Community Status Updates
GkLoc → gexion
Μα Οχι,Η Nami-Swan Ειναι και ξαδελφη μου,οποτε ξερω οτι δεν πολυμπαινει μεσα,
και μην ανυσηχεις,Πρηζε με οσο Θες!
See Ya
Jun 24 2008 12:04
gexion → Player_By_Post
[B]καλά τα πας στο game με τα όπλα : D[/B]
[B]οι ιστοριές έχουν πολύ γέλιο...[/B]
[B]θα ΄πρεπε να με ρίξει το γεγονός πως πολέμησα με σφεντόνα...αλλά anyway:orly:[/B]
[B]καλές εμπνεύσεις στο next round σου εύχομαι8D[/B]
Jun 24 2008 11:30
gexion → GkLoc
[B]Hey gomenasai για την τοπική εξαφάνιση μου ...πέρναγα λίγα ζόρια αυτές τις μέρες...χθές κηδεία,προχθές αλλεργία...άστα[/B]
[B]One Piece φυσικά και βλέπω,ο ρυθμός μου έπεσε λίγο αλλά θα φορτσάρω soon again:df13952b:[/B]
[B]και η Ναμι δε σας άφησε:emptyonexg1:έκανε την κίνηση της ...επιτέλους...she is always by your side,for all of you:thumbup:[/B]
[B]and sure!!Έχω παίξει και το πρώτο και το δεύτερο Κingdom Hearts.Tα σπάνε!!Παίξτα και τα δύο!!![/B]
[B]Σειρά μου να σε πρήζω για κάτι:hahaha:(jk)[/B]
[B]άντε,see ya!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
Jun 24 2008 07:44
GkLoc → gexion
Τωρα Το Ειδα,
Εχεις Παιξει Το Kingdom Hearts???
Απ'τα Αγαπημενα Μου...Αναμειξη Final Fantasy-Disney(Τι Αλλο Να Θελει Κανεις)
Αμα Εχεις Παιξει,Πια??
Εγω Επαιξα το 1 αλλα δεν προλαβα να το τερματισω,ομως σκοπευω πολυ συντομα να το ξαναπαιξω,μαζι με το 2!(Χι,Χι)
Jun 24 2008 02:29
GkLoc → gexion
Oi gexion,:hi:
Πως Τα Πας??:himitsu:
Βλεπεις One Piece,η το αφησες στην ακρη!!:borednn9:
Στο Group Σε Χρειαζομαστε:gotit:,Χανομαστε Συνεχεια,δεν μπορουμε χωρις την Navigator μας!!:ureshii:
Jun 24 2008 02:26
gexion → 1oneiromono
[B]hehehe hi:congrats:[/B]
[B]και ναί το έχουν αυτό οι γιαπωνέζοι,δε λυπούνται να δώσουν ένα τέλος στα stories τους.Και πλάκα-πλάκα συνήθως το τέλος ειν τόσο θεαματικό ,κι έχεις δεθεί τόσο με τους ήρωες που όχιιιιιιιι:df13952b:δε σου κάνει η καρδιά άμα θυσιαστούν,πεθάνουν κλπ[/B]
[B]φυσικά υπάρχουν πάντα κι εξαιρέσεις όπως το One Piece που είναι 300 επεισόδια και ακόμα συνεχίζεται:hahaha:[/B]
Jun 23 2008 07:32
1oneiromono → gexion
:hi:(...τλκ αυτη ηταν η λεξει που ξεχασα να πω στην αρχη :P)
hehe και εγω για καιρο ειμουνα φαν του spiderman για αρκεται επερνα το amazing spider man μεχρι to brunch new day (αν το ειχες παρακολουθησει)οπου πανω κατω σβινουν το παρελθο του με την MJ σαν να μην ειχε παντρευτει ποτε....τεσπα βασικα με κουρασαν αυτες οι ανατροπες/αλλαγες που κανουν στα αμερικανικα κομικς και για αυτο τα εχω μειωσει,σε αντιθεσει με αυτους οι ιαπονες ξερουν ποτε να βαλουν ενα τελος στα μανγκα:hahaha:
Jun 22 2008 21:23
1oneiromono → gexion
----------double post with the same meaning:P,plz delete it------------
Jun 22 2008 20:38
gexion → 1oneiromono
[B]δεν είμαι great fan ..αλλά έχω περάσει απ'όλες τις τέχνες ένα κόλλημα..κυρίως με X-men,spiderman,superman,supergirl and...spiderman too :P[/B]
[B]nice to meet ya!:)[/B]
Jun 22 2008 20:20
1oneiromono → gexion
να σε ρωτησω εισε καθολου φαν των american comics (marvel,dc,imade,dark horse...)??cuz somewhere i saw, you were spidey fan...
Jun 22 2008 20:17
gexion → Albatross
[B]λοιπόν θα σε γελάσω αλλά τώρα το άρχισα το Fate/Stay night και δεν είμαι σίγουρη...ειν magic/action...κάπως:drink:[/B]
Jun 21 2008 11:48
gexion → GkLoc
:oo:[B]wow!u serious?!u sure?![/B]
[B]λοιπόν μεγάλη μου τιμή ρέι,θα προσπαθήσω να είμαι άξια navigator[/B]
[B]πάω τώρα κι από group...να το δηλώσω....:joyful:[/B]
Jun 20 2008 06:51
GkLoc → gexion
GEXION,Τι κανεις???
Λοιπον,ο λογος της επισκεψης μου ειναι οτι,σου προτεινουμε να γινεις η Navigator μας!!!
Αμα Δεχεσαι Περνα Απ'το Group k Ανακοινωσε Το!
Ελπιζω να δεχτεις!!Τα Λεμε!
Jun 20 2008 02:59
gexion → GkLoc
:o[B]όπα μας!Την κάνουμε από τώρα για summer?![/B]
[B]Άντε...καλές δουλειές και κάνε και πολλά μπάνια..τι σόι θαλασσόλυκος είσαι?:riiight:[/B]
:bye:[B]see yaz[/B]
Jun 19 2008 15:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed