Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → iristella

Yea Thanks a lot Iri-Chan... Πηγα να σε ρωτησω πριν,αλλα δεν θυμαμαι,κατι εγινε και το ξεχασα,και ειπα να το πω σ το Thread,το διαβαζω αυτην την στιγμη,Πολυ Badass o Kakashi,I like him that way..
Sep 26 2008 21:08
Photo

GkLoc → Scorpion

Πρωτα θα δεις το κανονικο ρε συ,μιας και αμα δεις το SHippuden δεν θα καταλαβεις Τιποτα... Ειναι οπως το Dragonball,Dragonball Z.... Οποτε καλυτερα να δεις το πρωτο Naruto πρωτα,και το πιο φοβερο,και μετα να πας στο Shippuden..
Sep 26 2008 20:59
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Γυμναστηριο ξαναπειγα χτες και μου βγηκαν παλι τα χερια,με επιδεσμους ειμαι αυτην την στιγμη,and it Sucks too... Τελικα δεν αρωωστησα,Υay.. Απο Anime εγω μονο το Naruto,και διαβαζω εβδομαδιαια το Bakuman οποτε μπορω,ομως γενικα μονο Naruto οποτε προλαβαινω... Επισης ξερεις μηηπως κανενα Link να κατεβασω το Kakashi Gaiden>?
Sep 26 2008 20:37
Photo

GkLoc → alamas

[URL="http://www.naruto-arena.com/the-basics/"]The basics - Naruto Arena[/URL]
Sep 26 2008 16:46
Photo

GkLoc → Shanks

Yattaaaaaaa Thanks Shanks,παμε σημερα για καμμια μπαλιτσα ετσι?και θα μου τα πεις εκει
Sep 26 2008 13:19
Photo

the goblin → GkLoc

φυσικα και βλεπω death note:fromabove:
Sep 25 2008 14:00
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Σχεδιο ε? Παντα ημουν ασχετος σε οτιδηποτε που αφορουσε σχεδιασμα,ζωγραφικη και τα λοιπα,οποτε μακρια αυτα απο μενα...xD:drink: Aρχισα και γυμναστηριο χθες,Yea,:8):ομως το παρακανα και τωρα με τωρα παταω κουμπια να σου γραψω και πονανε τα χερια μου,και οχι μονο αυτο,αλλα νομιζω ξανααρωστησα:uhh:..LoL Αnyway,εσυ τι Anime βλεπεις αυτον τον καιρο,αμα βλεπεις και κανενα κιολας?:nosey:
Sep 25 2008 11:42