Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
gexion → moonheart
[B]Οκ,το 'κανα το edit...ανυπομονώ για τη συνέχεια χεχε!:)[/B]
Ιούν 27 2008 15:29
moonheart → gexion
kane mia edit sto post s k kanto san dialogo gia na katalabainoun ti na poune meta giati allios.... T_T paei to thriller perpathse
t style...:
-Ναι, Ειναι Ισως Νοθο Παιδι, Απο Σκοτεινους Χρονους, Ζηταει Οπαδους, Γυρευει Δυναμη Ελευθερια, Φονους
-Φίλε Έφαγα Το Απόλυτο Ταρακούνημα! Ιχνη Ριγης Γνωστα Ενιωσα, Σωπασα...
-Και Ισως Λαβωσει Πολλους Βαθια
αντε να δουμε μπας και γινει κατι...
[B][FONT=Georgia][/FONT][/B][FONT=Georgia][/FONT]
Ιούν 27 2008 15:20
gexion → moonheart
[B]άντε ,θριλεράκι τρελό το κάναμε:nosey::orly:[/B]
[B]και συ καλή οργάνωση έκανες!!=D[/B]
Ιούν 27 2008 15:12
moonheart → gexion
εεε οσο να ναι...:bath: χοχοχοχο
ειδα το Φίλε Έφαγα Το Απόλυτο Ταρακούνημα! κ ειπα να το σωσω καπως γιατι το συνεχιζατε πολυ καλα:oo::wooi2:
Ιούν 27 2008 15:06
gexion → moonheart
[B]το 'χεις μεγ'αλη,το 'χεις το πνεύμα στο "Five-letter-Bang":gotit::thatsit:[/B]
Ιούν 27 2008 14:59
gexion → GkLoc
[B]Ohayo Captain![/B]
[B]Kαι η Navigator είναι ζόρικη για να μην της πάρουν τον αέρα(she is new member afterall)αλλά είναι γλυκειά κατά βάθος:thatsit:[/B]
[B]θα προσπαθήσω να μπαίνω κάθε μέρα για λίγο το πρωί από internt cafe τώρα στις διακοπές...και τα δύο pc μας θα μείνουν Αθήνα ,κι η σκόνη θα τους κάνει παρέα..cruel life:run:[/B]
[B]oι βαθμοί μου ήταν καλοί για πρώτη λυκείου και πολύ το χαίρομαι.Δεν υπήρχε περίπτωση ο Kαπταιν να μείνει σε μάθημα,είναι αγωνιστής afterall:hero:GOOD LUCK with yur results mate![/B]
[B]see yaaaaaaaaaaayea:bye:[/B]
Ιούν 26 2008 07:09
GkLoc → gexion
Βλεπω,Εχεις Μπει πολυ Ζεστα Στον Ρολο Της Navigator:orly:
Ετσι,ετσι,Συνεχισε!!:riiight:
Οσο Για Πριν,Ενουσα Οτι Αργουσαν Οι Βαθμοι να ερθουν,Εχω Τελειωσει Εξετασεις Εδω Και Μια Εβδομαδα,Το Μονο Που Ξερω Ειναι Οτι Περασα(Αυτο Ελειπε):hero:
Καλη Συνεχεια,Ελπιζω Και Οι Βαθμοι Σου Να Βγηκαν PERFECT!!!:congrats:
Και Επισης,Αυριο Θα Αγορασω Το Kingdom Hearts 2,Hell Yeah!!!:head:
Ελπιζω Να ΣΚΙΖΕΙ σαν Το Πρωτο!
Αυτα,See Ya later Navigator And Beautiful Lady!:wooi2::byejg9:
Ιούν 26 2008 01:20
gexion → Phantom Duck
[B]φχαριστώ για την αμεσότητα και την οργάνωση στο Five-Letter-Bang![/B]
[B]Θα σεβαστώ τους κανόνες και είναι και καλύτερα έτσι...αν δεν σε πειράζει θα τους κάνω και update στο αρχικό μου post για να τους δουν κι όλοι στα σίγουρα:gotit:[/B]
Ιούν 25 2008 16:58
gexion → GkLoc
:oo:[B]Ναni?...εσύ βλέπω τα άλμπουμς από one Piece, δυο-δυο τα ανοίγεις άτιμε:hahaha:[/B]
[B]and about my thread,let's just forget it Captain,το ποτάμι πίσω δε γυρνάει δυστυχώς:stubborn:[/B]
[B]αμάν μ'αυτές τις φωτιές...πάλι μας καίνε την Ελλάδα..δεν ξέρω αν μένεις κοντά Αθήνα..αλλ΄εδώ ο ήλιος έχει κοκκινίσει και βράζει ο τόπος:deadga6:[/B]
[B]εσύ δίνεις εξεταστική να υποθέσω?πάντως μην αγχώνεσαι και τόσο γιατί ο,τι έγινε ,έγινε....SUMMER ONWARD
YIHAAAAAA:wooi2:[/B]
Ιούν 25 2008 13:37
GkLoc → gexion
αληθεια????:oo:
Σαν Δε Ντρεπονται Που Σου κλεινουνε Το Thread!:erk:
Οι Δικοι Μου βαθμοι,ακομα,αργουνε,(Εχω τεραστιο Αγχος):colddd:
What's That Album Doing There??(Ξερεις σε ποιο αναφερομαι):burningbe3:
Πλακα Κανω,See ya!
Ιούν 25 2008 13:04
gexion → GkLoc
[B]Oi,goodmorning Captain-cousin !![/B]
[B]:drink:ψάρεψα βαθμούς στο school σήμερα.Έπιασα μεγάλο ψάρι:hahaha:[/B]
[B]το bad news ειναι ότι μου έκλεισαν το thread με το game μου,με τις προτάσεις....:bahhh:[/B]
[B]αλλά Οκ,υγεία να 'χουμε[/B]
[B]Have a nice day mate:drinks:[/B]
Ιούν 25 2008 10:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται