Jump to content

Community Status Updates

Photo

gexion → Lobotomy_4_idiots

[B]helloz[/B] [B]φχαριστώ για τo friendlist~[/B] [B]have a nice day =D[/B]
Jun 17 2008 11:24
Photo

gexion → Azixel

[B]Ok μεγάλη,το γυρνάω....[/B] [B]Dei-Dei's right hand in BOOMS and BANGS,ετοιμάζω επιτέλους νέα ζωγραφιά :D[/B] [B]ένα σου λέω,θα πέσει τρελό photoshop έτσι και το μάθω καλύτερα X3[/B] [B]YATTA!!!!see yaz buddy:bike:[/B]
Jun 17 2008 07:22
Photo

Azixel → gexion

den eimai psyxh azp m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =DDDDD X3
Jun 17 2008 03:53
Photo

GkLoc → gexion

Oπα,Οπα,Μας Αρεσει Απο Τωρα Βλεπω!!:orly: Αντε Καλη Συνεχεια,Οταν ΚΑΕΙΣ,Ενημερωσε Με!!:bike:
Jun 16 2008 16:04
Photo

gexion → GkLoc

[B]το είδα!Τώρα πάω για το δεύτερο στο καπάκι![/B] [B]Αέραααααααααα στα πανιά μου:hahaha:[/B]
Jun 16 2008 15:11
Photo

GkLoc → gexion

ΥΙΗΑΑΑΑ! Αμα Θες Τιποτα Links Να Το Κατεβασεις Πες Μου Το!! Αντε,και καλη αρχη!
Jun 16 2008 12:38
Photo

gexion → GkLoc

[B]χαχααχαχα!Τόσο πολύ που το αναφέρεις θα με παρασύρεις και θα το αρχίσω πιο νωρίς απ΄ότι υπολογίζω το One Piece Ε Ναι Λοιπόν,Σήμερα Θα Δω Το Πρώτο Επεισόδιο:bike:ΥΙΗΑΑΑΑΑΑ![/B] [B](οοps,i wrote that in my profile too:'D )[/B]
Jun 16 2008 08:39
Photo

gexion

[B]χαχααχαχα!Τόσο πολύ που το αναφέρεις θα με παρασύρεις και θα το αρχίσω πιο νωρίς απ΄ότι υπολογίζω το One Piece[/B] [B]Ε Ναι Λοιπόν,Σήμερα Θα Δω Το Πρώτο Επεισόδιο:bike:ΥΙΗΑΑΑΑΑΑ![/B]
Jun 16 2008 08:38
Photo

GkLoc → gexion

Δεν Υπονοω Τιποτα,Απλως Απο Αυτο Που Ειπες Για Το Deathnote,Υπεθεσα....:orly: Τεσπα,Αμα Σου Αρεσουν παντως Τα Αιμοβορα Anime Δες Το!(Τα Σπαει Σε Αυτον Τον Τομεα):roar: Τα λεμε,Και Αρχισε Το Οne Piece!!8D
Jun 15 2008 22:34
Photo

gexion → GkLoc

[B]φίλε μου,υπονοείς ότι σαν κορίτσι που είμαι δεν βλέπω αιμοβόρα ή όπως θες πέστα animes?!To deathnote δεν το είδα όχι γιατί με πήγε τρεις και μία από το φόβο,αλλά επειδή η νοοτροπία του να έχεις τον έλεγχο εσύ και να κρίνεις το αν θα ζήσει ο άλλος ή θα πεθάνει είναι ελεινή,αποκρουστική και τρισάθλια για μένα:fromabove:Who are you?God?![/B] [B]aπό ανιμέ...μου αρέσουν όλες οι ταινίες του Hayao Miyazaki.Tέλος[/B] [B]:wooi2:[/B]
Jun 15 2008 22:16
Photo

GkLoc → gexion

Για Το Death-Note Δεν Ημουν Σιγουρος Αν Θα Το Αρχισω,Αλλα Τωρα Με Αυτα Που Μου Ειπες,ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Naruto Εχω Ηδη Δει 10 Επεισοδια κ 2 Ταινιες! Το Berserk Ειναι Ενα Hardcore Αιμοβορο Anime,Για Σενα Που Εισαι Και Κοπελα Θα Δεν Θα Στο Προτεινα Με ΤπΤ! Ομως Σου Προτεινω Ανεπιφυλακτα Να Δεις One Piece,Τα Σπαει Τρελα!!! Αυτααα....Α,Δεν Μου Ειπες Πιο Ειναι Το Αγαπημενο Σου Anime!!!
Jun 15 2008 21:59
Photo

gexion → GkLoc

[B]Ωραία!Το Ναρούτο ειν πολύ καλό!!Το Berserk δεν το ΄χω δει ποτέ μου...και το deathnote ειν η πόρωση σε όλο της το μεγαλείο,σε απποροφά αυτό το anime...αμέσως!ΑΛΛΑ εγώ είδα μόνο μέχρι....το πρώτο επεισόδιο..δεν ξέρω...με χάλασε κάπως γτ ήταν πολύ απόλυτο σαν αντίληψη και καταδικαστικό...:knock-knock:[/B] [B]αλλά όπως το δει κανείς[/B] [B]have fun buddy,με μπόλικα καλά animes!!!!!:thatsit:[/B]
Jun 15 2008 21:35
Photo

GkLoc → gexion

Nαι Αμε,Θα Αρχισω Berserk,Death Note k Naruto!!!
Jun 15 2008 21:22
Photo

gexion → GkLoc

[B]Εσύ θα αρχίσεις κανά anime για το summer?!^^[/B]
Jun 15 2008 21:20
Photo

GkLoc → gexion

χαχα,Με Το Πασο Σου Girl!!8D Παντως,Οταν Το Αρχισεις,Εδω Θα Ειμαι Και Ενημερωσε Με!!:orly: See U Around!!
Jun 15 2008 16:04