όταν δω κι άλλοοοοοο.κι άλλοοοοο:bike:[/B] [B]αυτά προς το παρόν:D[/B]
Ιούν 18 2008 06:51
Φωτογραφία

Zoro → gexion

Καλως την νεα nakama στο πληρωμα του One Piece group!! (μα καλα αυτος ο GkLoc ποσα ατομα εχει προσυλητησει και ποσους ακουλουθους εχει??Σαν κι αυτον κανενας!!ειναι ο επισημος προσυλιστης του group!!) Τι λεει πως σου φαινετε η σειρα λοιπον??:ureshii: Ο χαρακτηρας μου(Zoro,φυσικα)?? Πες καλα λογια μην σε κοψω!!(kidding xD)
Ιούν 18 2008 01:40
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Oxι Μωρε,Τι Απογοητευση??? Με Το Πασο Σου! Ωραια Η Foto με Zoro k Sanji,Α Ρε Μεθυσια!
Ιούν 17 2008 23:04
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]ok,έκανα join...αλλά ειμαι new kai shy:wooi2:γι'αυτό για αρχή έβαλα μόνο 2 pics...αργότερα θα μιλήσω κιόλας...να δω κανά επισόδειο ακόμα:nosey:*στο 3ο πάω*[/B] [B]απογοήτευση ε ?:emptyonexg1:[/B]
Ιούν 17 2008 21:32
Φωτογραφία

Azixel → gexion

X3 e ma twra ayta einai. SKISTOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X3
Ιούν 17 2008 19:33
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

OK,Καλα Που Βρηκαμε Ακρη!!! Μιας Και Σε Βλεπω Πορωμενη Απο Τωρα,Δεν Περνας Και Απ'το Social Group Του One Piece [URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8[/URL] Nα Κανεις Join,Εχουμε Αναγκη Απο Κοπελες, εχουμε μαζευτει ολοι οι "Νταηδες" Εκει Μεσα! Αυτα,See Ya!!Και Burn~Baby~Burn with One Piece!
Ιούν 17 2008 15:08
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]ξέρω τι εννοείς όταν λες "κάτι παραπάνω από φίλο".Και στο naruto (και στα περισσότερα animes)επικρατεί η φιλία κι η αυτοθυσία και όλο αυτό το έντονο συναίσθημα γενικά...που σε συγκλωνίζει,και σε απορροφά[/B] [B]και μη διακυρητεις και προπαγανδες φίλε μου...τρυφερό είπα..δεν είπα πουτανιάρικο δα:emptyonexg1:[/B] [B]Άντε και προς ολοταχώςςςςςςςςςςςςς...later on θα δω κι αλλο επειδοδιο**η άπληστη**:bike:[/B]
Ιούν 17 2008 15:02
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Oταν Λες Τρυφερες,Αναφερεσαι Στο Κλαμα,Η Στο "Αλλο"! Διοτι Αμα Αναφερεσαι Στο Αλλο,Δεν Εχουμε! Απο Κλαμα Ομως,ΓΕΜΑΤΟ! Σε Μερικες Φασεις Γινετε Τοσο Σοβαρο Και Συναισθηματικο,Που Θα Λυγισεις! Εγω Προσωπικα Σε Δυο Φασεις Εκλαψα,ειλικρινα! Το Anime Σου Προσφερει Πολλα Μηνυματα Μεσα Απο Αυτα,Ειδικα Το Anime Περιτριγειριζετε Εντονα Στην Λεξη Nakama,που Σημαινει "Κατι Παραπανω Απο Φιλος"!Οταν Συνεχισεις,Θα Καταλαβεις
Ιούν 17 2008 14:43
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]εγώ μπορεί να είμαι περίεργη:hahaha:.........[/B] [B].........εσύ όμως με τη μία ενέδωσες..και με αναλυτική περιγραφή!![/B] [B]και να ρωτήσω κάτι ακόμα... >.>[/B] [B](τιπτπιοτρυφερεςστιγμες...θαεχουμε?εστωκαιστο300+επεισοδιο??)[/B] :nosey:
Ιούν 17 2008 14:38
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Mαζευουνε 8 Nakama,Τωρα Στα Τελευταια Ειναι Με Κατι Ζομπι,(δεν Εχω Φτασει Ακομα Εκει,Τα Παω Σιγα,Σιγα) Μεχρι Στιγμης Το Πληρωμα ειναι: O Kαπετανιος:Luffy Ο Swordsman:Zoro Η Navigator:Nami(Πρεπει Να Την Εχεις Δει!) O Marksman:Usopp(Αυτος Που Εχω Στο Avatar Μου,Πρεπει Να Τον Θυμασαι Απο ΑΛΤΕΡ!) Ο Cook:Sanji,(Θα Σου Ερσει Πολυ) Ο Doctor:Chopper(Θα Τον Δεις Δεν Σου Λεω Τπτ) Η Αρχαιολογος:Robin(Ψυχρη Κοπελα,Και Οχι Τοσο Χαζοι,Οσο Οι Αλλοι!) Ο Shipwright:Franky(Cool Τυπος Με Χερια Σαν Τον Popeye!) Αυτα,Και Δεν Κανει Καλο να Εισαι Περιεργη!
Ιούν 17 2008 14:26
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]λοιπόν δε σου λέω αριθμό επεισοδίου γιατι ειν ελεινά μικρός:stubborn:[/B] [B]αλλά το πιστεύω πως αν κολλήσω ,there is no way back ...θα κλείνω 15αωρα στην οθόνη..και το παλεύω σκληρά να αντισταθώ (όσο γίνεται)[/B] [B]και θα ρίξω και τις εντυπώσεις μου όταν προχωρήσει λίγο το πράμα...για πες με όμως...στα τελευταία επεισόδια τι γίνεται πάνω-κάτω?:orly:**η παλιοπερίεργη **[/B]
Ιούν 17 2008 13:53
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Και Εγω Παππους,Τι Θα Πει Αυτο??? Το Καλο Ειναι,Οτι Το Καθε Επεισοδιο,Ειναι Καλυτερο Απ'το Αλλο,(Με Λιγες Εξαιρεσης) Αμα Καεις,Μετα Δεν Θα Ξεκολας Απ'την Οθονη,Και Τα 300 Επεισοδια Θα Φυγουν Αμεσως!! Μπορεις Να Γραψεις Και Στο Thread Του One Piece Τις Εντυπωσεις Σου(αμα εχεις) Μεχρι Που Εχεις Φτασει??
Ιούν 17 2008 13:43
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]γιατί δε μου είπες πως ειν 300 και βάλε τα επεισόδια...????:run:[/B] [B]και πως ακόμα συνεχίζεται????:terror2:[/B] [B]γριούλα θα 'μαι όταν θα ρθει το τέλος του One piece:hiding_something:[/B]
Ιούν 17 2008 13:34