Community Status Updates
GkLoc → the goblin
Υο Goblin...
Αν μαρεσει λεει το death Note...Kαι Βεβαια!
Το εχω στην κορυφη των αγαπημενων μου Anime και ειναι πολυ τρελη καψα οταν το πρωτοβλεπεις,
εσυ το εχεις δει φανταζομαι ετσι??
Αμα οχι τοτε να το αρχισεις αμεσως,θα καεις φοβερα,δεν θα φες να ξεκολλησεις,...trust me!
αυτα για τωρα,see ya pal..^^:kakashithumbup:
Sep 25 2008 11:36
GkLoc → Scorpion
Nαι ναι να το ξεκινησεις Pronto...
Το Naruto εχει συνολικα 290κατι επεισοδια,μαζι με το Shippuden...
Πρωτα θα αρχισεις το Naruto το κανονικο,μεχρι το επεισοδιο 135 εχει 4-5 Fillers μονο,μετα ομως απ'το 135 ειναι ΟΛΑ Φιλλερς,οποτε αμα βαριεσε,μολις τελειωσεις το 135 αρχισε το Shippuden..
Ε αυτα για τωρα...
Μολις ξαναειδα το πρωτο επεισοδιο Bleach παλι,και με παρακινει να το συνεχισω το Anime,και θα το συνεχισω μαλλον μετα το Naruto,εχω και σχολεια,αχ,δεν παλευεται,.,..
Sep 25 2008 11:32
endless_inspiration → GkLoc
καλα τα σχολεια χαλαρα....κανουμε 6ωρα και μερικα μαθηματα δεν εχουν αρχισει για τα καλα!!!
(εκτος απο τα αρχαια που εγραψα τεστ εχθες....:uhh:)
αλλα τα φροντηστηρια πανε με 1000(αρχισα και σχεδιο που ειναι θεικο.....)
τωρα θα δουμε....
εσυ;
Sep 24 2008 21:37
Scorpion → GkLoc
Οχι ακομα αλλα που να ναι θα την πεισω,καποια στιγμη θα ξεκινησω Naruto αλλα αυτες τις μερες εχω κολλησει με το Bleach .Ειδα και την δευτερη ταινια του και ειναι γαματηηηηηηηηηηη!!Btw το Naruto ποσα episodes εχει;;;;;
Sep 24 2008 19:15
GkLoc → Nami-Swan
"παλι μεσα εισαι ρε γυφτε":lol:
ROFL[Rolling-On-Floor-Laughing]
πως και μεσα τουβλο?:hahaha:
Sep 24 2008 15:33
jimmare → GkLoc
You changed again your avatar and sig?O.M.G.:kakaka:
But they are good!
Και απο οτι βλεπω,δεν θα εισαι για πολυ μακρια μας,ετσι?
Sep 24 2008 13:12
GkLoc → endless_inspiration
Saaaank You:wooi2:
Και το δικο σου σετακι με τα αδελφακια δεν παει πισω,really cool Fanart...
Πως παει στο σχολειο??Αρχισατε κιολας τα δυσκολα,η ακομα?
Εμεις ακομα την παλευουμε και απο εβδομαδα θα αρχισουμε κανονικα τα μαθηματα,me wants καταληψη:nanana:
Sep 24 2008 12:57
endless_inspiration → GkLoc
θεικο το καινουργιο naruto set!!!!!
(εγω θελω να αλλαξω αλλα δεν μπορω)
edit:καταφερα και αλλαξα!!!!:wooi2:
Sep 23 2008 19:42
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Χεχε guess what εφαγα τους 3 σαννιν με κανκουρο-τεμαρι-τσοζι! Δεν παλευοταν ο τυπος!
Τεσπα, οσο για τα φιλλερ, καλη υπομονη :D Καποια αξιζουν αλλα ειναι 10 μεσα στα 100! xD
Sep 23 2008 13:18
GkLoc → Scorpion
Γεια σου φιλε Scorpion...:hi:
Και εγω μαζι σου ελειπα αυτες τις μερες μιας και εγιναν κατι βλακειες και δεν ειχα προσβαση στο Net...:madtodeath:
Οσο για το Naruto,ειναι και γαμ# τα Anime,τα σπαει πραγματικα,ειλικρινα δεν περιμενα να ποροθω με αυτο,αλλα το εκανα,Naruto FTW!:head:!Πρεπει να το αρχισεις και εσυ,ειλικρινα μετα απ'το 27 Επεισοδιο ειναι Nonstop Awesomness!!:kakashithumbup:
Ναι στο groupaki μπηκα και εγω αμεσως μεσα,[το εφτιαξε και η ξαδελφη μου:frozen:,δεν μπορουσα αλλιως:uhh:]
Εσυ πως παει??
Πεισατε τελικα την αδελφη σου να αρχισει One Piece η ακομα?:nosey:Αμα χρειαζεσαι βοηθεια εδω ειμαι και εγω:himitsu:
Αυτα απο μενα,τα λεμε Φιλε μου Σκορπιε...:Blissfull:
Sep 23 2008 12:09
Scorpion → GkLoc
Γεια σου φιλε Gk :hi:πως πας;;Καιρο εχω να μπω στο Forum (καταραμενα σχολεια:sleepy:)τεσπα αλλαξες αβα απο οτι βλεπω..μια χαρα ειναι.:riiight:Στο ναρουτο που εχεις φτασει;;Σου αρεσει ή μουφα(ορεξη για συζητηση εχω σορρυ αν γινομαι κουραστικος:emptyonexg1:).Δημιουργηθηκε γκρουπακι για τη Μισα,τωρα το ειδα.Μαλλον θα γραφτω.:wooi2:
Sep 22 2008 21:13
GkLoc → Zoro
Aσε Ασε,εψαχνα για 40 λεπτα περιπου στο photobucket,ανοιξα 145 σελιδες για να βρω αυτες τις λιγες,ειναι πολυ δυσευρετος ο π@#στης
Sep 22 2008 14:11
Zoro → GkLoc
Ρε GK που τις βρηκες ολες αυτες τις Franky εικονες??:hahaha:
Respect:nod::respect:
Sep 22 2008 14:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed